Viser 21-40 ud af 77 resultater

15
Dec
event-img
Skuespil

Ramasjangs Julemysterium

Julen er i far! Selveste julemanden er blevet bestjålet og ingen ved hvem skurken er! Hvis ikke mysteriet bliver opklaret hurtigst muligt, vil det være slut med julegaver, juletræer, nisser og rensdyr for altid.
Heldigvis er der en sidste chance: Ramasjangs detektiv, Kristian! Han er en mester i at finde spor, og han kender Ramasjangs 7 skurke ind og ud. Sammen med alle børnene vil Kristian prøve at finde ud af, hvem af de 7, der har været på spil

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 16.
18
Dec
event-img
Andet

Koncert med Night Train Bigband

Kom i julestemning med dejlige bigbandtoner.
Julestemningen er garanteret, når Bigbandet Night Train giver julekoncert på biblioteket. Der vil være en god blanding af julemusik og et par kendte bigband-klassikere.

Bigbandet har tilknytning til Herning Musikskole og dirigeres af Jesper Blæsbjerg Sørensen. Bandet består af en flok entusiastiske jazz-elskere, der øver en gang ugentligt. Deres repertoire indeholder bl.a. musik fra Basie og Ellingtons velmagtsdage, men også Frank Sinatra, Michael Bublé- numre og funk og latinamerikanske rytmer.

Det er gratis at deltage. Mød bare op

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 18. december 2019, kl. 19.
19
Dec
event-img
Andet

Koncert med Julebanditterne

Også i år er City og Biblioteket i Herning gået sammen om at levere en forrygende julegave til byens børn!
Julebanditterne har fået en VIGTIG opgave af julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Det gør de med ni helt nye sange om alt det, der hører julen til. De har også fået en sæk med hemmeligheder af julemanden. Børnene skal hjælpe med at finde ud af, hvad der er i sækken.
Julebanditternes nye julesange fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Titlerne siger det hele: "Julekagebagedag", "Sneen", "Venter i december", "Julemanden", "Gaver" og fire andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så man sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Bag om Julebanditterne
Julebanditterne består af fire professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De er rutineret og sammenspillet gennem de seneste seks år med over 200 koncerter bag sig. Alle fire brænder for børn og børnekultur og er meget passioneret omkring at inddrage publikum i musikken.
Luise Føns Haaber: Vokal og perkussion
Anders Føns Haaber: Klaver og kor
Morten Overgaard-Dahl: Kontrabas og kor
Mads Stephensen: Trommer og kor

Efter koncerten sørger City for at gøre stemningen endnu mere festlig! Der er nemlig chokoladejulemænd til alle deltagende børn - og de bliver selvfølgelig delt ud af selveste JULEMANDEN!

Kom og få en hyggelig start på juleferien - alle er velkomne

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Torsdag den 19. december 2019, kl. 15.30.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning 2 - 12 mdr

Underviser: Pernille Kjellstrøm. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde.
Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel, hvis det skulle falde i vandet. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Fra den 31. marts 2018 skalbaby benytte både en badeble ogen badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser kan købe i billetskranken. Defås i str. 0-3 år og koster 75 kr. Hold 319280bm

Læs mere

DGI-huset
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 11. oktober til fredag den 20. december 2019, 10 kursusdage kl. 10.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning 2 - 12 mdr

Underviser: Pernille Kjellstrøm. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde.
Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel, hvis det skulle falde i vandet. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Fra den 31. marts 2018 skalbaby benytte både en badeble ogen badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser kan købe i billetskranken. Defås i str. 0-3 år og koster 75 kr. Hold 319280bn

Læs mere

DGI-huset
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 11. oktober til fredag den 20. december 2019, 10 kursusdage kl. 11.30.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning - Niveau 2

Underviser: Pernille Kjellstrøm. Babysvømning 2 er for babyer, som har gået på hold 1 en eller to gange forinden.
På dette hold tumler vi mere og udfordrer sanserne og motorikken endnu mere, så det er vigtigt at din baby er stærk og har været med tidligere. Der er fuld fart over feltet timen igennem. I lærer endnu flere selvlivredningsmanøvrer, at slå koldbøtter i vandet og at dykke som delfiner. Ud over det er derselvfølgelig være masser af sjov og sanglege. Fra den 31. marts 2018 skal baby benytte både en badeble og en badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser kan købes i billetskranken, de fås i str. 0-3 år og koster75 kr. Hold 319280bi

Læs mere

DGI-huset
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 11. oktober til fredag den 20. december 2019, 10 kursusdage kl. 12.
21
Dec
event-img
Skuespil

Børneteater: En rigtig nisse

Nissetryllerier og forvekslinger i en klassisk, varm juleforestilling for de 3 til 8-årige.
Ida er flyttet for sig selv og der er rod over det hele, nyt hus og fyldte kasser der kun venter på at blive pakket ud. Så julen bliver sprunget over i år. Og pyt med det, for det bedste er, at fra nu af er der ingen andre der skal bestemme, hverken om der skal holdes jul eller hvor tingene skal stå. Og dog - i det nye hus bor en nisse - en RIGTIG nisse. Den elsker risengrød og er glad for, at der endelig er flyttet et menneske ind, så den igen kan få sin grød. Den leder, roder rundt i tingene, flytter kasser og i det hele taget rumsterer og pusler det, som var der mus og rotter over alt. Men der er ingen grød. Så nu må nissen med nisselist få Ida til at lave grød og komme i julestemning.

"Fortællerammen er klassisk, og der er på den måde intet nyt under solen i juleforestillingen 'En rigtig nisse'. Udførelsen er derimod fornem, varm og inkluderende, og mere skal der ikke til for at redde julen."
Børneteateravisen

Forestillingen er for de 3 til 8-årige.

Gratis billetter hentes her

Bemærk: Kun børn skal have billetter. Voksne ledsagere medfølger

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 21. december 2019, kl. 10.30.
22
Dec
event-img
Andet

Pyrus

Alletiders Nisse besøger herningCentret igen. Julen er traditionernes tid, så igen i år kan du opleve Pyrus på slap line, når han underholder børn og voksne.

Læs mere

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Søndag den 22. december 2019, kl. 10.
2
Dec
event-img
Andet

Lav genbrugsjulepynt med Peddersen og Findus

Vær julekreativ i Peddersens og Findus' juleværksted på dit bibliotek.
Det er jul, men Peddersen er kommet galt af sted med sin fod, og det ser sort ud for julehyggen. Peddersen og Findus kan ikke komme ud i skoven for at fælde et juletræ.De kan heller ikke få julepynten ned fra loftet.

Heldigvis er Peddersen og Findus kreative. En cykellygte, teskeer fra køkkenskuffen, farvestrålende ugeblade klippet til hjerter og sågar en kartoffel - alt sammen får røde bånd og bliver til finurlig julepynt.

Hvis du er lige så kreativ som Peddersen og Findus - så kom på biblioteket og flet julehjerter af brugte bøger, lav din egen juleknallert og et kræmmerhus, der kan fyldes med pebernødder.

Peddersens og Findus' juleværksted holder åbent hver dag fra d. 2. december til og med den 23. december.

Årets julekrea er inspireret af Sven Nordqvists "Jul hos Peddersen"

Læs mere

Biblioteket i Aulum
Markedspladsen 2, Aulum
Mandag den 2. til mandag den 23. december 2019, kl. 10.
1
Dec
event-img
Andet

Den Levende Julekalender

Noget underligt er landet i herningCentret. En stor mørk masse, der har slugt julestemningen i centret. Centerchefen Kim har tilkaldt Jule-X-perterne, så problemet bliver løst inden 24. december. Oplev julekalenderen i hverdage kl. 16 og lør/søn kl. 13.

Læs mere

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Søndag den 1. til mandag den 23. december 2019, kl. 16.
17
Nov
event-img
Andet

Nissestien på Øster Skovgård

Den 1. november - den 23. december 2019. Nissestien på Øster Skovgård - en rigtig juleoplevelse. Få en juleoplevelse du ikke kan få andre steder. Kom til Øster Skovgård og gå en hyggelig tur ad Nissestien gennem juletræsplantagen.
Alle aldre og din hund er velkommen. Nissestien er ca. 600 meter lang og kan gennemføres på gå-ben, i kørestol og med barnevogn.

På Nissestien kan du bl.a.:
Møde masser af nisser, nissehuler og julemanden med sin kaneMøde en isbjørn i sin ishule.Spille nisse-bowling og lave en nisse-strike. Kigge ned i sølvminen sammen med de 7 små dværge. Prøve højdemålertræet og se om du er højere end Den Afskyelige Snemand. Hjælpe Julemanden med at lave julegaver i Julemandens gaveværksted. Gå igennem julelandsbyen hvor nisserne bor i husene og på bondegården. Tage hyggelige billeder til julekort mm. ved de mange fotostationer. Snakke med de levende kaniner i skoven
Se mere om Nissestien på www.alttiljul.dk

Nissestien er åben for besøgende alle ugens 7 dage fra kl. 10.00 og der er gratis adgang for alle

Læs mere

Øster Skovgård.
Snerlundvej 4, Herning
Fredag den 1. november til mandag den 23. december 2019, Man-fre kl. 10-17.30 & Lør-søn kl. 10-17.
22
Nov
event-img
Andet

Kælkebakke

Kom og prøv den fantastiske kælkebakke - kælkene ligger parat ved centertorvet. Vi lover selvfølgelig 20 grader og vindstille.

Læs mere

EU Center
Birk Centerpark 40, Herning
Fredag den 22. november til mandag den 30. december 2019, kl. 10.
22
Nov
event-img
Andet

Kælkebakke

Kom og prøv den fantastiske kælkebakke - kælkene ligger parat ved centertorvet. Vi lover selvfølgelig 20 grader og vindstille.

Læs mere

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Fredag den 22. november til mandag den 30. december 2019, kl. 10.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning 2 - 12 mdr

Underviser: Pernille Kjellstrøm. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde.
Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel, hvis det på et tidspunkt skulle falde i vandet. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Hold 319280bl

Læs mere

Herning Svømmehal
Brændgårdvej 20, Herning
Mandag den 21. oktober 2019 til mandag den 6. januar 2020, 10 kursusdage kl. 11.
15
Jan
event-img
Andet

Musikalsk legestue på Biblioteket i Herning

Kom til musikalsk legestue på Biblioteket i Herning.
Dagplejere og småbørnsforældre med børn mellem 1-3 år inviteres til musikalsk legestue på Biblioteket i Herning.
Biblioteket får besøg af musikpædagog Hanne Nørtoft Bødtker, som kommer og leger, synger, danser og spiller sammen med os. Hanne glæder sig til en hyggelig stund i selskab med jer og med musikken.
Gratis billet til arrangementet kan hentes her

For de ca. 1-3 årige

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 15. januar 2020, kl. 09.30.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning 2 - 12 mdr

Underviser: Christina Witt Jensen. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde.
Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel, hvis det skulle falde i vandet. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Baby skal benytte både en badeble ogen badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser kan købes i billetskranken. Defås i str. 0-3 år og koster 75 kr. Hold 319658h

Læs mere

DGI-huset
Kousgaards Plads 3, Herning
Onsdag den 23. oktober 2019 til onsdag den 15. januar 2020, 10 kursusdage kl. 15.30.
18
Jan
event-img
Skuespil

Gro

Teater for børn. Aldersgruppe: 2-6 år. Varighed: 30 min uden pause.
GRO er en visuel og interaktiv teateroplevelse om altings foranderlighed. I GRO zoomer vi ind og ud på alt det omkring os, som vokser og gror; fra ukrudt og kærlighed til musik og stjernestøv. Gennem spirende lydlandskaber og korte visuelle fortællinger skaber vi et legende univers med plads til undren. Hvor kommer alting fra? Kan man høre græsset gro? Kan noget vokse ud af ingenting?

Medvirkende: Pernille Bach, Christian Schrøder

Instruktør: Pernille Bach
Dramaturg: Anne Hübertz Brekne

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 18. januar 2020, kl. 10.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning 2 - 12 mdr

Underviser: Pernille Kjellstrøm. Dette hold er i Herning svømmehal. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde.
Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel, hvis det på et tidspunkt skulle ske at falde i vandet. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Hold 319280bp

Læs mere

Herning Svømmehal
Brændgårdvej 20, Herning
Mandag den 4. november 2019 til mandag den 20. januar 2020, 10 kursusdage kl. 10.
25
Jan
event-img
Anden forestilling

Fyrtøjet-frit efter

Animations- og dukketeater for børn og voksne. Aldersgruppe: Fra 7 år. Varighed: 40 min uden pause.
FYRTØJET - frit efter...
Er en nonverbal nyfortolkning af H. C. Andersens kendte eventyr om den fattige soldat, som ved hjælp af mod og frækhed ender med prinsessen og det halve kongerige.
Iscenesat som finurligt, sort poetisk og stærkt visuelt dukketeater

Medvirkende: Bjarne Kalhøj

Instruktør: Annemarie Jeppesen

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 25. januar 2020, kl. 10.
17
Nov
event-img
Andet motionstilbud

Babysvømning - Niveau 2

Underviser: Christina Witt Jensen. Babysvømning 2 er for babyer som har gået på hold 1 en eller to gange forinden.
På dette hold tumler vi mere og udfordrer dermed sanserne og motorikken endnu mere, så det er vigtigt at din baby er stærk og har været med tidligere. Der er fuld fart over feltet hele timen, og I vil lære endnu flere selvlivredningsmanøvrer. Baby lærer bl.a. også at slå koldbøtter i vandet og dykke som delfiner. Og så vil der selvfølgelig være masser af sjov og sanglege. Fra den 31. marts 2018 skal babybåde have badeble ogen badebuks på i Vandkulturhuset! Badebuksen fås i str. 0-3 år koster 75,- og kan købes ved billetskranken. Hold 319658j

Læs mere

DGI-huset
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 15. november 2019 til fredag den 31. januar 2020, 10 kursusdage kl. 15.