Viser 181-198 ud af 198 resultater

20
Maj
event-img
Foredrag

Bøvl fantastisk underholdende foredrag

Et fantastisk underholdende foredrag Om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL!
Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor - for som han siger:

"Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri"

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder - tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle! :-)

Oplev en tour de force på en stand-up-agtigt aften med en af landets mest ikoniske foredragsholdere om ledelse. Hør bl.a. bud på:

Hvordan SAMFUNDET er skruet sammen?

Hvorfor alting hele tiden skal laves om?
Hvorfor LEDELSE tit går op i en spids?
Hvad der ligger i bunden af lederSKABET?
Hvor UDVIKLINGEN går hen, mens vi sover?
Et enormt inspirerende og humoristisk foredrag - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

Nils Villemoes' foredrag handler også om at se. Hvert eneste menneske lever i sin egen virkelighed, når det kommer til stykket, og det er det, der gør os interessante. Det gælder i høj grad også i forhold til et begreb som ledelse, som kan anskues fra mange forskellige vinkler, også fra en personlig: Livet er faktisk en ledelsesopgave, hvor vi hver især kun har én medarbejder, nemlig os selv.

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest populære foredragsholdere inden for ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

På en aften med Nils vil du dog mest mærke hans fantastiske evne til - med masser af humor - at spidde samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt mange af de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat. Nils går kritisk til værks i forhold til ledelse, når han belyser, hvad god ledelse er, og hvorfor vi overhovedet har brug for god ledelse i organisationer.

Bogkøb
Du har i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for, at tilkøbe Nils Villemoes' bog "Led selv", denne kan også købes på selve aftenen. Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget.

Vi håber, at vi ses til et underholdende og alternativt ledelsesforedrag om sammenhængen mellem liv, leg og lyst, løn og ledelse, længsel og lediggang samt løgn og latin!!!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Man. d. 20. maj 2019, kl. 19.
26
Maj
event-img
Ekskursion

Søby Brunkulslejer og Harrild Hede - bustur

Underviser: Jan Svendsen. Søby Brunkulslejer og Harrild Hede - bustur. Denne bustur tager os med rundt i området med Søby Brunkulslejer og Harrild Hede.
Formand og forfatter Jan Svendsen står for rundvisning på museet og under busturen samt deltager i frokosten.
Turen begynder på Søby Brunkulsmuseum, og derefter er der rundvisning og bustur rundt i området, en tur på ca. 35 km. Turen slutter af med frokost på Søbyhus Cafeteria.

Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29, Herning

Formand og forfatter Jan Svendsen

Hold: 19066 Mødested: Søby Brunkulsmuseum , Herning

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10-13.30.
1
Jun
event-img
Undervisning

BH syning

Underviser: Merete Hansen. BH Syning. Drømmer du om at lære at sy dine egne bh'er?. Merete er en dygtig og rutineret underviser, og hun vil med sit rolige væsen føre dig igennem bh-syningens forunderlige univers.
Kurset starter med gennemgang af forskellige materialer, så du har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til din bh. Derefter kigger vi på forskellige opsyede modeller, så du kan vælge, hvad du har lyst til at sy. Derefter starter det egentlige arbejde med at tegne mønster, klippe og sy. Bh syning er et spændende område, der kræver præcision og tålmodighed.

Du lærer at vælge mønster, materialer, sy skåle, sy bh'en sammen, og hvis tiden tillader det kan du også lære at sy trusser.

Merete medbringer mønstre, stof, bøjler og tilbehør. Så du kan vælge at sy lige den BH, du kan lide og som passer dig. Påregn udgifter til materialer, der afregnes på kurset med underviseren. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand.

Medbring: Symaskine, blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter (som der selvfølgelig ikke bliver brug for), symaskinenåle tynde til strækstof og sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i.

Obs! max 8 deltagere på holdet.

Hold: 19002

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lør. d. 1. og søn. d. 2. juni 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.
23
Feb
event-img
Undervisning

Kor - Sang - Fællesskab V. Herning Korforening

V/ Søren Bormann.
I Herning Korforening samles vi om den gode musik,

som vi indøver, gennemarbejder og synger til fornøjelse for både os selv og koncertgæsterne.

Vi er et blandet kor på godt 20 sangere, under ledelse af vor unge og ambitiøse dirigent, Søren Bormann.

Koret er et af byens ældste kor, med en mere end 75 år lang sprudlende tradition, hvor engagerede amatører synger god musik.

Vi har en vision om at forynge koret så vi bliver 40 sangere med en gennemsnitsalder på 40 år.

Det er først fremmest trangen til at synge sammen, man får stillet, når man synger med i Herning Korforening.

At synge i koret er at være i et sjovt, udfordrende og givende fællesskab

Læs mere

Den Jyske Sangskole
Nørregade 7D, Herning
Man. d. 7. januar til man. d. 3. juni 2019, kl. 19-21.15.
4
Jun
event-img
Foredrag

Foredrag med Nadia Nadim - #startedfromthebottomnowwehere

Foredrag med Nadia Nadim - #startedfromthebottomnowwehere. Kom hør Nadia Nadim fortælle sin dramatiske historie, helt fra starten, i et tæt samarbejde med Miriam Zesler, medforfatter af bogen om Nadia Nadim.
Tirsdag d. 4. juni kl. 19.00-20.45 hos MCH Herning Kongrescenter

Ligemeget hvem man er, hvad man er blevet udsat for i livet - så kan man med hårdt arbejde gå efter guldet, endda nogen gange nå det. Det er Nadia et inspirerende omvandrende bevis for.

Nadia blev i 2017 kåret til Årets Dansker. Faktisk var det et tilfælde at fodboldspilleren Nadia Nadim, overhovedet blev dansker. Hun er født ind i en velhavende familie i Afghanistan, hvis liv blev totalt forandret, da faren, som var general i den afghanske hær, blev bortført brutalt henrettet af Taliban, da Nadia var bare ni år gammel. Et par år senere flygtede Nadias mor med sine døtre ud af landet. England var målet, men efter en barsk flugt endte familien ved et tilfælde i Randers. Sin første tid i Danmark tilbragte Nadia i et asylcenter i Nordjylland, hvor hun snart viste ekstraordinære evner i den lokale fodboldklub

Med sin fandenivoldske stil charmerende frækhed har hun siden spillet sig ind i danskernes hjerter under EM i kvindefodbold i 2017 blev den legesyge stjerneangriber et folkeeje

I dag spiller hun professionelt for PSG er en af de største profiler på det danske landshold. Hun er desuden næsten færdig med sit medicinstudie på Aarhus Universitet, hendes målbevidsthed, ukuelighed, råstyrke fightermentalitet gør hende til et forbillede for mange - ikke mindst unge kvinder. Nadia fortæller nu sin dramatiske historie ud fra et ønske om at inspirere andre til at forfølge drømme kæmpe for sine mål

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB:

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tir. d. 4. juni 2019, kl. 19.
2
Apr
event-img
Undervisning

Kor For Mennesker Med Lungesygdommen Kol

V/ Karina Kjærulff.
FOF Herning har, som et af de få steder i landet, oprettet et kor for personer med KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom) og andre luftvejslidelser.

Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL viser, at det giver øget velvære og styrker vejrtrækningen og så bliver de fleste mennesker generelt bare i rigtig godt humør af at synge.

Der er ingen krav til sangevner for at deltage. Om du aldrig før har haft en tone i livet, kun synger i badet eller har sunget altid er ikke afgørende. Alle er velkomne.

Om koret: Vi vil starte med nogle gode opvarmningsøvelser, vejrtrækning og sang, der i længden vil gøre det nemmere at kontrollere luften. Der er plads til at være, som du er, og vi holder de pauser, der er nødvendige. Vi skal synge meget blandet, både nyere og ældre sange, dansk og engelsk, arrangeret specielt til koret, så alle kan være med (pop, let rock, viser og jazz) Så riv 1½ time ud af kalenderen om ugen og kom og vær med. Du er velkommen til at kontakte underviser, Karina Kjærulff 2728 1868, hvis du har spørgsmål. Der vil være en egenbetaling til kopiering af sangmappe på ca. 150 sider

Læs mere

Fuglsangsø Centret
Fuglsang Toft, Herning
Tir. d. 2. april til tir. d. 11. juni 2019, kl. 10-11.50.
15
Maj
event-img
Undervisning

Turist Engelsk

Brug 4 dage af efterårsferien til et intensivt opfriskings kursus i engelsk. v/ Claudia Shechtman.
Engelsk brush-up - koncentreret 4 dages kursus. På kurset vil vi fokusere både på mundtlig kommunikation samt på det grammatiske område - Det drejer sig om at vedligeholde det engelsk, som du allerede kan, samt udvide dit ordforård. Vi inddrager forskellige tekster og tager udgangspunkt i dagspressen

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Ons. d. 15. maj til ons. d. 12. juni 2019, kl. 17-18.40.
23
Feb
event-img
Undervisning

Klaver eller keyboard

Underviser: Benjamin Henriksen. Underviser i klaver, keyboard og E-musik (computer). Jeg underviser på flere niveauer. En af mine vigtige værdisæt i musikundervisningen, er "oplevelsen".
At få en god musikoplevelse med sig selv, er en af de bedste motivationsfakta til at dygtiggøre sig og blive god til at spille på sit instrument. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange du køber skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 318216a

Læs mere

Arnborg skole
Degnekrogen 2, Herning
Ons. d. 29. august 2018 til ons. d. 12. juni 2019, 34 kursusdage kl. 15.50.
15
Jun
event-img
Undervisning

Engelsk Lynkursus Til Rejsebrug

V/ Morna D. Frandsen.
Super intensiv weekendkursus for deltagere uden forkundskaber.

Der lægges især vægt på, at opnå god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Lør. d. 15. og søn. d. 16. juni 2019, kl. 10-15.20.
17
Jun
event-img
Undervisning

Excel Kursus

Vil du lærer at bruge et af erhvervslivets vigtigste værktøjer nemlig Excel, så har du nu muligheden for at deltage på et Excel Kursus i Herning.
Excel anvendes til mange formål, alt lige fra sortering og filtrering af data udtrukket fra diveres ERP systemer etc. Herudover vil vi naturligvis bruge tid på, at lærer dig at lave formler, og repetere regnereglerne, som også er vigtige i Excel.

Kurset er baseret på aktivitet, dvs. du vil have hænderne på tasterne det meste af tiden. Du vil blive beriget med an masse god og brugbare eksempler samt en godt opslagsværk.

Kurset afholdes på Hotel Eyde, hvor der serveres forplejning hele dagen før og under kurset.

Vi har afholdelses garanti, dvs. at kurset ikke aflyses

Læs mere

Hotel Eyde
Torvet 1, Herning
Man. d. 17. og tir. d. 18. juni 2019, kl. 09.
22
Jun
event-img
Undervisning

Min kjole i strækstof

Underviser: Doris Vestergaard. Mig og min kjole i strækstof - weekendkursus. Jerseykjoler er populære som aldrig før! Kjolerne er syet i stræk- og jerseystoffer og pyntet efter smag og behag.
På dette kursus vil du lære at sy i strækstof og designe dine helt egne modeller. Du får lært en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop strækstof, så dit endelige resultat bliver perfekt. Du lærer også at tilrette dine modeller, så de passer til netop din figur. Alle kan være med, da undervisningen henvender sig til både nybegyndere såvel som øvede.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på mobil 4060 0782.

Du har mulighed for at blive på AOF fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Huskeliste =
Kære kursist

Jeg vil gerne med denne mail, sige tak fordi du har valgt at deltage i kurset "Mig og min kjole i strækstof".

For at du får mest muligt ud af weekenden og er forberedt, får du lige en liste over ting og sager du skal medbringe og overveje.

" Symaskine og evt. overlocker
" Papirsaks og stofsaks
" Linealer og skriveredskaber, limstift samt tape
" Målebånd og syredskaber, nåle, tråd osv.
" Det stof og tilbehør du skal bruge til dine færdige kjole
" Mønsterpapir ( kan også købes af mig til 25 kr pr. rulle)
" Vlies ( kan også købes af mig)

Jeg har grundforme med, så du får et mønster med hjem som er tilpasset din figur og som du kan bruge til at designe flere kjoler efter. Du vil lære at rette en grundform til efter egne mål så dine kjoler kommer til at sidde helt perfekte. Hvis du selv har et mønster med på en helt bestemt kjole som du gerne vil sy, er det også en mulighed. Dette mønster vil så blive rettet til så det sidder perfekt. Ellers kan du designe din helt egen model og sy den op.

Det ville være en god ide at du har overvejet hvilken kjole du gerne vil gå hjem i. Søg på nettet, find din gamle yndlingskjole frem eller tegn dine egne modeller. På den måde er du forberedt og kan begynde at lave mønster med det samme

Vi starter med rundstykker og kaffe, som jeg giver men resten af dagen weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Kaffe vil være for min regning begge dage.

Jeg glæder mig til at se dig :
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 40600782.

Mvh. Doris Vestergaard.

Hold: 19051

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lør. d. 22. og søn. d. 23. juni 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.30.
29
Sep
event-img
Foredrag

Søndags-salon På Skarrildhus M. Brunch

V/.
Musiksalon med brunch på Skarrildhus

Musiksaloner hos FOF Herning er en blanding af foredrag, musik og brunch i skønne omgivelser.

Evergreens med Ole Jørgensen

Musiksalonen byder på Evergreens (New York New York - Smile - Alle går rundt og forelsker sig m.fl.) Musicals (Anthem; Sweet Heaven; Cabaret m.fl.) og sange fra den Danske Sangskat. Men den byder også på fællessange - sange vi alle kender og kan så godt - og du kan synge med, uanset om du synes, du kan synge eller ej.

Der er dømt god og hyggelig stemning og godt selskab, når Ole Jørgensen med sin pianist byder indenfor i Musiksalonen.

Skarrildhus' berømte brunch
Brunchmenuen på Skarrildhus er tilpasset med sæsonens gode "nu og her" råvare. Der er indkøbt lokalt, regionalt og altid økologiske, hvor det lader sig gøre. Alt brød er hjemmebagt med økologiske danske kornsorter.

På bordet vil der være et udvalg fra hvad bondemanden, marken, skoven, haven, slagteren, fiskemanden, osteriet, mejeriet har at tilbyde af gode danske råvarer.

Skarrildhus bager, sylter, henkoger, salter og røger selv, og vi tager os tid til at fremstille specialiteterne fra bunden. Til brunchen og den efterfølgende musiksalon serveres der økologisk kaffe samt juice og lokalt most.

Efter brunch er der en lille "strække ben" pause, hvor vi får en kort fortælling om Skarrildhus' oprindelse og derefter musikalske smagsprøver.

Til salonen serveres der champagne og hjemmelavet saft

Læs mere

Skarrildhus
Sdr. Ommevej 4, Skarrild, Kibæk
Søn. d. 29. september 2019, kl. 10.30-14.30.
1
Okt
event-img
Foredrag

Peter Lund Madsen

V/.
I "Frihedens pris - en kort historie om menneskehjernen" fortæller hjerneforsker og psykiater, Peter Lund Madsen om vores fantastiske hjernes evolutionshistorie og dens afgørende funktionsevne for vores psykiske tilstand.

Menneskehjernen er en fascinerende størrelse med enormt avancerede evner og skrøbelige forbindelser. Peter Lund Madsen fortæller på klar vis om menneskets urgamle hjerne, og dens ikke altid kompatible tilpasning til vores hastige moderne samfund.

Med udgangspunkt i Peter Lund Madsens personlige erfaring med psykiske sygdom og mental ubalance omhandler "Frihedens pris - en kort historie om menneskehjernen" hjernens funktionsevne og dens betydning for psykiske lidelser som angst, stress, og demens

Læs mere

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Tir. d. 1. oktober 2019, kl. 19-21.
4
Nov
event-img
Foredrag

Foredrag i Herning: "Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?
Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder, og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen - Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Man. d. 4. november 2019, kl. 19-21.30.
13
Nov
event-img
Foredrag

Foredrag med Sofie Linde

Foredrag med Sofie Linde. Kom oplev hele Danmarks darling, Sofie Linde, i et hudløst ærligt underholdende foredrag med udgangspunkt i hendes bog: Fårking Gravid- En fremmed flytter ind.
Onsdag d. 13. november 2019 kl. 19.00-20.30 hos MCH Herning Kongrescenter

Et humoristisk, underholdende evigt aktuelt foredrag om at være gravid hade det. Foredraget er baseret på Sofies bestseller af samme navn, der har solgt mere end 20.000 eksemplarer.
Målgruppen for foredraget er kvinder. Både de gravide, de kommende gravide dem der har en eller flere graviditeter veloverstået - f.eks. mødre mormødre, der ønsker at kunne tale med deres barn barnebarn om, hvordan det rent faktisk er at være gravid i dag.
Dernæst er foredraget til alle de fagfolk, der arbejder med de gravide, dem der prøver at gøre andre gravide selvfølgelig til fædrene de nybagte forældrepar.
Sofies graviditet var langt fra rosenrød. Faktisk hadede hun langt hen ad vejen at være gravid. Hun kunne godt lide tanken om at blive mor, men alle fortællingerne om 9 hyggelige lykkelige måneder
genkendte hun aldrig. Tværtimod. Hun var træt. Mega træt. Og så var hun sulten. Så sulten at hun på én dag åd 7 spandauere plus alt det løse. 38 kilo tog hun på før hendes datter stak hovedet ud blev
den nye sherif i byen.
Foredraget er selvfølgelig så for dem, som elskede at være gravide.

Hjertevarme Sofie Linde har et stort talent indenfor formidling går sin gang hos TV2
Sofie har været vært på flere børneprogrammer, herunder Sommer summarum, senest med eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show.
I 2016 debuterede Sofie på underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun straks blev hele Danmarks darling, hvor Sofies personlighed er en bærende del af programmet. Hun er ærlig hæmningsløs blev desuden så kåret som årets tv-vært ved Zulu-Awards i 2016 samt 2018. Sofie er omfavnende, charmerende, humoristisk klog.
MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 13. november 2019, kl. 19.
21
Nov
event-img
Foredrag

Plads til at være menneske? - Helt nyt foredrag med Svend Brinkmann!

På denne aften går Svend Brinkmann på tværs af sin kendte trilogi Stå fast, Ståsteder og Gå glip og spørger polemisk, hvordan det står til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastighedskultur?
Slår vi overhovedet til? Eller har vi behov for en helt ny type mennesker?
Svend Brinkmann tager i dette foredrag på vanlig vis pulsen på tidens tendenser og strømninger anno 2019 og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:

Er der plads til kærlighed, tillid og tilgivelse i dag?

Hvad med sorg hos os selv og andre? Har vi tid og rummelighed til et eksistentielt grundfænomen som sorg, der jo synes ude af trit med kravene om at være positiv, fleksibel og omstillingsparat?

Er der overhovedet plads til at være menneske i det moderne samfund?

Skal vi lave menneskene om, så de passer bedre til præstationssamfundet, f.eks. gennem nye pædagogikker og ledelsesformer? - eller skal vi omforme samfundet, så det passer bedre til menneskets grundlæggende væsenstræk?

Svend Brinkmann: Hvilken retning er vi på vej i?
Psykologiprofessor Svend Brinkmann blev for alvor kendt i offentligheden, da han i 2014 udgav bogen Stå fast, som blev en bestseller ved at opfordre til modstand mod tidens udviklingstvang. Siden fulgte Ståsteder, der søgte at indkredse nogle etiske og eksistentielle grundværdier, som er værd at stå fast på. Og endelig Brinkmanns afsluttende bog i trilogien Gå glip, der undersøgte, hvordan vi skal indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt. Bøgerne har alle været fast inventar på boghandlernes bestseller-lister i årevis, og vi er derfor ekstra glade for at kunne præsentere en aften, der nu kigger fremad. For hvad er status? Og i hvilken retning er vi på vej i? Emner, som også peger frem mod Svend Brinkmanns kommende udgivelse Hvad er et menneske?

Håber vi ses til en spændende, provokerende, men ikke mindst rigtig vigtig aften!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 21. november 2019, kl. 19.
28
Nov
event-img
Foredrag

Anne Linnet - Julekoncert

V/.
Anne Linnet Julekoncert

Anne Linnet og hendes trio vil igen i år besøge FOF og fylde Herning Kirke med sang - denne gang med en rigtig julekoncert.

Det er efterhånden en tradition at Anne Linnet og hendes trio gæster FOF i Herning Kirke. Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning der opstår i kirkerummet og særligt ved juletid.

Til koncerten vil det være hendes egne julesange fra "Linnets Jul" der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave og et par af de gamle julesange vi allesammen kender, vil fylde kirkerummene.

I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sangene og om, hvilke tanker omkring jul og tradition der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade.

Anne Linnet - guitar og sang
Jesper Bo Hansen - keyboard/kor
Julie Lindell - kor

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Tor. d. 28. november 2019, kl. 19.30-21.
30
Nov
event-img
Undervisning

BH syning

Underviser: Merete Hansen. BH Syning. Drømmer du om at lære at sy dine egne bh'er?. Merete er en dygtig og rutineret underviser, og hun vil med sit rolige væsen føre dig igennem bh-syningens forunderlige univers.
Kurset starter med gennemgang af forskellige materialer, så du har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til din bh. Derefter kigger vi på forskellige opsyede modeller, så du kan vælge, hvad du har lyst til at sy. Derefter starter det egentlige arbejde med at tegne mønster, klippe og sy. Bh syning er et spændende område, der kræver præcision og tålmodighed.

Du lærer at vælge mønster, materialer, sy skåle, sy bh'en sammen, og hvis tiden tillader det kan du også lære at sy trusser.

Merete medbringer mønstre, stof, bøjler og tilbehør. Så du kan vælge at sy lige den BH, du kan lide og som passer dig. Påregn udgiftere til materialer., der afregnes på kurset med underviseren. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand.

Medbring: Symaskine, blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter (som der selvfølgelig ikke bliver brug for), symaskinenåle tynde til strækstof og sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i.

Obs! max 8 deltagere på holdet.

Hold: 19003

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lør. d. 30. november og søn. d. 1. december 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.