Viser 61-80 ud af 120 resultater

23
Okt
event-img
Undervisning

Mad - Kun For Kålhoveder

V/ Hellan Krüger.
Kål indeholder sunde plantestoffer, og har en inflammationshæmmende virkning i kroppen.

Få en god smagsoplevelse, samtidig med, du bliver mæt og gør noget godt for din krop. Vi vil på dette kursus blandt andet smage på grønkålschips, blomkålsbøffer, broccolipesto, spidskålstrifli, rødkålstzatziki og grønkålstærte. Alle råvarer er selvfølgelig økologiske.

Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 70,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Ons. d. 23. oktober 2019, kl. 18-21.05.
25
Okt
event-img
Undervisning

Mad - ægte Fredagshygge I Gastromiens Tegn

V/ Hans Truelsen.
Tag hul på weekenden på et skønt madkursus i gastromiens tegn.

Aftenen tager udgangspunkt i torvekøkkenet, hvor de klassiske tilberedningsmetoder danner basis for finere madlavning med et tvist af det moderne, lette og elegante internationale køkken.

Vi vil tilberede en lækker 3-retters menu, under kyndig vejledning og rart samvær - både under tilberedningen og den efterfølgende middag.

Tag gerne din yndlingsvin, øl eller sodavand med - dine bedste knive og måske et forklæde - og glæd dig til en skøn aften ude med lækker hjemmelavet mad.

Kurset er både for begyndere og øvede. Prisen er incl. råvarer

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Fre. d. 25. oktober 2019, kl. 17.30-21.30.
27
Okt
event-img
Undervisning

Pileflet

V/ Jane Enemark.
Kan du lide at arbejde med hænderne?

Er du vild med naturmaterialer? Vil du gerne udfordres? Så er et kursus i pileflet lige noget for dig.

Vi vil lave kurve, fuglefoderhuse, bakker, hjerter, stjerner, kranse, plantestativer og mange andre ting. Du vil komme til at lære flere forskellige teknikker og prøve forskellige modeller af.

Er du nybegynder starter vi med noget der er overkommeligt, har du flettet før, er der mulighed for større udfordringer. Du kommer hjem med forskellige ting i pil, som du vil glædes over i mange år frem.

Medbring beskærersaks. Materialepris kr. 130,- pr. deltager. Max 12 deltagere.

Specielt vedrørende forårskurserne i pileflet: Vil du lave plantestativer, eller levende flettede træer, skal du også medbringe en spand eller krukke, samt sand eller jord til at lave dem i

Læs mere

Lundgårdskolen
Tjelevej 25, Tjørring, Herning
Søn. d. 27. oktober 2019, kl. 09.30-16.30.
30
Sep
event-img
Undervisning

Sy Din Kjole I Jersey

V/ Lone Jensen.
Jerseykjoler,

eller kjoler i strækstof, er populære som aldrig før. På kurset lærer du sy teknikker i strækstof, får tips og tricks til at udvælge og tegne mønstre af, sy og rette din/dine jerseykjoler til, så de sidder flot.

Ikke mindst får du også tips til de små detaljer, som gør din kjole unik.

Medbring: symaskine, stof , tråd og div tilbehør. Sygrej som saks, målebånd, kridt, knappenåle og mønsterpapir. Hvis du har nogle mønstre du gerne vil sy efter så tag dem med

Læs mere

Lundgårdskolen
Tjelevej 25, Tjørring, Herning
Man. d. 30. september til man. d. 28. oktober 2019, kl. 18.30-20.55.
29
Okt
event-img
Foredrag

Foredrag med Karen-Marie Lillelund- Humor som værktøj til arbejdsglæde

Kom oplev Karen-Marie Lillelunds et sprudlende inspirerende foredrag om "Humor med som værktøj til arbejdsglæde"! Tirsdag d. 29 oktober 2019 kl. 19.00 - 20.45 på MCH Herning Kongrescenter.
Om foredraget: Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet i forhold til os selv.

Det er en udbredt misforståelse at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor. Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den.

Om Karen-Marie Lillelund: Karen-Marie er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.
Med sin smittende livsglæde lattermildhed sin evne til at formidle den har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanke til sine tilhørere.

Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex har modtaget prisen som "Årets Erhvervskvinde i Nordjylland". Hun er desuden certificeret "Corporate speaker" fra USA taler så gerne på engelsk,

Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet bladet "Kulør".

Hun har skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene: "Humor i ledelse" (Børsen)"Humor på arbejde" (Gyldendal Business) "Håndbog til et lattermildt liv" (Gyldendal Business)

Karen-Marie har gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær kommunikation, hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre nemmere, hvis man kan le af med sig selv hinanden.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tir. d. 29. oktober 2019, kl. 19.
29
Okt
event-img
Foredrag

Karen Marie Lillelund

Humor som værktøj til arbejdsglæde Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på job, i parforhold og til os selv.
Karen Marie Lillelund er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sin smittende livsglæde og lattermildhed og sin evne til at formidle den, har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanketil sine tilhørere.

Unummererede pladser

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tir. d. 29. oktober 2019, kl. 19.
29
Okt
event-img
Foredrag

Bente Klarlund

V/.
Sandheden om sundhed

Vi dyrker vores krop og sundhed, som om det er en ny religion. Men det kan være svært at navigere rundt i sundhedsjunglen. Hvad er sandt og falsk, når det gælder sundhed og motion?
Det er ikke nemt at finde rundt i sundheds-junglen. Hvad kan man tro på? Hvad skal man mene? Det kan vel ikke være lige vigtigt alt sammen?

Og kan man virkeligt spise sig ti år yngre? I dette foredrag holder jeg mig ikke tilbage. Jeg vover et øje og giver opskriften på, hvordan man kan opnå at leve 14 år længere - vel at mærke 14 år uden sygdom - og vel at mærke 14 år med bedre livskvalitet.

Det handler om KRAM-faktoren. Har du den, så er du i biologisk forstand 14 år yngre. KRAM står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion.

Foredraget handler om KRAM, men fokuserer på betydningen fysisk inaktivitet i fritidslivet og arbejdslivet og viser, at det er bedre at være fed og fit end slank og sløv.

Når det er nemmere sagt end gjort at holde vægten, kvitte smøgerne, drikke mådeholdent og motionere dagligt, skyldes det, at vi påvirkes af en lang række omstændigheder, som vi ikke er bevidste om. En væsentlig vej til succes i sundhedslivet er derfor viden, viden og mere viden.

Foredragets kerne er at formidle viden og dokumentation om sundhed og forebyggelse, som baggrund for en diskussion af en række kontroversielle spørgsmål

Læs mere

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Tir. d. 29. oktober 2019, kl. 19-21.
4
Nov
event-img
Foredrag

Foredrag i Herning: "Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?
Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder, og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen - Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Man. d. 4. november 2019, kl. 19-21.30.
4
Nov
event-img
Foredrag

Michael Og Mathilde Falch

V/.
Kirkekoncert med Mathilde og Michael Falch

Kom og oplev to generationer Falch i en fantastisk akustisk duo. Mathilde og Michael Falch vil ud over den musiske oplevelse berette om hver sin både barske og opløftende historie.

Mathilde Falch har fire albums bag sig, et nyt under opsejling og efter ti års livekoncerter i eget navn er hun trådt så meget i karakter, at hun ikke bare bliver opfattet som sin 'fars datter'.
Michael Falch har de senere år oplevet ny vind i sejlene på alle fronter med såvel albums, bøger og koncerter.

Nu kan du for første gang opleve far og datter være fælles om at dele ud af hinandens sangkatalog.

I kirken finder begge et særligt rum til at synge sig ind i de både smertelige og livsbekræftende sange, som de to Falch'ere, trods deres forskellighed, har med sig på deres livsrejser

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Man. d. 4. november 2019, kl. 19.30-21.
28
Okt
event-img
Undervisning

Mad - Det Spanske Køkken

V/ Bjarne Ahrens.
På dette kursus laver vi en stribe suveræne spanske retter,

tag med på en rejse rundt i det spanske køkken, med forskellige tapas, veltilberedt kød og måske en lækker fisk. Disse to aftener laver vi lækre retter, der også egner sig godt til en aften derhjemme med gæster. Det spanske køkken byder på et utal af fristende lækkerier, og spansk mad er meget mere end bare tapas og tortillas.

Det spanske køkken er skønt og velsmagende, og jeg har samlet en masse inspirerende opskrifter, så I selv kan give jer i kast med de lækre spanske retter.

Lige fra kalvekød i svampe (Fricando) og bønnerretter til paella og tomatsauce Sofregit. (Sofregit er en fundamental del af det catalanske køkken. Den bruges som base for mange opskrifter). Så vær med og bliv inspireret, når jeg giver dig en række gode opskrifter på spansk mad, som du få mulighed for at fremstille her på kurset.

Det kan være en god idé at medbringe et forklæde og evt. en bøtte eller to, hvis der skulle blive lavet lidt mere end det vi får spist.

Udgifter til råvarer er ca. 80,- til 100,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Man. d. 28. oktober til man. d. 4. november 2019, kl. 17-20.05.
28
Okt
event-img
Undervisning

Mad - Sushi - Fortsættere

V/ Jon Baggesen.
Har du allerede et grundlæggende kendskab til sushi

og kender til enkelte fremstillingsteknikker, og vil du have et mere avanceret indblik i sushi og de forskellige fremstillingsteknikker? Så er dette kursus lige noget for dig.

Vi koncentrerer os om at videreudvikle på de fundamentale teknikker og fokuserer på præsentationen af sushien. Vi skal lave forskellige sushityper, der vil udfordre vores tekniske kunnen.

Udgifter til råvarer er ca. 125,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Man. d. 28. oktober til man. d. 4. november 2019, kl. 17.30-20.35.
4
Nov
event-img
Undervisning

Sy Fastelavnstøj Til Dit Barn Eller Barnebarn

V/ Lone Jensen.
Ønsker dit barn at være en lyserød enhjørning med lilla vinger,

eller orange drage med grønne vinger, en prinsesse, eller en bjørn og det ikke lige er det man kan købe, eller ønsker du at lave dit barns fastelavnstøj selv.

Så er dette et kursus til dig. Underviseren medbringer færdige mønstre i størrelse 3 til 12 år. Alle kan deltage.

Medbring: Stof, tråd, tilbehør og din egen sysmaskine

Læs mere

Lundgårdskolen
Tjelevej 25, Tjørring, Herning
Man. d. 4. til man. d. 11. november 2019, kl. 18.30-21.35.
4
Sep
event-img
Undervisning

"sing For Joy" - Det Nye Gospelkor V/dirigent Ole

V/ Ole Jørgensen.
"SING FOR JOY" - Det nye Gospelkor v/dirigent Ole Jørgensen * Har du lyst til at synge....
* Har du lyst til at være en del af et energisk, sprudlende fællesskab (hvor et godt grin kan finde sted)
* Et anderledes fællesskab, hvor der er plads til alle......
* Har du lyst til at få inspiration og energi ned i rygsækken......
Så er Sing for Joy noget for dig!

Vi skal arbejde med Gospelsange i energiske, harmoniske arrangementer.
Vi vil smage på forskellige stilarter inden for gospelgenren - vi vil dog lægge vægt på den klassiske og traditionelle gospel stil - spirituals m.m.
Vi vil arbejde med at få det til at swinge, - fokuser på dynamik, klang, intensitet, tolkning og frigørelse i sangen.
Vi vil naturligvis også arbejde med det rytmiske og bevægelse til musikken - og lade musikken bevæge os.
Vi vil også arbejde med let sangteknik, alt efter, hvor meget det ønskes og hvor meget vi kan nå.

Der er ingen musikalske krav for at deltage - (nodekendskab er intet krav) - blot et kreativt, åbent sind til at fordybe sig i disse energiske sange.
Alle kan deltage - både den erfarne korsanger og dig som aldrig har sunget i kor før, men altid har haft lyst.........

Det kræver heller ingen Gospelerfaring. Det er lysten der skal drive værket.

Vi afslutter forløbet med en offentlig koncert i Herning Kirke.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Ons. d. 4. september til man. d. 11. november 2019, kl. 19-21.
13
Nov
event-img
Foredrag

Foredrag med Sofie Linde

Fårking Gravid Kom og oplev hele Danmarks darling, Sofie Linde, i et hudløst ærligt og underholdende foredrag med udgangspunkt i hendes bog. Kendt fra bl.a. Sommer Summarum og X Factor.
Bogen hedder: Fårking Gravid - En fremmed flytter ind.

Et humoristisk og evigt aktuelt foredrag om at være gravid og hade det.

Målgruppen for foredraget er kvinder;De gravide og dem der har en eller flere graviditeter veloverstået samt til alle fagfolk, der arbejder med de gravide og selvfølgelig fædrene og nybagte forældrepar

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 13. november 2019, kl. 19.
4
Sep
event-img
Undervisning

En sundshedskur, du kan overholde

Underviser: Erika Lorentsen. En sundhedskur, du kan overholde - få hjælp til at ændre vaner. En slankekur virker kun hvis den holder på den lange bane - Vi har i mange år været forkert rådgivet om årsagerne til overvægt.
Vægttabet holder kun, så længe vi kører få kalorier og hård træning, det er usundt og for folk på + 50 kan det endda være næsten umuligt med vægttab. Årsagen til overvægt er også årsagen til de fleste livsstilsygdomme. Nogen tager på andre gør ikke - og derfor kan mange slanke have alvorlige helbredsproblemer, uden at vide det. Desværre har mange unge i dag også alvorlige sundhedsproblemer i en yngre og yngre alder. Det skyldes forkerte kostråd siden 50-erne. Vejen til varigt vægttab går igennem sunde livsstilsændringer. Viden om hvordan vi understøtter vores krops egene selvhelbredende evner er alt afgørende for at lave livsstilsændringer, du kan overholde, og som kan give dig sundhed og livsglæde langt op i 90-årsalderen.

Hold: 19058

Læs mere

Fredmedfamilien.dk
v/ Erika Lorentsen, Dalgasgade 53, Herning
Ons. d. 4. september til ons. d. 13. november 2019, 10 kursusdage kl. 19-21.
10
Okt
event-img
Undervisning

Mad - Finere Madlavning

V/ Hans Truelsen.
Kurset henvender sig til både nybegyndere og øvede,

der mangler inspiration til at tilberede en lækker gæstemenu.

Kurset tager udgangspunkt i både de klassiske opskrifter og tilberedningsmetoder, samt det mere moderne danske og internationale køkken.
Der vil blive arbejdet i små grupper og der tilberedes 2-3 retter hver kursusgang.

Udgifter til råvarer er ca. 70,-/ 90,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde og dine egne knive

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Tor. d. 10. oktober til tor. d. 14. november 2019, kl. 18-21.05.
17
Nov
event-img
Undervisning

Væv Et Armbånd For Børn Og Voksne

V/ Lone Jensen.
På dette kursus vil du lære hvordan man sætter væven op og kommer i gang.

Vi væver en lille ting så det er overskueligt at blive færdigt. Du kan hurtigt blive opslugt af at sidde med væven og skabe et lille værk i lige de farver og kvaliteter du har sammensat.
Du låner en perlevæv under kurset, alle væver deres eget personlige armbånd, nøglering, bogmærke.

Vi finder ud af bredden på det vævede og sætter vævene op og finder lige de kvaliteter og farver du ønsker at væve med.

Prisen er for 1 voksen og 1 barn. Børn fra 4 år og opefter.

Medbring: en saks, en knap eller perle til lukning, garnrester hvis du har.Underviseren vil også have garn med, der kan købes til fordelagtige priser, samt medbringe nåle, væve og

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Søn. d. 17. november 2019, kl. 10-14.25.
21
Nov
event-img
Foredrag

Plads til at være menneske? - Helt nyt foredrag med Svend Brinkmann!

På denne aften går Svend Brinkmann på tværs af sin kendte trilogi Stå fast, Ståsteder og Gå glip og spørger polemisk, hvordan det står til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastighedskultur?
Slår vi overhovedet til? Eller har vi behov for en helt ny type mennesker?
Svend Brinkmann tager i dette foredrag på vanlig vis pulsen på tidens tendenser og strømninger anno 2019 og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:

Er der plads til kærlighed, tillid og tilgivelse i dag?

Hvad med sorg hos os selv og andre? Har vi tid og rummelighed til et eksistentielt grundfænomen som sorg, der jo synes ude af trit med kravene om at være positiv, fleksibel og omstillingsparat?

Er der overhovedet plads til at være menneske i det moderne samfund?

Skal vi lave menneskene om, så de passer bedre til præstationssamfundet, f.eks. gennem nye pædagogikker og ledelsesformer? - eller skal vi omforme samfundet, så det passer bedre til menneskets grundlæggende væsenstræk?

Svend Brinkmann: Hvilken retning er vi på vej i?
Psykologiprofessor Svend Brinkmann blev for alvor kendt i offentligheden, da han i 2014 udgav bogen Stå fast, som blev en bestseller ved at opfordre til modstand mod tidens udviklingstvang. Siden fulgte Ståsteder, der søgte at indkredse nogle etiske og eksistentielle grundværdier, som er værd at stå fast på. Og endelig Brinkmanns afsluttende bog i trilogien Gå glip, der undersøgte, hvordan vi skal indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt. Bøgerne har alle været fast inventar på boghandlernes bestseller-lister i årevis, og vi er derfor ekstra glade for at kunne præsentere en aften, der nu kigger fremad. For hvad er status? Og i hvilken retning er vi på vej i? Emner, som også peger frem mod Svend Brinkmanns kommende udgivelse Hvad er et menneske?

Håber vi ses til en spændende, provokerende, men ikke mindst rigtig vigtig aften!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 21. november 2019, kl. 19.
25
Nov
event-img
Foredrag

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden.
Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV.

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse

En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på:

Arbejdet med Nak & Æd - og hør hvor titlen stammer fra?
Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
Smager en husmår godt?
Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen...

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go' morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften i Herning!

Køb bøgerne
Du har i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for, at tilkøbe Nikolaj Kirk's bøger "Grundkøkken" og "Grønt Grundkøkken" disse kan også købes på selve aftenen. Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Man. d. 25. november 2019, kl. 19-21.
28
Nov
event-img
Foredrag

Anne Linnet - Julekoncert

V/.
Anne Linnet Julekoncert

Anne Linnet og hendes trio vil igen i år besøge FOF og fylde Herning Kirke med sang - denne gang med en rigtig julekoncert.

Det er efterhånden en tradition at Anne Linnet og hendes trio gæster FOF i Herning Kirke. Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning der opstår i kirkerummet og særligt ved juletid.

Til koncerten vil det være hendes egne julesange fra "Linnets Jul" der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave og et par af de gamle julesange vi allesammen kender, vil fylde kirkerummene.

I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sangene og om, hvilke tanker omkring jul og tradition der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade.

Anne Linnet - guitar og sang
Jesper Bo Hansen - keyboard/kor
Julie Lindell - kor

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Tor. d. 28. november 2019, kl. 17-18.30.