Viser 61-80 ud af 149 resultater

17
Nov
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541l

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Tor. d. 16. august til tor. d. 13. december 2018, 17 kursusdage kl. 10.
17
Nov
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541m

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Tor. d. 16. august til tor. d. 13. december 2018, 17 kursusdage kl. 12.15.
15
Dec
event-img
Undervisning

Steg den perfekte juleand

Underviser: Susanne Lindahl. Vil du lære at stege den perfekte and til juleaften, med saftigt kød ogsprødt skind? Ellerdenlækreste flæskesteg med de mest knasendesvær? Jeg tager dig med til en dag, hvor vi rigtig skal kokkere.
Mens stegene er i ovnen, laver vi de perfekte brunede kartofler og hjemmelavet rødkål. Vi begiver os også ud i andre muligheder for skønttilbehør. Husk at medbringe et glas til rødkålen (så er tilbehøret klaret tiljuleaften). Der er en egenbetaling til råvarer på 100 kr. pr. deltager, sombetales på dagen. Hold 318635f

Læs mere

Brændgårdskolen
Brorsonsvej 2-4, Herning
Lør. d. 15. december 2018, kl. 09.
17
Dec
event-img
Undervisning

Hyggeklub i Sunds

Hyggeligt samvær på Biblioteket i Sunds.
Sundsborgere mødes på eget initiativ og hygger sig med strik, hækling, spil m.m. på mandage i ulige uger.

Ingen medlemskab eller tilmelding. Bare mød op!

Læs mere

Biblioteket i Sunds
Sunds Hovedgade 50, Sunds
Man. d. 17. december 2018, kl. 18.30.
27
Nov
event-img
Undervisning

"Lær om S/M"

Underviser: Susanne Lindahl. Har du set eller læst Fifty Shades of Grey og tænker, at det vil du gerne afprøve? Måske tanken om at svinge pisken tænder dig, eller tanken om at blive bundet og mærke hvordan pisken gang på gang rammer dine baller?
På dette kursus ser vi på, hvordan du kan bevæge dig ind i det sorte univers og hvilke redskaber du kan bruge. Har du overvejet at en grydeske kan bruges til mere end madlavning??? Hvad skal du være opmærksom på, og hvad er BDSM i den virkelige verden? OBS! Du skal hverken være nøgen eller gøre noget grænseoverskridende. Hold 318635a

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Tir. d. 27. november til tir. d. 18. december 2018, 4 kursusdage kl. 19.
17
Nov
event-img
Undervisning

Bytoftens HusOrkester

Underviser: Jesper Sasser Tungelund. Vi synger og spiller, med det primære formål at glæde os ved sangen og musikken. Repertoiret spænder bredt, lige fra CV Jørgensen, Kim Larsen og Shubidua, til salmer og kristne sange.
Derudover har vi selv komponeret en hel del sange, som vi flittigt bruger, når vi indspiller cd'er, eller tager ud og underholder andre, på fx handikap festivaler, andre institutioner, i Baunekirken i Tjørring, eller til forskellige arrangementer på Bytoften. En forudsætning for at være med, er, atdu i forvejen kan synge eller spille på et instrument. Prisen er inkl. de 2 gange, der står herunder, hvor man tager ud og spiller. Den første gang er d. 25/8, kl.10, til sensommerfest på Bytoften. Anden gang er i Baunekirken (som ligger lige på den anden side af hovedgaden)til "syng dansk" dagen. Betalingen kan deles i 2 rater, ved henvendelse til kontoret på 70222109. Hold 318571b

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Tir. d. 14. august til tir. d. 18. december 2018, 18 kursusdage kl. 13.
19
Dec
event-img
Undervisning

Fransk café

For dig der kan li' at tale fransk.
Parlez-vous français?
Er svaret "oui" er Fransk Café på Biblioteket i Herning garanteret noget for dig.
Den franske café er din mulighed for at mødes med andre, der ligesom du, har lyst til at tale sproget.
Alle er velkomne - uanset om dansk eller fransk er dit modersmål. Det er naturligvis en forudsætning, at du kan konversere på fransk og har lyst til at tale sproget.
Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Yderligere information: Tina Daugaard, tlf. 51 70 29 33, bibtid@herning.dk

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 19. december 2018, kl. 13.
7
Jan
event-img
Foredrag

Mandelas vej til frihed og forsoning

Sognepræst i Viborg Steen Andreassen fortæller om mødet med Mandela.

Læs mere

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Man. d. 7. januar 2019, kl. 14-16.
8
Jan
event-img
Foredrag

Rane Willerslev - Tænk vildt!

Rane Willerslev er en travl mand og holder kun foredrag på sine feriedage. Vi er derfor virkelig stolte og glade for, at det er lykkedes os lave en sjælden foredragsaftale med Rane her i Herning.
I den aktuelle bestseller Tænk vildt - det er guddommeligt at fejle udfolder Rane Willerslev sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse. En filosofi, han satte i spil som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og som blandt andet stammer fra hans tid som pelsjæger i Sibirien. Her kom han som bekendt på tværs af den russiske mafia og blev tvunget til at flygte ud i ødemarken. I flere måneder overlevede han udelukkende af eget jagtbytte i et af verdens koldeste områder.

På denne super spændende foredragsaften giver Rane sit bud på en mere nysgerrig tidsånd, der i højere grad dyrker viden og kreativitet. Ifølge Rane befinder vi os nemlig i en langvarig og ulykkelig kreativitetskrise, som vi skal se at komme ud af. Men det er ikke for sent, det er bare på høje tid, at vi tænker vildt!

Om Rane Willerslev - Antropolog, forfatter, professor og tidligere pelsjæger
Rane Willerslev har siden 90'erne gennemført en række ekspeditioner til Sibirien. I begyndelsen sammen med sin tvillingebror, evolutionsbiologen Eske Willerslev, og senere på egen hånd. Hans feltarbejde resulterede bl.a. i udgivelsen af phd-afhandlingen, Soul Hunters, på California University Press - om jukagirernes åndetro. Han er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub og modtog i 2006 Det Frie Forskningsråds eliteforskerpris. Rane har været ansat som professor i antropologi på Århus Universitet, fungeret som leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgård Museum og som direktør for Det Kulturhistoriske Museum i Oslo ved Oslo Universitet. Rane Willerslev er i øvrigt en ivrig samfundsdebattør.

Rane Willerslev er fortaler for at "tænke vildt" - og vi tror også dette bliver en vild aften!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tir. d. 8. januar 2019, kl. 19-21.
12
Jan
event-img
Undervisning

Min kjole i strækstof

Underviser: Doris Vestergaard. Mig og min kjole i strækstof - weekendkursus. Jerseykjoler er populære som aldrig før! Kjolerne er syet i stræk- og jerseystoffer og pyntet efter smag og behag.
På dette kursus vil du lære at sy i strækstof og designe dine helt egne modeller. Du får lært en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop strækstof, så dit endelige resultat bliver perfekt. Du lærer også at tilrette dine modeller, så de passer til netop din figur. Alle kan være med, da undervisningen henvender sig til både nybegyndere såvel som øvede.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på mobil 4060 0782.

Du har mulighed for at blive på AOF fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Huskeliste =
Kære kursist

Jeg vil gerne med denne mail, sige tak fordi du har valgt at deltage i kurset "Mig og min kjole i strækstof".

For at du får mest muligt ud af weekenden og er forberedt, får du lige en liste over ting og sager du skal medbringe og overveje.

" Symaskine og evt. overlocker
" Papirsaks og stofsaks
" Linealer og skriveredskaber, limstift samt tape
" Målebånd og syredskaber, nåle, tråd osv.
" Det stof og tilbehør du skal bruge til dine færdige kjole
" Mønsterpapir ( kan også købes af mig til 25 kr pr. rulle)
" Vlies ( kan også købes af mig)

Jeg har grundforme med, så du får et mønster med hjem som er tilpasset din figur og som du kan bruge til at designe flere kjoler efter. Du vil lære at rette en grundform til efter egne mål så dine kjoler kommer til at sidde helt perfekte. Hvis du selv har et mønster med på en helt bestemt kjole som du gerne vil sy, er det også en mulighed. Dette mønster vil så blive rettet til så det sidder perfekt. Ellers kan du designe din helt egen model og sy den op.

Det ville være en god ide at du har overvejet hvilken kjole du gerne vil gå hjem i. Søg på nettet, find din gamle yndlingskjole frem eller tegn dine egne modeller. På den måde er du forberedt og kan begynde at lave mønster med det samme

Vi starter med rundstykker og kaffe, som jeg giver men resten af dagen weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Kaffe vil være for min regning begge dage.

Jeg glæder mig til at se dig :
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 40600782.

Mvh. Doris Vestergaard.

Hold: 19046

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lør. d. 12. og søn. d. 13. januar 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.30.
16
Jan
event-img
Undervisning

Girl's Night Out / Workshop in Makeup

Dette kursus henvender sig til dig, som gerne vil kunne lægge en smuk hverdags makeup, eller dygtig gøre dine nuværende metoder. (Uanset hvad din hverdag indebærer) - Her vil du blive få tips og tricks til en smuk og naturlig hud og blive guidet i.
Farvevalg og klædelighed der giver din Personlige udstråling - Step by step bliver du guidet igennem trin hvis rækkefølge af de forskellige produkter og teknikker, som netop passer til DIG og DIN hverdag! Underviser: Trine Horsted, Frisør & MakeUp artist med 20 år i brancen, indehaver af Frisørsalon Trine Horsted i Tjørring, udkanten af Herning. Eksklusiv salon, hvor der gøres en dyd ud af sundt og velplejet hår, samt smuk hud og makeup, da dette i et sammenspil giver kvinder en Naturlig Skønhed. Trine har tabt sit hjerte til brandet delilah MakeUp, som hovedsagelig er produkterne der vil anvendes på dette kursus. Dette skyldes ikke kun de lækre egenskaber og resultater af produkterne, men også hele filosofien omkring et bæredygtigt brand. Delilah 's principper: - Parabenefrit - Dermatologisk og oftalmologisk testet - IKKE testet på dyr Du skal denne aften medbringe: et håndklæde og Makeup pensler i det omfang du har. Inkl. en let anretning i form af lækker Tapas fra "Ostemesteren" på torvet. Hold 319645a

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Ons. d. 16. januar 2019, kl. 18.30.
17
Jan
event-img
Konference/seminar

Kom I Mål Med Rekruttering Af De Rigtige It-kompetencer

Kom i mål med rekruttering af de rigtige it-kompetencer. når Tunesien møder Østrig i VM Herrehåndbold. Er din virksomhed i undertal på it-medarbejdere?
Vind kampen om den kompetente it-arbejdskraft, når Herning Kommune, Det Dansk-Tunesiske Handelskammer, IT-Forum, Destination Aarhus og Væksthus Midtjylland afholder eftermiddagsseminar om rekruttering af kvalificerede it-kompetencer på alle niveauer fra Tunesien

Torsdag den 17. januar 2019 kl. 14.00-16.00 iPressecentret, Hovedindgang Vest, Vardevej, MCH.

Program:

  • Velkomst ved Erhvervs- og borgerservicechef Henrik Kjeldsen, Herning Kommune

  • "Why should you invest in Tunisia?" ved General delegate fra FIPA Benelux Mokhtar Chouari

  • "What can Tunisia offer ? - IT competences" ved Head of Offshoring Section fra FIPA Tunisia Zied Braham

  • "Hvordan kan det Dansk-Tunesiske Handelskammer hjælpe din virksomhed - også I relation til it-arbejdskraft?" ved formand for Det Dansk-Tunesiske Handelskammer Anders Torbøl samt Generalsekretær for Det Dansk-Tunesiske Handelskammer Moncef Barhoumi

  • "Next step" ved IT-forum, Væksthus Midtjylland og Herning Kommune


Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.
Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Tor. d. 17. januar 2019, kl. 14-16.
6
Dec
event-img
Undervisning

Få dig en kæreste!

Underviser: Susanne Lindahl.
Du bliver på dette kursus taget med på en personlig opdagelsesrejse og lærer, hvordan bl.a. kærlighedshormoner og påvirkning af hjernen forbinder mennesker, men også hvordan de kan forhindre dig i at møde et andet menneske åbent. Hvad er det der afgør, hvem vi bliver tiltrukket af? Og hvor kan vimøde dem? Kan man monscore hen over køledisken i Bilka? Vikommer til at tale om, hvordan du kan brugede sociale medier på en ny måde og rent faktisk få en date i dit virkelige liv.Du bliver taget med til kærlighedens univers, og går derfra med en helt ny vinkel på dit kærlighedsliv. Hold 318635b

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Tor. d. 6. december 2018 til tor. d. 17. januar 2019, 4 kursusdage kl. 19.
21
Jan
event-img
Foredrag

Glæde og humor i livet

Et par timer med latter og humor fortalt af Sognepræst Torben Pedersen Ikast.

Læs mere

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Man. d. 21. januar 2019, kl. 14-16.
26
Jan
event-img
Undervisning

Min kjole i strækstof

Underviser: Doris Vestergaard. Mig og min kjole i strækstof - weekendkursus. Jerseykjoler er populære som aldrig før! Kjolerne er syet i stræk- og jerseystoffer og pyntet efter smag og behag.
På dette kursus vil du lære at sy i strækstof og designe dine helt egne modeller. Du får lært en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop strækstof, så dit endelige resultat bliver perfekt. Du lærer også at tilrette dine modeller, så de passer til netop din figur. Alle kan være med, da undervisningen henvender sig til både nybegyndere såvel som øvede.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på mobil 4060 0782.

Du har mulighed for at blive på AOF fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Huskeliste =
Kære kursist

Jeg vil gerne med denne mail, sige tak fordi du har valgt at deltage i kurset "Mig og min kjole i strækstof".

For at du får mest muligt ud af weekenden og er forberedt, får du lige en liste over ting og sager du skal medbringe og overveje.

" Symaskine og evt. overlocker
" Papirsaks og stofsaks
" Linealer og skriveredskaber, limstift samt tape
" Målebånd og syredskaber, nåle, tråd osv.
" Det stof og tilbehør du skal bruge til dine færdige kjole
" Mønsterpapir ( kan også købes af mig til 25 kr pr. rulle)
" Vlies ( kan også købes af mig)

Jeg har grundforme med, så du får et mønster med hjem som er tilpasset din figur og som du kan bruge til at designe flere kjoler efter. Du vil lære at rette en grundform til efter egne mål så dine kjoler kommer til at sidde helt perfekte. Hvis du selv har et mønster med på en helt bestemt kjole som du gerne vil sy, er det også en mulighed. Dette mønster vil så blive rettet til så det sidder perfekt. Ellers kan du designe din helt egen model og sy den op.

Det ville være en god ide at du har overvejet hvilken kjole du gerne vil gå hjem i. Søg på nettet, find din gamle yndlingskjole frem eller tegn dine egne modeller. På den måde er du forberedt og kan begynde at lave mønster med det samme

Vi starter med rundstykker og kaffe, som jeg giver men resten af dagen weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Kaffe vil være for min regning begge dage.

Jeg glæder mig til at se dig :
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 40600782.

Mvh. Doris Vestergaard.

Hold: 19047

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lør. d. 26. og søn. d. 27. januar 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.30.
29
Jan
event-img
Undervisning

Mad - Labre Linser

V/ Hellan Krüger.
Linser er sunde og fyldt med gode proteiner og vitaminer, og så er de fiberrige.

Der findes utallige variationer med grønne retter, hvori der indgår linser. Vil du have idéer til lette menuer, som linsesuppe, linsesalat, linsefrikadeller, linsepuré, indisk Dahl og en linsegryde, så smager vi på retterne, som er økologiske.

Der vil være opskrifter på alt, hvad vi fremstiller.

Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 80,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Tir. d. 29. januar 2019, kl. 18-21.05.
31
Jan
event-img
Foredrag

Jesper Buch foredrag: KICK-ASS - Fra kælder til milliard

ET ÆRLIGT OG VILDT INSPIRERENDE FOREDRAG. Oplev foredraget "KICK-ASS - Fra kælder til milliard" med Jesper Buch, en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd, et kendt ansigt fra DR's populære iværksætterprogram "Løvens Hule".
I det spændende medrivende foredrag hører du Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST-EAT livet som iværksætter
et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende historie om, hvordan han startede i en kælder, hvilke talrige forskellige udfordringer han mødte på sin vej til den store succes
En historie på godt ondt, med så meget værdi, at der er noget vi alle kan lære af

Dørene åbner kl. 18:30

Læs mere

MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5, Herning
Tor. d. 31. januar 2019, kl. 19.30.
4
Feb
event-img
Foredrag

Afghanistan- inden og udenfor murene

Melina Christensen har arbejdet som jordemoder i Afghanistan i 1½ år vi får et indblik i landet og dets befolkning.

Læs mere

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Man. d. 4. februar 2019, kl. 14-kl. 16.
5
Feb
event-img
Undervisning

Girl's Night Out / Workshop in Makeup

Dette kursus henvender sig til dig, som gerne vil kunne lægge en smuk hverdags makeup, eller dygtig gøre dine nuværende metoder. (Uanset hvad din hverdag indebærer) - Her vil du blive få tips og tricks til en smuk og naturlig hud og blive guidet i.
Farvevalg og klædelighed der giver din Personlige udstråling - Step by step bliver du guidet igennem trin hvis rækkefølge af de forskellige produkter og teknikker, som netop passer til DIG og DIN hverdag! Underviser: Trine Horsted, Frisør & MakeUp artist med 20 år i brancen, indehaver af Frisørsalon Trine Horsted i Tjørring, udkanten af Herning. Eksklusiv salon, hvor der gøres en dyd ud af sundt og velplejet hår, samt smuk hud og makeup, da dette i et sammenspil giver kvinder en Naturlig Skønhed. Trine har tabt sit hjerte til brandet delilah MakeUp, som hovedsagelig er produkterne der vil anvendes på dette kursus. Dette skyldes ikke kun de lækre egenskaber og resultater af produkterne, men også hele filosofien omkring et bæredygtigt brand. Delilah 's principper: - Parabenefrit - Dermatologisk og oftalmologisk testet - IKKE testet på dyr Du skal denne aften medbringe: et håndklæde og Makeup pensler i det omfang du har. Inkl. en let anretning i form af lækker Tapas fra "Ostemesteren" på torvet. Hold 319645b

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Tir. d. 5. februar 2019, kl. 18.30.
6
Feb
event-img
Foredrag

Hvad har vi danskere egentlig gang i? Underholdende aften med Christine Feldthaus!

Hvad optager os danskere lige nu og her? Det prøver Christine Feldthaus at sætte ord på denne aften, hvor hun tegner et humoristisk og ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.
Christine giver et sædvanligt skarpt, dagsaktuelt, men også lunt nedslag i danskernes livsstil og kommer ind på spørgsmål som:

Hvorfor bekymrer mænd sig nu pludselig om uønsket hårvækst?
Hvorfor er mange kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og Ferrero Rocher?
Hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?
Hvorfor udvikler vores børn og unge sig til "curling-børn", der lever i cyberspace?
Og hvorfor ser de deres forældre som tjenere på 5-stjernede luksushoteller?
Og hvordan og på hvad bruger vi egentlig vores tid og penge?

Om livsstilsekspert Christine Feldthaus
Ingen ved bedre end Christine Feldthaus, hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. En lang karriere i reklamebranchen har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som "Kender du typen" og "So F***ing Special" på DR.

Christine Feldthaus er desuden aktiv som kommunikationsrådgiver, skribent, forfatter, bestyrelsesmedlem i Energifonden og ja, så er hun en enormt underholdende foredragsholder!

Vi garanterer dig en super sjov aften med risiko for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Christine tager os på en rejse hen over moderne livsførelse med Kählervaser, stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 6. februar 2019, kl. 19.