Viser 61-80 ud af 97 resultater

16
Maj
event-img
Foredrag

Bøvl - Nils Villemoes på slap line - Underholdende foredrag om ledelse

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor - for som han siger: "Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri".
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder - tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle! :-)

Oplev en tour de force på en stand-up-agtigt aften med en af landets mest ikoniske foredragsholdere om ledelse. Hør bl.a. bud på:

Hvordan SAMFUNDET er skruet sammen?

Hvorfor alting hele tiden skal laves om?

Hvorfor LEDELSE tit går op i en spids?

Hvad der ligger i bunden af lederSKABET?

Hvor UDVIKLINGEN går hen, mens vi sover?

Et enormt inspirerende og humoristisk foredrag - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

Nils Villemoes´ foredrag handler også om at se. Hvert eneste menneske lever i sin egen virkelighed, når det kommer til stykket, og det er det, der gør os interessante. Det gælder i høj grad også i forhold til et begreb som ledelse, som kan anskues fra mange forskellige vinkler, også fra en personlig: Livet er faktisk en ledelsesopgave, hvor vi hver især kun har én medarbejder, nemlig os selv

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 16. maj 2018, kl. 19-21.
17
Maj
event-img
Foredrag

Bryd ud m/Emilie Knudsen - Et foredrag i bevægelse

BRYD UD - og kom hel hjem er et foredrag, der ønsker at transformere begrænsninger, så energi kan strømme. for fuld smadder.
Emilie Knudsen, måske bedre kendt som "FemmeEmilie", deler til dagligt ud via sociale medier, hvor krop og "begrænsende overbevisninger" får masser af kærlighed. Man har kunnet opleve hende i diverse medier som "kropsdebattør" og flere kender til hendes powerfulde dansetrin under #DansDetUd på den sociale medieplatform Instagram.

I Emilies univers stilles der spørgsmålstegn ved de overbevisninger der blokerer for energi, livsglæde og nydelse...

Er du klar til at bryde ud?

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Tor. d. 17. maj 2018, kl. 19.
24
Maj
event-img
Foredrag

Blid Hatha Yoga "blandt kunsten"

Ved Exam. Dansk Yogalærer Dorte Grobler.
Pris pr.person club: 125 kr. øvrige: 150 kr. inkl. Entré til begge udstillinger samt te og lidt frugt...

HEART Café byder efterfølgende en let menu - pris club: 95 kr. øvrige: 110 kr.
Husk klubmedlemskort

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Tor. d. 24. maj 2018, kl. 15.
24
Maj
event-img
Foredrag

Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann

Du har nu selvfor at opleve Svend Brinkmann live til et både tankevækkende, aktuelt og underholdende foredrag!
Ståsteder i en forandringsfokuseret tid

Svend Brinkmann udgav for et par år siden den underholdende, provokerende og succesfulde bog "Stå fast", som blev en bestseller ved at opfordre til modstand mod tidens omsiggribende udviklingstvang og positivitet. Men bogen efterlod nogle grundlæggende spørgsmål: Hvad er værd at stå fast på i tilværelsen? Hvad har et menneske pligt til at gøre? Hvad er overhovedet et meningsfuldt liv? Med bogen "Ståsteder" som foredraget primært tager et aktuelt udgangspunkt i, forsøger Svend Brinkmann at præsentere nogle svar på disse eksistentielle spørgsmål, der samtidig kan ses som en kritik af samtidens instrumentalisering. Altså tendensen til at gøre alting til et middel til at nå noget andet. I sit foredrag peger Svend Brinkmann på ti eksistentielle værdier og ståsteder, som er værd at stå fast på, og som bør opfattes som værdifulde i sig selv - også i vores forandringsfokuserede tid.

Om Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. I 2015 modtog han DR's Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris, og senere har Weekendavisen kåret ham som den vigtigste intellektuelle i Danmark. Aktuelt forsker han bl.a. i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg og lykke som psykologiske og kulturelle fænomener.

God foredragsoplevelse - i gode rammer

Vi ønsker at give dig en god aften og foredragsoplevelse og afholder derfor altid vores arrangementer i behagelige og professionelle rammer. Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 24. maj 2018, kl. 19-21.
27
Maj
event-img
Undervisning

Lær at tegne og illustrere - workshop

Underviser: Yuka Baggesen. Lær at tegne og illustrere - workshop.
På kurset vil du lære at tegne og lave illustrationer, som du kan udsmykke dit hjem eller din butik med. Du kan også vælge at lave dit eget unikke produkt til en person, som du holder af. Vi tegner både ud fra fri fantasi eller tager udgangspunkt i en illustration, som du godt kan lide. Kurset kræver ingen kunstneriske forkundskaber - kun ønsket om at tegne. Du skal selv medbringe materialer: tegneblok/tykt papir, tegneblyanter med forskellige hårdhed samt farver til dit projekt

Hold: 18054

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Søn. d. 27. maj 2018, kl. 10-16.25.
30
Maj
event-img
Foredrag

Foredrag med Preben Elkjær - Danmarks målkonge nr. 1

Elkjær kommer til Herning! MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag - denne gang med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Preben Elkjær!
Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980'erne. Derudover var - er - han noget af det mest danske, man kan forestille sig på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen Dronning Margrethe - uden sammenligning, i øvrigt!

Så kom deltag i dette helt eksklusive foredrag, som byder på gode nostalgiske minder fra 80?erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber.

Onsdag d. 30. maj 2018 kl. 19.00-20.45 i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Foredrag: Mit liv som Elkjær
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980'erne vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.
I dette foredrag tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980'er-landsholdets gennembrud storhedstid, men han fortæller så ærligt direkte om presset, forventningerne, opture nedture - alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, scorede i alt 38 mål i den rød/hvide-trøje. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én - men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist forfatter Peter Sloth."

Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Mit liv som Elkjær" der udkom i november 2012.
Foredraget vil være spækket med anekdoter videoklip fra Elkjærs karriere, der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm
Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 30. maj 2018, kl. 19.
22
Mar
event-img
Undervisning

Guitar, el-bas, banjo eller Sax

Underviser: Birger Henriksen. Har du lyst til at bruge guitaren til at akkompagnere dine sange eller til at spille solo, så det hele gynger og svinger, eller slå nogle fede akkorder, så er du velkommen her.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og musikalske udvikling, og vil bruge både noder, becifringer/akkorder, melodispil, fingerspil og gehørspil. Stilarter: Pop, Rock, Viser/sange danske samt engelske m.v., Jazz og Blues, samt klassisk guitarspil. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange, du køber, skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 317129a

Læs mere

Parkskolen
Nørregade 99, Herning
Ons. d. 30. august 2017 til ons. d. 6. juni 2018, 34 kursusdage kl. 14.
22
Mar
event-img
Undervisning

Klaver eller keyboard

Underviser: Benjamin Henriksen. Underviser i klaver, keyboard og E-musik (computer). Jeg underviser på flere niveauer. En af mine vigtige værdisæt i musikundervisningen, er "oplevelsen".
At få en god musikoplevelse med sig selv, er en af de bedste motivationsfakta til at dygtiggøre sig og blive god til at spille på sit instrument. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange du køber skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 317216a

Læs mere

Arnborg skole
Degnekrogen 2, Herning
Ons. d. 30. august 2017 til ons. d. 6. juni 2018, 34 kursusdage kl. 15.50.
9
Jun
event-img
Undervisning

Min kjole i strækstof

Underviser: Doris Vestergaard. Mig og min kjole i strækstof - weekendkursus. Jerseykjoler er populære som aldrig før! Kjolerne er syet i stræk- og jerseystoffer og pyntet efter smag og behag.
På dette kursus vil du lære at sy i strækstof og designe dine helt egne modeller. Du får lært en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop strækstof, så dit endelige resultat bliver perfekt. Du lærer også at tilrette dine modeller, så de passer til netop din figur. Alle kan være med, da undervisningen henvender sig til både nybegyndere såvel som øvede.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på mobil 4060 0782.

Du har mulighed for at blive på AOF fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Huskeliste =
Kære kursist

Jeg vil gerne med denne mail, sige tak fordi du har valgt at deltage i kurset "Mig og min kjole i strækstof".

For at du får mest muligt ud af weekenden og er forberedt, får du lige en liste over ting og sager du skal medbringe og overveje.

" Symaskine og evt. overlocker
" Papirsaks og stofsaks
" Linealer og skriveredskaber, limstift samt tape
" Målebånd og syredskaber, nåle, tråd osv.
" Det stof og tilbehør du skal bruge til dine færdige kjole
" Mønsterpapir ( kan også købes af mig til 25 kr pr. rulle)
" Vlies ( kan også købes af mig)

Jeg har grundforme med, så du får et mønster med hjem som er tilpasset din figur og som du kan bruge til at designe flere kjoler efter. Du vil lære at rette en grundform til efter egne mål så dine kjoler kommer til at sidde helt perfekte. Hvis du selv har et mønster med på en helt bestemt kjole som du gerne vil sy, er det også en mulighed. Dette mønster vil så blive rettet til så det sidder perfekt. Ellers kan du designe din helt egen model og sy den op.

Det ville være en god ide at du har overvejet hvilken kjole du gerne vil gå hjem i. Søg på nettet, find din gamle yndlingskjole frem eller tegn dine egne modeller. På den måde er du forberedt og kan begynde at lave mønster med det samme

Vi starter med rundstykker og kaffe, som jeg giver men resten af dagen weekenden skal du selv sørge for mad og drikke. Kaffe vil være for min regning begge dage.

Jeg glæder mig til at se dig :
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 40600782.

Mvh. Doris Vestergaard.

Hold: 18006

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lør. d. 9. og søn. d. 10. juni 2018, 2 kursusdage kl. 10-17.20.
22
Mar
event-img
Undervisning

Trommespil

Underviser: Maik-Peter Niebel. Trommeundervisningen, der passer til dig.
Du får undervisning i: teknik, rytmer, noder m.m. Du kan lære forskellige stilarter som: rock, pop, jazz, latin m.m. Om du er begynder, eller du allerede er i gang med at spille, er lige meget. Alle er velkomne: børn, unge, voksne og pensionister. Du kan forvente, at undervisningen bliver afvekslende og lærerig. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange du køber skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 317250b

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Man. d. 28. august 2017 til man. d. 11. juni 2018, 34 kursusdage kl. 15.30.
12
Apr
event-img
Undervisning

Klaverspil

Underviser: Jane Vennersdorf. Jane giver undervisning i rytmisk klaver - både indenfor pop, jazz, blues og swingmusik. Der er rigmulighed for at lære noget, både om det kunstneriske udtryk men også teorien bag musikken.
Lige meget hvilket niveau, du starter på, vil du kunne få noget ud af undervisningen. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange du køber skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 318387a

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Tor. d. 12. april til tor. d. 14. juni 2018, 10 kursusdage kl. 14.30.
9
Apr
event-img
Undervisning

Trompet, Tenorhorn, Flygelhorn m.m

Underviser: Maik-Peter Niebel. Du skal lære det hele fra bunden af. Hvordandu trækker vejret rigtigt, og hvordan tonen dannes. Du får lært at læse noder og at spille melodier, klassiske stykker, moderne stykker og jazz - herunder hvordandu improviserer.
Om du er begynder, eller du allerede er i gang med at spille, er lige meget. Alle er velkomne: børn, unge, voksne og pensionister. Du kan forvente, at undervisningen bliver afvekslende og lærerig. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange du køber skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 318250a

Læs mere

Bornholmsvej 10
Bornholmsvej 10, Herning
Man. d. 9. april til man. d. 18. juni 2018, 10 kursusdage kl. 15.30.
22
Mar
event-img
Undervisning

Raku

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541a

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Man. d. 8. januar til man. d. 18. juni 2018, 20 kursusdage kl. 10.
22
Mar
event-img
Undervisning

Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Målet med undervisningen er at udvikle de mennesker jeg møder. Der sker utrolig mange ting, når man maler, der er glæde, vrede, sorg. Det kan være svært når kroppen ikke vil.
Der bliver hele tiden arbejdet med fokus på det, man kan, og den udvikling, der sker på forskellige områder. Har man svært ved at styre sine bevægelser, laver vi rum og plads til de muligheder og det udtryk, der ligger gemt i det. Der er ikke en rigtig måde at male på, det handler om at finde sin styrke og sætte sit unikke aftryk. Det er vigtigt at have mulighed for at sætte spor, vise noget af sig selv til omverden, mærke at det også har betydning for andre. Det er altafgørende, at den enkelte har ejerskab over produktet, kun her vokser og udvikles man. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541b

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Man. d. 8. januar til man. d. 18. juni 2018, 20 kursusdage kl. 12.15.
22
Mar
event-img
Undervisning

Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Målet med undervisningen er at udvikle de mennesker jeg møder. Der sker utrolig mange ting, når man maler, der er glæde, vrede, sorg. Det kan være svært når kroppen ikke vil.
Der bliver hele tiden arbejdet med fokus på det, man kan, og den udvikling, der sker på forskellige områder. Har man svært ved at styre sine bevægelser, laver vi rum og plads til de muligheder og det udtryk, der ligger gemt i det. Der er ikke en rigtig måde at male på, det handler om at finde sin styrke og sætte sit unikke aftryk. Det er vigtigt at have mulighed for at sætte spor, vise noget af sig selv til omverden, mærke at det også har betydning for andre. Det er altafgørende, at den enkelte har ejerskab over produktet, kun her vokser og udvikles man. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541c

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Ons. d. 10. januar til ons. d. 20. juni 2018, 21 kursusdage kl. 10.
22
Mar
event-img
Undervisning

Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Målet med undervisningen er at udvikle de mennesker jeg møder. Der sker utrolig mange ting, når man maler, der er glæde, vrede, sorg. Det kan være svært når kroppen ikke vil.
Der bliver hele tiden arbejdet med fokus på det, man kan, og den udvikling, der sker på forskellige områder. Har man svært ved at styre sine bevægelser, laver vi rum og plads til de muligheder og det udtryk, der ligger gemt i det. Der er ikke en rigtig måde at male på, det handler om at finde sin styrke og sætte sit unikke aftryk. Det er vigtigt at have mulighed for at sætte spor, vise noget af sig selv til omverden, mærke at det også har betydning for andre. Det er altafgørende, at den enkelte har ejerskab over produktet, kun her vokser og udvikles man. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541j

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Ons. d. 10. januar til ons. d. 20. juni 2018, 21 kursusdage kl. 12.15.
22
Mar
event-img
Undervisning

Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Målet med undervisningen er at udvikle de mennesker jeg møder. Der sker utrolig mange ting, når man maler, der er glæde, vrede, sorg. Det kan være svært når kroppen ikke vil.
Der bliver hele tiden arbejdet med fokus på det, man kan, og den udvikling, der sker på forskellige områder. Har man svært ved at styre sine bevægelser, laver vi rum og plads til de muligheder og det udtryk, der ligger gemt i det. Der er ikke en rigtig måde at male på, det handler om at finde sin styrke og sætte sit unikke aftryk. Det er vigtigt at have mulighed for at sætte spor, vise noget af sig selv til omverden, mærke at det også har betydning for andre. Det er altafgørende, at den enkelte har ejerskab over produktet, kun her vokser og udvikles man. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541d

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Tor. d. 11. januar til tor. d. 21. juni 2018, 21 kursusdage kl. 10.
22
Mar
event-img
Undervisning

Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Målet med undervisningen er at udvikle de mennesker jeg møder. Der sker utrolig mange ting, når man maler, der er glæde, vrede, sorg. Det kan være svært når kroppen ikke vil.
Der bliver hele tiden arbejdet med fokus på det, man kan, og den udvikling, der sker på forskellige områder. Har man svært ved at styre sine bevægelser, laver vi rum og plads til de muligheder og det udtryk, der ligger gemt i det. Der er ikke en rigtig måde at male på, det handler om at finde sin styrke og sætte sit unikke aftryk. Det er vigtigt at have mulighed for at sætte spor, vise noget af sig selv til omverden, mærke at det også har betydning for andre. Det er altafgørende, at den enkelte har ejerskab over produktet, kun her vokser og udvikles man. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541e

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Tor. d. 11. januar til tor. d. 21. juni 2018, 21 kursusdage kl. 12.15.
22
Mar
event-img
Undervisning

Engelsk / Tamilsk Sprog hold

Underviser: Karthic Manoharan. Hold 318110a.

Læs mere

Herningsholmskolen
Sjællandsgade 86 - 88, Herning
Fre. d. 5. januar til fre. d. 22. juni 2018, 18 kursusdage kl. 17.
22
Mar
event-img
Undervisning

Tamilsk Dans, Musik og Instrument

Underviser: Karthic Manoharan. Hold 318110b.

Læs mere

Herningsholmskolen
Sjællandsgade 86 - 88, Herning
Fre. d. 5. januar til fre. d. 22. juni 2018, 18 kursusdage kl. 17.45.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet