Viser 81-100 ud af 119 resultater

10
Sep
event-img
Undervisning

Russisk for øvede - intensivt

Underviser: Tina Vestergaard. Russisk for øvede - fortsættere. Vi fortsætter ca. fra Kapitel 18-19. Vi lærer nyttige ord og vendinger, læser tekster, beskriver billeder, arbejder med grammatikken.
Som grundbog anvendes "28 lektioner for begyndere" + sjovt supplerende materiale. Bogen kan bestilles på nettet pris ca. kr. 400

Lærer Tina Vestergaard tlf.nr. 29 76 52 67.

Hold: 18115

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Man. d. 10. september til man. d. 3. december 2018, 12 kursusdage kl. 17.30-19.
10
Sep
event-img
Undervisning

Knipling

Underviser: Anna Jensen.
På dette kursus vil vi arbejde med flere forskellige retninger inden for knipling. Vi bruger både de farvebelagte tegninger og andre former for tegning med udførelse af både traditionelle danske kniplinger og andre former for knipling, heriblandt også fri knipling. Der vil blive mulighed for at lave både prøver og færdige ting, såsom mellemværk, festremser, beklædning og billeder. Både begyndere og fortsættere er velkomne, og undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkeltes viden om knipling. Materialer kan købes på kurset, medbring selv en flamingoplade monteret med stof. Hver anden uge. Hold 318079b

Læs mere

Kulturhuset i Nørregade
Nørregade 7, Herning
Man. d. 10. september til man. d. 3. december 2018, 9 kursusdage kl. 19.
4
Dec
event-img
Foredrag

Mit liv som Elkjær - foredrag med Preben Elkjær

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980'erne og målkonge på det legendariske 80'er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico.
På denne aften kommer du tættere på legenden Preben Elkjær i et underholdende og sjovt foredrag fyldt med anekdoter. Preben gennemgår sin lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80'er-landshold. Og så kommer han også ind på tiden efter: sin civile karriere inden for tv, forretningslivet og som fodboldkommentator.

Anekdoter, videoklip og mulighed for spørgsmål

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

Om Preben Elkjær - Danmarks målkonge nr. 1

Danskerne kender Preben Elkjær som landsholdets målkonge nr. 1 på det legendariske 80'er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Holdet var utroligt populært og kendt for sin charmerende elegance, eksploderende angrebskraft og fodboldsangen Re-Sepp-ten. I dag fortæller Preben Elkjær ærligt og underholdende om sin karriere både på landsholdet og i store udenlandske klubber.

Preben Elkjær var en anderledes og modig angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed lavede mål, der brød med den gængse fodboldlærdom. Mod Belgien ved EM i 1984 scorede Elkjær eksempelvis efter en længere solo-dribletur fra midterlinjen. For Verona scorede han i strømpesokker i en turneringskamp, hvilket blandt andet var med til at sikre klubbens første og hidtil eneste mesterskab.

Foruden sin landsholdskarriere herhjemme spillede Preben Elkjær også i flere udenlandske klubber som FC Köln og Hellas Verona FC. I 1999 blev Preben Elkjær optaget i sportens Hall of Fame.

Vi lover, at det ikke bliver kedeligt!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tir. d. 4. december 2018, kl. 19-21.
11
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk B1,1 fokus på grammatik-Intensivt

Underviser: Tina Vestergaard. Engelsk med fokus på grammatik (fortsætter) Intermediate. Intensivt. This course is intended for intermediate learners.
It can help you improve your grammar skills, gain confidence when communicating, achieve success in spoken / written English and increase your chances of exam success. We will concentrate on the structures which often cause difficulties
The book is available on the net - price ca. kr. 380 / can also be downloaded
Informational mini texts for reading, discussion, Q & A can also be included in our studies

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/b1modul1/|Engelsk B1-1]

Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf.nr. 29 76 52 67.

Hold: 18116

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tir. d. 11. september til tir. d. 4. december 2018, 12 kursusdage kl. 16-17.30.
11
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk B1,1 intermediate - intensivt

Underviser: Tina Vestergaard. Engelsk (fortsættere - Pre-Intermediate/Intermediate). Dette kursus er beregnet til dig, som allerede kender en god del til engelsk og som gerne vil opdatere dit kendskab til sproget.
Som arbejdsbog bruger vi "American Streamline". Den er en fantastisk blanding af tekster, dialoger, grammatik, øvelser, rollespil og humoristiske hverdagssituationer. Vi fortsætter ca. fra Unit 70. Bogen kan downloades fra nettet.
Diskussionsspørgsmål, konversationsspørgsmål og taleemner vil hjælpe dig med at udvikle aktiviteter, som: giving opinions, agreeing/disagreeing, interrupting, changing the topic etc

Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf. nr. 29 76 52 67.

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/b1modul1/|Engelsk B1-1]
Hold: 18117

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tir. d. 11. september til tir. d. 4. december 2018, 12 kursusdage kl. 17.30-19.
11
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk næsten begyndere A1,2

Underviser: Tina Vestergaard. A1,2 Engelsk - Næsten begyndere. Vi arbejder med bogen "American Streamline 1". Bogen giver en omfattende indføring i grundgrammatik og ordforråd af Amerikansk Engelsk.
Materialet er suppleret med lydfiler, er meget sjovt og fuld af humoristiske hverdagssamtaler, øvelser og rollespil, som vil gøre dig i stand til at kommunikere med andre folk i udlandet, eller hjemme. Vi fortsætter ca. fra Unit 30 .

Ekstra læse / diskussionsmateriale er inkluderet i vores studier

Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf.nr. 29 76 52 67.

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/a1modul2/|Engelsk A1-2]
Hold: 18118

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tir. d. 11. september til tir. d. 4. december 2018, 12 kursusdage kl. 19-20.30.
21
Nov
event-img
Undervisning

Julebinderi

Underviser: Susanne B.L. Andersen. Julebinderi. Kom og vær med! Vi vil lade os inspirere af julens nye trends - og der vil blive gennemgået grundlæggende teknikker. Vi lader kreativiteten råde med vejledning undervejs efter behov.
Materialer kan medbringes eller købes
husk: kniv og saks(skal kunne klippe både grene og tråd)

Undervisning hver anden uge!
Hold: 18082

Læs mere

Blomsterdekoratøren
Voulundgårdvej 8, Kølkær, Herning
Ons. d. 21. november til ons. d. 5. december 2018, 3 kursusdage kl. 19-21.35.
26
Sep
event-img
Undervisning

Kinesisk for begyndere - intensivt

Underviser: Xiaoting Shi. Kinesisk for begyndere. Intensivt. Du lærer at skrive kinesiske tegn. Målet er at lære 100 tegn, som bruges dagligt. Du lærer også at tale kinesisk.
Målet er at beherske Pinyin systemet, som er en metode til at transskribere den kinesiske skrift. Du vil finde ud af, at det er rigtig sjovt at udfordre dig selv - til at lære et helt anderledes sprog. Undervisningsmaterialerne udleveres

Hold: 18104

Læs mere

Herning HF og VUC
Brorsonsvej 2, Herning
Ons. d. 26. september til ons. d. 5. december 2018, 10 kursusdage kl. 16.50-18.40.
26
Sep
event-img
Undervisning

Kinesisk- øvede og forretningsbrug-intensivt

Underviser: Xiaoting Shi. Kinesisk for øvede. Intensivt. Kurset er for dig, der har grundlæggende viden om kinesisk Pinyin system, basal grammatik og et ordforråd med omkring 100 ord, som du kan forstå og tale.
I forløbet læser vi intensivt 10 små artikler, som er skrevet af kinesiske, berømte forfattere fra forskellige historiske perioder. Undervisningsmaterialerne udleveres

Hold: 18105

Læs mere

Herning HF og VUC
Brorsonsvej 2, Herning
Ons. d. 26. september til ons. d. 5. december 2018, 10 kursusdage kl. 19-20.50.
15
Aug
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541i

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Ons. d. 15. august til ons. d. 5. december 2018, 16 kursusdage kl. 10.
15
Aug
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541k

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Ons. d. 15. august til ons. d. 5. december 2018, 16 kursusdage kl. 12.15.
29
Nov
event-img
Undervisning

Anvendelse af digitalt spejlrefleks kamera

Underviser: Bjarne Christensen. Forudsætning: Du har et digitalt spejlrefleks kamere og vil gerne lære mere om at bruge det. Vi kommer ind på brugen af de forskellige indstillinger og mluligheder.
F.eks: Hvad bruges automatiske og manuelle indstillinger til? Hvordan laver man gode portræt billeder, nærbilleder, aktionsfoto, dyrefoto osv.
Kurset er i samarbejde med Løvstad Foto.
Medbring kamera.

Hold: 18091

Læs mere

Herning HF og VUC
Brorsonsvej 2, Herning
Tor. d. 29. november til tor. d. 6. december 2018, 2 kursusdage kl. 18-20.45.
13
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk A1,1 fokus på grammatik-Intensivt

Underviser: Tina Vestergaard. Engelsk grammatik (Basic & More). A1,1. A1,1 Engslish (fokus på grammatik). Er du forvirret med de forskellige datids, nutids og fremtids former - "drive" vs. "drives" vs. "is driving" vs.
"has driven" vs. "has been driving" etc?På dette kursus får du hjælp til at orientere dig i den komplicerede English Tenses (grammatisk tid), forstå reglerne og få styr på korrekt brug af dem for din skriftlige og mundlige udfordringer.Flere intrigerende grammatiske emner er også inkluderet i vores undervisning.

Teori og praksis går side om side.

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/a1modul1/|Engelsk A1-1]

Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf.nr. 29 76 52 67.

Hold: 18119

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tor. d. 13. september til tor. d. 6. december 2018, 12 kursusdage kl. 14.30-16.
13
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk til ferien A2,1 for øvede

Underviser: Tina Vestergaard. A2,1 Ferie Engelsk (fortsættere). Vi arbejder med bogen "American Streamline 1". Bogen giver en omfattende indføring i grundgrammatik og ordforråd af Amerikansk Engelsk.
Materialet er suppleret med lydfiler, er meget sjovt og fuld af humoristiske hverdagssamtaler, øvelser og rollespil, som vil gøre dig i stand til at kommunikere med andre folk på ferien i udlandet, eller hjemme.
Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf.nr
29 76 52 67.

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/a2modul1/|Engelsk A2-1]
Hold: 18120

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tor. d. 13. september til tor. d. 6. december 2018, 12 kursusdage kl. 16-17.30.
13
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk B1,1 fortsættere - intensivt

Underviser: Tina Vestergaard. B1,1 Engelsk (fortsættere) - Intermediate. Dette kursus er beregnet til dig, som allerede kender en god del til engelsk og som gerne vil føle sig mere sikker i brug af sproget.
Som arbejdsbog bruger vi "American Streamline" suppleret med CD. Den er en fantastisk blanding af tekster, dialoger, grammatik, øvelser, rollespil og humoristiske hverdagssituationer. Materialet downloades fra nettet.
Ekstra læse / diskussionsmateriale er inkluderet i vores studier.

Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf. nr. 29 76 52 67.

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/b1modul1/|Engelsk B1-1]
Hold: 18121

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tor. d. 13. september til tor. d. 6. december 2018, 12 kursusdage kl. 17.30-19.20.
13
Sep
event-img
Undervisning

Engelsk B1,2 fortsættere - intensivt

Underviser: Tina Vestergaard. B1,2 Engelsk (fortsættere) - Advanced. Dette kursus er kommunikations kursus og er beregnet til dem, der allerede kender en god del til engelsk og som gerne vil føle sig mere sikker i brug af sproget.
Som arbejdsbog bruger vi "American Streamline 2-3" suppleret med lydfiler. Bøgerne koster ca. kr. 500, kan også downloades. Den er en fantastisk blanding af tekster, dialoger, grammatik, øvelser, rollespil og humoristiske hverdagssituationer
Ekstra læse / diskussionsmateriale er inkluderet i vores studier.

Tina Vestergård er uddannet engelsk lærer - tlf. nr. 29 76 52 67.

Læs mere på: [url|http://www.aof.dk/eusprogniveauer/engelsk/b1modul2/|Engelsk B1-2]
Hold: 18122

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tor. d. 13. september til tor. d. 6. december 2018, 12 kursusdage kl. 19-20.30.
13
Aug
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541g

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Man. d. 13. august til man. d. 10. december 2018, 17 kursusdage kl. 10.
13
Aug
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541h

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Man. d. 13. august til man. d. 10. december 2018, 17 kursusdage kl. 12.15.
5
Sep
event-img
Undervisning

Klaverspil

Underviser: Elena Mogensen. Har du lyst til at spille klaver, hvor du lærer noget om teori, teknik, nodespil, gehørspil og at improvisere? Vi tilrettelægger så vidt muligt undervisningen efter dine ønsker.
Vi vil spille forskellige genrer, både klassisk og rytmisk.
Undervisningen er individuel.
Hold: 18629

Læs mere

Den Jyske Sangskole
Nørregade 7D, Herning
Ons. d. 5. september til ons. d. 12. december 2018, 14 kursusdage kl. 09-10.50.
16
Aug
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på :www.creocreo.dk :www.facebook.com/creocreo. Hold 318541l

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Tor. d. 16. august til tor. d. 13. december 2018, 17 kursusdage kl. 10.