Viser 21-40 ud af 134 resultater

5
Mar
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Forårskoncert - Voices By Heart

Du er hermed inviteret til Forårskoncert med Voices By Heart! Voices By Heart består af omkring 40 sangere og dirigent Henriette Kirchhoff Schjørring, og vi glæder til at synge for og med jer.
Repertoiret er blandet, lige fra uptempo gospel til smukke ballader.

Kom og vær en del af denne skønne koncert og oplev glæde, god energi, nærvær, gospel og hjertevarme.

Koret akkompagneres af to dygtige musikere, Michael Ammitzbøll Jæger (flygel) & Jimmi Bech (trommer).

Det er smukke Sct. Johannes Kirke (Herning); der danner ramme for denne dejlige aften.

Koncerten slutter omkring kl. 21.15.

Billetpris i forsalg: 100 kr. (fra 12 år)'

Dørene åbnes kl. 19.30

Læs mere

Sct. Johannes Kirke
Fredhøj Allé 2, Herning
Torsdag den 5. marts 2020, kl. 20.
6
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Mikkel Klint Thorius

I en tid der bevæger sig i dobbelt tempo og hvor du konstant må tage stilling, har Mikkel Klint Thorius valgt igen at drage ud på landets scener. I 2020 kan du opleve hans nye onemanshow VANVITTIGT, reflekteret, relevant og befriende som altid.
Efter Netflix udgivelsen 'Hvid Skyld' kan du fra februar 2020 igen opleve Mikkel Klint Thorius på egen tour med showet VANVITTIGT. For mens foråret banker på gør bekymringerne også. Mikkel Klint Thorius er en ung mand med mange spørgsmål.

Med showet VANVITTIGT bliver Mikkel Klint Thorius endnu engang din bedste ven i nøden. Han siger alt det højt du ikke tør, så du slipper for selv at blive det sorte får i venneflokken, og som han selv siger det: 'Hvordan opfører man sig som en "moderne mand"? Jeg vil virkelig gerne passe ind, men der sker så mange vanvittige ting hele tiden. Jeg vil bruge humoren til at forsøge at tilføre lidt mening'.

Humor kan sagtens komme fra uventet kant. Det beviser Mikkel Klint Thorius ved at vride komikken ud af emner som krænkelses- og offerkultur, er det altid dem der råber højest der får ret til sidst, og kan man dømme andre mennesker personligt, for noget de har gjort i deres professionelle virke? Mikkel Klint Thorius siger selv: 'Vi skal alle sammen mene noget om det hele, men helst mene det rigtige. Det er utopi, ja nærmest vanvittigt at tro, at vi alle sammen kan fremstå perfekte hele tiden'.

Showet er klassisk stand-up, en ucensureret komiker og hans mikrofon. Forvent at grine ad emner du ikke troede indeholdt humor og vær beredt på at gå derfra med lettet hjerte og fornyet kampgejst.

Så sæt en aften af til, at give slip, give los og grine af alt det der er VANVITTIGT. Det er først i 2020, så du kan godt den dag...

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 6. marts 2020, kl. 21.
6
Mar
event-img
Rock/Pop

Frekvens på Scene 7 - Marts

Den 6. marts holder vi igen Frekvens på Scene 7. Det bliver en aften med fuld fart - og vi glæder os så meget til at feste med jer! Line-up: Muirheads | Modlyst | Rise upon.

Læs mere

Fermaten - Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Fredag den 6. marts 2020, kl. 21.
7
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Beer Choir

Vi maler byen rød! - Syng dig gennem Grand Prix historien Varm op til årets danske Melodi Grand Prix med det populære Beer Choir - et sjovt, inkluderende og helt uforpligtende fællessangsformat.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 7. marts 2020, kl. 20.
7
Mar
event-img
Rock/Pop

Kjurios

Midtjyllands mest energiske rockband er ude med en ny EP! KJURIOUS er efter 9 år klar med ny, overraskende og spændende musik.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 7. marts 2020, kl. 21.
8
Mar
event-img
Dansktop/underholdning

En Hyldest til John Mogensen

Fascinationen af både manden og musikken inspirerede Stig Rossen til at udvikle endnu en teaterkoncert, hvor han fokuserer på John Mogensens liv og karriere i tiden efter Blue Boy og Four JAcks.
I løbet af denne aftens koncert er der plads til både grin og eftertænksomhed, og efter halvanden times forestilling sidder publikum tilbage med en helhedsoplevelse af sangene og manden bag, klogere på kunstneren og underholdt af elskede og udødelige klassikere som "To Mennesker på en strand", "Der noget galt i Danmark" og "Så længe jeg lever"

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 8. marts 2020, kl. 14.
10
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Southern Avenue (US)

Bandet er fra Memphis består af guitaristen Ori Naftaly og de to søstre - trommeslageren, perkussionisten og korsangeren Tikyra Jackson og sangerinden Tierinii Jackson. Med sig havde de bassisten og korsangeren Gage Markey samt keyboardmanden Itay.
Southern Avenue betragtes angiveligt af flere inden for bluesgenren som sammes fremtid. Imidlertid er orkesterets musikalske udtryk langt mere præget af rock, soul, gospel og et stænk pop end af blues, hvilket de også demonstrerede på Amfiscenen.

Southern Avenue fik sidste år deres debutalbum med titlen Southern Avenue udgivet på hæderkronede Stax Records

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 20.
11
Mar
event-img
Rock/Pop

Simple Minds

40th Anniversary Tour 2020. Ståkoncert. Der sælges VIP pakker til denne koncert: Ultimate Fan Experience og Soundcheck Experience.
Koncerten afvikles i koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 11. marts 2020, kl. 20.
11
Mar
event-img
Andet/Ukendt

DMF M8 - Semifinale

Onsdag d. 11. marts åbner Fermaten dørende for dette års Dmf Band M8 semifinale for unge bands i Vestjylland! Aftenen byder på en række af de mest talentfulde bands i regionen med musikere under 20 år står på scenen.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 11. marts 2020, kl. 20.
12
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen

To af 80'erne og 90'ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria.
De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde.

Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits, som de supplerer med deres nye iørefaldende og charmerende sange fra albummet MICHELSEN & BRAMSEN, hvoraf især sangene Det lykkeligste land i verden og Umuligt for mig har markeret sig.

Det akustiske setup giver sangene luft og varme men der er stadig masser af kraft og energi i musikken.

De tre musikere, Jon Grundtvig, Thorval Naur Nørremølle og Johan Jørgensen spiller tæt, let og svingende med en sound, der er stor, rund og fuld af krop.

Fra scenen giver Michelsen og Bramsen sangene fuld fart, høj energi, dans, nærvær, humor og anekdoter med på vejen.

Et udpluk af sætlisten: Indianer, Sig du kan li' mig, Vi var engang så tæt, Ud under åben himmel, Jeg vil la' lyset brænde, Jeg har lagt mine våben, Mandagsstævnemøde, Drop dine løgne, Så gik der tid med det, Vi kan ikke leve alene, Bruge og bruges

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 12. marts 2020, kl. 20.
13
Mar
event-img
Klassisk

Åbningskoncert med Dopplers og MidtVest Pigekor

Kursusweekenden Unge Stemmer 2020 på Den Jyske Sangskole skydes igang med en koncert, som er åben for offentligheden. Dette år er det vokalemsemblet Dopplers, som sammen med lokale MidtVest Pigekor, sætter fokus på begrebet koncertdesign i deres optræden.

Læs mere

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Fredag den 13. marts 2020, kl. 20.
13
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Artigeardit

Efter 2 udsolgte koncerter hvor Artigeardit væltede Aarhus og København er ungdomspoeten nu klar til at indtage hele Danmark. Dette sker ovenpå et år med udgivelser af 2 EP's, et hav af hits.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 13. marts 2020, kl. 21.
14
Mar
event-img
Klassisk

Improvisation 2.0 med Matthew Barley

Improvisation er en vigtig del af vores DNA. I takt med vores udvikling som improvisatorer, har vi med tiden opfundet nye koncertformater, udforsket alternative spillesteder og fået nye idéer, hvorfra vi har improviseret øjeblikkets kompositioner.
Dette forår indtager vi Fermaten, Subhuset og A-huset - spillesteder, der ikke traditionelt set er skabt til klassisk musik. Med os har vi gæstecellisten Matthew Barley, der ikke kun er en fabelagtig musiker, men også en fantastisk samarbejdspartner for ensemblet

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 14. marts 2020, kl. 19.30.
14
Mar
event-img
Klassisk

Ensemble Midtvest

Improvisation er en vigtig del af Ensemble MidtVest's DNA. I takt med en udvikling som improvisatorer, har ensemblet med tiden opfundet nye koncertformater, udforsket alternative spillesteder og fået nye idéer.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 14. marts 2020, kl. 19.30.
16
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Musik og sangaften

Feldborg harmonikaklub underholder en times tid, herefter er der fælles kaffebord med hjemmebag. Aftenen slutter med en times fællessang.

Læs mere

Feldborg Sognegård
Bredgade 76 A, Feldborg, Haderup
Mandag den 16. marts 2020, kl. 19 til 22.
17
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Sangaften

Kom og syng med. 3-mands orkester spiller for, og vi synger de go'e gamle danske sange, og også lidt nyt. Alle må være med. Kaffe+kage kr. 20,00.

Læs mere

Fuglsangsø Centret
Fuglsang Toft, Herning
Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 19.
19
Mar
event-img
Folk/Vise/Country

Karen Kousgaard & band

"Karen Kousgaard er entertainer. Hun er pissesjov og rammer lige der hvor det kilder og samtidig gør lidt ondt. Altså man griner og græder til samme koncert. Hun kravler ind under huden på folk!" Josephine Hall, vært for huskoncert 2018.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 19. marts 2020, kl. 20.
20
Mar
event-img
Rock/Pop

D-A-D

Det ikoniske danske rockband D-A-D kommer til Herning og Jyske Bank Boxen.
I løbet af sommeren og efteråret har D-A-D indtaget scenerne i både Danmark og Europa, og i 2020 går turen til Herning med en stor arenakoncert. D-A-D har lige siden deres internationale hit Sleeping My Day Away i 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga, og interessen blandt publikum bliver kun større og større

Koncerten i Jyske Bank Boxen er D-A-Ds første store indendørs arena show i Danmark i mange år, og publikum kan roligt se frem til en stor oplevelse

D-A-D er et band med sjæl, og som ved, hvem de er. Deres intense energi, fængende melodier, kæmpestore overskud på scenen og fandenivoldske attitude skaber altid helt uforglemmelige live-oplevelser. Glæd jer til en ny omgang med de danske rockveteraner i 2020!

Yderligere information

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

TID
Fredag 20. marts 2020
Kl. 15.00: Dørene åbner til Ankomstbygningen
Kl. 18.00: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncert start
Tidspunkt for hvornår koncerten forventes at slutte følger senere..

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her

WEBSITE

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Ankomstbygningen samt i Foyeren i Jyske Bank Boxen

ARRANGØR
Live Nation

Transport

BUS

BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 6 fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 6 fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA

Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag den 20. marts 2020, kl. 20.
20
Mar
event-img
Rock/Pop

Signe Svendsen Solo

Søde, smukke Signe Svendsen spiller solo i Dagmar Bio.

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 20. marts 2020, kl. 20.
20
Mar
event-img
Hip-Hop/Reggae

Østkyst Hustlers

I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum 'Titusind Timer', det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 20. marts 2020, kl. 21.