Viser 41-60 ud af 79 resultater

24
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Kaare Norge

Http://www.julekoncerter.dk/www.julekoncerter.dk. NKMusic: http://www.nkmusic.dk/.

Læs mere

Fredens Kirke
Sjællandsgade 34, Herning
Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19.30.
24
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Zenobia

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 20.
25
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Mathilde Falch med band

Mathilde Falch udgav i 2017 sit 4. album 'Som Børn På Ny'- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.

Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

'Som Børn På Ny' har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 20.
25
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Illdisposed

Siden starten af 90'erne har Illdisposed været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene, lige som de har udgivet ikke færre end 14 album.
Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, der blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv wall of sound-lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus.

Den erfaring, som bandet har fået ud af arbejdet med 14 album og adskillige koncerter i hele Europa og endda så fjernt som New Zealand, har klædt bandet endog særdeles godt på: Illdisposed ved, hvad det hele drejer sig om.Over årene er det ikke blot lykkedes at få succes på metalscenen: Således har mange af bandets seneste album opnået placeringer på Danmarks officielle album-hitliste (det bedst placerede landede på nummer 32) - faktisk er Illdisposed det første dødsmetal-band, der har opnået så høje hitliste-placeringer. Musikvideoen til "Still Sane" var den mest ønskede metal-video på Viva Plus i to uger, og nummeret "Dark" var at finde på soundtracket til horror-blockbusteren "Saw".I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark. Derudover har de været hovednavn på adskillige turnéer rundt omkring i Europa.Illdisposed betragtes af mange - herunder ikke mindst metal-eksperter - som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet. Et synonym, der blot blev styrket af bandets seneste album, "Grey Sky Over Black Town" (2016).

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 21.
26
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Illdisposed

Fredag den 26 oktober 2018. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 150,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 110,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 26. oktober 2018, kl. 21.
27
Okt
event-img
Dansktop/underholdning

Danmarks Største Halbal

Show, musik og dans fra kl 18-01 i Jyske Bank Boxen med underholdning fra Stig og Vennerne samt Kandis !

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 27. oktober 2018, kl. 18.
30
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018.

Læs mere

Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Tir. d. 30. oktober 2018, kl. 19.
1
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Sebastian med band

Sebastian & band live 2018. For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig for at drage på Danmarksturné.
Koncerten bliver med højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog - suppleret med nye sange fra 2017-albummet "Sange til drømmescenariet", der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1 på listen over de mest solgte i Danmark

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 1. november 2018, kl. 20.
2
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Anne Dorte Michelsen & Billy Cross

En usædvanlig aften i Anne Dorte Michelsens univers - i selskab med nogle af Danmarks dygtigste musikere.

Anne Dorte Michelsen er ubetinget én af Danmarks mest populære sangerinder og har skrevet nogle af de største danske hits gennem tiden!

Anne Dortes solo-gennembrud, det ikoniske "grønne album", "Mellem dig og mig" blev produceret af Billy Cross og indholdt bl.a. hendes hit "Jeg har lagt mine våben for dig". Samarbejdet hvilede i 25 år, men blev vakt til live igen, da Billy Cross blev kaldt i studiet for at spille med på og producere Anne Dortes seneste album "De voksnes rækker". Nu tager de et stjernehold af musikere med sig på tur og aftenen vil både byde på nye numre fra albummet DE VOKSNES RÆKKER og en lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80'erne: JEG HAR LAGT MINE VÅBEN, EN LYKKELIG FAMILIE, INGEN I VERDEN, MAGNETER, FØR ELLER SIDEN og mange flere...

I Anne Dorte og Billys samarbejde - før som nu - står sangene og de historier og følelser, de formidler i centrum. Billy Cross' baggrund i den stærke amerikansk rock og folk tradition har givet ham helt særlige forudsætninger for at forstå og formidle Michelsens renfærdige, enkle og virkningsfulde tekster og kompositioner. Han leder orkesteret ind i en intens dialog med Michelsens sange, så hvert komma står klart, og sangenes betydningen bæres ud til publikum, samtidig med at orkesteret folder musikken ud med stort temperament og overskud.

Hver for sig har Anne Dorte Michelsen og Billy Cross gennem en lang karriere formået den sjældne kunst at forny sig og samtidig fastholde et stort og trofast publikum i forskellige musikalske sammenhænge. Senest blev Anne Dortes position som en af sin generations vigtigste, danske sangskrivere cementeret i tv-programmet "Toppen af Poppen", hvor unge og ældre kolleger havde glæde af at fortolke sange fra hendes store katalog af iørefaldende pophits og rørende ballader.

BAND:
Anne Dorte Michelsen (vokal)
Billy Cross (guitar)
Dan Hemmer (keys)
Fredrik Damsgaard (bas)
Rasmus Kihlberg (trommer)

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 2. november 2018, kl. 21.
3
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Juncker

På gennembrudssinglen 'Mogens og Karen' sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven.

Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang 'Havana' til serien.

Nu er Juncker snart klar med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album får titlen GLOBUS NV og er ude i slutningen af april 2018. Albummet efterfølger det meget anmelderroste 'Bivirkninger' fra 2016 - og igen spidder Juncker den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster.

Juncker er genkendelig - aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

Det bliver en frokostkoncert med højt humør og højt til loftet.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 3. november 2018, kl. 12.
3
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Madsen, Møller og From

Siddekoncert i teatersalen Svært underholdende. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From gæster Johnny Madsen MCH Herning Kongrescenter - tilbage i stærkeste startopstilling.
Har man bare én gang oplevet MAdsen's akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 3. november 2018, kl. 20.
3
Nov
event-img
Rock/Pop

NOAH live- & intimkoncert

I af 2018 tager NOAH på akustisk turné. Ved koncerten i Dagmar Bio loves der nye arrangementer af bagkataloget. Sangene vil blive leveret akustisk i øjenhøjde med publikum.
Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med en velkendt, nordisk tone af melankoli, har sangene gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen 'Alt Er Forbi' i 2012 har han markeret sig med en steppebrand af dobbeltplatinvindende-hits som 'Over Byen' og 'Det' Okay' og dannede således grund for det selvbetitlede debutalbum, der solgte Guld i 2013.
Siden 2013 har karrieren kun eskaleret. I efteråret 2016 deltog Troels i Toppen af Poppen, hvor hele Danmark fik ørene op for Troels stemme. NOAH udsendte pladen "1988" d. 18 november 2016 , som han spillede udsolgte koncerter med i hele foråret 2017.
Når NOAH drager ud i 2018 vil der også være smagsprøver på nye sange

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Lør. d. 3. november 2018, kl. 20.
3
Nov
event-img
Rock/Pop

Michael Learns to Rock

30 års popmusik Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus, og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse i popmusikkens verden.
MLTR har toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler i både Skandinavian og Asien.

Bandets 9. studiealbum forventes udgivet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden over

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 3. november 2018, kl. 21.
4
Nov
event-img
Dansktop/underholdning

No More Jacks

"Et musikalsk strejftog gennem 60'erne og ind i 70'erne" Hvad skete der med musikken, da de traditionsbundne, rationelle 50'ere blev afløst af de turbulente og oprørske 60'ere og fortsatte ind i kollektivets og rødstrømpernes 70'ere?
Var de gamle toner nu for altid fortid? Eller levede den gode melodi videre i de nye sange?

Rossen, Asholt, Lohmann og Heick genskaber det populære More Jacks univers og kaster sig sammen med Peder Kragerup ud i en ny, fantastisk rejse med den melodiøse musik, vi alle har lyst til at nynne med på

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søn. d. 4. november 2018, kl. 20.
8
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Pink Floyd Project

Genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

"Wish You Were Here" udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder. Ud over at rumme to af bandets største hits, byder albummet også på unikke instrumentale passager der er absolut definerende for Pink Floyds sound. WYWH er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte no1

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 8. november 2018, kl. 20.
9
Nov
event-img
Rock/Pop

Carpark North

Ståkoncert EFTERÅRSTOUR 2018 Efter en varm modtagelse af Carpark North's femte studiealbum 'Hope' gør bandet sig nu klar til at tage på Danmarksturné i efteråret 2018.
Tilbage i 2001 singledebuterede Carpark North med 'There's a Place', og siden har landets rockfans fået
den ene hitsingle efter den anden fra den hårdtslående trio. Sange som 'Human', 'Transparent & Glasslike'
og '32' har alle været med til at forme det Carpark North, som vi alle kender i dag.
I sommeren 2017 var Carpark North, ovenpå to års pause, atter at finde på landets største festivalscener.
Under bøgen i Skanderborg, cementerede Carpark North deres position blandt den absolutte elite i dansk
musik, da 25.000 festivalgængere klappede i takt til trioens imponerende bagkatalog.

Den 27. oktober udsendte Carpark North deres femte studiealbum 'Hope', hvor de for første gang prøvede
kræfter med dansksprogede sange. Bl.a. singlen 'Håb', som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg. Dagen
efter han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op, og gik en tur langs træerne på Rahbæks
Allé: 'Ordene "Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb", ramte mig så rent. Hvordan
har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten,' fortæller Lau Højen om sangen 'Håb' og fortsætter:
'Det er vores første danske sang og jeg er lykkelige for den. 'Håb' rummer så meget. Den er lyden af håb,
men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op, og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på
samme tid.'

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 9. november 2018, kl. 20.
9
Nov
event-img
Hip-Hop/Reggae

L.O.C

I kølvandet på rygterne om nyt L.O.C. materiale lancerer rapperen en landsdækkende spillestedsturné, som løber hele november måned og strækker sig fra Helsingør i øst til Esbjerg i vest.

Intet materiale fra det eftersigende kommende album er i skrivende stund sluppet ud, men landets måske største rapper gennem tiden, har givet rygterne ben at gå på med heftig aktivitet på hans social media platforme i foråret.

Liam siger selv om turnéen: "Jeg startede min karriere på spillestederne og det var dér det hele opstod sammen med fans'ne. Senere kom klubberne, festivalerne og arenaerne, men det startede på spillestederne".

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 9. november 2018, kl. 21.
10
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Jonah Blacksmith

Hvad er en Jonah Blacksmith Filmkoncert?

Det er mødet mellem den håndspillede live-musik og en dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv. Den symbiotiske vekselvirkning mellem filmmediet og den traditionelle, stående koncertform er et hjertegribende foretagende, der så at sige spiller på alle strenge. Er man til koncert, eller er man i biffen? Ja, hvis man ellers undlader biografmørkets bløde stole må det korte svar være: begge dele, og mere til; en Jonah Blacksmith Filmkoncert er ganske enkelt en audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige.

I filmen møder man historien om bedstefaren. De gamle jagtvenner og deres skæve fortællinger på kroen har med tiden bestemt ikke mistet hverken saft eller kraft. Og det umiskendelige glimt i deres øjne afspejler den store personlighed, som Johannes Smed var på egnen i Thy - både mens han levede, men i den grad også i de lune, humoristiske skildringer, som danner klangbunden i hans eftermæle. Men filmen er mere og andet end det; Det er historien om at finde sig selv, sit afsæt og sit ståsted i et liv og i en tid, hvor forandringens og rodløshedens lunefulde vinde raser ustandselig.

Sangene fra bandets to studie-albums, binder de levende billeder sammen. Og de tager ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 10. november 2018, kl. 21.
11
Nov
event-img
Klassisk

KMF 336 - Afslutningskoncert

Farinelli Stjernesolister, lokale sangere og et stort KMF 336-kor lukker festivalen med opførelsen af den altid populære Farinelli.
Pianist Ulrich Stærk med ensemble leverer musikken, og Frans Rasmussen er dirigent.

Teatersalen

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søn. d. 11. november 2018, kl. 15.
15
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Kajsa Vala

"Efter et intenst forår på de danske landeveje er dansk-islandske Kajsa Vala og hendes ualmindeligt velspillende band ved at lægge sidste hånd på et album, som vil udgøre lydsporet til den næste turné, der starter i oktober 2018.
Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, og forårets turné har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.
»Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så god respons og så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden«, siger Kajsa. Nu skruer hun yderligere op for musikken. Og det er AMERICANA, hun spiller. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv.

Med en islandsk mor og en dansk far har KajsaValas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd.

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og CatPower. KajsaVala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

Omkring sig har hun musikerne Anders Thorborg, Astrid Steen Noringriis, og brødrene Nis og Kristian Hybel. Et tæt sammenspillet hold.
I efteråret drager Kajsa Vala og bandet så igen ud på en turné, der fører dem rundt i det meste af landet. Turnéen begynder 25. oktober i Silkeborg og slutter på hjemmebane i Musikhuset i Aarhus 6. december. "

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 15. november 2018, kl. 20.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet