Viser 41-60 ud af 101 resultater

24
Nov
event-img
Rock/Pop

Queen Machine

Live 2018 - ståkoncert i Koncertsalen. Queen Machine har mere succes end nogensinde, og nu kan de opleves i MCH Herning Kongrescenter.
Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storsyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 24. november 2018, kl. 20.
27
Nov
event-img
Rock/Pop

Caroline Henderson - Julekoncert 2018 - EKSTRA

Julen kommer tidligt i år. I hvert fald hvis man kigger på Caroline Hendersons populære julekoncerter. Nu kan publikum allerede begynde at glæde sig til julen 2018, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger kirker landet over.
Publikum kan forvente fantastiske, stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess den prisvindende guitarist multikunstner Gustaf Ljunggren

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. 8 år er gået, i 2017 blev det til hele 43 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark med næsten 18.000 publikummer

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter udsolgte turnéer til film- tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Dørene åbner en time før

Læs mere

Sct. Johannes Kirke
Gl. Landevej 152 A, Herning
Tir. d. 27. november 2018, kl. 17.
27
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018.

Læs mere

Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Tir. d. 27. november 2018, kl. 19.
27
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Fabel + D'Jazz (dobbeltkoncert)

Jakob Sørensen har dannet trioen Fabel. Enkelthed og musikalsk historiefortælling er i højsædet. Trioen er inspireret af nordens folketone, men samtidig bevæger musikken sig gennem forskellige genre.
Der trækkes referencer fra Jan Johanssons simple melodier, og folkesangeren Sebastians rammende, stemningsfulde og lyriske sange.
Fabel lader sig inspirere af den nordiske klang, den simple melodik og den kammerlige lyd. Der lægges stor vægt på at være nærværende i musikken og arbejde frem mod en fælles æstetik.Kapelmester Jakob Sørensen blev i 2017 kåret som Årets Nye Jazznavn af DPA, og i 2015 som Årets Nordjyske Jazznavn.

I samarbejde med videokunstner André Hansen udgav de i 2017 det visuelle album FABEL. En film, som strækker sig over hele albummet, med otte forskellige videoer, produceret specielt til hvert nummer.Til koncerten vil trioen spille live til videoen.

Dave Sumner fra BirdIsTheWorm skrev: "Hvert øjeblik i musikken og den tilhørende video, er smuk"

Fabel er:

Jakob Sørensen - Trompet
Kasper Staub - Klaver
Jens Mikkel - Kontrabas

D'Jazz:

D'Jazz er et band, som spiller egne numre.

Lyden og stilen er svær at sætte i bås, men den er præget af en funky 1960/70'er lyd/groove. Vi arbejder i D'Jazz en del "nørdet" med vores lyd som en "organisk enhed".

D'Jazz er inspireret af: John Scofield, Lonnie Smith, Pink Floyd, The Doors, Jojo Mayer, Erik Truffaz og ikke mindst Ibrahim Electric, og vi spiller altid med højt humør, energi og en STOR kærlighed til den moderne jazz-musiks forundelige væsen og mangfoldighed.

D'Jazz er:
Josephine B, Justesen - Sang
Kristian M. Andersen - Piano/orgel
Jakob Christensen - Guitar/talkbox
Rune Bergen - Bas
Lars Riis - Trommer/teknik

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 27. november 2018, kl. 20.
29
Nov
event-img
Klassisk

Poppens pionerer

Nyd én times klassisk musik i myldretiden og nå hjem inden aftensmad.
Vi tænker ofte pa° popmusik som en relativ ny opfindelse, men populærmusik er ikke kun noget, der hører samtiden til. For flere hundrede a°r tilbage var datidens populære mu-sik præget af den klassiske musiks store mestre. Det sige, at Beethovens "Gassenhauer" var sa° populær, at den pa° fornøjeligvis blev fløjtet af byens stikirenddrenge, mens Mozarts keglebanetrio, som navnet indikerer, ikke blot er blevet skrevet over et spil kegler, men ogsa° inspireret af datidens populære spil.

Program:

WOLFGANG AMADEUS MOZART (1756-1791)
Trio i Es-dur, KV 498, for klarinet, cello og klaver, "Keglebanetrio"

LUDVIG VAN BEETHOVEN (1770-1827)
Klavertrio nr. 4 i B-dur, opus 11, "Gassenhauer"

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Tor. d. 29. november 2018, kl. 17.
29
Nov
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Syng, spis og snak - Højskolen Skærgården

Denne aften bliver sangene introduceret og præsenteret af højskolens formand og Hernings kunst- og kulturnestor, Bitten Damgaard.
Bitten Damgaard har været formand for Højskolen Skærgården siden starten i 1972 og så kan hun derudover trække på historier fra et langt liv fyldt med kunst og kultur. Hun og hendes mand, fabrikant Aage Damgaard, som senere grundlagde A Hereford Beefstouw og Bryggeriet, inviterede i 1960'erne en lang række kunstnere til Herning, som arbejdede med deres kunst på skjortefabrikken. Dette utraditionelle samarbejde mellem kunst og erhvervsliv var hjerteblod i familien Damgaards virke i mange år, og Bitten Damgaard og resten af familien viderefører traditionen, også på Højskolen Skærgården. Som bestyrelsesmedlem i en række organisationer - og som initiativtager til Skærgårdens marathonsang 21. juni - er det normalt Bitten Damgaard, der får andre til at præsentere sange, men denne aften får vi altså mulighed for at høre hendes eget personlige sangvalg.

Vi starter i spisesalen kl. 18 med sange og aftensmad og kl. 19 rykker vi i foredragssalen. Aftenen slutter som altid med kaffe og kage

Læs mere

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej, Skærbæk, Herning
Tor. d. 29. november 2018, kl. 18-21.
29
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Saveus

I løbet af de seneste 3 år er SAVEUS braget ind på den danske musikscene.
En særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld med debutsinglen ‘Levitate Me' i oktober 2015, banede vejen for SAVEUS, der siden har markeret sig med radiosinglerne 'Everchanging' og 'Himalaya' samt debut-EP'en, 'Will Somebody Save Us', som fik store roser fra det danske anmelderkorps, der ligeledes har gjort SAVEUS til et af tidens bedst anmeldte danske livenavn.

2017 bød på store øjeblikke for Martin Hedegaard og SAVEUS; anmelderrost debut-EP, DR3-dokumentar, internationale samarbejder og roser fra musikblogs og Sir Elton John på Beats1, samt en yderst populær festivaltour, som i 2018 følges op af en Danmarks-turné. Og måske den store interesse skyldes den flotte support på radio, hvor SAVEUS nu er #8 med den nyeste single ‘Time Can Heal A Man'.

Den 22. februar uddeles GAFFA Prisen, og her har danskerne, ved afstemning, nu også officielt nomineret SAVEUS til hele tre priser: Årets Udgivelse, Årets Solist og Årets Popudgivelse.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 29. november 2018, kl. 20.
1
Dec
event-img
Funk/Blues/R&B

Alex Vargas

Navnet Alex Vargas er på alles læber. Den fremadstormende danske sanger har ramt tusindvis af musikelskere med sin futuristiske soul, både i ind- og udland.
Oplev Alex Vargas i Herning, når han gæster MCH Herning Kongrescenter den 1. december 2018

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 1. december 2018, kl. 20.
1
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Anders Blichfeldt Julegospel

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt i julen 2018 igen tager på juleturne med ‘Christmas Gospel'.
Det er de store julesange i swingenede gospel versioner, blues og rock'n roll - liv og glade dage - lige præcis som Anders aller bedst kan lide det!

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og de vil give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Endnu en Blichfeldt!
Årets Christmas Gospel koncerter byder på endnu en Blichfeldt, nemlig Anders' datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 16 år en fantastisk dygtig sangerinde og hun har ligesom sidste år lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder "den gamle" rigtig meget.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 1. december 2018, kl. 20.
3
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

MidtVest Børnekor synger julen ind

MidtVest Børnekor sørger for god stemning, når de synger julen ind ved indgang Vest på Herning Sygehus. Kom og hør de 50 lyse pigestemmer!

Læs mere

Regionshospitalet Herning
Gl. Landevej 61, Herning
Man. d. 3. december 2018, kl. 16.30.
3
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Julekoncert med Hedekoret

Koret synger et dejligt blandet program af traditionelle julesange/salmer - rytmiske såvel som klassiske. Koret dirigeres af Mette Flodgaard og ved klaveret sidder Kaj-Verner Bækdahl.

Læs mere

Gullestrup Kirke
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Man. d. 3. december 2018, kl. 19.30.
5
Dec
event-img
Klassisk

Händels Messias

I samarbejde med Herning Kirkes Drengekor.
Händels oratorium "Messias" blev opført for første gang i 1742, og for rigtig mange er værket sidenhen blevet en tilbagevendende juletradition. Hver jul opføres værket overalt i den vestlige verden, og det er elsket af ba°de af sangere, musikere og publikum. Na°r vi hører drengesopranernes lyse klare englestemmer klinge i det højloftede kirkerum, bruset fra korsatserne og inderligheden i solisternes arier, er det indlysende, hvorfor værket er sa° populært. Händel kan skrive melodier, der er gode at synge, og han kan fortælle historier, vi vil høre om og om igen.

Medvirkende:

Gabriella Pace, sopran

Karolina Blixt, alt

Mathias Hedegaard, tenor

Martin Vilbrand, bas

Skt. Clemens Drengekor (indstud. Carsten Seyer-Hansen)

Herning Kirkes Drengekor (indstud. Mads Bille)

Ensemble MidtVest

Carsten Seyer-Hansen, dirigent

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Ons. d. 5. december 2018, kl. 19.30.
6
Dec
event-img
Klassisk

Stig Rossen Julekoncert

For fireogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra indog udland.
Stig Rossen kan med glæde præsentere Andrea Oehlenschlæger, som dette års gæstesolist.

Andrea er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing.

Andrea har bla. sunget sammen med bla. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew & ikke mindst har hun optrådt for Dronning Margrethe.

Vi er meget glade for at have hende med Stig Rossens Juletur

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 6. december 2018, kl. 20.
7
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Artillery

Fredag den 7 december 2018. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr.150,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr.110,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 7. december 2018, kl. 21.
8
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Le Freak & Julefrokost på 1. sal

The Ultimate Disco Live Experience ! Kom og dans julen ind eller hold årets julefrokost med lækker julebuffet på Fermaten.
Gennem snart 20 år har Le Freak spredt disco'ens budskab med respekt og talent. Le Freak's orkestret har spillet på et utal af de danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents. Med egne musikalske fortolkninger af de største discohits er Le Freak en ubetinget succes hos de fleste.

Julebuffet 2018


Når du har lagt din koncertbillet i kurven, kan du tilkøbe den lækre gourmet julebuffet fra Slagter C.H.P. Gøttsche.

Stor marineret sild med hjemmelavet karrysalat, rå løg & kapers.
Stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron.
Gøttsches ferskrøget laks med æggestand & asparges.
Andelår lun, confiteret med sprød rødkålssalat
Medister med rødkål
Lun kamsteg med rødkål.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Serveres med brød og smør.

Koncertbillet samt julefrokostbuffet, garderobe og velkomstdrink

Obs !
Der er spisning kl. 18.00 - 20.30 og herefter koncert med Le Freak kl. 21.00
Af hensyn til det øvrige publikum fjernes alle borde kl. 20.30.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 8. december 2018, kl. 21.
13
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med Gospel D'Light

For 12. gang gæster Gospel D'Light Huset No7 med deres julekoncert. Dørene åbnes kl. 18.45.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Tor. d. 13. december 2018, kl. 19.30.
13
Dec
event-img
Klassisk

Julie Berthelsen julekoncert

Nordstjerne Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.
En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester samt hendes dygtige korsanger.

Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange. Vi skal tættere på hinanden med varme personlige historier og en rød juletråd, som får os alle i den rette julestemning

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 13. december 2018, kl. 20.
14
Dec
event-img
Dansegulv

Bryan Adams Tribute & Julefrokost på 1. sal

Et af DK's ypperste tribute bands leverer et top-trimmet rock-show, der ligger rystende tæt opad originalen. Showet er en hyldest til den canadiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme.
Bryan Adams Tribute høster også stor anerkendelse i udlandet, hvor bandet betegnes som det bedste Bryan Adams tribute-act i Europa.Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts like a knife, Heaven, Run to you, Everything i do, og alle de andre Adams-sange. Bryan Adams Tribute er i dén grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud til bagerste række - Hver gang !
Line-up:
Claus Hassing: vokal/guitar
Lasse Baggenæs: leadguitar
Filip Winther: keys
Christian Thrane: bas
Rune Thorhauge: trommerJulebuffet 2018


Når du har lagt din koncertbillet i kurven, kan du tilkøbe den lækre gourmet julebuffet fra Slagter C.H.P. Gøttsche.

Stor marineret sild med hjemmelavet karrysalat, rå løg & kapers.
Stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron.
Gøttsches ferskrøget laks med æggestand & asparges.
Andelår lun, confiteret med sprød rødkålssalat
Medister med rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Serveres med brød og smør.

Koncertbillet samt julefrokostbuffet, garderobe og velkomstdrink
I alt kr. 495,00

Obs !
Der er spisning kl. 18.00 - 20.30 og herefter koncert med Bryan Adams Tribute kl. 21.00
Af hensyn til det øvrige publikum fjernes alle borde kl. 20.30.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 14. december 2018, kl. 21.
16
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Herning Kirkes Julekoncert 1

Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor synger julen ind sammen. Kom gerne inden kl. 15.45 til kirken,.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Søn. d. 16. december 2018, kl. 16.
16
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Herning Kirkes Julekoncert 2

Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor synger julen ind sammen. Kom gerne inden kl. 18.45 til kirken,.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Søn. d. 16. december 2018, kl. 19.