Viser 41-60 ud af 92 resultater

27
Okt
event-img
Dansktop/underholdning

Danmarks Største Halbal

Show, musik og dans fra kl 18-01 i Jyske Bank Boxen med underholdning fra Stig og Vennerne samt Kandis !

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 27. oktober 2018, kl. 18.
29
Okt
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Syng Dansk Koncert med MidtVest Pigekorene

MidtVest Børnekor, Juniorkor og Pigekor synger dansk på Herning Gymnasium som en del af Spil Dansk Ugen. Velkommen til en festlig aften i sangens (og også fællessangens) tegn!

Læs mere

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Man. d. 29. oktober 2018, kl. 19.
30
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018.

Læs mere

Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Tir. d. 30. oktober 2018, kl. 19.
1
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Sebastian med band

Sebastian & band live 2018. For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig for at drage på Danmarksturné.
Koncerten bliver med højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog - suppleret med nye sange fra 2017-albummet "Sange til drømmescenariet", der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1 på listen over de mest solgte i Danmark

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 1. november 2018, kl. 20.
3
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Juncker

På gennembrudssinglen 'Mogens og Karen' sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven.
Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang 'Havana' til serien.

Nu er Juncker snart klar med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album får titlen GLOBUS NV og er ude i slutningen af april 2018. Albummet efterfølger det meget anmelderroste 'Bivirkninger' fra 2016 - og igen spidder Juncker den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster.

Juncker er genkendelig - aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

Det bliver en frokostkoncert med højt humør og højt til loftet.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 3. november 2018, kl. 12.
3
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Madsen, Møller og From

Siddekoncert i teatersalen Svært underholdende. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From gæster Johnny Madsen MCH Herning Kongrescenter - tilbage i stærkeste startopstilling.
Har man bare én gang oplevet MAdsen's akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 3. november 2018, kl. 20.
3
Nov
event-img
Rock/Pop

NOAH live- & intimkoncert

I af 2018 tager NOAH på akustisk turné. Ved koncerten i Dagmar Bio loves der nye arrangementer af bagkataloget. Sangene vil blive leveret akustisk i øjenhøjde med publikum.
Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med en velkendt, nordisk tone af melankoli, har sangene gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen 'Alt Er Forbi' i 2012 har han markeret sig med en steppebrand af dobbeltplatinvindende-hits som 'Over Byen' og 'Det' Okay' og dannede således grund for det selvbetitlede debutalbum, der solgte Guld i 2013.
Siden 2013 har karrieren kun eskaleret. I efteråret 2016 deltog Troels i Toppen af Poppen, hvor hele Danmark fik ørene op for Troels stemme. NOAH udsendte pladen "1988" d. 18 november 2016 , som han spillede udsolgte koncerter med i hele foråret 2017.
Når NOAH drager ud i 2018 vil der også være smagsprøver på nye sange

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Lør. d. 3. november 2018, kl. 20.
3
Nov
event-img
Rock/Pop

Michael Learns to Rock

30 års popmusik Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus, og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse i popmusikkens verden.
MLTR har toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler i både Skandinavian og Asien.

Bandets 9. studiealbum forventes udgivet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden over

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 3. november 2018, kl. 21.
4
Nov
event-img
Dansktop/underholdning

No More Jacks

"Et musikalsk strejftog gennem 60'erne og ind i 70'erne" Hvad skete der med musikken, da de traditionsbundne, rationelle 50'ere blev afløst af de turbulente og oprørske 60'ere og fortsatte ind i kollektivets og rødstrømpernes 70'ere?
Var de gamle toner nu for altid fortid? Eller levede den gode melodi videre i de nye sange?

Rossen, Asholt, Lohmann og Heick genskaber det populære More Jacks univers og kaster sig sammen med Peder Kragerup ud i en ny, fantastisk rejse med den melodiøse musik, vi alle har lyst til at nynne med på

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søn. d. 4. november 2018, kl. 20.
8
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Pink Floyd Project

Genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.
Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

"Wish You Were Here" udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder. Ud over at rumme to af bandets største hits, byder albummet også på unikke instrumentale passager der er absolut definerende for Pink Floyds sound. WYWH er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte no1

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 8. november 2018, kl. 20.
9
Nov
event-img
Rock/Pop

Carpark North

Ståkoncert EFTERÅRSTOUR 2018 Efter en varm modtagelse af Carpark North's femte studiealbum 'Hope' gør bandet sig nu klar til at tage på Danmarksturné i efteråret 2018.
Tilbage i 2001 singledebuterede Carpark North med 'There's a Place', og siden har landets rockfans fået
den ene hitsingle efter den anden fra den hårdtslående trio. Sange som 'Human', 'Transparent & Glasslike'
og '32' har alle været med til at forme det Carpark North, som vi alle kender i dag.
I sommeren 2017 var Carpark North, ovenpå to års pause, atter at finde på landets største festivalscener.
Under bøgen i Skanderborg, cementerede Carpark North deres position blandt den absolutte elite i dansk
musik, da 25.000 festivalgængere klappede i takt til trioens imponerende bagkatalog.

Den 27. oktober udsendte Carpark North deres femte studiealbum 'Hope', hvor de for første gang prøvede
kræfter med dansksprogede sange. Bl.a. singlen 'Håb', som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg. Dagen
efter han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op, og gik en tur langs træerne på Rahbæks
Allé: 'Ordene "Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb", ramte mig så rent. Hvordan
har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten,' fortæller Lau Højen om sangen 'Håb' og fortsætter:
'Det er vores første danske sang og jeg er lykkelige for den. 'Håb' rummer så meget. Den er lyden af håb,
men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op, og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på
samme tid.'

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 9. november 2018, kl. 20.
9
Nov
event-img
Hip-Hop/Reggae

L.O.C

I kølvandet på rygterne om nyt L.O.C. materiale lancerer rapperen en landsdækkende spillestedsturné, som løber hele november måned og strækker sig fra Helsingør i øst til Esbjerg i vest.
Intet materiale fra det eftersigende kommende album er i skrivende stund sluppet ud, men landets måske største rapper gennem tiden, har givet rygterne ben at gå på med heftig aktivitet på hans social media platforme i foråret.

Liam siger selv om turnéen: "Jeg startede min karriere på spillestederne og det var dér det hele opstod sammen med fans'ne. Senere kom klubberne, festivalerne og arenaerne, men det startede på spillestederne".

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 9. november 2018, kl. 21.
10
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Jonah Blacksmith

Hvad er en Jonah Blacksmith Filmkoncert?
Det er mødet mellem den håndspillede live-musik og en dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv. Den symbiotiske vekselvirkning mellem filmmediet og den traditionelle, stående koncertform er et hjertegribende foretagende, der så at sige spiller på alle strenge. Er man til koncert, eller er man i biffen? Ja, hvis man ellers undlader biografmørkets bløde stole må det korte svar være: begge dele, og mere til; en Jonah Blacksmith Filmkoncert er ganske enkelt en audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige.

I filmen møder man historien om bedstefaren. De gamle jagtvenner og deres skæve fortællinger på kroen har med tiden bestemt ikke mistet hverken saft eller kraft. Og det umiskendelige glimt i deres øjne afspejler den store personlighed, som Johannes Smed var på egnen i Thy - både mens han levede, men i den grad også i de lune, humoristiske skildringer, som danner klangbunden i hans eftermæle. Men filmen er mere og andet end det; Det er historien om at finde sig selv, sit afsæt og sit ståsted i et liv og i en tid, hvor forandringens og rodløshedens lunefulde vinde raser ustandselig.

Sangene fra bandets to studie-albums, binder de levende billeder sammen. Og de tager ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 10. november 2018, kl. 21.
11
Nov
event-img
Klassisk

KMF 336 - Afslutningskoncert

Farinelli Stjernesolister, lokale sangere og et stort KMF 336-kor lukker festivalen med opførelsen af den altid populære Farinelli.
Pianist Ulrich Stærk med ensemble leverer musikken, og Frans Rasmussen er dirigent.

Teatersalen

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søn. d. 11. november 2018, kl. 15.
15
Nov
event-img
Klassisk

Portræt af Tommaso Lonquich

Koncerten er inkl. spisning - tilmelding senest 12. november -.
Årets musikalske selvportræt!

Hos Ensemble MidtVest er vi stolte over at have musikere i verdensklasse, der deler deres store passion for musikken. Hver sæson fremhæver vi derfor én af vores musikere og beder vedkommende om at male et musikalsk selvportræt, så publikum kan få et indblik i musikernes musikalske personligheder og særegne bidrag til Ensemble MidtVest. I år er turen kommet til ensemblets klarinettist Tommaso Lonquich.

Programmet byder på musik af Schumann, Prokofiev, Mahler, Rameau, Satie og mange flere

Læs mere

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej, Skærbæk, Herning
Tor. d. 15. november 2018, kl. 18.
15
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Kajsa Vala

"Efter et intenst forår på de danske landeveje er dansk-islandske Kajsa Vala og hendes ualmindeligt velspillende band ved at lægge sidste hånd på et album, som vil udgøre lydsporet til den næste turné, der starter i oktober 2018.
Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, og forårets turné har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.
»Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så god respons og så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden«, siger Kajsa. Nu skruer hun yderligere op for musikken. Og det er AMERICANA, hun spiller. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv.

Med en islandsk mor og en dansk far har KajsaValas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd.

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og CatPower. KajsaVala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

Omkring sig har hun musikerne Anders Thorborg, Astrid Steen Noringriis, og brødrene Nis og Kristian Hybel. Et tæt sammenspillet hold.
I efteråret drager Kajsa Vala og bandet så igen ud på en turné, der fører dem rundt i det meste af landet. Turnéen begynder 25. oktober i Silkeborg og slutter på hjemmebane i Musikhuset i Aarhus 6. december. "

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 15. november 2018, kl. 20.
16
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Rasmus Walter

Med fire soloalbum i ryggen og ny musik på vej tager Rasmus Walter på sin første indendørs tour i næsten 2 år.
Rasmus optrådte sidste sommer på få udvalgte festivaler, da alt hans tid har været brugt på at skrive nye sange, der vil blive udgivet løbende hen mod tourstart.

Walter fortæller:
‘'Jeg har virkelig savnet at være rundt med banden og spille musikken live. Glæder mig til, at komme tilbage til mange af de steder, vi har været før, og kigge folk i øjnene endnu en gang. Jeg garanterer for, at det bliver en nærværende oplevelse, med nye nummer og fornyede sult kan det kun blive en festlig en af slagsen''

Med på Turen tager Rasmus Walter følgende musikere med:

Max Winding: Trommer
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærgaard: Bas
Henrik Hamilton: Keys, Guitar

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 16. november 2018, kl. 21.
17
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Annika Aakjær

I efteråret 2018 turnerer Annika Aakjær med sit første one-woman show ENEBARN, og kommer alene rundt (med sin guitar) for at finde sin flok.
Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes'erne ‘Come Together' og ‘Oliver med et tvist'. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch' og i DR's julekalender ‘Julestjerner'. Annika Aakjærs optræden har altid båret præg af at være en hybrid mellem musik og komik, og målet har altid været at få publikum til at grine og græde. Efter et par år med fokus på band koncerter er tiden nu blevet moden til at Annika endelig kaster sig over sit første regulære one-woman show. Showet bærer titlen "Enebarn" og kommer bla. til at handle om at gå igennem livet med følelsen af at være alene. Og som altid vil det bære præg af Annikas evne til at balancere det ufatteligt triste med det tragisk og absurd-komiske, stadig centreret omkring Annikas sang og sangskrivning.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 17. november 2018, kl. 12.
23
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Lars Lilholt

Storyteller - Kapitel 3 Disse koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier.
Forsangene er ikke grebet ud af den blå luft. De er alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholt's efterhånden lange liv

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 23. november 2018, kl. 20.
23
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Soulworkers

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 23. november 2018, kl. 21.