Viser 61-80 ud af 86 resultater

16
Mar
event-img
Andet/Ukendt

The White Album

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner.
Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album gennem efteråret besøger en række af landets spillesteder.

For hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel, da Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø satte hinanden i stævne i et sommerhus i 2011 for at skrive sange, der stod stærkt uden stor produktion.

"Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidig pjat," siger Jakob Eilsø.

Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mand med hver en akustisk guitar.

"Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne, ift til sidste tour, hvor det var hele var 100% akustisk. Enkelte numre skriger bare på at blive leveret med mere smæk på, end vi kan, når vi kun sidder med tre akustiske guitarer," siger Claus Arvad.

Efter det grundlæggende sommerhustræf i 2011 fik The White Album hurtigt vind i sejlene. I England viste branchen straks interesse, hvilket kastede de tre venner på et lærerigt eventyr. Debut-EP'en 'Conquistador' landede til positive anmeldelser i 2012 - blandt andet fem stjerner i Soundvenue - og blev fulgt af de to albums 'The Quiet Strum' (2014) og 'Songs from the Sun' (2017). Gennem hele karrieren har koncerterne været en central del af trioens virke, og de har optrådt på alt fra Vega til Tønder Festival

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 16. marts 2019, kl. 12.
22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Katinka

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien Årets håb (2017) og Carl Prisen i kategorien Årets Ko.
I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren 'Vokseværk', hvorfra første single '2000 meter i frit fald' allerede er i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk - alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.

KATINKA består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).Tidligere udgivelser: 'I røntgen' (EP, 2014), 'Lufthuller' (EP, 2016), 'Vi er ikke kønne nok til at danse' (album, 2017). 'Vokseværk' (kommer til efteråret, 2018).

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Go Go Berlin

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i.
udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye lyd på de danske spillesteder. En mørkere, vildere og mere "klubbet" version af Go Go Berlin.

"The O.C.E.A.N - part 1 + 2" trækker sin reference til et af de nye numre, "The Ocean" som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus.

Det skriver pressen om Go Go Berlin:

* * * * *
En rockåbenbaring på Northside

"Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (..) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock'n'roll er en krig, der skal vindes hver gang."

B.T.* * * * *
Ich bin ein Go Go Berliner

"Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet."

GAFFA

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
23
Mar
event-img
Rock/Pop

Eivør (FO)

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 21.
28
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Michael Falch - Solo

Michael Falch tager igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer.
Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen', og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
29
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Luftens Helte

Fredag den 29 marts 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 225.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 185,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 29. marts 2019, kl. 21.
3
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Bull&Hjorth

Onsdag den 3 april 2019. Koncertstart: kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 150,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 110,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 3. april 2019, kl. 20.
6
Apr
event-img
Rock/Pop

Christopher

Til foråret tager et af landets største livetalenter på en omfattende forårsturné. Fans i krise: Christopher forsvundet ! Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året.
Men det var heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause var hitmageren pludselig tilbage med singlen Bad, som gik direkte i top 20 på Spotify, hvor den blev liggende de næste mange uger. Kort efter fulgte up-tempo singlen Monogamy, som strøg direkte direkte til tops på den kinesiske musiktjenste QC Music

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 6. april 2019, kl. 21.
8
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Alan Doyle

Canadisk kunstner med mange talenter. Han har allerede haft en lang og succesfuld karriere, der bl.a. inkluderer skuespil overfor verdensstjerner som Cate Blanchett og Will Smith samt en prominent rolle som sang-skriver og producer for bl.a. Russel Crowe.
Derudover er Doyle en fabelagtig musiker, der, foruden sin imponerende stemme, mestrer både guitar, mandolin, banjo og det græske streng-instrument bouzouki. Ikke mindst har Alan Doyle været forsanger i det stor-hittende canadiske folk-rock band Great Big Sea i over 20 år, der bl.a. nåede Canadas top 10 pop chart med nummeret "When I'm up". Great Big Sea høstede derudover prisen Entertainer of the Year 5 år i streg.

Great Big Sea har været på programmet til Tønder Festival flere gange, men i 2014 optrådte Alan Doyle for første gang på festivalen med sit solo-projekt, der lagde teltet ned! Doyle har haft stor succes med sin solo-karriere, der har medbragt 3 solo-plader. Med sit 5-mandsorkester har Doyle turnéret Canada og USA tyndt med sine selv-skrevne populære folk-rock sange.

Nu er Alan Doyle klar til at tage på sin første solo turné i Danmark, hvor han vil glæde danskerne med et fantastisk show fyldt med sange, der både taler til hjertet og dansemusklerne!

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Man. d. 8. april 2019, kl. 20.
12
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Hit med 80'erne

Hit med 80erne blev dannet det år, hvor Danmark vandt EM i fodbold. John Jensen ramte den lige i r., og resten er farverig, dansk sommerhistorie. Berlin-muren var faldet et par år tidligere, alle troede på nye og bedre tider på bagkanten af Den Kolde Kr.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 12. april 2019, kl. 21.
25
Apr
event-img
Dansegulv

Love Shop

To tredjedele af bandets grundlæggere mundharpevirtousen og sangeren Henrik Hall og guitaristen og produceren Hilmer Hassig er her desværre ikke mere, men alligevel står bandet så smukt og stærkt som nogensinde og altid med de to som usynlige.
medspillere ved koncerterne. Bandet har fejrede i 2016 sit 25-års
jubilæum med opsamlings albummet "Evergreen - Best Of", og har i 2017 netop udgivet et spritnyt
album 'Risiko'.

Brev fra Jens:

Til næste år vil det være to år siden Love Shop sidst var på regulær tour afsted i Danmark. Det kalder
på action fra vores side nu. Fordi aftenerne ude i landet, på klubber og i sale, er noget helt specielt.
Med den følelse af kærlighed og samhørighed, som gennem årene er blevet til en smuk tradition. De
intense aftener holder os levende som band. Og som vi kan mærke det hvor vi kommer ud, betyder
de heldigvis også en verden for jer.

Så det er en glæde her at kunne fortælle, vi tager på tour i april næste år, hvor vi vil komme Danmark
rundt. Vi vil have favoritter med på setlisten, men også gamle LS-numre, der fortjener nyt liv. Og vi vil
helt sikkert også have nye LS-sange med, der skal roadtestes. Så kort sagt, store aftener er i vente.
Glæder os til at være sammen med jer. Vi ser frem

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. april 2019, kl. 20.
26
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Danser med Drenge

Fredag den 26 april 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 340.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 300,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 26. april 2019, kl. 21.
3
Maj
event-img
Rock/Pop

Silas Bjerregaard

Forsanger i Turboweekend, og deltager i Toppen af Poppen, er nu klar med sin første solo-turné, og kommer forbi MCH Herning Kongrescenter.
Koncerten finder sted i teatersalen, og der vil ikke være pause undervejs

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 3. maj 2019, kl. 20.
11
Maj
event-img
Andet/Ukendt

Rasmus Nøhr

Rasmus kommende album Monas Butik indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden.
Om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores
lokale kvarter for mennesker der - hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til
eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen 'Tænker For Meget' er det første postkort fra albummet og handler om et ungt par med få midler
som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten tager - så afsløres det om stor
musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig
tekst. Sangen er pt blandt landets 20 mest spillede sange på de danske radioer.

Rasmus Nøhr har skiftet ud på pladserne i sit band og får nu musikalsk opbakning af Jan Lysdahl,
Rune Harder Olesen, Dan Hemmer, Søren Vestergaard, Hannibal Gustafsson, Rune Nissen Petersen,
Louise Norby, Annekei og Christoffer Stjerne, som både har været med i studiet til
indspilningerne og følger med ud på sommerens koncerter.

Det giver en ny musikalsk kraft, hvor der spilles med lige dele legesyge og tung melodisk overskud og
fornemmelse

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 11. maj 2019, kl. 21.
14
Maj
event-img
Rock/Pop

Rod Stewart - Live In Concert

Max. 4 billetter pr. kunde i presale. Max. 10 billetter pr. kunde.
Se salsplan

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Tir. d. 14. maj 2019, kl. 19.30.
24
Maj
event-img
Rock/Pop

Anne Sanne Lis

Se salsplan: https://media.ticketmaster.eu/denmark/feature/billeder/Oversigtstegning_sal_KUN_LOWER_Anne_Sanne_Lis_2019_ULG_NY.jpg.

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20.
29
Maj
event-img
Dansktop/underholdning

No More Jacks

Et musikalsk strejftog gennem 60'erne og ind i 70'erne. Hvad skete der med musikken, da de traditionsbundne, rationelle 50'ere blev afløst.
Afløst af de turbulente og oprørske 60'ere og fortsatte ind i kellektivets og rødstrømpernes 70'ere ? Var de gamle toner nu for altid fortid ?

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 29. maj 2019, kl. 14.
13
Jun
event-img
Rock/Pop

An Evening With Mark Knopfler - Venteliste

Ingen support, koncerten starter kl.21.00. max. 8 billetter pr. kunde.
Se salsplan

Køberen af billetterne skal til hver en tid være tilstede til at fremvise ordrebekræftelse gyldigt foto ID, som matcher navnet på ordrebekræftelsen. Dvs. den person, der køber billet / billetter til koncerten, skal møde op kunne fremvise ovenstående. Har billetkøberen købt billetter til flere personer, skal alle følges.

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Tor. d. 13. juni 2019, kl. 21.
15
Jun
event-img
Andet/Ukendt

Music Show Scotland

Lørdag 15. juni 2019 vender verdens største skotske musikshow af sin art med hundredvis af sangere, sækkepiber musikere tilbage til Jyske Bank Boxen.
Det bliver et sandt overflødighedshorn af ægte skotsk musik show i verdensklasse, når Music Show Scotland igen gæster Jyske Bank Boxen. Showet medbringer flere end 200 sækkepibespillere, trommeslagere, dansere, musikere sangere, som gennem mere end tre timer sørger for at tryllebinde publikum med keltisk musik dans på højeste niveau.

Dørene åbner kl 17.30 til foyer kl 18.00 til salen
Show 1. del: kl 19.30
Pause kl ca 20.45
Show 2. del: kl 21.15
Forventet sluttidspunkt: kl 22.45

Læs mere: på mch.dk

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 15. juni 2019, kl. 19.30.
21
Jun
event-img
Klassisk

André Rieu

Stjerneviolinisten André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen 21. juni 2019. Her vil han endnu engang give sit danske publikum en musikoplevelse udover det sædvanlige.
I 2019 kan publikum igen se frem til at opleve den verdensberømte violinist André Rieu, der for syvende gang besøger Herning 21. juni 2019.

Med sig til Herning tager André Rieu sit 60-mands store Johann Strauss-orkester.

Med sig på scenen tager den verdensberømte musiker selvfølgelig også sin violin - en Stradivarius fra 1732. Med dette instrument, som kan betegnes som et kunstværk i sig selv, vil André Rieu endnu en gang vise, at musik hverken kender grænser eller alder

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 21. juni 2019, kl. 20.