Viser 81-91 ud af 91 resultater

18
Jan
event-img
Klassisk

Orkester MidtVest Nytårskoncert

Nytårskoncert med entertainer og skuespiller Søren Pilmark og sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen leverer musikalsk underholdning på topplan i en nytårskoncert, der bliver alt andet end kedelig !
Ole Faurschou er dirigent.

Orkester MidtVest fejrer sit 25 års jubilæum, så glæd Dem til en storslået og festlig nytårskoncert i godt selskab!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 18. januar 2019, kl. 19.30.
26
Jan
event-img
Andet/Ukendt

Die herren - rocku2

Den næste Die Herren koncert - skal være den bedste Die Herren koncert! Gør en forskel for publikum! Giv dem noget: Nærvær - Intensitet - Ægthed - Tilstedeværelse - Musikalitet - Humor. Overrask dem!!!

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 26. januar 2019, kl. 21.
1
Feb
event-img
Dansegulv

Baal

Udover 25 års Jubilæums-turné, varsler BAAL også nyt album - det første i næsten 10 år! Siden da har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de spillede en række udsolgte koncerter.
Baal mødtes i et sommerhus i Sverige allerede i 2014 for hyggens skyld og fik lavet en masse skitser, men tiden gik og forsanger Bjørn Fjæstad havde travlt med et soloalbum der skulle udgives året efter.

De mødtes så igen sidst år i et sommerhus i Melby og igen i starten af i år mødtes de i Korinth på Fyn, hvor de arbejdede videre.

Ud af disse produktive møder komme en masse materiale som bandet nu går i studiet for at indspille. Det munder ud i en række udvalgte sange, som ender med at blive til et nyt album fra Baal - det første i 10 år. Det er sat til at udkomme i januar 2019 med en efterfølgende turné rundt i landet, der samtidig markerer de 25 år for Baal.

Sangskitserne lyder af en tilbagevenden til det oprindelige, deres storladne rock som de blev kendt for fra starten.

Bandet føler at tiden er inde til at bringe det gamle med ind i en opdateret version af orkestrets lyd.

Diskografi :
1996 Sensorama
1997 Live - Officiel Bootleg
1998 Karaoke
1999 Funtex
2002 The Supreme Machine
2005 Do You Come With Special Features
2008 Behind Your Echoes
2019 tba

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 1. februar 2019, kl. 21.
9
Feb
event-img
Rock/Pop

TV-2 Live 2019

Nyt TV-2 album er på vej til efteråret, og følges op af en landsomfattende Danmarksturné i 2019.
Som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling, og af samme grund, vil koncerten denne gang tilbydes et siddende publikum !

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 9. februar 2019, kl. 20.
28
Feb
event-img
Club/DJ

Jacob Dinesen

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder - med en kæmpe fanskare til følge.
100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 "kun" bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København.

Men i foråret 2019 er ventetiden ovre, da Jacob og hans band igen er at finde ude på spillestederne. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger i lidt mere intime rammer. Samtidig får de lov til at høre nye sange fra hans kommende album - foruden selvfølgelig alle de velkendte ny-klassikere fra succespladen Brace Against the Storm

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 28. februar 2019, kl. 20.
7
Mar
event-img
Rock/Pop

Sko/Torp

Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis, er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede livebands.
Sangene fra Sko/Torp's bundsolide bagkatalog - der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990'erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre - har fået nyt liv i intime, akustiske rammer

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 7. marts 2019, kl. 20.
14
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Cæcilie Norby's European Sisters in Jazz ( IT / PL / DE / NO / DK )

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label.
Hver enkelt på holdet bag Cæcilie Norby's sprit-nye "European Sisters in Jazz" album er stjerner fra den europæiske jazz-elite, som har markeret sig som toneangivende innovatører på hvert sit instrument.Med sig har Cæcilie og de prominente damer en pose spændende kompositioner af seneste årtiers mest fremtrædende komponister såsom; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley, samt helt nyt originalmateriale. Konstellationen i ‘European Sisters in Jazz' er:Den italienske piano virtuos og komponist Rita Marcotulli (IT) som siden 1980'erne har samarbejdet og indspillet med jazz kyrofæer som Pat Metheny, Chet Baker og Billy Cobham.Polakken Dorota Piotrowska (PL) er udover sit malende og unikke trommespil, højt anerkendt for sine kompositioner.Bassist Lisa-Rebecca Wulff (DE) Kun 38 år og midt i en stor karriere. Med afsæt i det præstigefyldte tyske NDR Big Band har hun bl.a. turneret med Nils Landgren og Bob Mintzer.Den norske trompetist Hildegunn Øiseth (NO), som i mange år har boet i - og ladet sig inspirere af musik fra Afrika, Asien og Mellemøsten.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 20.
28
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Michael Falch - Solo

Michael Falch tager igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer.
Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen', og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
24
Maj
event-img
Rock/Pop

Anne Sanne Lis

Se salsplan: https://media.ticketmaster.eu/denmark/feature/billeder/Oversigtstegning_sal_KUN_LOWER_Anne_Sanne_Lis_2019_ULG_NY.jpg.

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20.
21
Aug
event-img
Folk/Vise/Country

Linedance

Vi danser linedance til hovedsagelig countrymusik på alle niveauer.
Man kan blive frygtelig afhængig af linedance - det er positivt, festligt og livsbekræftende og alle kan få udbytte af dansen og glæden uanset deres sportslige formåen. Alle aldersgrupper kan deltage og den store aldersspredning giver et godt socialt netværk. Du er ikke afhængig af en partner og så forbedres koordinationsevnen og din rytmiske sans udvikles.

Læs mere

Simmelkærhus
Troldbjergvej 12, Sunds
Tir. d. 21. august 2018 til tir. d. 28. maj 2019, kl. 18.30.
15
Jun
event-img
Andet/Ukendt

Music Show Scotland

Lørdag 15. juni 2019 vender verdens største skotske musikshow af sin art med hundredvis af sangere, sækkepiber musikere tilbage til Jyske Bank Boxen.
Det bliver et sandt overflødighedshorn af ægte skotsk musik show i verdensklasse, når Music Show Scotland igen gæster Jyske Bank Boxen. Showet medbringer flere end 200 sækkepibespillere, trommeslagere, dansere, musikere sangere, som gennem mere end tre timer sørger for at tryllebinde publikum med keltisk musik dans på højeste niveau.

Dørene åbner kl 17.30 til foyer kl 18.00 til salen
Show 1. del: kl 19.30
Pause kl ca 20.45
Show 2. del: kl 21.15
Forventet sluttidspunkt: kl 22.45

Læs mere: på mch.dk

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 15. juni 2019, kl. 19.30.