Viser 81-100 ud af 101 resultater

7
Mar
event-img
Rock/Pop

Sko/Torp

Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis, er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede livebands.
Sangene fra Sko/Torp's bundsolide bagkatalog - der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990'erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre - har fået nyt liv i intime, akustiske rammer

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 7. marts 2019, kl. 20.
7
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Hugo Helmig

2018 vil uden tvivl være et år, Hugo Helmig sent glemmer. Han har spillet over 70 koncerter i Danmark og udland, modtaget 2 Gaffa Awards og Politikens iByen Pris. Hans seneste single Wild er på under to måneder blevet spillet over 5 millioner gange.
på diverse streamingtjenester, og ligesom debutsinglen 'Please Don't Lie', har den ligget nummer 1 på den danske airplay chart flere uger i træk.

Hugo Helmig har efterhånden etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter. Med singlerne 'Eyes Wide Shut', 'Times of War' og 'Please Don't Lie' fra debut EP'en Promise har sangeren taget det danske publikum med storm. Sidstnævnte single var den mest spillede danske sang på radio sidste år samt er blevet streamet over 30 millioner gange. Den seneste single 'Wild' følger i debutsinglens fodspor og har ligget nummer et på dansk radio de seneste fire uger. Det er ikke blot danskerne, der har fået øjnene op for den unge sanger og sangskriver. I Tyskland kravlede 'Please Don't Lie' hele vejen op ad hitlisterne og endte som nummer tre på den officielle tyske airplay chart. Opfølgeren 'Wild' er i skrivende stund på vej i Top 20 i Tyskland.

Udover hans forårs-tour i starten af året, har den 20-årige sanger haft en meget travl sommer, hvor det er blevet til koncerter på bl.a. Spot Festival, Smukfest, Jelling Festival, Nibe Festival samt flere tyske festivaler.

Hugo Helmig udtaler sig om sit gennembrudsår:

"Det har været et fantastisk år. Jeg har ligesom fået taget min mødom flere gange. Første festival, første tv-show, første pris, første tyske koncert. Der har været fart på, men jeg føler også, at både jeg selv og bandet er vokset helt vildt. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal afsted igen og besøge de danske byer og spille en masse nye sange."

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 7. marts 2019, kl. 20.
8
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Ditte Young Clinic

Hal E. Fredag den 8. marts kl. 20.00. Billetten giver adgang til Messen Hest og Rytter fra kl. 17.00.

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Fre. d. 8. marts 2019, kl. 20.
9
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Woodstock ´69

I sensommeren 69 samledes 450.000 mennesker foran en scene på en mark et par timer nord for New York. På scenen stod en nærmest endeløs række af tidens.
- og eftertidens - største musikalske ikoner, herunder Jimi Hendrix, Joe Cocker, Janis Joplin, Santana, The Who, The Band, Creedence Clearwater Revival og Crosby, Stills & Nash - for blot at nævne nogle få. De kommende tre dages koncerter og kaos skulle gå over i historien som en af vor tids største og mest skelsættende kulturelle begivenheder.

WOODSTOCK-festivalen foregik, mens Vietnamkrigen endnu var på sit højeste. I en tid præget af kold krig, våbenkapløb og raceopgør på den ene side og frisind, blomsterbørn og "The Summer of Love" på den anden. Festivalen anses for at være et af højdepunkterne i sen 60'ernes ungdomsoprør og hippiebevægelsens opgør med de bedagede samfundsstrukturer. Et kulturelt nybrud, der herhjemme affødte bl.a. studenteroprøret i '68, kønskampen i 70'erne samt grundlæggelsen af Christiania og Roskilde Festival i 1971.

Også musikalsk har WOODSTOCK sat sig dybe spor i eftertiden. Festivalen står som et lysende monument over den innovative og legelystne ånd, som prægede 60'ernes musik. Rock n' Roll-musikken var blevet allemandseje og flirtede med musikalske genrer fra hele verden, mens blues, folk og protestsangere oplevede en stor revival. Eksperimenterne i 60'erne var mange, og på få år gik musikken fra Buddy Holly, Elvis og Hank Williams til Jimi Hendrix, The Who og The Band.

Woodstock '69 - en hyldestkoncert er en musikalsk hyldest fra en række af landets bedste musikere til musikken og tidsånden fra en af nyere tids vigtigste musikalske milepæle.

Bandet:

Louise Støjberg: vokal

Signe Juhl: vokal

Rasmus Madsen: vokal & guitar

Martin Rauff Nielsen: vokal & guitar

Casper Mikkelsen: trommer

Niels Kvist: bas

N.O. Thorning: keys

Johan Bylling Lang: saxofon

Bjarke Nikolajsen: trompet

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 9. marts 2019, kl. 21.
14
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Cæcilie Norby's European Sisters in Jazz ( IT / PL / DE / NO / DK )

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label.
Hver enkelt på holdet bag Cæcilie Norby's sprit-nye "European Sisters in Jazz" album er stjerner fra den europæiske jazz-elite, som har markeret sig som toneangivende innovatører på hvert sit instrument.Med sig har Cæcilie og de prominente damer en pose spændende kompositioner af seneste årtiers mest fremtrædende komponister såsom; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley, samt helt nyt originalmateriale. Konstellationen i ‘European Sisters in Jazz' er:Den italienske piano virtuos og komponist Rita Marcotulli (IT) som siden 1980'erne har samarbejdet og indspillet med jazz kyrofæer som Pat Metheny, Chet Baker og Billy Cobham.Polakken Dorota Piotrowska (PL) er udover sit malende og unikke trommespil, højt anerkendt for sine kompositioner.Bassist Lisa-Rebecca Wulff (DE) Kun 38 år og midt i en stor karriere. Med afsæt i det præstigefyldte tyske NDR Big Band har hun bl.a. turneret med Nils Landgren og Bob Mintzer.Den norske trompetist Hildegunn Øiseth (NO), som i mange år har boet i - og ladet sig inspirere af musik fra Afrika, Asien og Mellemøsten.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 14. marts 2019, kl. 20.
15
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Nikolaj og Piloternes 30 års jubilæums tour

30 års jubilæum og greatest hits.
Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Og det skal fejres!

De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier.
Historier, der vil blive fortalt i et 'greatest hits-sæt' bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj sammen med et skarpt hold af Piloter spiller en række jubilæums koncerter landet over i foråret 2019

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 15. marts 2019, kl. 21.
16
Mar
event-img
Andet/Ukendt

The White Album

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner.
Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album gennem efteråret besøger en række af landets spillesteder.

For hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel, da Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø satte hinanden i stævne i et sommerhus i 2011 for at skrive sange, der stod stærkt uden stor produktion.

"Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidig pjat," siger Jakob Eilsø.

Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mand med hver en akustisk guitar.

"Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne, ift til sidste tour, hvor det var hele var 100% akustisk. Enkelte numre skriger bare på at blive leveret med mere smæk på, end vi kan, når vi kun sidder med tre akustiske guitarer," siger Claus Arvad.

Efter det grundlæggende sommerhustræf i 2011 fik The White Album hurtigt vind i sejlene. I England viste branchen straks interesse, hvilket kastede de tre venner på et lærerigt eventyr. Debut-EP'en 'Conquistador' landede til positive anmeldelser i 2012 - blandt andet fem stjerner i Soundvenue - og blev fulgt af de to albums 'The Quiet Strum' (2014) og 'Songs from the Sun' (2017). Gennem hele karrieren har koncerterne været en central del af trioens virke, og de har optrådt på alt fra Vega til Tønder Festival

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 16. marts 2019, kl. 12.
22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Go Go Berlin

Fredag den 3 marts 2018. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 195.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 155,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
28
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Michael Falch - Solo

Michael Falch tager igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer.
Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen', og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
6
Apr
event-img
Rock/Pop

Christopher

Til foråret tager et af landets største livetalenter på en omfattende forårsturné. Fans i krise: Christopher forsvundet ! Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året.
Men det var heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause var hitmageren pludselig tilbage med singlen Bad, som gik direkte i top 20 på Spotify, hvor den blev liggende de næste mange uger. Kort efter fulgte up-tempo singlen Monogamy, som strøg direkte direkte til tops på den kinesiske musiktjenste QC Music

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 6. april 2019, kl. 21.
8
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Alan Doyle

Canadisk kunstner med mange talenter. Han har allerede haft en lang og succesfuld karriere, der bl.a. inkluderer skuespil overfor verdensstjerner som Cate Blanchett og Will Smith samt en prominent rolle som sang-skriver og producer for bl.a. Russel Crowe.
Derudover er Doyle en fabelagtig musiker, der, foruden sin imponerende stemme, mestrer både guitar, mandolin, banjo og det græske streng-instrument bouzouki. Ikke mindst har Alan Doyle været forsanger i det stor-hittende canadiske folk-rock band Great Big Sea i over 20 år, der bl.a. nåede Canadas top 10 pop chart med nummeret "When I'm up". Great Big Sea høstede derudover prisen Entertainer of the Year 5 år i streg.

Great Big Sea har været på programmet til Tønder Festival flere gange, men i 2014 optrådte Alan Doyle for første gang på festivalen med sit solo-projekt, der lagde teltet ned! Doyle har haft stor succes med sin solo-karriere, der har medbragt 3 solo-plader. Med sit 5-mandsorkester har Doyle turnéret Canada og USA tyndt med sine selv-skrevne populære folk-rock sange.

Nu er Alan Doyle klar til at tage på sin første solo turné i Danmark, hvor han vil glæde danskerne med et fantastisk show fyldt med sange, der både taler til hjertet og dansemusklerne!

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Man. d. 8. april 2019, kl. 20.
25
Apr
event-img
Dansegulv

Love Shop

To tredjedele af bandets grundlæggere mundharpevirtousen og sangeren Henrik Hall og guitaristen og produceren Hilmer Hassig er her desværre ikke mere, men alligevel står bandet så smukt og stærkt som nogensinde og altid med de to som usynlige.
medspillere ved koncerterne. Bandet har fejrede i 2016 sit 25-års
jubilæum med opsamlings albummet "Evergreen - Best Of", og har i 2017 netop udgivet et spritnyt
album 'Risiko'.

Brev fra Jens:

Til næste år vil det være to år siden Love Shop sidst var på regulær tour afsted i Danmark. Det kalder
på action fra vores side nu. Fordi aftenerne ude i landet, på klubber og i sale, er noget helt specielt.
Med den følelse af kærlighed og samhørighed, som gennem årene er blevet til en smuk tradition. De
intense aftener holder os levende som band. Og som vi kan mærke det hvor vi kommer ud, betyder
de heldigvis også en verden for jer.

Så det er en glæde her at kunne fortælle, vi tager på tour i april næste år, hvor vi vil komme Danmark
rundt. Vi vil have favoritter med på setlisten, men også gamle LS-numre, der fortjener nyt liv. Og vi vil
helt sikkert også have nye LS-sange med, der skal roadtestes. Så kort sagt, store aftener er i vente.
Glæder os til at være sammen med jer. Vi ser frem

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. april 2019, kl. 20.
3
Maj
event-img
Rock/Pop

Silas Bjerregaard

Forsanger i Turboweekend, og deltager i Toppen af Poppen, er nu klar med sin første solo-turné, og kommer forbi MCH Herning Kongrescenter.
Koncerten finder sted i teatersalen, og der vil ikke være pause undervejs

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 3. maj 2019, kl. 20.
11
Maj
event-img
Andet/Ukendt

Rasmus Nøhr

Rasmus kommende album Monas Butik indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden.
Om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores
lokale kvarter for mennesker der - hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til
eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen 'Tænker For Meget' er det første postkort fra albummet og handler om et ungt par med få midler
som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten tager - så afsløres det om stor
musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig
tekst. Sangen er pt blandt landets 20 mest spillede sange på de danske radioer.

Rasmus Nøhr har skiftet ud på pladserne i sit band og får nu musikalsk opbakning af Jan Lysdahl,
Rune Harder Olesen, Dan Hemmer, Søren Vestergaard, Hannibal Gustafsson, Rune Nissen Petersen,
Louise Norby, Annekei og Christoffer Stjerne, som både har været med i studiet til
indspilningerne og følger med ud på sommerens koncerter.

Det giver en ny musikalsk kraft, hvor der spilles med lige dele legesyge og tung melodisk overskud og
fornemmelse

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 11. maj 2019, kl. 21.
24
Maj
event-img
Rock/Pop

Anne Sanne Lis

Se salsplan: https://media.ticketmaster.eu/denmark/feature/billeder/Oversigtstegning_sal_KUN_LOWER_Anne_Sanne_Lis_2019_ULG_NY.jpg.

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20.
15
Jun
event-img
Andet/Ukendt

Music Show Scotland

Lørdag 15. juni 2019 vender verdens største skotske musikshow af sin art med hundredvis af sangere, sækkepiber musikere tilbage til Jyske Bank Boxen.
Det bliver et sandt overflødighedshorn af ægte skotsk musik show i verdensklasse, når Music Show Scotland igen gæster Jyske Bank Boxen. Showet medbringer flere end 200 sækkepibespillere, trommeslagere, dansere, musikere sangere, som gennem mere end tre timer sørger for at tryllebinde publikum med keltisk musik dans på højeste niveau.

Dørene åbner kl 17.30 til foyer kl 18.00 til salen
Show 1. del: kl 19.30
Pause kl ca 20.45
Show 2. del: kl 21.15
Forventet sluttidspunkt: kl 22.45

Læs mere: på mch.dk

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 15. juni 2019, kl. 19.30.
21
Jun
event-img
Klassisk

André Rieu

Stjerneviolinisten André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen 21. juni 2019. Her vil han endnu engang give sit danske publikum en musikoplevelse udover det sædvanlige.
I 2019 kan publikum igen se frem til at opleve den verdensberømte violinist André Rieu, der for syvende gang besøger Herning 21. juni 2019.

Med sig til Herning tager André Rieu sit 60-mands store Johann Strauss-orkester.

Med sig på scenen tager den verdensberømte musiker selvfølgelig også sin violin - en Stradivarius fra 1732. Med dette instrument, som kan betegnes som et kunstværk i sig selv, vil André Rieu endnu en gang vise, at musik hverken kender grænser eller alder

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 21. juni 2019, kl. 20.
3
Aug
event-img
Dansktop/underholdning

Musik på scenen

På femte år gentager vi den store succes med besøg af Videbæk Harmonikaklub. Det er tilladt at medbringe egen forplejning, men vi sælger også pølser, is, hjemmebag, kaffe og øl/vand fra kiosken. Lotteri med fine gevinster. Billetten gælder hele dagen.

Læs mere

Søby Brunkulsmuseum
Brunkulsvej 29, Herning
Lør. d. 3. august 2019, kl. 14-16.
6
Sep
event-img
Rock/Pop

60'er festen m/The Rocking Ghost

The Rocking Ghost - spøger igen. 2 x 60 min.
Pigtrådens pæne drenge - The Rocking Ghosts - kan efter 40 år i popmusikkens tjeneste se tilbage på en
glorværdig karriere. Samtidig kan de glæde sig over, at de stadig er meget efterspurgte og nyder stor popularitet
overalt, hvor de kommer.
I 90'erne fik de et forrygende comeback, og succes'en er fortsat ind i det nye årtusinde, hvor kalenderen afslører, at
de noble pigtrådsambassadører har engagementer mere end et år frem i tiden. De kunne så glimrende leve af
musikken som i 60'erne, men i dag foretrækker de, at have den som en dejlig hobby ved siden af deres civile erhverv

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Fre. d. 6. september 2019, kl. 20.
7
Sep
event-img
Rock/Pop

60'er festen m/The Rocking Ghost

The Rocking Ghost - spøger igen. 2 x 60 min.
Pigtrådens pæne drenge - The Rocking Ghosts - kan efter 40 år i popmusikkens tjeneste se tilbage på en
glorværdig karriere. Samtidig kan de glæde sig over, at de stadig er meget efterspurgte og nyder stor popularitet
overalt, hvor de kommer.
I 90'erne fik de et forrygende comeback, og succes'en er fortsat ind i det nye årtusinde, hvor kalenderen afslører, at
de noble pigtrådsambassadører har engagementer mere end et år frem i tiden. De kunne så glimrende leve af
musikken som i 60'erne, men i dag foretrækker de, at have den som en dejlig hobby ved siden af deres civile erhverv

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Lør. d. 7. september 2019, kl. 20.