BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 81-100 ud af 195 resultater

29
Okt
event-img
Jazz

HP Lange & Esben Just

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 29. oktober 2020, kl. 20.
30
Okt
event-img
Rock/Pop

D-A-D

Fredag den 30. oktober 2020 kl. 20.00. (Obs - ny dato). Det ikoniske danske rockband D-A-D kommer til Herning og Jyske Bank Boxen.
I løbet af sommeren og efteråret har D-A-D indtaget scenerne i både Danmark og Europa, og i 2020 går turen til Herning med en stor arenakoncert. D-A-D har lige siden deres internationale hit 'Sleeping My Day Away' i 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga, og interessen blandt publikum bliver kun større og større

Koncerten i Jyske Bank Boxen er D-A-D's første store indendørs arena show i Danmark i mange år, og publikum kan roligt se frem til en stor oplevelse

D-A-D er et band med sjæl, og som ved, hvem de er. Deres intense energi, fængende melodier, kæmpestore overskud på scenen og fandenivoldske attitude skaber altid helt uforglemmelige live-oplevelser. Glæd jer til en ny omgang med de danske rockveteraner i 2020!

Yderligere information

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

TID
Fredag 30. oktober 2020
Kl. 15.00: Dørene åbner til Ankomstbygningen
Kl. 18.00: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncert start
Tidspunkt for hvornår koncerten forventes at slutte følger senere..

SPISNING

WEBSITE
www.livenation.dk

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Ankomstbygningen samt i Foyeren i Jyske Bank Boxen

ARRANGØR
Live Nation

Transport

BUS
BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 6 fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 6 fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag den 30. oktober 2020, kl. 20.
30
Okt
event-img
Folk/Vise/Country

Madsen, Møller & From

Fredag 30. oktober 2020 kl. 20.00. Akustisk turné 2020. Danskerne elsker musikken og lyden af hans lune stemme. Da Johnny Madsen gav koncert i Herning i 2018, blev billetterne revet væk.
Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From vender sangeren og historiefortælleren fra Thyborøn nu tilbage til det midtjyske for at gentage succesen i 2020 i MCH Herning Kongrescenter. Her bliver Johnny Madsens store bagkatalog omdrejningspunktet, og trioen vil servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af den folkekære kunstners sange.

Johnny Madsen er kendt for at have et særligt øje for Danmarks yderpunkter, og det kommer også til udtryk på scenen, hvor han underholder med sine mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Han deler sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet. Knud Møller og Henrik From akkompagner drillerierne på scenen, hvor der også bliver rig mulighed for at nyde den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, der efterhånden er blevet Johnny Madsens varemærke.

Yderligere information

TID
Fredag 30. oktober 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se caféer og restauranter

Transport

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa kan bestilles på tlf. 9712 0777. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 30. oktober 2020, kl. 20.
30
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Electric Guitars feat. Sanne S

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 30. oktober 2020, kl. 21.
31
Okt
event-img
Andet/Ukendt

KMF 336 Åbningskoncert

Lørdag 31. oktober 2020 kl. 15.00. DANSK GULD - musik fra dansk guldalder af Weyse, Kuhlau og Gade. Første del byder på romancer af C.E.F. Weyse og uddrag af Friedrich Kuhlaus Lulu og Elverhøj.
Koncertens 2. del er en opførelse af Niels W. Gades Elverskud. Oplev tre solister og et stort kor. Ensemble MidtVest spiller under ledelse af pianist Ulrich Stærk.

KMF 336
Navnet KMF 336 er ikke tilfældigt, men spiller bevidst på associationen til et flynummer. Bogstaverne dækker over forkortelsen Klassisk Musik Festival, mens tallet 336 signalerer de 336 timer, festivalen varer - 14 dage x 24 timer. KMF 336 er bevægelsen hjem for de mange talenter, der vender tilbage fra den store verden for at blive hyldet på deres barndoms egn. Men det er også bevægelsen ud i verden, idet KMF 336 sætter fokus på den række af internationale talenter, der udgår fra Herning-Ikast.

BAGGRUND FOR KMF 336
Ideen til KMF 336 blev fostret i 2002, efter at lektor Aage Christiansen indså, at Ikast-Herning området igennem de sidste årtier har været rugekasse for en række af landets mest talentfulde sangere og musikere inden for den klassiske musik. I forhold til andre regioner og egne af landet, synes området omkring Herning-Ikast at besidde et særligt potent vækstlag, der i den grad ansporer til en karriere inden for klassisk musik.

KMF 336 vil profilere Herning-Ikast som et unikt geografisk kulturområde i Jylland. Ved at sætte fokus på områdets eksport af talentfulde musikere og sangere, vil KMF 336 være med til at styrke det lokale selvværd og manifestere kommunernes identitet indadtil som udadtil. Målet er, at gøre Herning og Ikast attraktiv og levende for de borgere, der allerede bor i området og for potentielle tilflyttere - herunder også virksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre kulturelle initiativer. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 31. oktober 2020, kl. 15.
31
Okt
event-img
Klassisk

KMF 336: Åbningskoncert

Klassisk Musik Festival (KMF 336) foregår fra 31. oktober til 15. november 2020. Festivalen byder på omkring 30 koncerter og arrangementer i Herning og Ikast-Brande Kommuner. Se det fulde program på www.kmf336.dk.
Åbningskoncerten har fået titlen Dansk Guld, og programmet består af musik fra dansk guldalder af Weyse, Kuhlau og Gade. Koncerten byder på bl.a. romancer af C.E.F. Weyse og uddrag af Friedrich Kuhlaus Elverhøj. De medvirkende solister har lokale rødder eller tilknytning til Unge Sangere i Ikast: Ulla Kudsk Jensen, Daniel Tobijanski og Mariann Mikkelsen. Sangerne akkompagneres af pianist Ulrich Stærk. Musikere fra Ensemble MidtVest spiller værker af Niels W. Gade

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 31. oktober 2020, kl. 15.
31
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Jonah Blacksmith - Udsolgt

Syvmandsensemblet Jonah Blacksmith, med brødrene Alstrup i spidsen, drager på omfattende klubtour rundt i hele Danmark i efteråret 2020.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 31. oktober 2020, kl. 21.
1
Nov
event-img
Klassisk

Fauré's Requiem

MidtVest Pigekor, Herning Kirkes Drengekor og Det Danske Ungdomsensemble synger og spiller ved denne koncert sammen under ledelse af dirigenten Morten Ryelund. Vi skal høre den franske komponist Gabriel Fauré's berømte værk Requiem. Entré.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Søndag den 1. november 2020, kl. 16.
1
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Jonah Blacksmith - Ekstrakoncert

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Søndag den 1. november 2020, kl. 20.
3
Nov
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 3. november 2020, kl. 15.
4
Nov
event-img
Funk/Blues/R&B

Blues Explosion

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 4. november 2020, kl. 20.
5
Nov
event-img
Klassisk

Den Klassiske Serie #1 Stjernestunder med Christina Bjørkøe

Solist: Christina BjørkøeAugust KlughardtSchilflieder, obo, klaver og bratsch, opus 28.
Vi har endnu engang inviteret pianisten Christina Bjørkøe med på scenen og også denne gang er kla-veret naturligvis i centrum. Med klaverværker for forskellige besætninger inviterer vi publikum med på en musikalsk tidsrejse fra det intime til storslåe-de, de sjældne til de uhørt populære

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 5. november 2020, kl. 19.30.
5
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Østkyst Hustlers

I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum 'Titusind Timer', det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 5. november 2020, kl. 20.
6
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Absolute Bass - Flyttet - ny dato, refundering senest 11/4

Arrangementet er flyttet til 6/11. Hvis du er forhindret i at bruge din billet på den nye dato, kan billetten naturligvis refunderes via Ticketmaster.
Hvis du ønsker din billet refunderet, skal du kontakte Ticketmaster Service Center på e-mail servicecenter@ticketmaster.dk senest 11. april.
Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling

STÅKONCERT
Den tydelige bas i kæmpehittene `Everytime We Touch?, `The Whistle Song? `Dooh Dooh? vil drøne ud af højtalerne i MCH Herning Kongrescenter lørdag d. 28. marts
Under navnet `Absolute Bass? vil Cascada, DJ Aligator Barcode Brothers skrue op for deres største ørehængere, der storhittede ved årtusindskiftet.
Forventet sluttidspunkt: kl 01.00

Der bliver lavet Street Food område.

Læs mere på mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 6. november 2020, kl. 21.
6
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere

Missonshuset Bethania
Torvet 9, Herning
Fredag den 6. november 2020, kl. 21.30-23.
7
Nov
event-img
Jazz

Moorjazz Festival 2020

Læs mere

HH HErning
Højskolevej 11, Herning
Lørdag den 7. november 2020, kl. 12.
7
Nov
event-img
Rock/Pop

Sko/Torp - On a Long Lonely Night

I år fylder debutalbummet On a Long Lonely Night 30 år. Det blev dengang via knofedt og lokalradioer det bedst sælgende album i Danmark.
Inspireret af soul og americana kom Søren sko og Palle Torp udefra med et sensationelt album - på engelsk. Det solgte mere end 200.000 eksemplarer.

Dette fejres med en 30 års jubilæumsturne, og hele albummet vil blive spillet i fuld længde denne massive tour

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 7. november 2020, kl. 20.
10
Nov
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 10. november 2020, kl. 15.
12
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Hymns From Nineveh solo

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til byen som led i en stor solotourné landet over. Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 12. november 2020, kl. 20.
13
Nov
event-img
Verdensmusik/Latin

Tango

Børneteater. Aldersgruppe: fra 10 år. Spilleperiode: Fredag den 13. November 2020, kl. 17.00. Varighed ca. 55 min. Voksne kr. 60,- inkl. gebyr. Børn kr. 60,- inkl. gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 13. november 2020, kl. 17.