Viser 21-40 ud af 336 resultater

25
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Love Shop

Er sin helt egen og ganske særlige skæbne i dansk rock. To tredjedele af bandets grundlæggere mundharpevirtousen og sangeren Henrik Hall og guitaristen og produceren Hilmer Hassig er her desværre ikke mere, men alligevel står bandet så smukt og stærkt.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. april 2019, kl. 20.
26
Apr
event-img
Foredrag

CSR og bæredygtighed

CSR og bæredygtighed skaber værdi for alle slags virksomheder og samfundet omkring.
Bæredygtighed, Corporate Social Responsibility (CSR) og FN's Verdensmål spiller en efterhånden betydelig rolle for os - både som enkelt individer, i virksomheder og samfundet. Det giver mening på mange planer. Men hvad betyder det mere konkret i en virksomhed? Hvordan kan bæredygtighed hjælpe, understøtte og udvikle forretningen?
Det vil lektor Trine M. Nielsen svare på i foredraget.

Der er potentiale i f.eks. at reducere energiforbruget, minimere skadelige kemikalier i produkter, optimere ressourceforbruget og undgå børnearbejde. Det har betydning for konkurrenceevnen. Foredraget baserer sig på nogle af de nyeste informationer om emnet - bl.a. konklusionerne fra en undersøgelse af små- og mellemstore virksomheders arbejde med bæredygtighed som en del af deres forretningsudvikling, som er formidlet i rapporten: "En rejse i hverdagen: de små skridt."

Foredraget giver inspiration til, hvordan en aktiv indsats kan medvirke til, at bæredygtighed bliver en drivkraft for forretningsudvikling. Måske skaber det også værdi for dig?

Deltagelse er gratis, men af praktiske årsager er der brug for tilmelding her

Arrangementet er en del af Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Fre. d. 26. april 2019, kl. 09.
26
Apr
event-img
Foredrag

Det danske demokrati

Foredrag med Professor emeritus Palle Svensson fra Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet.
Mange taler om det danske demokrati og roser det. Andre er kritiske og taler om demokratiets krise. Det er imidlertid de færreste, der nærmere gør rede for, hvad de mener, der er det danske demokratis karakteristiske træk. Det søger dette foredrag, Professor emeritus Palle Svensson, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, at råde bod på.
Foredraget tager udgangspunkt i en sammenligning mellem forskellige styreformer og derefter bygger det på teorien om den parlamentariske styringskæde. De enkelte led i denne kæde, der skaber en forbindelse mellem folket og magthaverne, gennemgås og diskuteres. På denne baggrund overvejes afslutningsvis, hvordan det danske demokrati har det i dag.

Gratis billetter fås her

Arrangementet er en del af Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Fre. d. 26. april 2019, kl. 11.
26
Apr
event-img
Fernisering

Fernisering: Loops of Identity

Fredag den 26. april slår Tekstilmuseet dørene op for en spændende særudstilling med udgangspunkt i den karakteristiske sømandstrøje.
Sømandstrøjen har været kendt i flere århundreder som en beklædningsgenstand med flere funktioner. Trøjen har især været anvendt i kystbyerne langs Nordsøen, og udover at holde sømanden varm skulle trøjen også fungere som identifikation.

Udstillingen er udviklet i samarbejde med PBA Fashion Design studerende fra VIA Design & Business, hvor de udstillede genstande er resultatet af de studerendes uddannelsesforløb.

De studerende har i valgfaget fladstrik taget udgangspunkt i emnet identitet og symbolisme. Deres inspiration er hentet i historien om The Fishermans`s gansey.

På hver deres unikke måde har de udviklet strik, der med afsæt i nutiden reflekterer og fortolker hvad det vil sige, at kommunikere symbolsk og identitetsskabende igennem beklædning.

Ved ferniseringen er museet vært for en lille forfriskning. Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

Særudstillingen kan ses frem til d. 8. august 2019 på Tekstilmuseet

Læs mere

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Fre. d. 26. april 2019, kl. 15-17.
26
Apr
event-img
Musical

Evita

Oplev den dramatiske fortælling om den karismatiske ikoniske Eva Perons rejse fra et liv i yderste fattigdom til en plads i overklassens rampelys, da hun som kun 27-årig bliver Argentinas førstedame.
Evita forførte en hel nation, blev én af verdens mest magtfulde kvinder i sin tid. Forgudet idoliseret af underklassen men lagt for had af overklassen indtil hun i en alder af kun 33 år dør af kræft.
Musicalen, som har tekst af Tim Rice er komponeret af Andrew Lloyd Webber, byder på en række uforglemmelige sange som bl.a. "Don't Cry For Me Argentina", "Another Suitcase In Another Hall" "High Flying Adored"
Bonusinfo: Eva Perón ville være blevet 100 år i 2019 (født 7. maj 1919), vi markerer derfor hendes 100-års dag
Forestillingen opføres på dansk.

Forlæng oplevelsen; Køb kombi billet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen eller vores tapas tallerken i Café Perón på 1. salen. Bord er automatisk reserveret !

Læs mere: mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 26. april 2019, kl. 19.30.
26
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Danser med Drenge

Fredag den 26 april 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 340.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 300,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 26. april 2019, kl. 21.
20
Apr
event-img
Andet

Akryl- Og Oliemaling

V/ Norman Alfred Davis.
Akryl- og oliemaling for begyndere og fortsættere

er et kursus, der er skræddersyet til dig, som gerne vil bruge din fantasi, dine hænder, dine øjne og opleve glæden ved at arbejde med form, farve og kompositioner.

Materialer til kurserne: Kunstnerpensler nr. 8-10-12 evt. spartler. Akrylfarver: 500 ml bøtter eller oliefarver i tuber: Magentarød, cyanblå, citrongul, sort og hvid. Malelærred 50x60 cm. Engangstallerkener til farveblanding.

Ring til underviseren for yderligere oplysninger.

Materialeudgifter er ikke medregnet i prisen.

En tidligere deltager udtaler følgende om Norman (Bob):

At sige ja til at komme med på dit fredagshold - er som at sige ja til at tage med på dit flyvende tæppe og tage turen henover en verden fuld af liv. - en verden som er skabt af former, farver og teknik, men det er ikke kun det det handler om, når vi møder op her! Det er langt mere! For du formår også at skabe den gode og lattermilde atmosfære på hele fredagsholdet, - og det er noget som gør, at vi føler os godt tilpas allerede når vi træder ind ad døren. Det er så let at føle en venskabelig samhørighed, og det er også en stor grund til, at vi alle sammen er så glade for at være her på dit hold! - Og det på trods af, vi ikke er ens.
Nu er det så, at vi alle sammen griber ud efter den grønne farve, og håber med hjertet at du igen - efter sommerferien, vil tage dit fredagshold med på nye eventyr.- men vi kan godt vente med svaret til senere, bare det bliver et ja fra dig!

Læs mere

Den gamle højskole i Herning
Højskolevej 11, Herning
Fre. d. 8. februar til fre. d. 26. april 2019, kl. 09.30-12.05.
27
Apr
event-img
Andet

Brætspilscafé

Vi spiller både sjove familiespil, hurtige runder og nogle af de mere udfordrende spil.
Kom og spil med nogen, du kender eller nye venner.

Caféen holder til i Gadeplan på Biblioteket i Herning. Der spilles i tidsrummet 10-15 og både børn og voksne er velkomne til at bruge de spil, der står fremme ... eller tage et yndlingsspil med hjemmefra.
Initiativet til brætspilscaféen kommer fra en gruppe voksne venner, der elsker at spille, og som fik ideen til at rykke spilledagene ud af deres hjem og ind på biblioteket, fordi der er bedre plads, mulighed for at møde andre med samme passion og for at prøve nye spil af.
Medlemmer af gruppen vil være til stede i brætspilscaféen og spiller med på lige fod med alle andre, der har lyst til enten en hurtig runde familiespil eller at fordybe sig i et af de mere komplicerede setups

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 10.
27
Apr
event-img
Foredrag

Kampen om sandheden

Militæranalytiker Jeanette Serritslev om påvirkningskampagner og desinformation.
Medierne taler om fake news og desinformation. Regeringen har lanceret en plan til at imødegå påvirkningsaktiviteter forud for årets valg. Men hvad er det for en kamp, der foregår i informationsdomænet? Er det en reel trussel - og er vi overhovedet i stand til at håndtere den?
Hverken fake news eller desinformation er nye fænomener, men moderne medier og teknologi betyder, at det aldrig før har været så let at sprede, eller så svært at styre, information. Den enkelte har aldrig før haft adgang til så meget information. Men er vi i stand til at håndtere mængden, og er vi altid opmærksomme på, hvad vi bliver udsat for?

I sit job på Forsvarsakademiet arbejder Jeanette Serritzlev med bl.a. påvirkningsoperationer. I foredraget vil hun tale generelt om forskellige former for og grader af fake news og desinformation, og om udfordringen med at skelne støj fra substans i et moderne informationsmiljø, der altid er online. Hun vil også tale om Ruslands anvendelse af påvirkningsaktiviteter, der i FE's seneste risikovurdering vurderes som en sandsynlig trussel mod Danmark.

Foredraget lægger op dialog og diskussion.

Deltagelse er gratis, men af praktiske årsager er der brug for tilmelding her

Arrangementet er en del af Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 10.
27
Apr
event-img
Andet

Børneteater - Den grimme ælling

Teatret Lampe opfører forestillingen 'Den grimme ælling' for de 2 til 5-årige.
Den grimme ælling

I reden er der æg. Tre små og ét stort. Ud kommer tre gule ællinger... og en stor grå. Vi ser den kluntede og nysgerrige ælling møde verden, overvinde livets forhindringer og til sidst blive en flyvedygtig svane.

ANMELDELSER:

"Ånden fra H.C.Andersens eventyr er levende i dette lille,

næsten ordløse dukkespil."

Inger Holst, Information

Om teatret:
Teatret Lampe har i mere end 20 år produceret forestillinger, der har turneret i ind- og udland.
Teatret spiller omkring 100 forestillinger årligt i Danmark og i udlandet og modtager støtte fra Kunstrådets Scenekunstudvalg.

Billetter/tilmelding:
Gratis billetter hentes her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 10.30.
27
Apr
event-img
Andet

Børneteater: Den grimme Ælling UDSOLGT

Teatret Lampe opfører forestillingen 'Den grimme Ælling' for de 2 til 5-årige.
I reden er der æg. Tre små og ét stort. Ud kommer tre gule ællinger... og en stor grå. Vi ser den kluntede og nysgerrige ælling møde verden, overvinde livets forhindringer og til sidst blive en flyvedygtig svane.

Anmeldelser:
"Ånden fra H.C.Andersens eventyr er levende i dette lille, næsten ordløse dukkespil."
Inger Holst, Information

"Med en sprudlende udgave af "Den grimme ælling" har teatret skabt en af de bedste teaterforestillinger nogensinde
for de alleryngste."
Randi K. Pedersen, LFSnyt

"Dukkerne virker levende i en grad, som jeg sjældent har set, dygtigt ført af Anne Nøjgård, så det nærmest bliver som tegnefilm, blandet med stemmingsbærende musik, og helt enkle virkemidler, der fik både store og små tilskuere til at nyde eventyret."
Henrik Lyding, Jyllandsposten

Om teatret:
Teatret Lampe har i mere end 20 år produceret forestillinger, der har turneret i ind- og udland.
Teatret spiller omkring 100 forestillinger årligt i Danmark og i udlandet og modtager støtte fra Kunstrådets Scenekunstudvalg.

Gratis billetter kan hentes her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 10.30.
27
Apr
event-img
Andet

Leg med mad - modellervoks med et twist

I forbindelse med DR temaet "Maden mellem os" har vi tænkt os at lege med maden!
Besøg vores kreative workshop hvor vi arbejder med modellervoks der taler til både dine kreative evner men også din smags og duftsans. Vi laver figurer i alle afskygninger. Kun fantasien sætter grænsen.

Alle er velkomne.

Om DR temaet:
Med fællesspisninger, kulinariske eksperimenter og nytænkning af samtalekøkkenet bliver forårets tema en ekstraordinær begivenhed, der vil binde landet sammen på tværs af land, by og koge-øer. For med koncepter som Den Store Bagedyst er det allerede bevist, at mad og madkultur kan tryllebinde den danske befolkning på tværs af generationer og baggrund

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 11.
27
Apr
event-img
Foredrag

Cravings: Jeg kan ikke lade være

Cand.Psych., Ph.D Anette Schnieber fortæller om, hvordan man styrer sig, når "lysten melder sig".
Foredraget omhandler fænomenet cravings: en intens trang til en bestemt madvare, som opleves næsten ukontrollabel og ofte uafhængigt af sult. Hvorfor opstår cravings, og hvordan lærer man at undgå at handle på dem.
De fleste personer kender det at få en voldsom trang til en bestemt madvare: "Jeg MÅ have chokolade - og det skal være NU! Jeg kan ikke lade være..." En sådan trang, der ofte opleves, som om man ikke kan kontrollere den, og som ofte melder sig, selv om man ikke er sulten, betegnes også "craving" og er et meget udbredt fænomen.

Foredraget vil gennemgå den psykologiske forskning, der forklarer, hvorfor cravings opstår, hvordan vi kan undgå at handle på dem, samt hvorledes de hænger sammen med hverdagens mindre voldsomme fristelser og spisevaner.

Deltagelse er gratis, men af praktiske årsager er der brug for tilmelding her

Arrangementet er en del af Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 12.30.
27
Apr
event-img
Anden forestilling

Cirkus Arena m. Bubber

Oplev cirkusmagien med hele familien. Rejs med Bubber ind i årets magiske cirkuseventyr fyldt med sang, cirkusløjer et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling 'Cirkus ifølge Bubber'.
Oplev en original fortælling i en eventyrlig sammensætning, når Bubber viser jer alle afkroge af cirkus' magiske verden. Sammen vil I bl.a. møde de stærkeste håndstandere, som viser deres utrolige kræfter, når de en efter én vender verden på hovedet, gruppen Duo Costache som får tænderne til at klapre i et nyt imponerede nummer. Vi møder så de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som er tilbage i manegen til Arenas Super Cirkus 2019. Et morsomt livsbekræftende eventyr venter for hele familien!

Såfremt der er udsolgt hos Ticketmaster, henviser vi til Cirkus Arena på tlf nr. 40300102.

Billetter sælges via Ticketmasters Servicecenter på tlf nr. 70156565

Læs mere

Cirkuspladsen i Herning
Baggeskærvej, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 14.
27
Apr
event-img
Musical

Evita

Oplev den dramatiske fortælling om den karismatiske ikoniske Eva Perons rejse fra et liv i yderste fattigdom til en plads i overklassens rampelys, da hun som kun 27-årig bliver Argentinas førstedame.
Evita forførte en hel nation, blev én af verdens mest magtfulde kvinder i sin tid. Forgudet idoliseret af underklassen men lagt for had af overklassen indtil hun i en alder af kun 33 år dør af kræft.
Musicalen, som har tekst af Tim Rice er komponeret af Andrew Lloyd Webber, byder på en række uforglemmelige sange som bl.a. "Don't Cry For Me Argentina", "Another Suitcase In Another Hall" "High Flying Adored"
Bonusinfo: Eva Perón ville være blevet 100 år i 2019 (født 7. maj 1919), vi markerer derfor hendes 100-års dag

Forlæng oplevelsen; Køb kombi billet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen eller vores tapas tallerken i Café Perón på 1. salen. Bord er automatisk reserveret !

Læs mere: mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 19.30.
27
Apr
event-img
Show/stand up

Chippendales

Let's Misbehave Så er der lagt op til en sjov, festlig (og måske lidt fræk!) tøseaften med udsigt til en flok hotte fyre i mere eller mindre afklædt udgave.
Det foregår lørdag 27. april 2019, hvor verdensberømte Chippendales indtager MCH Herning Kongrescenters scene med deres næsten stuerene striptease.

Showet balancerer perfekt mellem sex appeal og antydningens kunst, hvad enten Chippendales giver den som cowboys i stramme jeans og støvede boots eller som søofficerer i flotte uniformer, der inviterer piger blandt publikum op til lidt hjemlig hygge på scenen

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 20.
27
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Red Warszawa

Support: Demolizer. Lørdag den 27 april 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 130.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 90,00 incl. gebyr.
Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 27. april 2019, kl. 21.
28
Apr
event-img
Marked/byfest

Bagagerumsmarked Herning

Private kan her sælge deres egne brugte ejendele og danske husflidsprodukter. Hygge og handel går op i en højre enhed. Her kan private stadeholdere sælge ud af deres overskudslagre af ting og sager fra kælder og kvist, skuffer og skabe.
Kæmpestort bagagerumsmarked med GRATIS entré.

Her har private mulighed for at sælge ud af deres brugte ting og danske husflidsprodukter fra overskudslagrene i kælder og kvist, skuffer og skabe. Glæde sig over, at de gamle ting får nyt liv i andre hjem. Salg der kan fx også kan bidrage til, at få ryddet op i børneværelset så nye ting kan få plads.

Børnene få en god oplevelse sammen med forældre og/eller bedsteforældre. Vi glæder også til at se gæsterne komme og gøre nogle gode fund blandt de 1000-vis af ting på markedspladsen.

Stadepladsbestilling hos Rask Event v/ Ole S. Rask.Kontortid: på telefon 2834 4878.

Mandage kl. 15.00-20.00
Tirsdage kl. 15.00-16.00
Onsdage kl. 18.00-19.00
Torsdage kl. 17.00-20.00

Tilmelding nødvendig.

Rask Event
Ole S. Rask
Pallisvej 31
DK-8220 Brabrand

Telefon: +45 2834 4878

bagagerumsmarkeder.dk

Arrangeret af Rask Event v/ Ole S. Rask

Læs mere

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Søn. d. 28. april 2019, kl. 10.30-15.
28
Apr
event-img
Andet

Bæredygtig mode

Interesserer du dig for mode og ønsker du at blive bedre til at træffe bæredygtige valg? Denne dag er for dig, som forholder dig aktivt til dine forbrugsvaner, og som vil inspireres til at tænke anderledes i dit tøjvalg.
Tekstilmuseet inviterer til en dag med forskellige perspektiver på forbrug og mode: tag din passive garderobe med til vores tøj-bytte-marked, giv dit gamle tøj nyt liv, når vores specialiserede syersker viser metoder til upcycling og reparation, spørg og få svar når vi debatterer med trendsættende brands om deres syn på produktion, miljø og nye forretningsmodeller. De deltagende virksomheder er: Le Pirol, September Salon og Dilling.

Slaget styres af Johanne Stenstrup, der blogger om alt dette på bedremode.nu. I sine foredrag og artikler inspirerer Johanne masser af kvinder til en bæredygtig livsstil. Johannes foredrag om at bringe de bæredygtige værdier helt ind i garderoben giver stof til eftertanke.

"Tøj skal gøre dig glad - uden at gøre ondt på andre"

Johanne Stenstrup

Der bliver både tid til fordybelse i de tunge emner, hyggesnak over et smukt kjolesnit og henrykkelse over mode på den gode måde.

Program:
11.15-12.45 Foredrag med Johanne Stenstrup

12.45-13.45 Frokost, Tøj-bytte-marked og repair cafe

13.45-14.15 Film om bæredygtighed

14.15-15.15 Paneldebat om bæredygtighed med Dilling, September Salon og Le Pirol.

15.15-16.00 Meet & greet brands, mærk og se tøjet

Tilmelding er nødvendig og kan ske via: https://museummidtjylland.dk/events/baeredygtig-mode/

De første 14 tilmeldte modtager et gratis Fashion Revolution zine og Dilling giver desuden rabatkuponer på 20 procent til alle tilmeldte.

Arrangementet koster 199,-. Prisen inkluderer frokost og entré til Tekstilmuseets udstillinger

Læs mere

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Søn. d. 28. april 2019, kl. 11.15-16.
28
Apr
event-img
Dansktop/underholdning

Dansktop Søndag med Johnny Kandis & Bjørn fra Bjørn og Okay = Far & Søn Inkl. sønderjysk kaffebord

Forrygende eftermiddag med koncert og sønderjysk kaffebord på Lille Dallas. Ring tlf. 51212607 for at reservere billetter.
FAR & SØN Johnny og Bjørn Hansen KOMMER OG GIVER KONCERT PÅ LILLE DALLAS SØNDAG D. 28 APRIL KL. 13.30. Koncert inkl sønderjysk kaffebord med fri kaffe og te pris kun KUN 199,- KR.
Der bliver rift om billetterne - så ring allerede nu og bestil på tlf. 51212607 eller send en e-mail til info@lilledallas.dk
Far og Søn - Bjørn og Johnny er både sammen og hver for sig blevet til en institution og et positivt begreb indenfor showbizz, som aldrig tidligere er set lignende herhjemme.
Bjørn Hansen er jo som bekendt kapelmester i sit eget band BJØRN & OKAY, som i over 30 år har været blandt de populæreste dansktop orkestre herhjemme med et hav af pladeudgivelser bag sig og et kæmpestort trofast publikum, som har fuldt de fire musikalske herrer år efter år ved et utal af totalt udsolgte arrangementer over det ganske land.
Johnny Hansen, som er kapelmester for sit band KANDIS, er godt på vej til at gøre sin far kunststykket efter. KANDIS er absolut topnavn i øjeblikket, når man taler om dansktopmusik herhjemme med et rekordstort pladesalg på samtlige af deres titler - hvor de har modtaget guldplader for samtlige og adskillige platin plader for det enorme store pladesalg. KANDIS oplever også i disse år en fantastisk popularitet på totalt udsolgte koncerter overalt, hvor de kommer på deres uendelige turné.
Men selv om både Far og Søn - Bjørn og Johnny hver for sig har travlt med deres respektive orkestre er der også tid til et supergodt musikalsk samarbejde mellem far & søn. Det startede for sjov midt i 90'erne, - hvor de begge gik med tanken om at udgive et fælles CD-album - det blev så til en kanonplade med titlen "KUN FOR SJOV", som de modtog en flot guldplade for, med et salg på over 25.000 enheder. Samtidig blev det også starten på et samarbejde hvor de to populære dansktopdrenge tager ud og underholder som solister overalt i det danske land til de forskellige byfester, messer og lign. - med masser af festlig underholdning og ikke mindst masser af gode hits fra BJØRN & JOHNNY

Læs mere

Lille Dallas
Hodsagervej 57, Hodsager, Aulum
Søn. d. 28. april 2019, kl. 13.30.