Viser 21-40 ud af 265 resultater

27
Mar
event-img
Rock/Pop

Metallica: Worldwired Tour- Udsolgt/venteliste

Metallica annoncerer den europæiske del af deres verdensomspændende tour i forbindelse med hardwired.to self-destruct. kvelertak er support. køb vip pakker -. max. 4 billetter pr. kunde.
Show kl. 19.30 (Kvelertak som support)
Forventet showslut kl. 23.15.

Læs mere under "Yderligere information".

Se salsplan

Læs mere på www.livenation.dk

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Tir. d. 27. marts 2018, kl. 19.30.
28
Mar
event-img
Andet

Filmstribens fantastiske filmfremvisning

Vi viser nogle af de bedste børnefilm fra filmstriben mens vi hygger med popcorn og saftevand.
På dagen viser vi filmen "Sangen fra Havet".
Bens mor forsvandt, da hans lillesøster blev født. Nu er Saoirse seks år og kan stadig ikke tale. Og hvad værre er: Hun er i færd med at forsvinde ganske som sin mor. Ben må på en farefuld færd for at redde sin søster, der drages af sæler og havet.

Filmen er for de 7-12 årige og alle er velkomne!

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 28. marts 2018, kl. 11.
28
Mar
event-img
Andet

Værtens Vildeste Quizshow på biblioteket

Den kendte TV-vært og "far" til Karmaboy", Jacob Riising udfordrer Hernings børn og deres voksne i en supersej quiz fyldt af fis og ballade.
Så er det tid til at hanke op i børn, unge, tanter, oldeforældre og alle andre kloge-åger og quiz-hoveder i nabolaget.

Onsdag 28. marts får Biblioteket i Herning besøg af en af Danmarks allermest hardcore quiz-afviklere, Jacob Riising, og showet "Værtens Vildeste Quizshow", der er akkurat ligeså uforudsigeligt og fyldt med humor, som hans tv-programmer.

Gennem en stor konkurrence, fyldt med fis og ballade - og med masser af hjælp fra publikum - beviser Riising, hvor superbegavede børn er i dagens Danmark.

Jacob Riising er nok mest kendt som vært på en lang række programmer på TV - alt fra børnenes MGP og samarbejdet med bjørnen Bruno, til Gepetto News og rejseprogrammer sammen med sin mor Brita.
Derudover er han også forfatter til blandt andre "Karmaboy"-serien, "117 ting du skal nå inden du bliver gammel og grå", "Den halvstore Gepetto-bog" og "De 100 sejeste mennesker i verden".

Hvis man skruer tiden langt nok tilbage, begyndte Jacob Riising sin karriere med et lille fritidsjob uden løn på en TV-station., hvor han cyklede hen om eftermiddagen i stedet for at spille fodbold, og så hjalp han med at lave kaffe og andre praktiske ting. Det gav pote, for løbende begyndte han at få flere og flere opgaver og endte til sidst som studievært. Og resten er .... som man siger ... historie.

Gratis adgang - men kom i god tid ... der kan blive rift om de bedste pladser!

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 28. marts 2018, kl. 13.
26
Mar
event-img
Andet

Påskebordet

I påsken er der mulighed for at slippe kreativiteten løs ved Påskebordet i børnebiblioteket.
Du kan male et smukt påskeæg eller farvelægge din helt egen påsketegning.
Du kan slippe kreativiteten løs 26-28. Marts, alle tre dage kl 10-17

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Man. d. 26. til ons. d. 28. marts 2018, kl. 00.
29
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Bisse med band

Bisse havde i foråret og sommeren 2017 mange anmelderes og koncertgængere's fulde opmærksomhed under sin marathonlange 'Tour de Smackdown',.
Foruden en lang række spillesteder i Danmark lagde Bisse og hans band i 2017 vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften "Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert" uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene "Kong Bisse af Northside" og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Senest udgav Bisse albumforløberne 'Legeaftale'og 'Bjælkehuset', der begge strøg i direkte A-rotation på P6 Beat.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 29. marts 2018, kl. 20.
31
Mar
event-img
Andet

Stop Spild Herning - Madudlevering

Stop Spild Herning arrangererer i samarbejde med forskellige dagligvarer butikker endnu en omgang madudlevering.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.30.
31
Mar
event-img
Funk/Blues/R&B

Forpremiere: Play!Ground Live og Bo Stief // KONTRAST

PLAY!GROUND LIVE er det projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief. 12 unge talenter fra hele landet spiller energisk og tilstedeværende musik her og nu. DØRENE ÅBNER 20.00!
PLAY!GROUND LIVE er det projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief.

Det er et ungdoms talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen 15 - 22.

Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs der bliver holdt i Jylland, Fyn og på Sjælland.
I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkestret.
Musikerne møder hinanden for første gang til en 3 dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter er de klar til at opleve det ægte musikerliv ”on the road” sammen med den garvede musiker Bo Stief.
Det er under koncerterne de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem.

Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, men der er også plads til fri improvisation, social samvær og musikalsk leg

Læs mere

KONTRAST
Bethaniagade 3, bygn. 2, Herning
Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.30.
31
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Forpremierekoncert: Play!Ground Live og Bo Stief

Forpremierekoncert med 12 unge talenter fra hele landet ledet af musikeren Bo Stief. Energisk og tilstedeværende musik her og nu. KOM OG HØR!
DØRENE ÅBNER 20.00
ENTRE: 20kr // MEDLEMMER: GRATIS!

PLAY!GROUND LIVE er den projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief. Det er et ungdoms talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen 15 - 22. Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs der bliver holdt i Jylland, Fyn og på Sjælland. I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkestret. Musikerne møder hinanden for første gang til en 3 dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter er de klar til at opleve det ægte musikerliv "on the road" sammen med den garvede musiker Bo Stief. Det er under koncerterne de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem. Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, er der også plads til fri improvisation, social samvær og musikalsk legPremierekoncert med PLAY!GROUND LIVE og Bo Stief. 12 unge talenter fra hele landet spiller energisk og tilstedeværende musik her og nu. Kom og hør!

Læs mere

KONTRAST
Bethaniagade 3, bygn. 2, Herning
Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.30-22.30.
1
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Play!Ground Live og Bo Stief

Premierekoncert med PLAY!GROUND LIVE og Bo Stief. 12 unge talenter fra hele landet spiller energisk og tilstedeværende musik her og nu. Kom og hør!
PLAY!GROUND LIVE er den projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief. Det er et ungdoms talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen 15 - 22. Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs der bliver holdt i Jylland, Fyn og på Sjælland. I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkestret. Musikerne møder hinanden for første gang til en 3 dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter er de klar til at opleve det ægte musikerliv "on the road" sammen med den garvede musiker Bo Stief. Det er under koncerterne de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem. Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, er der også plads til fri improvisation, social samvær og musikalsk leg

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Søn. d. 1. april 2018, kl. 15-16.
2
Apr
event-img
Verdensmusik/Latin

Påskebrunch & Brasiliansk livemusik

Påskebrunch med Brasiliensk livemusik 2. påskedag i HEART Café kl. 11:00-13:00.
Brunchbuffet incl. kaffe/the og juice ad libitum til 189 kr. - for clubmedlemmer 169 kr. - Børn under 10 år 75 kr.
(HUSK medlemskort)

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Man. d. 2. april 2018, kl. 11.
22
Mar
event-img
Billedkunst

Eventyrlig dialog

Efterår 2017. I efteråret 2017 lægger vi op til Eventyrlig Dialog imellem H.K.H. Prins Henriks livfulde bronzeskulpturer og Carl-Henning Pedersens fantastiske malerier.
Det internationale udstillingssamarbejde Eventyrlig Dialog åbnede i september i Centro Cultura Andratx på Mallorca, Spanien, og skal også et smut til Frankrig, før udstillingen vises på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i 2017. Vi glæder os meget til at kunne præsentere det eventyrlige møde

Sted: Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Læs mere om udstillingen på CHPEA's hjemmeside her

Læs mere

Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum
Birk Centerpark 1, Herning
Søn. d. 24. september 2017 til man. d. 2. april 2018, Tir-søn kl. 10-16.
3
Apr
event-img
Andet

Open Space

Det handler om sjov, teknologi og nørderi.
Open Space kalder vi det tidsrum, hvor makerspace er åbent for alle.
Det sker tirsdage og torsdage mellem kl. 14 og 16.

Det handler om sjov, teknologi og nørderi.
Bibliotekets makerspace er et konkret fysisk sted/lokale, som er indrettet til, at man kan arbejde med kreativ produktion; et sted med plads til at rode og eksperimentere. I bibliotekets makerspace præsenterer vi forskellige teknologier, fx 3D print, sy/broderimaskiner, vinylskærer, wearables, laserskærer, robot-teknologi, kodning og meget, meget mere. Her har alle mulighed for at realisere og fremstille egne designs og produkter og dermed konstruere og bygge fysiske genstande alene eller sammen med andre - mens man lærer og oplever teknologi på egen krop.

Kom forbi og lav et personligt print på din T-shirt.
Brug en lasercutter til spillebrikker, smykkedesign, påskepynt og meget mere.
Find din samarbejdspartner til spiludvikling og find sammen løsning på en fælles udfordring.
Design jeres eget logo og se det broderet - eller som klistermærker.
Samarbejd om kodning og find ud af, hvor meget du kan bruge kodning til i din dagligdag.
Du kommer med dine kreative projekter - biblioteket stiller udstyr og hjælp til rådighed.

Tilmelding ikke nødvendig - du kommer bare.
Det vil være muligt at få hjælp til dine projekter og håndtering af maskiner og teknologier.

Vil du høre mere eller træffe særlige aftaler, så kontakt Karin Guldbrand på bibkgu@herning.dk og 21 34 17 42

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tir. d. 3. april 2018, kl. 14.
3
Apr
event-img
Andet

Gå til Tech, Robotter

Er du mellem 9 og 16 år og har lyst til at prøve forskellige robotteknologier af, kan du være med her.
Vi undersøger, arbejder med og laver robotter.
Vi skal i gang med børsterobotter, Ozobotter og Dash & Dot. Alle kan være med, men der vil også blive mulighed for at man virkelig kan nørde, hvis man har lyst til det.

Det foregår tirsdag d. 3/4, 10/4, 17/4, og 24/4 kl. 16.20-18.30 i bibliotekets makerspace.

Du tilmelder dig alle forløbene her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tir. d. 3. april 2018, kl. 16.30.
3
Apr
event-img
Foredrag

Jørgen Leth & Natasja Crone

Leth om livet plus det løse.
Kom helt tæt på den 80-årige filminstruktør, forfatter og cykelkommentator.

I et scene-interview med tv-journalisten Natasja Crone deler manden med den legendariske stemme ud af sit bagkatalog af både sejre og nederlag i et langt og passioneret liv i kunstens, kærlighedens og cykelsportens tjeneste.

En aften, du sent vil glemme!

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tir. d. 3. april 2018, kl. 19-21.
3
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Ane Høgsberg, Jonas Mogensen & Mikkel Klint Thorius

Comedy Zoo On Tour med Ane Høgsberg, Jonas Mogensen & Mikkel Klint Thorius.
I April sender vi en dame på scenen, når Ane Høgsberg - der i 2017 har høstet fremragende anmeldelser for dit første solo Show "Dårlig Feminist", flankeret af Zulu Fight Club vinder Mikkel Klint-Thorius - også aktuel med sit one-man show "Hvid Skyld" og tidligere Zulu Comedy Talentprisvinder Jonas Røn Mogensen, rammer landevejen.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 3. april 2018, kl. 20.
4
Apr
event-img
Andet

Morgensang

Start dagen med et skud godt humør og fællesskab.
Alle onsdage i lige uger, er der mulighed for at synge med på både klassiske og mere moderne sange.

Arrangeres og gennemføres af dygtige frivillige på sangholdet

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 4. april 2018, kl. 09.
4
Apr
event-img
Andet

Babysalmesang - en stjernestund for mor/far og baby

Læs mere

Gullestrup Kirke
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Ons. d. 4. april 2018, kl. 10.
4
Apr
event-img
Dansktop/underholdning

Stig & Vennerne - Akustisk

Vær med til at hylde Bamses livsværk. Stig Rossen og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits.
Med sin karakterisktiske stemme, joviale facon og sikre fornemmelse for det folkelige syng-med-hit, sang Flemming Bamse Jørgensen sig ind i den danske folkesjæl.

Nu har Stig Rossen og Vennerne sat sig for at hylde den folkekære sanger og sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen. Det bliver en fest !

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 4. april 2018, kl. 14.
4
Apr
event-img
Andet

Strikkecafé

Lad dig inspirere, eller del ud af idéer og erfaringer.
Er du vild med at strikke, og gerne vil dele din hobby med andre, kan du komme i strikkecafé på Biblioteket i Herning. Du kan lade dig inspirere, men også selv dele ud af ideer og erfaringer
Alle med interesse for strikning (og hækling) er velkomne. Du skal ikke tilmelde dig, men bare slå dig ned med dit eget strikketøj.
Der vil ikke være en instruktør, derimod hjælper man hinanden.
Skulle du glemme strikketøjet, skal du ikke fortvivle. Der vil være en kurv med garn og pinde, så du kan strikke firkanter. De bliver syet sammen til tæpper, der bliver givet til hjemløse.

Du kan købe kaffe og kage i bibliotekets café, alternativt selv medbringe kaffen.

Strikkecaféen er åben onsdag i lige uger fra kl. 16-18

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 4. april 2018, kl. 16.
4
Apr
event-img
Andet

Fantasy læseklub

Et fedt tilbud til alle læselystne børn!
Mystiske troldmænd, talende dyr, børn med magiske evner og spændende universer - alt sammen ingredienser til en god fantasy-fortælling, hvor alting kan ske.

Er dit barn mellem 11 og 13 år, vild med Harry Potter, og vil gerne dele sine læseoplevelser? Så er Bibliotekets nye Fantasy læseklub helt sikkert noget for dit barn!

Den nyeste undersøgelse om børns læsevaner viser, at børn læser mindre og mindre. Det vil vi på biblioteket selvfølgelig gerne ændre på. Især fordi vi ved, at der findes masser af læselystne børn derude!

Vores læseklubber til børn leverer et uforpligtende miljø til de læseglade børn, hvor der er plads til at fordybe sig i litteraturens verden samt læse, snakke og få gode læseoplevelser med ligesindende. Et rum hvor litteraturen bliver levende, og hvor børnene kan blive inspirerede til den videre læsning.

Hvad skal vi lave i Læseklubben?

  • Vi skal hygge
  • Vi læser fede fantasy bøger og snakker sammen om dem
  • Vi får måske besøg af en kendt bogblogger?
  • Måske tager vi i biografen og ser en fantasy film
  • Vi spiser popcorn og drikker sodavand
  • Vi læser uddrag af nye bøger
  • Inden vi går hjem lånes bogen til næste møde
Læseklubben starter onsdag d. 7. marts og slutter lørdag den 15. september. Som udgangspunkt tilmelder man sig hele forløbet.
Når man er tilmeldt får man den første bog udleveret som velkomstgave.

Som afslutning på forløbet, tager vi sammen til Fantasy Festival i Esbjerg. Læs mere om festivalen via dette link

Der er plads til alle, også dem der elsker en god historie men kæmper lidt med læsningen!
Men I skal være hurtig for der er KUN 10 pladser!

Vil dit barn gerne være med så skriv til Anni Lauritsen på mail: bibaka@herning.dk

Vi mødes:
4/4, 2/5, 6/6, 15/8, 15/9 (afslutningsevent)

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 4. april 2018, kl. 16.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet