Viser 41-60 ud af 427 resultater

27
Okt
event-img
Skuespil

Til (ingen verdens) nytte

MAD &TEATER Medbring billetten hos Ristorante Ravello og få 20% rabat på maden (ikke drikkevarer).

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 19.30.
27
Okt
event-img
Foredrag

Øko Vinsmagning

Økologiske vine er det nye sort. Kom og hør mere om økologisk vindyrkning og få en hyggelig aften. Smag vine fra Italien, Spanien og Frankrig, -sammen med lækre smagsprøver fra vores køkken.
Huset No7 + Hargaard Vinimport præsenterer 6 økovine + lækre smagsprøver fra køkkenet

Pris for smagsprøver + 1 lambrusco, 2 glas hvide- og 3 glas rødvine ialt kr. 295,-

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 20.
27
Okt
event-img
Folk/Vise/Country

Almost Irish

Et ungt folkband fra Danmark med erfaring, spilleglæde og en helt særlig musikalsk opvækst. Den har bandets 4 medlemmer nemlig gennemlevet i fællesskab, da de - som følge af at have samme mor og far - er brødre.
Soundtracket til drengenes barndom lød ud fra deres fars pladespiller, hvor utallige irske, skotske og danske bands og folkesangere sang sange, som var svære at glemme igen.

Da brødrene nåede skolealderen, kom de - en efter en - i den lokale musikskole og fik prøvet kræfter med forskellige instrumenter. I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som for alvor introducerede brødrene til en verden af irsk folkemusik, lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen og såede således kernen til det, der i dag er Almost Irish. Siden da har drengene spillet landet tyndt med små afstikkere til Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland. De har udgivet 5 cd'er, eller 6, hvis man tæller den første - og i øvrigt udsolgte - cd i et oplag på 15 eksemplarer med. De har spillet sig frem på landets scener og har efterhånden skabt sig et anerkendt og velkendt navn i folkemusikkens univers.

Almost Irish har en dyb forståelse for den traditionelle irske og skotske folkemusik og har den fordel at kende hinanden både som musikere og som brødre. Til sammen har de en unik energi og spilleglæde på scenen, og deres brede repertoire af traditionelle sange og melodier udtrykker fortolkning, kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen. Almost Irish er dygtige musikere - og ikke mindst fortællere - og er derfor blevet en respekteret repræsentant for folkemusikken

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 21.
26
Okt
event-img
Show/stand up

Live Comedy Tour 2017

Det er en stor fornøjelse at præsentere de tre populære hovedrolleindehavere fa Klassefesten 3 - Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus i et spritnyt show.
Premiere den 30. august 2017

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tor. d. 26. og fre. d. 27. oktober 2017, kl. 20.
18
Okt
event-img
Billedkunst

Billedkunstprojektet PUZZLE

Udstillingen hedder Puzzle og blev i al sin enkelhed til ved, at en række lokale midt- og vestjyske kvinder sendte billeder af deres nøgne krop eller detaljer af den til den fransk/canadiske kunstner Didier Bonaventure.
Puzzle er en del af den midt- og vestjyske Kulturfestival Off Road i foråret 2017.

Det er en vandreudstilling, der vandrer rundt i Region Midtjylland frem til sommeren 2018.

Med puslespillet siger kunstneren, at han vil udfordre dagens kropsideal - og specifikt det kvindelige kropsideal ved at stille spørgsmålet;

»Hvorfor er vores kropskultur gennemsyret af et stereotypt og begrænsende kvindeideal«.

Puzzle ønsker at nuancere denne fastlåste opfattelse ved at vise en mangfoldighed af kroppe. Og samtidig prøve at fortælle de forskellige historier, de nøgne kroppe fortæller: om ungdom og om at ældes, om spor og bevægelighed, sensualitet og sanselighed

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Ons. d. 4. til fre. d. 27. oktober 2017, kl. 11-17.
28
Okt
event-img
Anden forestilling

Børneteater: En flyvende Fortælling

Børnekulisssen opfører bordforestillingen En flyvende Fortælling for de 2-4 årige børn. Gratis billetter via Bibliotekets hjemmeside fra 14. oktober.
I en park sidder en papegøje. Det er en nysgerrig fugl, der holder øje med alle, der kommer forbi. Da en dreng kommer kørende på sit skateboard, bliver papegøjen ret imponeret. Især da drengen også viser, at han kan alt det, som alle dyrene i parken kan.

'En flyvende fortælling' er en sjov og enkel bordteaterfortælling for de 2-4-årige om en papegøje, en masse dyr og en dreng, der er stolt af det, han kan. Ved hjælp af små sange og dukker fortæller Mariane Siem historien, der handler om glæden ved alt det, kroppen kan.

Varighed: 30 minutter

Medvirkende: Mariane Siem

Scenografi: Ole Noller Nygaard

Producent: Børnekulissen

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 10.30.
28
Okt
event-img
Andet

Halloween - Klamme fingre

Halloween nærmer sig, og denne lørdag står i uhyggens tegn. Tag mor eller far under armen, og kom ned og dekorer en af vores ulækre fingre. Kig forbi i løbet af dagen - vi bliver ved til kl. 14, eller til vi løber tør for klamme fingre.

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 11-14.
28
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Peter Vuust Trio feat. Veronica

I efteråret 2013 udgav Peter Vuust CD'en "September Songs" i samarbejde med bl.a. Veronica Mortensen og Lars Jansson.
Den anden CD i dette samarbejde.Et enigt anmelderkorps gav top-anmeldelser og den blev nomineret til årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014.

Peter Vuust er med 15 turneer og 6 CD'er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske pop artister til internationale jazz stjerner. Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition.

Han er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazz-musiker og en verdensklasse hjerneforsker. Han er danmarks førende ekspert inden for feltet "Music In The Brain" - et forskningsfelt han egenhændigt har opbygget og er daglig leder af.

Veronica Mortensen er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Hendes stemme er i følge anmelderne ".. Sexet, selvironisk og sødmefuld. (..) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (..). Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler"

Sammen med den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde fortolker trioen Peter Vuusts melodiøse jazzsange fra de to første cd'er "Images Of Falling" fra 2005 og "September Songs" fra 2013. Og selvfølgelig fra den helt nye cd der får titlen "Songs For Sadness"!

Dansk jazz i absolut top-klasse.

Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Stå/siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 12.
28
Okt
event-img
Skuespil

Til (ingen verdens) nytte

MAD &TEATER Medbring billetten hos Ristorante Ravello og få 20% rabat på maden (ikke drikkevarer).

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 16.
28
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Danmarks Største Halbal

DANMARKS STØRSTE HALBALJYSKE BANK BOXENLØRDAG 28. OKTOBER 2017 KL. 18.00. Flere end 3.000 festglade mennesker festede til ud på natten, da Danmarks Største Halbal havde premiere 29. oktober 2016. Nu vender succesen tilbage i 2017.
Der blev sunget, danset og skålet til den helt store guldmedalje, da Danmarks Største Halbal sidst i oktober omdannede Jyske Bank Boxen til et intimt og gennemført halbal, med alt hvad dertil hører af god mad, festlig musik og et kæmpemæssigt dansegulv. Flere end 3.000 personer havde sikret sig billet til den hyggelige aften i Jyske Bank Boxen, hvor Stig & Vennerne samt Kandis leverede alle deres kendte hits lige fra I En Lille Båd Der Gynger til Hold Me.

Læs mere om arrangementet på MCH's hjemmeside her.
TID
Lørdag 28. oktober 2017

KL. 17.00: Dørene åbnes for publikum
KL. 18.00: Middagen starter
KL. 20.00 - 01.00: KANDIS samt Stig & Vennerne underholder
STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank BOXEN.
ARRANGØR
MCH

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 18.
28
Okt
event-img
Andet

Vildtaften - Udsolgt

Bord reserveret kl 18.00 i Restaurant Teaterkælderen.

Læs mere

Restaurant Teaterkælderen
Østergade 37, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 18.
28
Okt
event-img
Show/stand up

Rasmus Bjerg - Solo#2: Vel-bjerg'et

Efter sin succesfulde "Endelig Alene"-turné er Rasmus Bjerg i 2017 klar med "Solo#2: Vel-Bjerg'et" - et nyt kapitel i hans drøm om at underholde. Læs mere under "Yderligere information". Dørene åbner 30 minutter før showstart.
Nyd en lækker buffet eller burger menu i vores Restaurant Teaterkælderen.
Kontakt Restaurant Teaterkælderen for bestilling på tlf: 9926 9927.

Se mere på

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 20.
28
Okt
event-img
Rock/Pop

Infernal

En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på en omfattende koncertturné.
I form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil de præsentere landets koncertgængere for et hårdtpumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed. Et Infernal show er sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk ind og river dem rundt. 2017 bliver ingen undtagelse !

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 21.
29
Okt
event-img
Skuespil

Elskovsdrikken

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søn. d. 29. oktober 2017, kl. 19.30.
28
Okt
event-img
Messe

Outlet-messen efterår 2017

Outlet-messenefterår 2017mch messecenter herninglørdag 28. oktober til søndag 29. oktober 2017. outlet-messen er danmarks førende markedsplads med kvalitetsvarer til outlet-priser, hvor du kan shoppe amok med god samvittighed.
Vi fylder hele 3 haller med Mode, Rollinger, Bolig, Livsstil, Sport og Mandfolk

Læs mere om arrangementet på MCH's hjememside her

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Lør. d. 28. og søn. d. 29. oktober 2017, Lør-søn kl. 10.
27
Okt
event-img
Billedkunst

Trædrejning - Fortsættere

Er du vild med at dreje i træ og vil du gerne udvikle dit drejetalent? v/ H.K. Jensen.
Der forventes en god erfaring i at langsdreje,

samt rutine i skæreteknikkerne og grundlæggende kendskab til metoder og værktøjer og deres anvendelse, svarende til minimum "begynder/let øvede" eller tilsvarende kursus. Fade og skåle - små og store, samt krukker i varierende materialer og med en indgangsvinkel vi kan kalde DESIGN. Du vil her have mulighed for at vælge dig et tema som f.eks. sammensatte genstande bestående af flere drejede delemner og lære samlingsmetoder hertil. Segmenterede emner - drejeemner opbygget af flere mindre dele. Emner kan være specielle teknikker efter deltagernes forslag - for eksempel kuglepenne. Emner med forskudte centre. Slibning af værktøjerne og afsluttende overfladebehandlinger. Der vil evt. være udgifter til leje af drejebænk - 150 kroner i alt for de 3 dage - såfremt du ikke medbringer din egen. Der vil også være udgifter til forbrugsmaterialer, træ og lignede.Undervisningen foregår: Fredag kl. 18.30-22.00, lørdag og søndag kl. 9.00-16.10

Læs mere

Aktiv Centret
Brorsonsvej 12, Herning
Fre. d. 27. til søn. d. 29. oktober 2017, kl. 18.30-22.
18
Okt
event-img
Blandet/Ukendt

Udstilling med hajer

De er godt nok ikke levende, men farlige ser de ud når de bevæger sig. Kom og oplev en en flot udstilling af dræberne fra dybet - en imponerende oplevelse for hele familien.
Selvom vi er langt væk fra havene, der byder på frygtindgydende hajer, er der alligevel mulighed for at møde de flotte rovdyr i herningCentret.

Kom og oplev en fantastisk udstilling med 8-10 hajer i naturlig størrelse - hvis du tør!

De er godt nok ikke levende, men farlige ser de ud når de bevæger sig. Kom og oplev en en flot udstilling af dræberne fra dybet - en imponerende oplevelse for hele familien

Læs mere

Herning Centret
Merkurvej, Herning
Man. d. 9. til søn. d. 29. oktober 2017, hele dagen.
30
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Musik eftermiddag

Senior spillemænd kommer og laver underholdning og fælles sang.

Læs mere

Rosenlund Aktivitetshus
Sydgaden 8, Herning
Man. d. 30. oktober 2017, kl. 14.
30
Okt
event-img
Foredrag

Arbejdet som frivillig i Costa Rica

Socialpædagog Gitte Stær larsen.

Læs mere

Folkevirke
Herning Kirkes menighedshus, Østre Kirkevej 1A, Herning
Man. d. 30. oktober 2017, kl. 14-16.
30
Okt
event-img
Foredrag

Lind Seniorklub

Gudrun Vest, Tarm. Et langt liv i Tanzania. Kvindearbejde ude i Landsbyerne.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Man. d. 30. oktober 2017, kl. 14.30.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet