Viser 41-60 ud af 418 resultater

8
Sep
event-img
Billedkunst

Årets Åbning i Skovsnogen - Deep Forest Artland

Den 8. september inviterer Skovsnogen til åbning for alle - store som små! Kom og se årets nye kunstværker, mød kunstnerne bag og oplev musik, performance, oplæsning mm., samt forfriskninger.

Læs mere

Skovsnogen - Deep Forest Artland
Døvlingvej 2, Kibæk
Lør. d. 8. september 2018, kl. 14-17.
8
Sep
event-img
Andet

60'er festen m/The Rocking Ghost

The Rocking Ghost - spøger igen.
Pigtrådens pæne drenge - The Rocking Ghosts - kan efter 40 år i popmusikkens tjeneste se tilbage på en
glorværdig karriere. Samtidig kan de glæde sig over, at de stadig er meget efterspurgte og nyder stor popularitet
overalt, hvor de kommer.
I 90'erne fik de et forrygende comeback, og succes'en er fortsat ind i det nye årtusinde, hvor kalenderen afslører, at
de noble pigtrådsambassadører har engagementer mere end et år frem i tiden. De kunne så glimrende leve af
musikken som i 60'erne, men i dag foretrækker de, at have den som en dejlig hobby ved siden af deres civile erhverv

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Lør. d. 8. september 2018, kl. 20.
10
Sep
event-img
Foredrag

Lind Seniorklub

Journalist Jeppe Søe, Svendstrup. Baglandet- udkant er forkant. Landsbyerne er Danmarks stamceller.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Man. d. 10. september 2018, kl. 14.30.
10
Sep
event-img
Andet

Novellestafet: Vil du være med til at skrive Merete Pryds Helles novelle færdig?

Meld dig til workshoppen og vær med til at bestemme hvor historien skal gå hen.
Der løber et bånd gennem skoven. Det begynder, hvor vores hus ligger, og slutter hvor skoven glider over i søen. Om natten er det svært at se overgangen, da er det som om søen slikker med sine bølger på træstammerne, og om dagen er båndet skjult af lys, men jeg ved, det stadig er der.

Jeg ved ikke hvad båndet består af, for min mor har forbudt os at undersøge det. Min søster påstår, at det er en måde solen og månen skinner på, men det tror jeg ikke på, for de kan vel ikke skinne fra samme vinkel hver dag, og månen skinner jo ikke hver eneste nat.

Men det er rigtigt, at båndet ligner måneskin eller kunstigt lys eller som om nogen har hældt små lysende sten ud fra en trillebør, og så samler dem op igen, når det bliver morgen. Om dagen kan man næsten ikke se båndet. Det bliver først tydeligt, når det bliver mørkt.

Jeg sætter mig i vinduet mens min søster dækker bord og brokker sig over, at jeg aldrig hjælper til. Jeg lover at tage opvasken eller hjælpe far med at hænge vasketøj op, men når det kommer til stykket, gør jeg sjældent andet end at sidde i vinduet og betragte, hvordan det lysende bånd kommer ud fra mørket og lægger sig i skoven helt hen til hvor søvandet skvulper op over sine bredder og gør lyset mørkt.

Merete Pryds Helle har skrevet begyndelsen til en novelle, og du kan være med til at skrive novellen færdig.
I anledning af ORDET tema på biblioteket i uge 37 afholder vi en workshop, hvor du kan hjælpe med at skrive slutningen på Merete Pryds Helles novelle.
Vi mødes mandag d. 10 september kl. 16-18 på biblioteket i Herning. Du skal ikke have skrevet noget hjemmefra men gerne læst begyndelsen og have gode ideer til, hvor handlingen kan gå hen.
Når novellen er færdig samler vi den, og ligger den online sammen med alle de andre noveller fra de andre biblioteker. Således har vi en stak noveller med samme begyndelse, men forskellige slutninger.

Tilmelding til Louise Noes på biblno@herning.dk

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Man. d. 10. september 2018, kl. 16.
10
Sep
event-img
Foredrag

398 dage som gidsel hos Islamisk Stat - Foredrag med Daniel Rye

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel - en på én gang forfærdelig og gribende historie.
Daniel Rye blev som freelancefotograf under en reportagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter løsesumsforhandlinger løslades Daniel d. 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler og Daniels medfangere, én efter én. Heriblandt amerikaneren James Foley.

James Foley blev det første offer for de videodokumenterede henrettelser af IS, der gik verden rundt. Under deres tilfangetagelse, blev han nær ven af Daniel, og det var Daniel der viderebragte Foleys "brev" og afsked til familien. En afsked Daniel fik overbragt mundtligt og memorerede.

Daniels fangeskab blev af hensyn til hans sikkerhed først kendt for den brede offentlighed efter hans løsladelse, da medierne også af sikkerhedsmæssige årsager afholdte sig fra at dække historien.

Et sjældent indblik i en gribende historie
Daniel står nu offentligt frem og fortæller sin grufulde historie. Hør bl.a. hans dramatiske og gruopvækkende historie om:
Hvad det vil sige at være gidsel hos ISIS.
Hvordan mennesker overlever tortur og fangeskab, skaber venskaber og bevarer håbet, når det ser allermest sort ud. En historie, der understreger menneskets ufattelige overlevelsesdrift, og en historie, hvor virkeligheden overgår fantasien.
Hvordan hans familie iværksatte en indsamling til løsesummen, og kredsen af mennesker, der blev indviet i den offentlige hemmelighed dermed blev større. Hvilket var en stor risiko at løbe i bestræbelserne på at få deres søn og bror hjem.
Hvor svært det er at vende tilbage til en helt almindelig hverdag igen.

En hudløst ærlig, levende og sjælden beretning om et 13 måneder langt mareridt, der for Daniel heldigvis endte med frigivelse. Daniels oplevelser skildres også i Puk Damsgaards bog "Ser du månen Daniel" (udgivet oktober 2015)

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Man. d. 10. september 2018, kl. 19-22.
11
Sep
event-img
Andet

Open Space

Du har ideerne eller projektet - vi har teknologierne.
Hver tirsdag kl. 17-19 og hver torsdag kl. 14-16 er der åbent for alle i bibliotekets MakerSpace.

Du inviteres indenfor - tag din søster, søn eller kammerat med.

 • Kom forbi og lav et personligt print på din T-shirt.

 • Brug en lasercutter til spillebrikker, smykkedesign, påskepynt og meget mere.

 • Find en samarbejdspartner til spiludvikling og find sammen løsning på en fælles udfordring.

 • Design jeres eget logo og se det broderet - eller som klistermærker.

 • Samarbejd om kodning og find ud af, hvor meget du kan bruge kodning til i din dagligdag.

 • Du kommer med dine kreative projekter - biblioteket stiller udstyr og hjælp til rådighed.Tilmelding er ikke nødvendig - du kommer bare!

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tir. d. 11. september 2018, kl. 17.
11
Sep
event-img
Foredrag

Pseudoarbejde - Foredrag ved Anders Fogh Jensen

Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting.
Hvorfor arbejder vi så meget? Fjern det overflødige arbejde og frisæt tiden til bedre liv

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu. I hvert fald ifølge filosof Anders Fogh Jensen der sammen med antropolog Dennis Nørmark i 2018 udgiver bogen "Pseudoarbejde - hvordan vi fik travlt med at lave ingenting".
Baseret på interviews, statistik og forskning stiller Fogh Jensen skarpt på alle de overflødige opgaver vi fylder arbejdstiden med. Alle de møder, rapporteringer, e-mails, registreringer, PowerPoint-præsentationer, målinger, policies og andre selvopfundne arbejdsopgaver, der forhindrer os i at udfylde vores reelle arbejdsfunktioner eller at få mere fritid og bedre liv.
Foredraget er en provokerende og øjenåbnende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de forholdsvis simple ændringer medarbejdere og ledere kan indføre for at blive fri af administrative overflødigheder. Det kræver bl.a. at vi gør op med arven fra industrisamfundet om at arbejde skal belønnes pr. tid og at vi tænker over, hvad der er vigtigt. Vi har alle travlt, men hvad har vi egentlig travlt med?

Foredraget baserer sig på bogen Pseudoarbejde, som er en undersøgelse af det moderne arbejdsliv.

Pris 100 kroner.

Billetter købes her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tir. d. 11. september 2018, kl. 19.
11
Sep
event-img
Foredrag

Foredrag: Herregårdene i Vestjylland 1400-2000

Foredrag om Vestjyllands glemte kulturarv. Tirsdag den 11. september stiller Museum Midtjylland skarpt på 600 års vestjysk herregårdshistorie til en hyggelig aften på Herningsholm Museum.
Det vestjyske landskab er særegent, karakteriseret ved store vidder og højt til himlen. I Vestjylland er der plads til at bevæge sig og langt imellem det meste. Og herregårdene, der sammen med bøgeskovene hører til det østdanske landskab, er ikke rigtigt en del af billedet. Eller hva'?

Det vil måske komme som en overraskelse for de fleste, at Vestjylland kan fremvise et fintmasket net af både små og større herregårde.

I århundreder var de centre for produktion og administration, ikke mindst i kraft af monopolet på den lukrative studehandel. I lokalområdet var de repræsentanter for europæiske strømninger i kunst, kultur og arkitektur.

Aftenens foredragsholder er Ph.d. i historie Mikael Frausing fra Dansk Center for Herregårdsforskning. De frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget vil efter foredraget servere kaffe og the.

Pris: Kr. 50. Medlemmer af museets støtteforeninger: Kr. 30.

Tilmelding under kalenderbegivenheden på museets hjemmeside

Læs mere

Herningsholm Museum, Museum Midtjylland
Herregårdsparken 1, Herning
Tir. d. 11. september 2018, kl. 19.
12
Sep
event-img
Andet

Ensemble MidtVest: Musikken på vrangen

Ensemble MidtVest vender Sibelius på vrangen.
Ensemble MidtVest vender bogstaveligt musikken på vrangen og ser den efter i sømmene, når de med udgangspunkt i Jean Sibelius' strygekvartet i d-mol, "Voces Intimae" opus 56, fortæller om komponisten, perioden og værkets form. Alt sammen i dialog med publikum og illustreret med musikeksempler og en gennemspilning af værket.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig

Læs mere om Ensemble MidtVest her
Læs en grundig engelsk artikel om Sibelius i Oxford Music Online her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 12. september 2018, kl. 17.
12
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Sing Sing Sing

Har i år været i studiet, og er udkommet med ny CD, In It Together op til den store Sing Sing Sing tour, som allerede er godt i gang, og her i efteråret 2018 gæster de Herning.
Sing Sing Sing har spillet for udsolgte huse, så nu er det muligt at opleve dem med musik af bla. Dylan, Neil Young, Robert Plant og Fleetwood Mac.Sammensætningen af velkendte artister skulle hurtigt vise sig at være en så stor succes, at gruppens daværende fem medlemmer hver især besluttede sig for at sætte deres soloprojekter på pause for at fortsætte sammen, bortset fra Nina Forsberg, som sidenhen blev erstattet af Lonnie Kjer.

2 albums og over 100 koncerter senere, består gruppen således i dag af Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Søren Jacobsen, Sascha Dupont og Lonnie Kjer og Tove Sørensen. En umage gruppe musikere, som dog har én klar ting til fælles: Lysten til at give deres publikum en intim og unik oplevelse hver gang. Der venter Fermatens publikum en stor oplevelse

Sing Sing Sing er:
Ivan Pedersen ( Trommer, Vokal )
Alex Nyborg Madsen ( Vokal )
Sascha Dupont ( Piano, Vokal )
Lonnie Kjer ( Guitar Vokal )
Søren Jacobsen ( Guitar )
Tove Sørensen ( Bas )

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 12. september 2018, kl. 20.
13
Sep
event-img
Andet

Open Space

Du har ideerne eller projektet - vi har teknologierne.
Hver tirsdag kl. 17-19 og hver torsdag kl. 14-16 er der åbent for alle i bibliotekets MakerSpace.

Du inviteres indenfor - tag din søster, søn eller kammerat med.

 • Kom forbi og lav et personligt print på din T-shirt.

 • Brug en lasercutter til spillebrikker, smykkedesign, påskepynt og meget mere.

 • Find en samarbejdspartner til spiludvikling og find sammen løsning på en fælles udfordring.

 • Design jeres eget logo og se det broderet - eller som klistermærker.

 • Samarbejd om kodning og find ud af, hvor meget du kan bruge kodning til i din dagligdag.

 • Du kommer med dine kreative projekter - biblioteket stiller udstyr og hjælp til rådighed.Tilmelding er ikke nødvendig - du kommer bare!

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tor. d. 13. september 2018, kl. 14.
13
Sep
event-img
Foredrag

Snejbjerg Ældreklub

Peder Hornshøj, Bravo Tours: "Rejser rundt i verden".

Læs mere

Snejbjerg Menighedshus
Sydgaden 22, Snejbjerg, Herning
Tor. d. 13. september 2018, kl. 14.45.
13
Sep
event-img
Andet

Gå-til-Tech, uge 36-38: Folieskæring - textilprint - vinylprint

Er du mellem 9 og 99 år og har lyst til at designe dine egne prints i vinyl- og tekstilfolie?
Man kan skære i forskellige typer folier (vinyl- og tekstilfolie) på en folieskærer og designe logoer, figurer, tekster og billeder, som kan klistres på ruden, mobilen, T-shirten eller andet.

Folieskæring foregår 3 torsdage kl. 16.30-18.30 fra den 6.9.18 - 20.9.18
Bemærk at der er tale om en vis progression, og at man derfor skal tilmelde sig hele forløbet.
Gratis tilmelding er nødvendig og kan gøres her

Indhold de enkelte gange:

6.9: Vi printer på vinyler ("klistermærker" af enhver art)
Vi har vinylet - du medbringer, hvad du vil have printet på.
13.9: Vi laver mere avancerede print, hvor vi tager udgangspunkt i et tema.
Vi har vinylet - du medbringer, hvad du vil have printet på.
20.9: Vi printer på tekstiler
Vi har tekstilfolien - du medbringer, hvad du vil have printet på

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tor. d. 13. september 2018, kl. 16.30.
13
Sep
event-img
Andet

Vil du være med i en læsekreds?

Elsker du at læse og vil du gerne dele din læseoplevelse med andre?
Så er det måske noget for dig at være med i en læsekreds!

Denne dag kan du komme og møde andre, som gerne vil være med i en læsekreds. Til arrangementet vil der være rig mulighed for at snakke sammen og måske danne jeres egen nye læsekreds.

Litteraturformidler Anne Juul Andersen vil fortælle om, hvordan man kan dele sine læseoplevelser i en læsekreds og om, hvordan biblioteket kan hjælpe læsekredsen med at bestille bøger mv.

Arrangementet afholdes på Biblioteket i Herning, 2. sal.

Det er gratis at deltage

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tor. d. 13. september 2018, kl. 17.
13
Sep
event-img
Foredrag

Støt dit barns læseudvikling

Læsevejleder Kristina Kristensen fortæller om læseudvikling.
Har du nogensinde tænkt over, hvad det vil sige at læse? Mange bliver opmærksomme på at læsning kan være en svær nød at knække, når de sidder og skal hjælpe deres børn med at lære at læse. Så griber vi til det, vi selv kan huske, vi gjorde i skolen. Men hvad skal der egentligt til for at lære at læse? Mange forældre kender ikke svaret og gør det bedste de ved for at støtte børnene.

Biblioteket får besøg af læsevejleder Kristina Kristensen fra Læsekarusellen, der bl.a. vil fortælle om:

 • Læsning er langt fra kun at sætte bogstaver sammen til ord.

 • Hvordan man som forældre bedst støtter sit barns læseudvikling.

 • Hvordan vi skaber gode rammer for den daglige læsetræning.


Der vil også, med udgangspunkt i bibliotekets letlæsningssamling, blive fortalt om hvilke bøger, der er gode at bruge i forskellige sammenhænge.

Foredraget koster 50 kr. der er inklusiv kaffe og kage.
Billetter kan købes her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tor. d. 13. september 2018, kl. 19.
13
Sep
event-img
Andet

Sangaften i Kibæk

Duoen Noes/Ottosen synger for fra højskolesangbogen og fortolker danske favoritter.
Duoen Noes/Ottosen besøger biblioteket med sange fra højskolesangbogen, som alle er velkomne til at synge med på. Udover fællessang vil der også være fortolkninger af duoens danske favoritter.

Jens Ottosen er konservatorieuddannet musiker og efterhånden lokal kendt. Siden 2006 har han både privat og musikalsk dannet par med Louise Noes som er sangerinde og pt. ansat ved Herning Bibliotekerne. Når Noes/Ottosen mødes om de danske sange fra Højskolesangbogen, er det med glæde over det danske sprog og de smukke melodier.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til kaffe og kage er tilmelding nødvendig

Alle er velkomne!

Læs mere

Biblioteket i Kibæk
Solbakken 30, Kibæk
Tor. d. 13. september 2018, kl. 19.
13
Sep
event-img
Klassisk

Nordisk romantik

Nordeuropæiske kammermusikværker fra det 19. århundrede.
Dette program byder pa° nordeuropæiske kammermusikværker fra det 19. a°rhundrede. Med værker fra Finland, Norge og Danmark vækker vi kendte melodier til live og ga°r pa° opda-gelse i de mindre kendte. Pa° ægte Ensemble MidtVest manér præsenterer vi blæse- og strygeinstrumenter i forskellige konstellationer for at give publikum et indblik i ensemblets musikalske rækkevidde - en perfekt ma°de at starte den nye sæson!

Program:

CHRISTIAN FREDERIK BARTH (1787-1861)

Divertissement i G-dur for obo og strygekvartet

PETER RASMUSSEN (1838-1913)

Blæserkvintet i F-dur

EDVARD GRIEG (1843-1907)

"Peer Gynt" Suite nr. 1, opus 46, arr. for blæserkvintet af J. Linckelmann

BERNHARD HENRIK CRUSELL (1775-1838)

Koncerttrio for klarinet, fagot og horn

JEAN SIBELIUS (1865-1957)

Strygekvartet i d-mol "Voces Intimae", opus 56

Læs mere

Kibæk Krydsfelt
Velhustedvej 12, Kibæk
Tor. d. 13. september 2018, kl. 19.30.
14
Sep
event-img
Andet

Ta' til Klassefest på Biblo

Biblioteket i Herning holder fest med alt fra gyserhistorier og seje dansemoves til spil, musik og virtual reality for alle jer i 4-6 klasse.
Har du lyst til at battle med dine klassekammerater i alt fra quizzer over Fortnite til Troldmands-Stratego?
Eller vil du hellere have håret sat af seje frisørelever og danse igennem med venner?
Måske nuppe en gyserhistorie på den rungende skumle kældertrappe? Opleve verden gennem VR-briller? Lege med ord, bygge med bøger eller lave børsterobot?
Fredag 14. september inviterer Biblioteket i Herning alle kommunens elever i 4.-6. klasser til en gigantisk klassefest for at fejre, at vi har fået plads til en lang række nye tilbud og muligheder til netop jeres aldersgruppe.
Vi vil så gerne at biblioteket er et sted, hvor man selvfølgelig kan blive inspireret til læselyst, viden og leg med ord. Men også et sted, hvor man kan blive klogere på for eksempel teknologi, gaming og eventmageri. Og hvor det bare er hyggeligt at mødes i læsehuler, filmsofa eller til fælles lektielæsning. Og det synes vi faktisk, vi har fået skabt nogle rigtig gode rammer for ... så kom og prøv dem af sammen med dine kammerater.

Tilmelding
Hvis I har lyst til at deltage hele klassen som et klassearrangement, så skriv en mail til biblse@herning.dk. Husk i mailen at skrive skole - klasse/årgang - antal elever.
Hvis du gerne vil deltage som enkeltperson, skal du melde dig til her

Pris
Det er gratis at deltage i Klassefesten og alle aktiviteterne, men mad og drikke skal du selv betale.

Forældreparkering
Vi tilbyder stole, aviser og kaffe på kanden til de forældre, der har brug for et sted at være under festen. Forældreparkering er på 1. sal, mens Klassefesten foregår på Gadeplan og i Dybet.

Program
Det endelige program for Klassefesten udvikler sig stadig, så følg med på herningbib.dk for detaljer.
Pt er der blandt andet:

 • Fortnite-turnering
 • Making-aktiviteter
 • Gyserhistorier og højtlæsning
 • Diskotek
 • Danseworkshop v. Familien Nielsens Danseskole
 • Seje frisurer v. frisørelever fra Herningsholm Erhvervsskole
 • Virtual Reality
 • Troldmandsstratego, Litterær Twister, Kahoot
 • Madbod med forskellige tilbud til 25,-
 • Cocktailbar med alkoholfri drinks til 5-10,-

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Fre. d. 14. september 2018, kl. 18.
10
Sep
event-img
Andet

ORDET - Pølsevognspoesi

Poesi-pølsevognen besøger Biblioteket i Herning i uge 37 i anledning af kampagnen ORDET.
Biblioteket får besøg af Poesi-pølsevognen i uge 37. Pølsevognen indeholder div. tekster og effekter, som "poetiserer" kendte tekster fra pølsevognens univers (RemORDlade, Fiaskord, Cociord, strimler af papir m. tekster i stedet for pomfrites osv) Desuden kan du finde digtesamlinger, som kredser om mad, drikke osv.

Kom og få en ORD hotdog i pølsevognen

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Man. d. 10. til fre. d. 14. september 2018, kl. 00.
15
Sep
event-img
Andet

Gaming, trylletricks & Pippi-besøg

Vi fejrer en række nye tilbud og muligheder for store børn, tweens og unge.
Håndværkere og bibliotekarer har de senere måneder haft travlt med at gøre børnebiblioteket i midtbyen til et endnu bedre sted for store børn, tweens og unge.
Et sted, hvor man selvfølgelig kan blive inspireret til læselyst, viden og leg med ord. Men også et sted, hvor man kan blive klogere på for eksempel teknologi, gaming og eventmageri. Og hvor det bare er hyggeligt at mødes i læsehuler, filmsofa eller til fælles lektielæsning.
Lørdag 15. september klokken 10-14 fejrer vi de nye rammer med en et brag af en familiefest.

Her kan du blandt andet komme på skattejagt rundt i biblioteket, spille Fortnite i GamingZonen og blive udfordret af forskellige making-aktiviteter.
I et hjørne af biblioteket genbruger vi dagen igennem gamle bøger, der egentlig skulle have været smidt ud og vi digter "køleskabspoesi" med magnetiske ord.
Tryllekunstneren Henning Nielsen nr 3 i TV-programmet Danmark har Talent - kommer på besøg klokken 11 og lover at bjergtage sit publikum med børne og familieshowet "Hokus Pokus", hvor han tryller med alt fra toiletpapir til ballondyr, mens han fortæller sjove historier undervejs.

Selv om der er blevet meget bedre plads og flere muligheder til de store børn, tweens og unge, er børnebiblioteket selvfølgelig stadig også for de yngste. Dem tænker vi særligt på, når vi får besøg af Pippi til familiefesten - og når der i løbet af dagen bliver mulighed for at høre en historie ved Fru Sørensens Fortællestol.
Den officielle åbning finder sted klokken 10 med deltagelse af elevrådsmedlemmer fra kommunens skoler og åbningstale af Herning Bibliotekernes unge IDEfabrikanter.

Program:

 • Indvielse (incl kage/saft/kaffe): 10.00

 • Skattejagt: 10-14

 • Familietrylleshow m Henning Jensen: 11-12

 • Besøg af Pippi: 10-11 & 12-13

 • Fru Sørensens Fortællebod: 10-11 & 12-13

 • Book-art: 10-14

 • Maker/gamer-aktiviteter (Nærmere information følger)


Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lør. d. 15. september 2018, kl. 10.