Viser 61-80 ud af 633 resultater

24
Okt
event-img
Foredrag

Niels Krøjgaard

V/.
Tankevækkende og intelligent underholdning, som vil forføre, forundre og forbavse

Niels Krøjgaard er vor tids svar på en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du - så bliver du afsløret! Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham!

Manipulation med et glimt i øjet
Aftenen indledes med et kort show, hvor I kommer til at grine og forundres. Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af svindel, hypnose, psykologi og ikke mindst showmanship.

Underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation
Efter showet tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet (kendt fra TV serien "Lie To Me"). Foredraget tager afsæt i evidensbaseret videnskab og giver dig teoretisk viden kombineret med praktiske værktøjer. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt - og ikke mindst virkelig underholdende.

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet. Nogle af landets dygtigste efterforskere bruger endda Niels' viden i forbindelse med afhøring af kriminelle

Læs mere

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19-21.
24
Okt
event-img
Klassisk

Klassiske innovationer

Kom med, når vi genopdager nogle af kammermusikkens smukkeste værker i en helt unik kontekst.
I sæsonens andet program med cremen af kammermusikken inviterer vi publikum på en rejse, der tager sit afsæt i den tyske romantik med Brahms og bevæger sig op gennem senromantikken med den rumænsk-franske Enescu og videre til impressionismens belle-époque i Paris med Ravel. Kom med, når vi genopdager nogle af kammermusikkens smukkeste værker i en helt unik kontekst.

Program:

Georges Enescu (1881-1955)
Koncertstykke for bratsch og klaver

Maurice Ravel (1875-1937)
Duo for violin og cello

Johannes Brahms (1833-1897)
Klaverkvartet nr. 2 i A-dur, opus 26

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.30.
24
Okt
event-img
Folk/Vise/Country

Tina Dickow Solo

Hendes første store danske soloturné i slutningen af 2017 blev en ren triumf, og aften efter aften tryllebandt hun publikum på totalt udsolgte spillesteder med sine sange og sine historier fra en lang karriere.
I kølvandet på sit seneste album FASTLAND, runder Tina Dickow 2019 af med endnu en solo turné rundt i landet

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
24
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Elisabeth

Hun er en tur tilbage på live scenen, som opfølgning på udgivelsen af sit nyeste og roste album 'Rettidig Ømhed' som udkom 16. august 2017 - på hendes 60-års fødselsdag. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra det nye album.
(plus naturligvis højdepunkter fra det omfattende bagkatalog af sange til både Voxpop, solo-karrieren og andre artister) LIVE med sit orkester bestående af fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre! Allerede på albummets åbningsnummer 'Natten er bare nat' hører man tydeligt, at Elisabeth og hendes uimponerede musikere ikke har glemt rocken. Elisabeth sparker døren ind og synger ærligt om den moderne kvinde, der hos Elisabeth er faretruende tæt på at sætte sig selv over styr i sine krav til det hele.

"Musikalsk er Elisabeth ganske direkte på albummet, der består af enkle og guitarbårne rockmelodier, som uden besvær antænder de ulmende sange. Elisabeth selv har en imponerende frisk og stærk vokal, der uden problemer sætter retningen på et uforfærdet album fra en stærk sangskriver" GAFFA

Elisabeth Gjerluff Nielsen var svær at overse, da hun i begyndelsen af 80erne brød igennem med det forrygende pop/rockband Voxpop som skabte opmærksomhed med deres skarpe tekster og betragtninger samt energiske sceneoptræden.

Voxpop blev springbrættet til en solokarriere som startede i 1984 med albummet 'Elisabeth', som bl.a. indeholdt storhittet 'En sømand som dig' og 'Hud mod hud'. Siden kom 'Lystens Ø' og 'Sotto Voce' hvor titelsangen også blev et stort hit. Siden er der med jævne mellemrum udkommet albums fra Elisabeth, og den nyeste roste udgivelse 'Rettidig Ømhed' er sangerindens 10. voksen-album, og udkom 16. august 2017 - på sangerindens 60-års fødselsdag. Elisabeth Gjerluff Nielsen har sideløbende med sin egen musik-karriere også været flittig som tekstforfatter for andre og har bl.a. skrevet store sange som "Jeg vil la lyset brænde", "Brændende Læber" og "Holder øje med dig" til Ray Dee Ohh, Søs Fenger, Lis Sørensen og mange andre

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
25
Okt
event-img
Marked/byfest

Lademarked / Restmarked

LADEMARKED / RESTMARKED Alle dage mellem 12. 27. oktober. Åben mandag fredag kl. 10 17.30, lørdag og søndag kl. 10 17.
Øster Skovgård Julehandel slår dørene op til det store populære LADEMARKED / RESTMARKED Og du kan godt glæde dig! - Aldrig har der været så mange gode ting at komme efter. 1000vis af varer sælges til 14 kr. pr. stk. - uanset førpris! Spar helt op til 90% af normal prisen! Også afdeling med -50%, samt udvalgte stearinlys til uhørte lave priser. Så står du og mangler kalendergaver, julegaver, værtindegaver, gevinster til tombola eller lotteri, varer til din butik eller bare nogle spændende ting til dig selv, - ja så er LADEMARKEDET det helt rigtige sted at komme. Lademarkedet varer fra 12. 27. oktober, og der bliver løbende fyldt op med nye varer

Læs mere

Øster Skovgård.
Snerlundvej 4, Herning
Fredag den 25. oktober 2019
25
Okt
event-img
Skuespil

Baby Macbeth

Spilledage:25.10, kl. 9.30 og kl. 11.00 Unummererede siddepladser. Arr.: Team Teatret.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 25. oktober 2019, kl. 09.30 & 11.
25
Okt
event-img
Andet

Souvenirs

Oplev en akustisk koncert med litterære undertoner og masser af lune.
Sofie Bonde er af flere blevet kaldt det kvindelige svar på Niels Hausgaard. Med jysk lune og pokerfjæs snakker hun om emner som helbredende dyr, aquaplaning og spansk poesi. Og tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem.

Sofie Bonde og hendes mangeårige makker Niels Torp kommer forbi biblioteket og leverer sammen med violinist Klaus Pindstrup et brag af et kick off på Hernings nye litteraturfestival HerLitt 25.-26.oktober.

I foråret 2016 udgav Souvenirs cd'en "Tangopartner", som fik fine anmeldelser. Teksterne er skrevet i samarbejde med forfatteren Lone Hørslev. En munter sangcyklus, som beskriver en 37-årig kvinde. Hun står i lidt af en krise. Hun har sådan set alt; en høj uddannelse, et velbetalt job og hun ser godt ud. Hun har bare ingen kæreste og heller ingen børn. OK, hun går til spansk om tirsdagen, og dér bager hun på sin sidemand. Men det er så nyt endnu.

Souvenirs slog igennem i 1994 med sange som "Han tog et nattog", "Jeg troed' du var hos Mikael", "I et sommerhus" og "Jeg hader Susanne". Niels Torp var med i det legendariske band Kliché.

Souvenirs' tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

Glæd jer til en akustisk koncert udover det sædvanlige!

Det er gratis at deltage.
Tilmelding ikke nødvendig. Kom i god tid, hvis du vil sikre dig plads.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Fredag den 25. oktober 2019, kl. 15.30.
25
Okt
event-img
Skuespil

Nymio

Oplev fem små poetiske historier om at flyve, drømme og danse. En serie af fine øjeblikke fortalt til børn og voksne kun ved brug ad hænder og dukker. Nymio er for børn fra 3 år. Spilledage: 25.10.19, kl.17.00 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.
Skuespilleren Jose Antonia Pochades er fra Spanien, men børn i alle lande kan forstå og glædes over hans finde optræden. Gennem flere år har han udviklet denne lille perrle af en forestilling på teaterfestivaler rundt i Europa.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 25. oktober 2019, kl. 17.
25
Okt
event-img
Show/stand up

Lars Hjortshøj - Plan B

Så er Lars Hjortshøj klar med nyt one-manshow - i mere end 20 år har han været blandt Danmarks absolut bedste komikere.
Kendt fra tv, radio og film, men det er stand-up, der er omdrejningspunktet for hans karriere. Hans unikke personlighed på scenen kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse for sig.

I dette show har Lars Hjortshøj en plan B; der handler om alt det man finder, når man leder efter noget andet.

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 25. oktober 2019, kl. 20.
25
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Bon Jovi jam

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt.
Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi's store hits.

Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

Her er tale om det seriøse tribute-band, der ganske enkelt spiller og synger fremragende. Så alt er på plads til en storslået Bon Jovi rock-fest, med det ene store hit efter det andet. Og al den lir der bare skal være til en rock-fest af denne klasse

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 25. oktober 2019, kl. 21.
26
Okt
event-img
Skuespil

Hip Hip Hip!

HIP HIP HIP fra 5 år Workshop og 7 min. forestlling i fotoboks. Familer kan være i boksen 3 ad gangen, som f.eks. 2 voksne og 1 barn eller 2 børn og en voksen. Spilledage: 26.10.19, kl. 10.00 - 12.00 og kl. 13.00 - 15.00. Arr. Team Teatret.
Tag en voksen med og kom ind i et helt vildt lille teater, der minder om fotoboks som den, der stadig står på banegården i Herning.

Med en farvet mønt vælger du selv, hvilket stykke du vil se, og så er der teater, kun for jer.

Billetten til denne forestilling gælder også til deltagels i en dukketeaterworkshop for børn og voksne.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10 & 13.
26
Okt
event-img
Andet

Illustrator Line Jensen om at overleve hverdagen som mor

Om at ramme muren som mor og tegne sig gennem krisen.
Illustrator og mor til tre Line Jensen tegnede sig igennem sin barselskrise på Instagram (@Linejensen_illu). Hun tegner ikke alt det yndige, men derimod alt det, som fylder usigeligt meget, når man man har små børn: Lortebleer, børn, der på forunderlig vis altid har andre ideer om dagens gang end en selv, opvasken, der hober sig op, småskænderierne med kæresten, vasketøjet og alle de andre hverdagsgenvordigheder.

Tegningerne er blevet til billedfortællingerne "Hver dag starter det forfra" (2017) og senere "Det store regnestykke" (2019). De er begge uhøjtidelige og humoristiske på en befriende måde, så man som forældre kan sænke skuldrene et øjeblik og se komikken i hverdagens hæsblæsende trummerum.

Hør Line Jensen og en litteraturformidler i en samtale med fokus på moderskab og følelsen af at ramme muren og ikke mindst komme over muren.

Gratis at deltage. Deltagelse kræver billet.
Hent din billet her

Bemærk: Dette arrangement foregår på vores "intimscene", hvor der kun udbydes et mindre antal billetter.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.15.
26
Okt
event-img
Andet

Maria Helleberg om slægtsromanen "Søstrene fra Thy"

Hør om den længe ventede fortsættelse til "Kvinderne fra Thy".
Vi er stolte af at præsentere Maria Helleberg, der vil fortælle om "Søstrene fra Thy", den længe ventede fortsættelse til slægtsromanen "Kvinderne fra Thy".

"Søstrene fra Thy" fortæller en slægtshistorie om Marie Dusines døtre Gerda og Ruth, hvis liv bliver vendt på hovedet da Danmark i 1940 besættelses af Tyskland. Gerda vil til København efter at have afsluttet skolen, men da faren dør, må hun blive hos moren i Thisted. Hun får arbejde i en boghandel og må se til fra sidelinjen mens Ruth lever det vilde storbyliv i København. Ruth fester og flirter åbenlyst med en SS-officer. Imens holder Gerda nogen skjult i boghandlens baglokale, som hun under ingen omstændigheder kan fortælle nogen om. Ikke engang Ruth.

"Søstrene fra Thy" udkommer 11. oktober på Rosinante.

Det er gratis at deltage. Deltagelse kræver dog billet.
Hent din billet her

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.15.
26
Okt
event-img
Andet

Nyt fra forlagene: Politikens Forlag

Politikens Forlag inspirerer til nye læseoplevelser.
Bliv inspireret til nye læseoplevelser, når Politikens Forlag præsenterer efterårets nye udgivelser af skøn- og faglitteratur til voksne.

Mette Brunebjerg Holmegaard vil anbefale gode læseoplevelser fra Politikens Forlags udgivelseskatalog.

Det er gratis at deltage, mød blot op.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.15.
26
Okt
event-img
Andet

Forbudt kærlighed i skyggen af 2. verdenskrig

Fortællinger om tyske flygtninge i Midtjylland og kærligheden, der vandt.
I lejrene for de tyske flygtninge ved Karup var der i årene 1945-1949 interneret cirka 20.000 ud af de i alt cirka 200.000 tyske flygtninge, som opholdt sig i Danmark de første tre-fire år efter besættelsen. Flygtningene boede i lejre bag pigtråd og med bevæbnede vagter omkring. Kontakt mellem tyskere og danskere var nemlig strengt forbudt.

Jakob Thorup Thomsen og Jens Peder Østergaard, der begge er journalister på Viborg Stifts Folkeblad, har skrevet bogen "Mein lieber Kristian" om denne flygtningekatastrofe.

I bogen fortæller de om flygtningelejrene i Midtjylland og om de tyske flygtninge i Danmark generelt. Den handler, som titlen henviser til, også om en rørende kærlighedshistorie mellem flygtningen Margarete Komm og danskeren Kristian Ø. Larsen, der i dag er 97 år og bor i Haderup. De danske myndigheder gjorde, hvad de kunne, for at sætte en stopper for forholdet, og bogen beskriver Margarete og Kristians kamp for at få hinanden.

I bogen kan man også læse om, at der var en livlig illegal trafik ud og ind af de pigtrådsindhegnede lejre. I flere tilfælde skød vagterne flygtninge ved hegnet. En kvinde blev dræbt. En dreng, som løb ud for at hente en vildfaren bold, blev ramt, men overlevede.

I foredraget og i bogen kommer Jakob Thorup Thomsen og Jens Peder Østergaard også ind på, hvordan fortællingen om de tyske flygtninge stadig kan skabe debat, og de trækker tråde til nutidens debat om flygtninge i Danmark.

Det er gratis at deltage.
Tilmelding ikke nødvendig. Kom i god tid, hvis du vil sikre dig plads.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.15.
26
Okt
event-img
Andet

Nyt fra forlagene: Lindhardt og Ringhof

Lindhardt og Ringhof inspirerer til nye læseoplevelser.
Bliv inspireret til nye læseoplevelser, når forlaget Lindhardt og Ringhof præsenterer efterårets nye udgivelser af skøn- og faglitteratur til voksne.

Lotte Lykke Simonsen vil anbefale gode læseoplevelser fra Lindhardt og Ringhofs udgivelseskatalog.

Det er gratis at deltage, mød blot op.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 11.15.
26
Okt
event-img
Andet

Morten Pape om samtidsromanen "Guds bedste børn"

Morten Pape fortæller om den prisvindende roman "Guds bedste børn" og sit forfatterskab.
Foredraget tager afsæt i Morten Papes nyeste samtidsroman "Guds Bedste Børn", som er en skildring af unge på kanten af samfundet - svigtet af omverdenen, fortabt i systemet og overladt til deres egen vrede. Det er en almengyldig fortælling om venskab, skyld, forsoning og racisme i Danmark, der trækker stærke paralleller til vores samfund. En tragedie om alt for unge mennesker, der kun kender gadens og voldens sprog, men gerne vil lære et andet.

I "Guds bedste børn" udspiller fortællingen sig igen på Amagers barske gader ligesom den prisvindende debutroman Planen, og er ligeledes løst baseret på virkelige hændelser.

I foredraget fortæller Morten Pape om arbejdet med romanens tilblivelse, fra research til inspiration og tanker omkring romanens indhold, og lader således tilhørerne komme med ind i sit forfatterunivers.

"Guds bedste børn" vandt DR Romanprisen 2019.

Det er gratis at deltage, men kræver billet.
Hent din billet her

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 11.30.
26
Okt
event-img
Andet

Puk Qvortrup om "Ind i en stjerne"

Om at miste og finde fodfæste igen.
I sin selvbiografiske debutroman 'Ind i en stjerne' (2019) skriver journalist og forfatter Puk Qvortrup om pludseligt at miste sin mand, mens hun venter deres andet barn. Det er en roman om det ubærlige. Om at blive ramt af en lammende sorg, om at stå alene med en lille søn, hvis far er væk for bestandigt og om at føde et barn alene tre måneder efter at have mistet sin elskede. Men det er også en roman om at vende tilbage til hverdagen, om langsomt at genopdage små ting, der bringer glæde og taknemmelighed og til sidst genfinde glæden ved livet.

Oplev Puk Qvortrup i en samtale om at miste og finde fodfæste igen og om at bruge en personlig historie som afsæt til et fiktivt univers.

Gratis at deltage. Deltagelse kræver billet.
Hent din billet her

Bemærk: Dette arrangement foregår på vores "intimscene", hvor der kun udbydes et mindre antal billetter.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 11.30.
26
Okt
event-img
Andet

Syerskernes fortælling i efterkrigstidens Midtjylland

Om syerskernes liv og arbejde i efterkrigstidens Midtjylland.
I efterkrigstiden boomede tekstil-og beklædningsindustrien i Midtjylland. Det var ikke blot et industrieventyr, men også en bombe under kendte kønsroller og strukturer i samfundet. Kvinderne kom på arbejdsmarkedet, og nye familieformer så dagens lys. Syersken stod i centrum af de store forvandlinger, som skete både i Midtjylland og i Danmark.

I 2018 udkom bogen ULD, hvor museumsinspektør Kristine Holm-Jensen fortæller historien om den midtjyske tekstilindustri i det 20. århundrede. En vigtig del af bogen drejer sig om arbejdskraften og især syerskerne. Det var altafgørende at skaffe kvinder til at sidde bag symaskinerne, men syerskerne blev også del af hele den hær af kvinder, der søgte ud på arbejdsmarkedet i 1960'erne. Men hvordan var det været at være kvinde i et moderne industrisamfund, hvor man ikke kunne gøre som den forrige generation, der blev hjemme ved kødgryderne. Den ny tids kvinder var nødt til at finde deres egne måder at være familie og mor på. Det skete samtidig med, at velfærdssamfundet voksede frem og tilbød børnehaver, dagplejer og vuggestuer.

Sammen med tidligere syersker fortæller Kristine Holm-Jensen om de drømme, men også dilemmaer, der knyttede sig til det at være syerske i Midtjylland i efterkrigstiden. Det er erindringer om en tid, der har været, og som kan tolkes på mange måder. Fra rosenrødt glansbillede af sammenhold og højt 1960'er hår. Til nedslidning, mobning og bristede håb for fremtiden. Det handler også om at skrive lokalhistorie ud fra levende kilder, som man også bor og lever sammen med og kan møde på gaden.

Til foredraget tages tekstilindustriens historier op til debat, hvad er det vi husker, og hvad vil vi helst glemme.

Det er gratis at deltage.
Tilmelding ikke nødvendig. Kom i god tid, hvis du vil sikre dig plads.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 11.30.
26
Okt
event-img
Andet/Ukendt

The Band

Herning-orkestret The Band spiller let og glad, swingende jazz i en blanding af kendte og mindre kendte evergreens. Alle numre er arrangeret af orkesterets basunist Per Jegbjerg.
Fælles for musikerne er, at de også spiller i andre sammenhænge og derfor er inspireret af forskellige impulser inden for genren.

En koncert med The Band krydres med små anekdoter, vittigheder og verbal ping-pong, ikke mindst mellem Per Jegbjerg og guitaristen Klaus Lytzhøft.

Sidstnævnte bidrager med sang til flere af numrene, og det samme gør trompetisten Flemming Nordenhof.

The Band's grundlægger er tidligere erhvervschef K.O. Jensen, som tog skridtet til at starte orkestret i 1994. Han er fortsat en slags manager for orkestret.

Besætningen i The Band er Per Jegbjerg, ventilbasun og trombone, Christian Græsholt, tenorsaxofon, Flemming Nordenhof, trompet, flügelhorn og vokal, Henrik Ole Jensen, piano, Klaus Lytzhøft, guitar og vokal, Jens Ellersgaard, trommer, og Flemming Frank, kontrabas

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 12.