Viser 121-124 ud af 124 resultater

22
Okt
event-img
Show/stand up

Adam og Noah

Farvel og Tjak 2020! Hva sker der danskere. vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer.
Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op til toppen af dansk komik, har meldt ud, at de i 2020 tager på deres definitivt sidste og største tour: Farvel og Tjak

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 19.
13
Nov
event-img
Show/stand up

Huxi Bach

Nye Tider. Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på.
Og så har Huxi Bach i øvrigt fået kone og to børn. Det er nye tider

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 13. november 2020, kl. 19.
14
Nov
event-img
Show/stand up

Men's Room 4

Mega Men - Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris. Igennem de første tre shows har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel. Som sjældent er lille.
Der er ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes ! Jokes om hverdagsproblematikker, som vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 14. november 2020, kl. 20.
5
Feb
event-img
Show/stand up

Linda P's Sabotagehunger

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.
Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive "normal" og et såkaldt "mønstereksemplar".

MEN..... er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?

Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden ? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?

Glæd dig til Linda P's 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede"Fuck-up-gen".

Forsalgsstart torsdag den 28. februar kl. 10

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 5. februar 2021, kl. 19.