BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 61-80 ud af 152 resultater

4
Dec
Andreas Bo
Show/stand up

Andreas Bo

Fredag den 4. december 2020 kl. 20.00. Andreas Bo skyder med skarpt i Herning.
Med sin vante satiriske tilgang stiller Andreas Bo skarpt på holdningskulturen, når han gæster Herning 4. december 2020 med sit helt nye show '#SKARP'.

Kommer man nogensinde frem til vigtige beslutninger og svar, når man først skal blive enige om, hvorvidt to mænd bør danse sammen, og om Ghita Nørby er en heks eller en helgen? Det og meget andet sætter Andreas Bo spørgsmålstegn ved 4. december 2020 i MCH Herning Kongrescenter, når han stiller skarpt på holdningskulturen

I sit nye show '#SKARP' skærer den erfarne komiker igennem og vejleder publikum i, hvornår man skal have en holdning og træffe en beslutning - og hvornår man bare skal være ligeglad. Den 52-årige komiker hæfter sig ved, at det efterhånden er blevet dagligdag at skulle tage stilling og have en holdning til de fleste ting. Hver dag kræves det, at vi træffer beslutninger og vælger side. De fleste vil nok mene, at det er godt at have valgmuligheder, men er det ikke også stressende at skulle forholde sig til alt - hele tiden? Som kontrast hertil fremhæver Andreas Bo, at hunden altid kun har fire valg at træffe: Skal den æde, jage, knalde eller bare sove?

Andreas Bo er særligt kendt for sine parodier, og han er da også en af de få, der både kan skrive skuespiller, entertainer, satiriker, sanger og parodist på sit CV. Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til at blive underholdt af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler, når han går skarpt til værks på scenen

Yderligere informationer

TID
Fredag 4. december 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Restaurant Teater Kælderen åbner kl. 17.00
Aftenens menu er Husets buffet kr. 248,-

Bordbestilling nødvendig på tlf. 9926 9927. Ved samlet køb af billet og Husets buffet, er der automatisk reserveret bord.

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.

Transport

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa kan bestilles på tlf. 9712 0777. Kontakt: mch@mch.dk / +4599269926

Læs mere Andreas Bo

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 4. december 2020, kl. 20.
6
Dec
OperaBio - Turandot - Specialarrangement
Opera/Operette

OperaBio - Turandot - Specialarrangement

Giacomo Puccinis sidste opera blev uropført i på La Scala, Milano, i 1926 - 2 år efter hans død.

Læs mere OperaBio - Turandot - Specialarrangement

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Søndag den 6. december 2020, kl. 11.30.
11
Dec
Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte
Show/stand up

Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte

Fredag 12. juni kl 20 flyttes til fredag 11. december 2020 kl 20. Refundeirng senest senest d. 11. maj 2020. Forlæng oplevelsen; Nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Køb en kombibillet.
Der er automatisk reserveret bord fra kl 17.00

Sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.

Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!

Læs mere Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 11. december 2020, kl. 20.
11
Dec
Ørkenens Sønner
Show/stand up

Ørkenens Sønner

Fredag 11. december 2020. Ørkenens Sønner underholder i Herning. Komikerkvartetten Ørkenens Sønner indtager MCH Herning Kongrescenter i 2020 med deres nye show 'En fez i en hornlygte'.
Der er lagt op til smoking, fez og lummer humor, når Ørkenens Sønner i november og december 2020 gæster MCH Herning Kongrescenter med deres splinternye show. Den stjernespækkede komikergruppe, bestående af Niels Olsen, Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Asger Reher, har optrådt siden 1991, og det er efterfølgende blevet til et væld af hylende morsomme forestillinger med både sang og komik

Lyset og humøret skal vinde

'En fez i en hornlygte' er titlen på det nye show, som tager udgangspunkt i, at selvom vi lever i en tid, der er fyldt med angst og usikkerhed, skal lyset og humøret sejre til sidst. De populære logebrødre vil således forsøge at bekæmpe det mørke og al det negative, som florerer rundt med sang og eksotiske kropsbevægelser. Med andre ord bliver det en humoristisk og uortodoks kamp mod det onde og de usikkerheder, som det medfører

Yderligere information

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her. . Kontakt: mch@mch.dk / +4599269926

Læs mere Ørkenens Sønner

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 11. december 2020, kl. 20.
12
Dec
Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte
Show/stand up

Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte

Lørdag 13. juni kl 16 flyttes til lørdag 12. december 2020 kl 16. Refundeirng senest senest d. 11. maj 2020. Spisning umiddelbart efter showet. Der er automatisk reserveret bord. Sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!

Læs mere Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 12. december 2020, kl. 16.
12
Dec
Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium
Show/stand up

Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium

Lørdag 12. december 2020 kl. 16.00. Kunne du tænke dig at være detektiv? Så er det nu du skal pudse forstørrelsesglasset, for Kristian har brug for din hjælp til at fange skurken i Ramasjang Mysteriets Store Julekoncert 2020!
Mysteriet der skal løses er tophemmeligt, for hvis ikke vi er forsigtige med opklaringen bliver det måske aldrig jul igen! I det helt nye show er børnene med i opklaringsarbejdet! Der hersker ingen tvivl om at skurken skal findes blandt een af de 7 sædvanlige forbrydere. Men om det er Hanne Riffel, Ronni Roligan, Danse Staffan, Camping Vagn, Preben Pølsesnak, Fru Pudderkvast eller den tandløse Reichardt Thomsen, ved vi ikke endnu.

Sammen med sit velspillende orkester spiller Kristian julen ind med de kendte sange fra Ramasjang Mysteriet. Derudover bliver der selvfølgelig også plads til en masse kendte julehits.

Så hold på hat og lakridspiber når "Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium" kommer til din by.

Nyt show, nyt mysterium, gode gamle Kristian!

Læs mere Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige julemysterium

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 12. december 2020, kl. 16.
13
Dec
OperaBio - Tryllefløjten - Specialarrangement
Opera/Operette

OperaBio - Tryllefløjten - Specialarrangement

Opera af W.A. Mozart. Tryllefløjten blev Mozarts sidste opera, og den havde urpremmiere i Wien Under kejser Leopold II's regeringstid.

Læs mere OperaBio - Tryllefløjten - Specialarrangement

Nordisk Film Biografer Herning
Sølvgade 20, Herning
Søndag den 13. december 2020, kl. 11.30.
16
Dec
Nyhedsteater- året der gik
Skuespil

Nyhedsteater- året der gik

Spilleperiode: 16. december 2020, kl. 19.30. Løssalgspris kr. 75,- inkl. gebyr.

Læs mere Nyhedsteater- året der gik

Mediehuset Herning Folkeblad
Østergade 21, Herning
Onsdag den 16. december 2020, kl. 19.30.
16
Jan
Svanesøen Ballet 2021
Show/stand up

Svanesøen Ballet 2021

Lørdag 16. januar 2021 kl. 19.30.
Fortryllende ballet kombineret med smukke kostumer og musik fortæller i ét fælles sprog den medrivende kærlighedshistorie om den forbandede svaneprinsesse, når Svanesøen atter fremføres i MCH Herning Kongrescenter.

Flere end 30 stjernedansere fra den Russiske Nationalballet kan opleves på scenen og danner rammen om den historiske russiske ballet. En ballet der efter 143 år fortsat er lige så populær. Peter Tjajkovskij skrev kærlighedsstykket i 1877, og komponistens toner og tanker bag opførelsen er bevaret. Når Tjajkovskijs musik kombineres med balletten, kan samspillet udtrykke alt fra kærlighed og længsel til ensomhed og lykke - alt sammen uden et eneste ord.

Bag Svanesøen står den tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko samt Elena Radchenko, der både har danset i Bolshoi og Kirov, som Svanesøen oprindeligt stammer fra.

Balletten høstede flotte anmeldelser sidst, Svanesøen besøgte Herning, så publikum kan se frem til en medrivende forestilling i begyndelsen af det nye år.

Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har medvirket i store opsætninger, kan i Svanesøen opleves som Odette/Odile - den sorte og hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy, og har siden 2010 været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

Balletten opføres til indspillet orkestermusik.

Varighed af forestillingen: Ca. 2 timer og 20 minutter. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: PS Production

SPISNING
Se restauranter. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Svanesøen Ballet 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 16. januar 2021, kl. 19.30.
20
Jan
Jacob Taarnhøj
Show/stand up

Jacob Taarnhøj

Læs mere Jacob Taarnhøj

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 20. januar 2021, kl. 19.
25
Jan
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Mandag den 25. januar 2021, kl. 19.30.
26
Jan
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 26. januar 2021, kl. 19.30.
27
Jan
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 27. januar 2021, kl. 19.30.
28
Jan
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Torsdag den 28. januar 2021, kl. 19.30.
29
Jan
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 29. januar 2021, kl. 19.30.
31
Jan
Midt om natten - Fredag 31-01-2020 (Kopi)
Musical

Midt om natten - Fredag 31-01-2020 (Kopi)

Årets musical i Skarrild er "Midt om natten" baseret på den populære danske film af samme navn. Oplev alle Kim Larsens populære hits fra filmens soundtrack opført af SMUK teaters dygtige cast.

Læs mere Midt om natten - Fredag 31-01-2020 (Kopi)

Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter
Skolevejen 6, Skarrild, Kibæk
Søndag den 31. januar 2021, kl. 19.
2
Feb
Zenobia
Skuespil

Zenobia

Zenobia Aldersgruppe 8-12 år ZENOBIA er en smuk, enkel og gribende historie om børn på flugt ? om liv og død, og om hvad mennesker må udholde og ofre, når krigen raser.
Forestillingen blander mange udtryksformer, og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med markante elementer af lyd, nykomponeret musik, dans, bevægelse og tekst. Spilledato: 2. februar 21, kl. 16.30 Varighed: 50 min. Børn kr. 60,- inkl. gebyr Voksen kr. 60,- inkl. gebyr

Læs mere Zenobia

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 2. februar 2021, kl. 16.30.
5
Feb
Linda P's Sabotagehunger
Show/stand up

Linda P's Sabotagehunger

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.
Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive "normal" og et såkaldt "mønstereksemplar".

MEN..... er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?

Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden ? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?

Glæd dig til Linda P's 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede"Fuck-up-gen".

Forsalgsstart torsdag den 28. februar kl. 10

Læs mere Linda P's Sabotagehunger

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 5. februar 2021, kl. 19.
5
Feb
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 5. februar 2021, kl. 19.30.
6
Feb
Mombie
Skuespil

Mombie

Mombie Spilledage: 19.03.20 - 08.04.20, kl. 19.30 Unummereret siddeplads. Arr.: Team Teatret.

Læs mere Mombie

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 6. februar 2021, kl. 16.30.