Viser 21-40 ud af 210 resultater

25
Nov
event-img
Foredrag

Klimakrise - hvad gør vi?

En aften med fokus på bæredygtighed og klima.
Alle taler om klimaet. Men hvem GØR noget?

Hør klimaforsker Theresa Scavenius' inspirerende (og måske også lidt provokerende?) foredrag "Hvem har aben?" og vær med, når Herning Kommune for 10. år i træk uddeler priser til lokale aktører, der har gjort noget særligt ift. klima, miljø og natur.
Theresa Scavenius (f.1984) er lektor på Aalborg Universitet København. Hun er klimapolitik- og demokratiforsker med særligt fokus på grøn omstilling og demokratiets rolle i dag.

Klimaet er på alles læber - også politikernes. Den nye regering har lovet en reduktion på 70 procent mindre CO2 og andre klimagasser i 2030, og danskerne er optagede af, hvad de selv kan gøre for at mindske deres klimaaftryk. Alligevel går udviklingen den forkerte vej. Globalt set stiger CO2 -udledningen, og det har den også gjort i Danmark i sidste par år. I foredraget "Hvem har aben?" stilles der bl.a. spørgsmål ved om vi som borgere alene kan løse klimakrisen ved at påtage os et individuelt ansvar, når vi fx vælger transportform, står ved supermarkedets køledisk eller overvejer en ny serie på Netflix? Eller kræver klimakrisen langt mere politisk handling og rammesætning, så både borgere og virksomheder får nemmere ved at opfylde deres forpligtelser?

Kom og hør et yderst aktuelt og indsigtsfuldt foredrag, som på ærlig vis diskuterer, hvor svært det er at løse klimakrisen - men samtidig også indgyder håb, fordi det kan gå hurtigt, hvis der træffes en række afgørende politiske beslutninger. I Herning er der heldigvis rigtig mange der gør en særlig indsats for miljø og klima, og er med til at skubbe i retning af den grønne omstilling.

Herning kommune værdsætter og støtter de grønne ildsjæle bl.a. ved at uddele en årlig anerkendelse, som siden 2009 er givet til 45 forskellige virksomheder, organisationer, borgere, institutioner, foreninger og andre, som har gjort en særlig klima-, miljø-, eller naturindsats.
Kommunen arbejder også selv med en række klimaindsatser og deltager desuden i internationale og nationale forpligtigende klimasamarbejder. Senest har byrådet opprioriteret den bæredygtige dagsorden ved at afsætte penge til et kommende bæredygtighedscenter, der sætter fokus på samarbejdet mellem lokale aktører og kommunen.

Efter foredraget vil teknik- og miljøudvalgsformand, Joan Hansen, uddele anerkendelser til årets tre kandidater og begrunde modtagelsen.
Efter overrækkelsen vil Herning Kommune være vært og fejre de tre modtagere med økologiske bobler og snacks til alle fremmødte.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.
Hent din gratis billet her

Arrangementet er en del af Nordplus-projektet "My Green ID", som er et biblioteks-samarbejde mellem nordiske og baltiske lande med fælles fokus på bæredygtighed og bibliotekernes rolle heri. Herning Kommune deltager også som partner i projektet, og Herning Bibliotekerne og kommunen har lokalt indgået samarbejde om at sætte initiativer i gang lokalt det næste år

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Mandag den 25. november 2019, kl. 18.30.
25
Nov
event-img
Foredrag

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden.
Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV.

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse

En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på:

Arbejdet med Nak & Æd - og hør hvor titlen stammer fra?
Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
Smager en husmår godt?
Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen...

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go' morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften i Herning!

Køb bøgerne
Du har i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for, at tilkøbe Nikolaj Kirk's bøger "Grundkøkken" og "Grønt Grundkøkken" disse kan også købes på selve aftenen. Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Mandag den 25. november 2019, kl. 19-21.
17
Nov
event-img
Undervisning

Solosang

V/ Hanne Nørtoft Bødtker.
Elsker du at synge, og vil du gerne blive endnu bedre til det? Så er solosang/stemmetræning det rette kursus for dig.

Enhver stemme er et unikt instrument og skal behandles som sådan. Uanset, om du synger klassisk eller rytmisk, er de konkrete krav til stemmebåndene de samme: De skal producere en velklingende tone. Målet er at finde ind til og frigøre den enkeltes egne stemme. Med udgangspunkt i den enkelte sanger arbejdes med åndedræt, holdning, klang og formidling.

Der tildeles 30 min. pr. elev

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Mandag den 19. august til mandag den 25. november 2019, kl. 18.30-21.
26
Nov
event-img
Foredrag

Musikforedrag med Kristian og Mads

Sind præsenterer Kristian Marius Andersen og dirigent Mads Bille.
"Jeg taler med fingrene. Mads taler med munden".

Sådan sammenfatter tangentspilleren Kristian Marius Andersen sit samarbejde med dirigenten for Herning Kirkes Drengekor, Mads Bille.

Ved aftenens foredrag fortæller de to musikere om 14 års tæt enestående samarbejde, som sammen med Herning Kirkes Drengekor har bragt dem rundt til koncerter overalt i Danmark, i Carnegie Hall i New York, Operahuset i Sydney og mange, mange andre steder.

Kristian har Aspergers Syndrom, en variant af autisme, og mens han er en urokkelig autoritet ved tangenterne udgør dagligdagen ofte en udfordring. Kristian og Mads fortæller om hvordan de mødte hinanden for snart mange år siden og om hvordan deres venskab og arbejdsfællesskab har udviklet sig. Kristian sidder på sin faste plads bag tangenterne. Mads snakker med munden.

Det er gratis at deltage - man dukker bare op.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Sind Herning / Ikast-Brande

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tirsdag den 26. november 2019, kl. 19.
26
Nov
event-img
Foredrag

Luften vi indånder (via livestream fra Aarhus Universitet)

Luft er ikke det rene luft. Skadelige partikler og gasser i atmosfæren påvirker vores helbred og gør mange syge. Hør en kemiker og en læge fortælle om kilder til luftforurening og hvordan forskellige stoffer indvirker på vores miljø, klima og helbred.
Lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet og professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet

Hvert år dør omkring 3.000 mennesker i Danmark for tidligt, og endnu flere bliver syge og indlagt på hospitaler, på grund af luftforurening. Luftforurening kan føre til sygdomme i luftveje og hjerte- karsygdomme. Men nyere forskning tyder nu også på at luftforurening også påvirker forekomsten af andre af de store folkesygdomme - herunder diabetes og Alzheimers.

Men hvor kommer de forurenende partikler og gasser fra, i hvor store mængder og hvilke er værst? Mennesket har altid produceret og udsat sig selv for luftforurening - især fra forbrænding; fra fx bål, brændeovne eller bilmotorer, men også via landbrugets udslip af ammoniak. Blæsten transporterer forureningen i atmosfæren tusinder af kilometer og en stor del af luftforureningen i Danmark kommer derfor fra udlandet, ligesom vi selv eksporterer vores luftforurening til vores nabolande. Naturen selv producerer også forurenende partikler og gasser som vi påvirkes af - de kommer fra fx skovbrande, vulkanudbrud, ørkenstøv og saltpartikler fra havet.

Forskerne kan spore kilderne til partikelforurening med avancerede kemiske analyser af molekylære sporstoffer. Når vi brænder træ og planter, omdannes eksempelvis cellulose til sukkerstoffer som bliver en del af partiklerne i røgen. Sådanne specifikke stoffer anvender forskerne til at spore kilder til forurening af luften - selv i fjerne arktiske områder.

Men hvad er egentligt de vigtigste kilder til luftforurening med partikler både lokalt og globalt? Hvilke effekter har de på miljøet, klimaet og vores helbred? Og hvordan påvirker klimaforandringer luftforureningen i fremtiden? Få svarene fra en kemiker og en læge der forsker i luftforurening og hvordan den påvirker vores sundhed?

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Studenterhuset - Birk Campus
Birk Centerpark 105, Herning
Tirsdag den 26. november 2019, kl. 19-21.
26
Nov
event-img
Foredrag

Luften vi indånder (via livestream fra Aarhus Universitet)

Luft er ikke det rene luft. Skadelige partikler og gasser i atmosfæren påvirker vores helbred og gør mange syge. Hør en kemiker og en læge fortælle om kilder til luftforurening og hvordan forskellige stoffer indvirker på vores miljø, klima og helbred.
Lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet og professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet

Hvert år dør omkring 3.000 mennesker i Danmark for tidligt, og endnu flere bliver syge og indlagt på hospitaler, på grund af luftforurening. Luftforurening kan føre til sygdomme i luftveje og hjerte- karsygdomme. Men nyere forskning tyder nu også på at luftforurening også påvirker forekomsten af andre af de store folkesygdomme - herunder diabetes og Alzheimers.

Men hvor kommer de forurenende partikler og gasser fra, i hvor store mængder og hvilke er værst? Mennesket har altid produceret og udsat sig selv for luftforurening - især fra forbrænding; fra fx bål, brændeovne eller bilmotorer, men også via landbrugets udslip af ammoniak. Blæsten transporterer forureningen i atmosfæren tusinder af kilometer og en stor del af luftforureningen i Danmark kommer derfor fra udlandet, ligesom vi selv eksporterer vores luftforurening til vores nabolande. Naturen selv producerer også forurenende partikler og gasser som vi påvirkes af - de kommer fra fx skovbrande, vulkanudbrud, ørkenstøv og saltpartikler fra havet.

Forskerne kan spore kilderne til partikelforurening med avancerede kemiske analyser af molekylære sporstoffer. Når vi brænder træ og planter, omdannes eksempelvis cellulose til sukkerstoffer som bliver en del af partiklerne i røgen. Sådanne specifikke stoffer anvender forskerne til at spore kilder til forurening af luften - selv i fjerne arktiske områder.

Men hvad er egentligt de vigtigste kilder til luftforurening med partikler både lokalt og globalt? Hvilke effekter har de på miljøet, klimaet og vores helbred? Og hvordan påvirker klimaforandringer luftforureningen i fremtiden? Få svarene fra en kemiker og en læge der forsker i luftforurening og hvordan den påvirker vores sundhed?

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Herning Friskole
H.C. Ørsteds Vej 68, Herning
Tirsdag den 26. november 2019, kl. 19-21.
26
Nov
event-img
Foredrag

Luften vi indånder (via livestream fra Aarhus Universitet)

Luft er ikke det rene luft. Skadelige partikler og gasser i atmosfæren påvirker vores helbred og gør mange syge. Hør en kemiker og en læge fortælle om kilder til luftforurening og hvordan forskellige stoffer indvirker på vores miljø, klima og helbred.
Lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet og professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet

Hvert år dør omkring 3.000 mennesker i Danmark for tidligt, og endnu flere bliver syge og indlagt på hospitaler, på grund af luftforurening. Luftforurening kan føre til sygdomme i luftveje og hjerte- karsygdomme. Men nyere forskning tyder nu også på at luftforurening også påvirker forekomsten af andre af de store folkesygdomme - herunder diabetes og Alzheimers.

Men hvor kommer de forurenende partikler og gasser fra, i hvor store mængder og hvilke er værst? Mennesket har altid produceret og udsat sig selv for luftforurening - især fra forbrænding; fra fx bål, brændeovne eller bilmotorer, men også via landbrugets udslip af ammoniak. Blæsten transporterer forureningen i atmosfæren tusinder af kilometer og en stor del af luftforureningen i Danmark kommer derfor fra udlandet, ligesom vi selv eksporterer vores luftforurening til vores nabolande. Naturen selv producerer også forurenende partikler og gasser som vi påvirkes af - de kommer fra fx skovbrande, vulkanudbrud, ørkenstøv og saltpartikler fra havet.

Forskerne kan spore kilderne til partikelforurening med avancerede kemiske analyser af molekylære sporstoffer. Når vi brænder træ og planter, omdannes eksempelvis cellulose til sukkerstoffer som bliver en del af partiklerne i røgen. Sådanne specifikke stoffer anvender forskerne til at spore kilder til forurening af luften - selv i fjerne arktiske områder.

Men hvad er egentligt de vigtigste kilder til luftforurening med partikler både lokalt og globalt? Hvilke effekter har de på miljøet, klimaet og vores helbred? Og hvordan påvirker klimaforandringer luftforureningen i fremtiden? Få svarene fra en kemiker og en læge der forsker i luftforurening og hvordan den påvirker vores sundhed?

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Tirsdag den 26. november 2019, kl. 19-21.
26
Nov
event-img
Foredrag

Luften vi indånder (via livestream fra Aarhus Universitet)

Luft er ikke det rene luft. Skadelige partikler og gasser i atmosfæren påvirker vores helbred og gør mange syge. Hør en kemiker og en læge fortælle om kilder til luftforurening og hvordan forskellige stoffer indvirker på vores miljø, klima og helbred.
Lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet og professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet

Hvert år dør omkring 3.000 mennesker i Danmark for tidligt, og endnu flere bliver syge og indlagt på hospitaler, på grund af luftforurening. Luftforurening kan føre til sygdomme i luftveje og hjerte- karsygdomme. Men nyere forskning tyder nu også på at luftforurening også påvirker forekomsten af andre af de store folkesygdomme - herunder diabetes og Alzheimers.

Men hvor kommer de forurenende partikler og gasser fra, i hvor store mængder og hvilke er værst? Mennesket har altid produceret og udsat sig selv for luftforurening - især fra forbrænding; fra fx bål, brændeovne eller bilmotorer, men også via landbrugets udslip af ammoniak. Blæsten transporterer forureningen i atmosfæren tusinder af kilometer og en stor del af luftforureningen i Danmark kommer derfor fra udlandet, ligesom vi selv eksporterer vores luftforurening til vores nabolande. Naturen selv producerer også forurenende partikler og gasser som vi påvirkes af - de kommer fra fx skovbrande, vulkanudbrud, ørkenstøv og saltpartikler fra havet.

Forskerne kan spore kilderne til partikelforurening med avancerede kemiske analyser af molekylære sporstoffer. Når vi brænder træ og planter, omdannes eksempelvis cellulose til sukkerstoffer som bliver en del af partiklerne i røgen. Sådanne specifikke stoffer anvender forskerne til at spore kilder til forurening af luften - selv i fjerne arktiske områder.

Men hvad er egentligt de vigtigste kilder til luftforurening med partikler både lokalt og globalt? Hvilke effekter har de på miljøet, klimaet og vores helbred? Og hvordan påvirker klimaforandringer luftforureningen i fremtiden? Få svarene fra en kemiker og en læge der forsker i luftforurening og hvordan den påvirker vores sundhed?

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Trehøje Museum
Søndermarksvej 2, Ørnhøj
Tirsdag den 26. november 2019, kl. 19-21.
17
Nov
event-img
Undervisning

Solosang

V/ Hanne Nørtoft Bødtker.
Elsker du at synge, og vil du gerne blive endnu bedre til det? Så er solosang/stemmetræning det rette kursus for dig.

Enhver stemme er et unikt instrument og skal behandles som sådan. Uanset, om du synger klassisk eller rytmisk, er de konkrete krav til stemmebåndene de samme: De skal producere en velklingende tone. Målet er at finde ind til og frigøre den enkeltes egne stemme. Med udgangspunkt i den enkelte sanger arbejdes med åndedræt, holdning, klang og formidling.

Der tildeles 30 min. pr. elev

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Tirsdag den 20. august til tirsdag den 26. november 2019, kl. 12.30-15.
17
Nov
event-img
Undervisning

Klaverundervisning

V/ Jane Vennersdorf.

Læs mere

MAJA Marketing
Industrivej 26, Aulum
Tirsdag den 20. august til tirsdag den 26. november 2019, kl. 14.30-17.30.
17
Nov
event-img
Undervisning

Solosang

V/ Jane Vennersdorf.
Vil du gerne synge og spille klaver samtidig?

Uanset om du er sanger og ny på klaveret, eller pianist og gerne vil lære at synge, er kombi-undervisningen en mulighed

Med udgangspunkt i netop dit niveau, undervises du i sang og klaver med vægtning på det af instrumenterne, du ønsker styrket.

Undervejs i forløbet er der mulighed for at tilpasse undervisningen, således at vi f.eks. ændrer vægtning fra klaverspil til sangtræning, eller omvendt.

Kombi-undervisningen er for alle, der ønsker at synge og spille klaver.

Kontinuerlig øvning udenfor undervisningen må forventes, hvorfor adgang til klaver/keyboard er nødvendig

Læs mere

MAJA Marketing
Industrivej 26, Aulum
Tirsdag den 20. august til tirsdag den 26. november 2019, kl. 14.30-17.30.
17
Nov
event-img
Undervisning

Klaverundervisning

V/ Rebecca Maria Tinggaard.

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Tirsdag den 20. august til tirsdag den 26. november 2019, kl. 15.30-18.
17
Nov
event-img
Undervisning

Solosang

V/ Rebecca Maria Tinggaard.
Vil du gerne synge og spille klaver samtidig?

Uanset om du er sanger og ny på klaveret, eller pianist og gerne vil lære at synge, er kombi-undervisningen en mulighed.

Med udgangspunkt i netop dit niveau, undervises du i sang og klaver med vægtning på det af instrumenterne, du ønsker styrket.

Undervejs i forløbet er der mulighed for at tilpasse undervisningen, således at vi f.eks. ændrer vægtning fra klaverspil til sangtræning, eller omvendt.

Kombi-undervisningen er for alle, der ønsker at synge og spille klaver.

Kontinuerlig øvning udenfor undervisningen må forventes, hvorfor adgang til klaver/keyboard er nødvendig

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Tirsdag den 20. august til tirsdag den 26. november 2019, kl. 15.30-18.
27
Nov
event-img
Konference/seminar

Trendkonference

I november 2019 afvikler pej gruppen trendkonferencen for alle professionelle aktører inden for design, mode og interiør. Konferencen er den ultimative kombination af ny inspiration og viden om alt det, der rører sig lige nu og i forår/sommer 2021.
Se, hør, smag og rør ved fremtiden ved at deltage i pej gruppens trendkonference, der kaster lys over tidsånd, økonomi og forbrugeradfærd kommercielle trendtemaer og farver til design, mode og interiør af relevans for alle professionelle aktører i livsstilsbrancherne.

700+ deltager hvert år i trendkonferencerne for at blive klædt på til at håndtere fremtidens udfordringer og lægge en klar strategi for virksomhed, brand, kollektion og kommunikation.

Den supereffektive og dybt relevante heldagskonference med fokus på livsstilsorienterede og kommercielle trends afvikles i tre byer i november og december 2019.

Intet andet sted får du så meget inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt trendteam samt indlæg fra interessante branchefolk med noget på hjerte

Læs mere

Pej gruppen
Bitsovvej 2, Herning
Onsdag den 27. november 2019, kl. 08-16.
27
Nov
event-img
Undervisning

Digital taskforce - Vildbjerg

Vi hjælper med stort og småt i din digitale hverdag.
Har du brug for IT-hjælp?
Har du spørgsmål om din PC, tablet, mobil eller internettet?
Ønsker du hjælp til brugen af gode apps, NemID nøgleapp, eReolen, eKurser mm.?
Kunne du godt tænke dig at komme på Facebook, Snapchat mm., og møde dine gamle klassekammerater, højskolevenner eller børn og børnebørn?

Så kig forbi dit lokalbibliotek og mød IT-kyndige medarbejdere fra Herning Bibliotekerne. Vi hjælpe dig med stort og småt.

Du møder bare op.

Hvis du ikke kan komme i dette tidsrum på dit lokalbiblioteket, men stadig har brug for IT-støtte, hjælp eller vejledning, henviser vi til IT-Caféen på Biblioteket i Herning.

www.herningbib.dk/it-cafe

Arrangementet gentages i marts 2020

Læs mere

Biblioteket i Vildbjerg
Kirkegade 7, Vildbjerg
Onsdag den 27. november 2019, kl. 09.
17
Nov
event-img
Undervisning

Solosang

V/ Rebecca Maria Tinggaard.
Vil du gerne synge og spille klaver samtidig?

Uanset om du er sanger og ny på klaveret, eller pianist og gerne vil lære at synge, er kombi-undervisningen en mulighed.

Med udgangspunkt i netop dit niveau, undervises du i sang og klaver med vægtning på det af instrumenterne, du ønsker styrket.

Undervejs i forløbet er der mulighed for at tilpasse undervisningen, således at vi f.eks. ændrer vægtning fra klaverspil til sangtræning, eller omvendt.

Kombi-undervisningen er for alle, der ønsker at synge og spille klaver.

Kontinuerlig øvning udenfor undervisningen må forventes, hvorfor adgang til klaver/keyboard er nødvendig

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Onsdag den 21. august til onsdag den 27. november 2019, kl. 14.30-17.
17
Nov
event-img
Undervisning

Klaverundervisning

V/ Jane Vennersdorf.

Læs mere

MAJA Marketing
Industrivej 26, Aulum
Onsdag den 21. august til onsdag den 27. november 2019, kl. 15-17.
28
Nov
event-img
Konference/seminar

Trendkonference

I november 2019 afvikler pej gruppen trendkonferencen for alle professionelle aktører inden for design, mode og interiør. Konferencen er den ultimative kombination af ny inspiration og viden om alt det, der rører sig lige nu og i forår/sommer 2021.
Se, hør, smag og rør ved fremtiden ved at deltage i pej gruppens trendkonference, der kaster lys over tidsånd, økonomi og forbrugeradfærd kommercielle trendtemaer og farver til design, mode og interiør af relevans for alle professionelle aktører i livsstilsbrancherne.

700+ deltager hvert år i trendkonferencerne for at blive klædt på til at håndtere fremtidens udfordringer og lægge en klar strategi for virksomhed, brand, kollektion og kommunikation.

Den supereffektive og dybt relevante heldagskonference med fokus på livsstilsorienterede og kommercielle trends afvikles i tre byer i november og december 2019.

Intet andet sted får du så meget inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt trendteam samt indlæg fra interessante branchefolk med noget på hjerte

Læs mere

Pej gruppen
Bitsovvej 2, Herning
Torsdag den 28. november 2019, kl. 08-16.
28
Nov
event-img
Undervisning

Få hjælp i IT-caféen på biblioteket i Herning!

Dygtige og engagerede frivillige står klar til at hjælpe dig.
II-caféen drives af dygtige og engagerede frivillige, der står parat til at hjælpe med stort og småt indenfor it - så tøv ikke med at kigge forbi, hvis computeren, mobilen eller e-bogslæseren driller!

Du kan enten medbringe dit eget it-udstyr eller få hjælp på de opstillede pc'ere.

I IT-caféen kan du bl.a.:

Få hjælp til at komme i gang med at bruge en pc
Få hjælp til iPad, tablets, smartphones og lign.
Få hjælp til at bruge e-ressourcer som borger.dk og lign.
Og meget mere!
Du behøver ikke tilmelde dig. Du møder bare op med det emne, du gerne vil vide mere om eller har behov for hjælp til. Alle er velkomne!

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Torsdag den 28. november 2019, kl. 10.
28
Nov
event-img
Foredrag

Parforholdet, set i lyset af barndommens skygger

Underviser: Anja Snejbjerg. Foredrag ved Anja Snejbjerg. Parforholdet, set i lyset af barndommens skygger. Hvordan påvirker en svær opvækst vores evne til at indgå i nære relationer som voksne?
Oplever du, at du i parforhold sidder fast i en række gentagne mønstre? Og har du svært ved at bryde disse mønstre, selvom du måske endda er bevidst om dem?

Kom og høre mere om, hvordan vores opvækst på en hel række måder kommer til at bestemme vores partnervalg og vores parforhold

Til foredraget vil du blive præsenteret for tilknytningsmønstre i relation til parforhold og for parforholdsteorien Imago. Du vil også blive præsenteret for en hel række værktøjer til at bryde de gamle mønstre og skabe mere nære, trygge og mindre konfliktfyldte parforhold.

Medbring selv kaffe/vand. Det er ikke muligt at købe
Hold: 19120

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Torsdag den 28. november 2019, kl. 19-20.22.