Viser 21-40 ud af 109 resultater

5
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Terkel Nørgaard - whit Ralph Alessi (US)

Den danske trommeslager og komponist Terkel Nørgaard præsenterer sin gruppe bestående af nogle af de vigtigste aktører på den københavnske scene, og tilføjer den amerikansk ECM-stjerne, trompetist Ralph Alessi.
Sammen spiller de mindeværdig og stærkt inspireret moderne jazz, der forbinder den nordiske tradition med en dynamisk lyd, der spænder fra delikat minimalisme til kraftige avantgardeudbrud.

21 skitser blev i alt skrevet, og på albummet præsenteres et solidt udvalg af syvkompositioner, som placerer Nørgaard i spidsen for den nuværende nordiske jazzscene. På det nye album opnår den danske trio plus Alessi noget, der kan betragtes som en bemærkelsesværdig feature. De leverer meget inspirerende musik, der forbinder albummet med den evigt udviklede jazzmusik, og introducerer samtidig et nyt band, der er i stand til at betage lytteren her og nu.

Terkel Nørgaard (f. 1983) er dansk trommeslager og komponist med base i København. Hans karriere spænder over udgivelser med egne grupper og forskellige ensembler siden 2011, og han har studeret hos bl.a. Billy Hart, Kresten Osgood og Dan Weiss i København og New York. Han har også spillet med Palle Mikkelborg, Jørgen Leth, Søren Ulrik Thomsen, Lars Jansson, Thomas Agergaard, Bob Rockwell m.fl. I 2013 var Nørgaard en del af bandet "Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter", der vandt DMA Jazz for årets "Bedste Vocal Jazz Album".

På albummet præsenterer Nørgaard syv stærke originale kompositioner, der viser sit personlige og fremadrettede syn på nutidig jazzmusik. Terkel har en evne til at skrive musik, som til tider er minimal, men alligevel fuld af intensitet og swing, og som til tider bryder ind i moderne avantgarde jazz af højest karat, der bryder sin form og samler den på ny.

LINE-UP:

Ralph Alessi - Trp (US)

Søren Gemmer - Piano

Jeppe Skovbakke - Bas

Terkel Nørgaard - Trommer

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
5
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

VoNo Vocals

Det svenske vokalensemble VoNo under ledelse af dirigent Lone Larsen (oprindeligt fra Vind) giver en medrivende julekoncert i LandsbyCenter Vind.
Her vil tilhørerne opleve en smuk og sanselig scenisk optræden, kombineret med et alsidigt repertoire indenfor a Capella traditionen, over folke-og populærmusikalske udtryk samt nyere eksperimenterende musik. Før koncerten er der mulighed for spisning Pris for koncert: 125,- plus gebyr Pris for spisning og koncert: 175,- plus gebyr Dørene åbnes kl. 18.00. Spisning kl. 18.30. Koncerten begynder kl. 20.00

Læs mere

LandsbyCenter Vind
Holstebrovej 20 Vind, Holstebro
Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
6
Dec
event-img
Rock/Pop

Frekvens på Scene

Den 6. december er der igen Frekvens på Scene 7! Vi stiller igen klar med tre fede upcoming bands og denne gang er temaet: FREDAGSROCK! LINE-UP: Mirror to the Moon Vanity Cellophane Flower. Døre 19:30 - Koncert 20:00. Vi ses til Frekvens!

Læs mere

Fermaten - Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Fredag den 6. december 2019, kl. 20.30.
7
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Le Freak

The Ultimate Disco Live Experience ! Kom og dans julen ind eller hold årets julefrokost med lækker julebuffet på Fermaten.
Gennem snart 20 år har Le Freak spredt disco'ens budskab med respekt og talent. Le Freak's orkestret har spillet på et utal af de danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents. Med egne musikalske fortolkninger af de største discohits er Le Freak en ubetinget succes hos de fleste.

Julebuffet 2019

Når du har lagt din koncertbillet i kurven, kan du tilkøbe den lækre gourmet julebuffet. Menuen offentliggøres i efteråret 2019.

Koncertbillet samt julefrokostbuffet, garderobe og velkomstdrink

Obs !
Der er spisning kl. 18.00 - 20.30 og herefter koncert med Le Freak kl. 21.00
Af hensyn til det øvrige publikum fjernes alle borde kl. 20.30

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 7. december 2019, kl. 21.
29
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Årets julefrokost 2019 med Mick Øgendahl

Julefrokosterne i MCH Herning Kongrescenter henvender sig både til private og virksomheder af enhver størrelse.
Vi garanterer en fest med festlige indslag med Mick Øgendahl, stor og lækker julebuffet med både klassiske og moderne juleretter, og de rbliver fuld fart på dansegulvet, når De Strandede Hvaler leverer festmusik i særklasse

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 29. november til lørdag den 7. december 2019, kl. 18.
8
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert - Voices By Heart

Du er hermed inviteret til Julekoncert med Voices By Heart! Voices By Heart består af omkring 35 sangere og dirigent Henriette Kirchhoff Schjørring, og vi glæder til at synge for og med jer.
Repertoiret er blandet, lige fra uptempo gospel til smukke ballader samt et twist af nogle af julens sange.

Kom og vær en del af denne skønne koncert og oplev julestemning, glæde, god energi, nærvær, gospel og hjertevarme.

Koret akkompagneres af to dygtige musikere, Michael Ammitzbøll Jæger (flygel) & Jimmi Bech (cajun).

Det er smukke Sct. Johannes Kirke (Herning); der danner ramme for denne dejlige eftermiddag.

Kom og oplev Voices By Heart - til denne særlige Premiere-Julekoncert!

Koncerten slutter omkring kl. 16.30

Læs mere

Sct. Johannes Kirke
Fredhøj Allé 2, Herning
Søndag den 8. december 2019, kl. 15.
9
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med MidtVest Børnekor og MidtVest Juniorkor

Årets fælles julekoncert med MidtVest Børnekor og MidtVest Juniorkor foregår i stemningsfulde rammer i den smukke sal på Parskolen. Kom og hør de mange lyse pigestemmer synge julen ind. Vi imødekommer den store interesse ved at holde to koncerter i træk.

Læs mere

Parkskolen
Nørregade 99, Herning
Mandag den 9. december 2019, kl. 17 og 19.
9
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Musik og sangaften

Feldborg harmonikaklub underholder en times tid, herefter er der fælles kaffebord med hjemmebag. Aftenen slutter med en times fællessang.

Læs mere

Feldborg Sognegård
Bredgade 76 A, Feldborg, Haderup
Mandag den 9. december 2019, kl. 19 til 22.
9
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med Hedekoret

Repertoiret kommer vidt omkring, lige fra Rheinbergers Ave Maria, over traditionelle julesalmer som Julen har bragt og Glade Jul, til mere moderne toner fra Mads Langer og Poul Halberg.

Læs mere

Hedeagerkirken
Gl. Kirkevej 33, Herning
Mandag den 9. december 2019, kl. 19.30.
11
Dec
event-img
Klassisk

MidtVest Pigekors julekoncert i Herning Valgmenighedskirke

MidtVest Pigekor synger julen ind ved deres egen julekoncert i Herning Valgmenighedskirke. Køb billetter via. www.midtvestpigekor.dk.

Læs mere

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Onsdag den 11. december 2019, kl. 19.
11
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Familiejulekoncerten 2019

Årets familiejulekoncert er en fast tradition i december - og 2019 er ingen undtagelse. Igen i år afholder Herning Kommune, Center for Børn og Læring, den traditionelle familiejulekoncert efter alle julekunstens regler.
Der vil være både kendte og elskede klassikere på repertoiret samt nye sange. Koncerten er en hyggelig optakt til julen for hele familien.

Sangene ved årets familiejulekoncert er elever fra skolernes kor i Herning Kommune. Koret vil blive akkompagneret af Herning Amatørsymfoniorkester og et mindre rockorkester

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 11. december 2019, kl. 19.30.
12
Dec
event-img
Klassisk

Julehygge / Ensemblets Venner

Arr. i samarbejde med Ensemblets Venner.
Traditionen tro mødes vi i HEART café til gløgg, æbleskiver og fællessang. Efterfølgende går vi i koncertsalen, hvor ensemblet inviterer til åben prøve kl. 17.00

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 12. december 2019, kl. 16.
12
Dec
event-img
Klassisk

Åben prøve

Er du nysgerrig efter at se, hvordan musikerne forbereder sig på sæsonens mange koncerter? Kom med til en åben prøve og kig ind bag kulissen, når vi slår dørene op til maskinrummet.

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 12. december 2019, kl. 17.
22
Nov
event-img
Klassisk

Kom og syng julemusik med os

Herning Korforening afholder Juleprojekt hvor man kan komme og synge med og øve op til julens bedste sange og salmer til vores 2 julekoncerter Information og tilmelding til dirigent Søren Bormann på 6070 2739.

Læs mere

Den Jyske Sangskole
Nørregade 7D, Herning
Mandag den 21. oktober til torsdag den 12. december 2019, kl. 19-21.15.
13
Dec
event-img
Rock/Pop

Bryan Adams Tribute

Et af DK's ypperste tribute bands leverer et top-trimmet rock-show, der ligger rystende tæt opad originalen. Showet er en hyldest til den canadiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme.
Bryan Adams Tribute høster også stor anerkendelse i udlandet, hvor bandet betegnes som det bedste Bryan Adams tribute-act i Europa.Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts like a knife, Heaven, Run to you, Everything i do, og alle de andre Adams-sange. Bryan Adams Tribute er i dén grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud til bagerste række - Hver gang !

Line-up:
Claus Hassing: vokal/guitar
Lasse Baggenæs: leadguitar
Filip Winther: keys
Christian Thrane: bas
Rune Thorhauge: trommer

Julebuffet 2019

Når du har lagt din koncertbillet i kurven, kan du tilkøbe den lækre gourmet julebuffet.

Menúen offentliggøres her på siden i 2019

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 13. december 2019, kl. 21.
14
Dec
event-img
Klassisk

Sissel Kyrkjebø

Sissels Jul 2019 Sissel har en stemme, som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter.
I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler at hun synger direkte til dig, og bare dig.

Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 14. december 2019, kl. 20.
15
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert m/Gospel D'Light

Årets juletradition med Gospel D'Light.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 15.
15
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Hanne Boel

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.
Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 15.
15
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Herning Kirkes Julekoncert 1

Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor synger julen ind sammen. Kom gerne inden kl. 15.45 til kirken,.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 16.
15
Dec
event-img
Klassisk

Julekoncert 2 i Herning Kirke

Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor synger julen ind sammen. Kom gerne inden kl. 18.45 til kirken. Køb billetter via www.herningkirkesdrengekor.dk eller www.midtvestpigekor.dk.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 19.