Viser 21-40 ud af 92 resultater

29
Sep
event-img
Andet/Ukendt

DR Big Band med Mathias Heise

DR Big Band åbner sæsonen med den prisvindende unge mundharpe-virtuos Mathias Heise i front.
Mathias er blev for nylig kåret som Årets Unge Jazznavn, og denne aften folder han nyt og gammelt repertoire ud, bl.a. fra sit spritnye albumsamarbejde med DR Big Band.

De færreste musikere har så klare beviser på deres talent som den 24-årige mundharpespiller og pianist Mathias Heise. Ud over sin vanvittige titel som verdensmester i kromatisk mundharpe (!), er musikpriserne nærmest regnet ned over den unge danske musiker - fra Kronprinsens Stjernedryspris til priser som Årets Unge Jazznavn og Ben Webster Prisen.

Mathias bliver med sit kæmpetalent omtalt som en værdig arvtager af sit uomgængelige forbillede Toots Thielemans. Og selvom han sammen med DR Big Band også hylder Toots denne eftermiddag i Studie 2, kan publikum først og fremmest se frem til en koncert med Mathias Heises egne, iørefaldende kompositioner, hvor jazzens harmonier og improvisation møder rockens og funkmusikkens hårdtslående rytmer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk.

Som startskud til DR Big Bands nye sæson byder bandet også på klassikere fra sit store repertoire - under ledelse af en af Danmarks mest erfarne bigband-dirigenter, århusianske Nikolai Bøgelund

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 29. september 2018, kl. 21.
2
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Elias Ehlers

"Far" er Elias Ehlers tredje one-man show. Som titlen afslører handler showet om Elias' nye rolle i livet - en rolle som har vendt op og ned på hans verden.
Elias blev far for lidt over et år siden og besluttede sig ret hurtigt for, at han ville lave et show, der handler om det første år som nybagt far. Det er en hektisk og overvældende periode, hvor der ikke rigtig er rum nogle steder til at få sagt alle de ting, der får ens hoved til at eksplodere.

Det rum skaber Elias med "Far" og inviterer publikum med helt indenfor i en for ham, smuk, skræmmende og fuldstændig vanvittig tid, som også har fået ham til at kigge indad og se på, hvem han egentlig selv er, og hvem han gerne vil være. Det er der kommet et ustyrligt underholdende show ud af, som man måske også kan gå hen og blive klogere af - uanset hvor I livet man er.

Selv siger komikeren om showet:

"Det at blive far er en fuldstændig vanvittig tid, hvor man ikke har styr på en skid, men det har samtidig for mig været en overflod af tanker, situationer og begivenheder, som jeg har kunnet bruge i showet og jeg har faktisk slet ikke kunnet lade være med at lave det her show. Det er i den grad skrevet med hjertet og jeg har fundet ud af, at når jeg skriver om de ting, som er tættest på mig, så er jeg bedst".

Elias har brugt 11/2 år på showet, så kun det allerbedste er kommet med og han håber at han med det 3. show kan vise, at han aldrig har været skarpere og mere selvsikker end nu.

"Hele målet showet er at vise mine fans, at jeg kan tale om noget ret seriøst og voksent, samtidigt med at det bliver sjovere end noget, jeg nogensinde før har lavet"

Om Elias

Elias er en fabelagtig historiefortæller, som gennemgående leverer modigt og gennemtænkt materiale. Allerede i 2006 stak han af med førstepladsen til "DM i stand-up" og vandt hele sæsonen af "Comedy Fight Club" på TV2 Zulu i 2007.

Sidenhen har Elias bl.a optrådt i TV2 Zulus sketch show "De nøgne", "Mørks Jul", DR2s "Wulffs Magasin" og "Comedy Aid". Derudover spiller Elias "Carsten" i filmen "Submarino" og "Parfumeprinsen" i "Sorte Kugler", sammen med kollegaen Anders Mattesen og er i det hele taget hyppig deltager i diverse comedy shows og tv programmer.

I 2012 turnerede Elias hele landet med sit første one-man show "Fucking glad", som to år efter blev efterfulgt af hans andet solo show "Helt perfekt". Her tog Elias os på en guidet, satirisk stand-up tour igennem sine eksistentialistiske kriser i sit voksenliv. I 2012 slog Elias også pjalterne sammen med vennen og kollegaen Martin Nørgaard og udgav podcastet "Det dystre skæg", som stadig kører i dag og som ledte frem til en populær fælles turné i 2016. Senest har han været aktuel i "Comedy Aids" 25 års jubilæumsshow.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 2. oktober 2018, kl. 20.
3
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Ron Hacker ( US ) & The Hacksaws

Den amerikanske blues-slide guitarst Ron Hacker kommer atter til Danmark!
Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 20.
5
Okt
event-img
Rock/Pop

Nephew

NEPHEW ER TILBAGE OG KIGGER FREM! Nephew spiller i Jyske Bank Boxen i Herning 5. oktober 2018 - fire års pause er forbi og årsagen er enkel: Vi kan ikke lade være, fortæller frontmand Simon Kvamm og uddyber:.
Nephew er som en familie, både internt og i forhold til vores publikum, og efter hver især at have været ude opleve nyt savner vi at feste med familien igen.

Når et af Danmarks absolut største rockbands vender tilbage om præcis et år, bliver det med arenakoncerter som vil rumme dén klassiske Nephew-energi, der har gjort bandet til at af de mest populære gennem tiderne. Over en halv million solgte albums, 9 DMA priser, 13 Gaffa Awards og 5 priser ved P3-Guld er det blevet til siden gennembruddet i 2004. Men der bliver også plads til ny musik. Guitarist Kristian Riis fortæller:

"I øjeblikket mødes vi bare og spiller sammen, og der er en ret vild musikalsk energi i gang. Vi har lyst til at gøre det vi altid har gjort, nemlig spille firkantet melankolsk elektrorock der passer godt til rundkreds og fællessang. Men i en ny opstilling!

Konkret har familien Nephew optaget et nyt medlem, nemlig musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. Bandet udtrykker på den måde, at det ser sig selv som en fast enhed med uforanderlig stil og evig hang til nordisk melankoli, men samtidig et foranderligt kollektiv, der er åbent for nye input og udtryk. Om ideen bag samarbejdet udtaler det nu seks mand store band:

Vi har lyst til at beskæftige os med cirkler og hjul og ting der går i ring, fremfor bobler og grafer og ting der vækster. For vi er alle børn af nogen, som er børn af nogen. Vi lever alle i døgn og uger og årstider - alting kører rundt. I 2018 vil vi derfor markere hver af de fire årstider med et fremstød fra vores lejr. For forhåbentlig at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt!

Billetsalg starter fredag 6. okt. kl. 10.00

STÅPLADS

Kr. 450,-

SIDDEPLADS
Kategori 1: Kr. 550,-
Kategori 2: Kr. 450,-
Kategori 3: Kr. 390,-

Kørestol med ledsager: Kr. 450,-

Alle priser er inkl. gebyr

Billetsalg via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018
5
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Northern Assembly

Hvad udgør en nordisk forsamling? Er det nordlige stednavne angivet på nogle fødselsattester? Eller er det i virkeligheden mere en sindsstemning bedst ud trykt gennem lyrik og sang.
Dette spørgsmål forsøger folk-kvartetten Northern Assembly at svare på med fængende historier om rodløshed og medrivende, livsbekræftende toner, som nok bedst kan beskrives som "rootless folk".

For Northern Assembly er ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere en længsel efter at finde et sted at kalde hjem. Selvom hjemadressen i øjeblikket siger "Danmark", har de to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, rejst vidt og bredt og spenderet nogle af de vigtigste barndomsår i steder som Afrika, England, Norge og Færøerne. Dette har medført, at begge altid har haft følelsen af ikke rigtig at høre hjemme, hvilket de har erfaret, kun kan dulmes gennem musikken.

Sammen med trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro, som i øvrigt har deres rødder solidt plantet i den jyske muld, fandt de sammen en måde at give afløb for deres følelser på i Northern Assembly.

Og tingene er stille og roligt begyndt at ske for det lovende, danske folk act. Udsolgte shows og festivalbesøg på bl.a. Tønder Festival har samlet et dedikeret, nationalt følge. Ligeledes har to overbevisende optrædener på Spot Festival tiltrukket opmærksomhed fra det store udland, som nu endnu engang kalder på Northern Assembly.

Finder de nogensinde hjem igen?

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 21.
6
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Breaking waves

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 15.
6
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Zapp Zapp

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til flere koncerter med det legendariske og toneangivende funkband Zapp Zapp, der endelig er tilbage.
Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform. Til efteråret kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger 11 byer landet over.

Med to albums og superhittet 'You Better Believe' dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90'erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde spillestederne til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 21.
10
Okt
event-img
Folk/Vise/Country

HUSH live- & intimkoncert - billetsalg åbner 30/5 kl. 14.00

HUSH - Acoustic Tour. Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet og kommer helt tæt på publikum.

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Ons. d. 10. oktober 2018, kl. 20.
11
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Jansberg

Folkemusikken er i rivende udvikling, og nu bliver der skubbet yderligere til genren.
Med en af dansk folkemusiks mest innovative violinister i spidsen indvinder Jansberg nyt land for folkemusikken. Akustiske og elektriske instrumenter blandes i bandets nykomponerede folkemusik med violinen i forgrunden.

"Kombinationen af de elektroniske elementer og rytmerne og harmonierne resulterer i en frisk, sexet verden af lyd."
Rolf Graff, Mindener Tageblatt

Henrik Jansberg er et af de stærkeste kort blandt de danske folkemusikere både som komponist og violinist. Han har udgivet 3 albums i eget navn og modtaget 3 DMAfolk awards.

"Folk fiddlin' i spandevis, med en visionær intelligens tages den traditionelle folkemusik ind i en anden verden. Ligesom en dansk Casey Driessen." Lark Clark ckua radio

Hans band, Jansberg, består af 4 skarpe instrumentalister: Peter Kohlmetz Møller - orgel, Rasmus Fribo - saxofon, guitar & synth, Rasmus Brylle - trommer og Henrik Jansberg - violin.

"Denne danske musik er boblende, fascinerende. Den virker på en gang opløftende og risler så blidt ned ad ryggen." Mieke Evenepoel, MuziekMozaiek

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 11. oktober 2018, kl. 20.
12
Okt
event-img
Rock/Pop

Coldplace ( UK )

Coldplace er verdens største og mest anmelderroste Coldplay-coverband. De spiller over hele verden og har fornyligt gennemført en turné i Mellemøsten og Australien.
Chris Martin fra Coldplay har været til flere Coldplace koncerter, og Coldplace er det eneste coverband i verden, som Coldplay selv anerkender og anbefaler!

ColdPlace er selv dedikerede fans, og har genskabt et liveshow som kommer utrolig tæt på det, man vil opleve til en koncert med det rigtige band. Ikke bare lyden men også udseendet og stemningen er en knivskarp gengivelse. Dette verdensklasse-show har skaffet ColdPlace sceneplaceringer ved store festivaler op og ned af acts som Bob Geldof, Ringo Starr, KT Tunstall, Roxette, Mumford and Sons og Kaiser Chiefs!

* 600 koncerter i 22 lande gennem de sidste 11 år.
* Et gennemført show med pyroteknik, konfettikanoner, lasere.
* Coldplay er et af verdens største rockbands - deres musik har meget, meget bred appel

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 12. oktober 2018, kl. 21.
13
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Katie Thiroux ( US )

Glæd dig til jazz på topniveau, når den amerikanske bassist og sanger Katie Thiroux gæster Danmark med sin trio., som består af Katie Thiroux (bas, sang), Martin Schack (pno) og Matt Witek (trommer).
Thiroux er en fremragende musiker og entertainer. Repertoiret består især af kendte jazzstandards i iørefaldende og opfindsomme arrangementer.

Katie Thiroux er hurtigt på vej til at blive et stort navn på den internationale jazzscene. Hendes debutudgivelse "Introducing Katie Thiroux" fra 2016 blev kåret som "Årets debut" af flere anerkendte medier som f.eks. Huffington Post, NPR Critics Poll, All About Jazz og Jazz Journalists Association.

Hendes seneste udgivelse "Offbeat" fra efteråret 2017 blev af Musikmagasinet Downbeat fremhævet som en af de bedste udgivelser i 2017.

I sommeren 2017 optrådte hun med sin trio i 10 uger på Quincy Jones' jazzklub i Dubai og tog derefter på releasetourne med sit nye album "Offbeat", en tourne som bl.a. bragte hende forbi Danmark, hvor hun tog publikum med storm.

Katies CV taler for sig selv:

  • Semifinalist i the Thelonious Monk Competition
  • Featured i WBGO's "The Checkout," Downbeat Magazine og NPR
  • Fast medlem af Larry Fuller Trio
  • Modtog the Los Angeles Jazz Soceity award, "Shelly Manne New Talent" i 2005
  • Modtog the Phil Ramone Presidential Scholarship to Berklee College of music
  • Underviste på the Berklee International School in Ecuador, Quito
  • Færdiggjorde Masters of Jazz Bass fra California State University of Long Beach på fuldt scholarship
  • Artist in residense på Quincy Jones' jazzklub i Dubai i 10 uger i sommeren 2018.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 13. oktober 2018, kl. 12.
13
Okt
event-img
Rock/Pop

Phlake

Can We Talk ? Efter udsolgte koncerter på spillesteder i hele landet, åbner Phlake nu dørene til en anerledes og unik koncertoplevelse.
MEd titlen "Can We Talk" inviterer de i efteråret 2018 publikum helt tæt på, til en intim og eksklusiv siddekoncert i MCH Herning Kongrescenter

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 13. oktober 2018, kl. 20.
18
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Laurence Jones

Er ofte blevet kaldt "fremtidens blues-musiker". Han har vundet flere store priser og har solgt over 50.000 albums på tværs af fire albums.
Han har spillet support for navne som Status Quo, Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa Jools Holland, Eric Burdon og mange flere. Han er blevet anerkendt af alle hjørner af musikindustrien, herunder presse, bookingsagenter, blues-fans og forskellige musikere.

I løbet af de sidste fem år har Laurence Jones udviklet sin egen musikalske stil. På det nye album "The Truth" er det tydeligt, at han har fundet sit ståsted i musikken, og han skriver og synger sange, der er karakteristiske og har en helt unik lyd og identitet.

Laurence fortæller: "The direction of this album is one I have always wanted to take and that's crossover blues, just like my heroes John Mayer, Eric Clapton and even Jimi Hendrix. They managed to really bring the sound of the blues to the masses. This is definitely my favourite album that I have made to date. I can't wait for people to hear The Truth."

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 18. oktober 2018, kl. 20.
20
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Ida Nielsen & Band

I august 2016 var Fermaten i Herning det allerførste spillested i Danmark Ida Nielsen besøgte, da hun vendte tilbage til Danmark.
Mere end 400 glade gæster havde en fantastisk oplevelse, og derfor er det en stor glæde at kunne byde velkommen tilbage til en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE's bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince's tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum "Turnitup", samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet, + udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og eftertur der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende!

Og så kommer der også en ny cd til efteråret!
Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves - og selvfølgelig masser af bas!

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 21.
23
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Ben Besiakov Quintet Feat. Jesse Davis (US)

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 23. oktober 2018, kl. 20.
24
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Kaare Norge

Http://www.julekoncerter.dk/www.julekoncerter.dk. NKMusic: http://www.nkmusic.dk/.

Læs mere

Fredens Kirke
Sjællandsgade 34, Herning
Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19.30.
24
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Zenobia, Fermaten Herning

Er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007.
Trioens koncerter er musikalske oplevelser, bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner, og om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

Fra ung til voksen

Zenobia blev til i sommeren 2007. Anledningen var en eksamenskoncert på musikkonservatoriets folkemusiklinje, hvor gruppens harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen Stærk afsluttede sin uddannelse. Den danske sangskat har de tre kvinder med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt, og har over det forgangne årti skabt en fælles tilgang til musikken og ordene, der har været med på deres rejse fra ung til voksen.

Danish Music Award til årets folk-sanger

Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af deres første tre plader. De tre plader rummer sange fra den danske højskoletradition, fra vores fælles folkemusikarv og fra vores salmebøger, men har også alle haft nykomponeret musik i den tradition. Med den seneste udgivelse "Blot en Ild" (GO' Danish Folk Music, 2017), har trioen ført bevægelsen igennem, og udsendt en plade med nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget meget flot imod. Trioens jubilæumsår, 2017, blev rundet af med at sangerinden Louise Støjberg i marts 2018 modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger 2017', for sit arbejde med Zenobia og ‘en særlig fin kontakt til publikum og sin evne til både at være poetisk ..og rå, når det skal være'.

Oplev Zenobia live

Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende.

FAKTA

Sangerinden Louise Støjberg er uddannet på det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun underviser i sang på MGKsyd i Kolding, og optræder udover med Zenobia, også med bl.a. duoen Louise Støjberg/Martin Rauff.

Harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk er uddannet på folkemusiklinjen på Det Fynske Musikkonservatorium, rigsspillemand og en erfaren foredragsholder. Ud over Zenobia, spiller Mette med duoen ‘Jensen og Bugge', der fra tid til anden udvides med Morten Alfred Høirup eller amerikanske Dwight Lamb.

Pianist Charlotte Støjberg er cand. mag i musikvidenskab fra Aalborg Universitet. Udover sit virke i Zenobia er hun organist ved Rødding Frimenighed og er akkompagnatør ved diverse korworkshops.

Zenobia har været nomineret til 2 Danish Music Awards; for debutalbummet ‘Midnat' i 2008 og til årets traditionspris i 2013

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 20.
25
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Mathilde Falch med band

Mathilde Falch udgav i 2017 sit 4. album 'Som Børn På Ny'- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.
Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

'Som Børn På Ny' har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 20.
25
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Illdisposed

Siden starten af 90'erne har Illdisposed været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene, lige som de har udgivet ikke færre end 14 album.
Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, der blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv wall of sound-lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus.

Den erfaring, som bandet har fået ud af arbejdet med 14 album og adskillige koncerter i hele Europa og endda så fjernt som New Zealand, har klædt bandet endog særdeles godt på: Illdisposed ved, hvad det hele drejer sig om.Over årene er det ikke blot lykkedes at få succes på metalscenen: Således har mange af bandets seneste album opnået placeringer på Danmarks officielle album-hitliste (det bedst placerede landede på nummer 32) - faktisk er Illdisposed det første dødsmetal-band, der har opnået så høje hitliste-placeringer. Musikvideoen til "Still Sane" var den mest ønskede metal-video på Viva Plus i to uger, og nummeret "Dark" var at finde på soundtracket til horror-blockbusteren "Saw".I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark. Derudover har de været hovednavn på adskillige turnéer rundt omkring i Europa.Illdisposed betragtes af mange - herunder ikke mindst metal-eksperter - som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet. Et synonym, der blot blev styrket af bandets seneste album, "Grey Sky Over Black Town" (2016).

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 21.
26
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Illdisposed

Fredag den 26 oktober 2018. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 150,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 110,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 26. oktober 2018, kl. 21.