Viser 21-40 ud af 79 resultater

18
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Santa Cruz

Er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år.
Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken.

Santa Cruz er:
Poul Halberg (guitar)
Hans Ulrik (saxofoner)
Frans Bak (keyboard)
Bo Stief (elbas)
Alex Riel (trommer)

Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985.

Alex Riel har netop modtaget den ærefulde Ken Gudman Pris. I den forbindelse blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem, det gav orkestret en ny energi, og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen. Både for at præsentere de bedste af deres ældre numre, og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 18. september 2018, kl. 20.
22
Sep
event-img
Dansktop/underholdning

Birthe Kjær - 50 års jubilæumsshow

En af Danmarks mest folkelige og fantastiske sangstemmer fejrer i 2018 sit 50 års jubilæumsshow.
Jubilæet bliver markeret med et imponerende show, hvor Birthe Kjær får et 12 mand stort orkester i ryggen; Feel Good Band med blæsere, strygere og korsangere. Dette er en enestående mulighed for at høre Birhte Kjær som den fremragende sangerinde og fortolker hun er

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 22. september 2018, kl. 20.
22
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Marie Key

I marts 2018 udkom Marie Key med sit fjerde solo album. Albummet bærer titlen "Giganter" og er blevet til i samarbejde med de to producere Rasmus Bille Bähncke og Jannik Brandt Thomsen (også kendt som Jay fra duoen Nik & Jay).
Udover de to producere har Key en række gæster på pladen - både i form af duetmakkere på fire af albummets 10 sange - men også imellem sangene, hvor man hører giganter tale i albummets interludes.

Marie Key siger om sit nye album: "Efter "Tænker du vi danser" tog jeg en form for orlov, hvor jeg læste bøger og hørte en masse radio interviews. Uden helt at være klar over det, ledte jeg efter en vej frem oven på nogle år med en del opmærksomhed og høj fart. Ved at lytte til mine forbilleders fortællinger fandt jeg svar på nogle af de spørgsmål, som de sidste par år havde sig sat i mit hoved. Hvad vil det sige at stille sig frem? Hvad har det af omkostninger? Ved at lytte til mine giganters historier, blev jeg klogere på min egen historie og mit eget ståsted. Da jeg havde skrevet en håndfuld sange - inspireret af de ting, jeg havde læst og hørt - fik jeg kontakt med producer Rasmus Bille Bähncke, som bor og arbejder i New York. Jeg tog over Atlanten, og sammen begyndte vi at lave et landskab til de nye sange. Indimellem turene til New York mødtes jeg med Jay, og vi begyndte sideløbende at lave sange sammen i hans studie i København. Da Jay og jeg havde lavet tre sange sammen, tog vi til New York for at mødes med Rasmus og samle albummet sammen med ham. Jeg fik lyst til at de giganter, som havde inspireret mig til at skrive mange af sangene, også skulle være med på pladen. Der er mange mennesker, der krydser min fortælling på den her plade, og jeg har nydt alle møderne. Det er personer, som jeg ser op til, og som har inspireret mig. Når jeg lytter til den færdige plade nu, synes jeg først og fremmest den handler om at vælte og så rejse sig igen. Når man først er væltet, har man brug for andre menneskers lys for at komme op og stå igen. Heldigvis er man ikke alene i verden. Der masser af forbilleder at lytte til."

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 22. september 2018, kl. 21.
25
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018.

Læs mere

Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Tir. d. 25. september 2018, kl. 19.
27
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Laura Mo

På forunderlig vis lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb.
Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: "Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år - til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er "På Perronen", en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet."

Lige nu storhitter Laura med sin første single "STEPPEBRAND" fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4

Det nye album udkommer 6.april. 10 spritnye sange. Efter forhånds udtalelserne at dømme, vil flere af disse være potentielle storhits.

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 27. september 2018, kl. 20.
28
Sep
event-img
Rock/Pop

A Tribute To Dire Straits

On the Swedish Night - teatersalen.

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 28. september 2018, kl. 20.
28
Sep
event-img
Andet/Ukendt

The Boy That Got Away

er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60'erne og 70'erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.

Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne.
I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret "The River" som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne "Onward" samt den seneste video til nummeret "The End of the Road" udkommet.
Det nyeste album Moon Sick udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13-dato efterårs tour rundt i hele landet - nu følges der op med PART II

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 28. september 2018, kl. 21.
29
Sep
event-img
Rock/Pop

Big Fat Snake

Den store fede slange hugger til igen ! Big Fat Snake, et af Danmarks absolut bedste og mest rutinerede live bands, er ude på de danske scener i efteråret 2018.
Big Fat Snakes musikalitet og evner, spænder vidt og efter en sommer på græs, glæder de 5

musikere sig til at komme ud på spillestederne.

"Gennem årene har vi spillet masser af rigtig store hal koncerter, men det er i den tætte stemning

på spillestederne og i musikhusene at musikken for alvor lever", udtaler guitarist Asger Stenholdt.

Alle hits bliver leveret med nerve og charme og Anders Blichfeldt fortsætter, "samspillet med

vores publikum er det aller vigtigste og vi elsker at ha dem tæt på".

BIG FAT SNAKE's mix af rock´n roll, soul og ballader går rent ind hos de fleste, bandet er i

topform og denne efterårsaften bliver fuld af stemning og intimitet.

I skal opleve alle de største Big Fat Snake hits og klassikerene fra bl.a. "One Night of Sin" og

"Midnight Hour", den Akustiske del og selvfølgelig en masse Big Fat Snake ROCK.

Kort sagt "A walk down memorylane".

2018 bliver fantastisk. Vi ses derude..

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 29. september 2018, kl. 20.
29
Sep
event-img
Andet/Ukendt

DR Big Band med Mathias Heise

DR Big Band åbner sæsonen med den prisvindende unge mundharpe-virtuos Mathias Heise i front.
Mathias er blev for nylig kåret som Årets Unge Jazznavn, og denne aften folder han nyt og gammelt repertoire ud, bl.a. fra sit spritnye albumsamarbejde med DR Big Band.

De færreste musikere har så klare beviser på deres talent som den 24-årige mundharpespiller og pianist Mathias Heise. Ud over sin vanvittige titel som verdensmester i kromatisk mundharpe (!), er musikpriserne nærmest regnet ned over den unge danske musiker - fra Kronprinsens Stjernedryspris til priser som Årets Unge Jazznavn og Ben Webster Prisen.

Mathias bliver med sit kæmpetalent omtalt som en værdig arvtager af sit uomgængelige forbillede Toots Thielemans. Og selvom han sammen med DR Big Band også hylder Toots denne eftermiddag i Studie 2, kan publikum først og fremmest se frem til en koncert med Mathias Heises egne, iørefaldende kompositioner, hvor jazzens harmonier og improvisation møder rockens og funkmusikkens hårdtslående rytmer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk.

Som startskud til DR Big Bands nye sæson byder bandet også på klassikere fra sit store repertoire - under ledelse af en af Danmarks mest erfarne bigband-dirigenter, århusianske Nikolai Bøgelund

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 29. september 2018, kl. 21.
2
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Elias Ehlers

"Far" er Elias Ehlers tredje one-man show. Som titlen afslører handler showet om Elias' nye rolle i livet - en rolle som har vendt op og ned på hans verden.

Elias blev far for lidt over et år siden og besluttede sig ret hurtigt for, at han ville lave et show, der handler om det første år som nybagt far. Det er en hektisk og overvældende periode, hvor der ikke rigtig er rum nogle steder til at få sagt alle de ting, der får ens hoved til at eksplodere.

Det rum skaber Elias med "Far" og inviterer publikum med helt indenfor i en for ham, smuk, skræmmende og fuldstændig vanvittig tid, som også har fået ham til at kigge indad og se på, hvem han egentlig selv er, og hvem han gerne vil være. Det er der kommet et ustyrligt underholdende show ud af, som man måske også kan gå hen og blive klogere af - uanset hvor I livet man er.

Selv siger komikeren om showet:

"Det at blive far er en fuldstændig vanvittig tid, hvor man ikke har styr på en skid, men det har samtidig for mig været en overflod af tanker, situationer og begivenheder, som jeg har kunnet bruge i showet og jeg har faktisk slet ikke kunnet lade være med at lave det her show. Det er i den grad skrevet med hjertet og jeg har fundet ud af, at når jeg skriver om de ting, som er tættest på mig, så er jeg bedst".

Elias har brugt 11/2 år på showet, så kun det allerbedste er kommet med og han håber at han med det 3. show kan vise, at han aldrig har været skarpere og mere selvsikker end nu.

"Hele målet showet er at vise mine fans, at jeg kan tale om noget ret seriøst og voksent, samtidigt med at det bliver sjovere end noget, jeg nogensinde før har lavet"

Om Elias

Elias er en fabelagtig historiefortæller, som gennemgående leverer modigt og gennemtænkt materiale. Allerede i 2006 stak han af med førstepladsen til "DM i stand-up" og vandt hele sæsonen af "Comedy Fight Club" på TV2 Zulu i 2007.

Sidenhen har Elias bl.a optrådt i TV2 Zulus sketch show "De nøgne", "Mørks Jul", DR2s "Wulffs Magasin" og "Comedy Aid". Derudover spiller Elias "Carsten" i filmen "Submarino" og "Parfumeprinsen" i "Sorte Kugler", sammen med kollegaen Anders Mattesen og er i det hele taget hyppig deltager i diverse comedy shows og tv programmer.

I 2012 turnerede Elias hele landet med sit første one-man show "Fucking glad", som to år efter blev efterfulgt af hans andet solo show "Helt perfekt". Her tog Elias os på en guidet, satirisk stand-up tour igennem sine eksistentialistiske kriser i sit voksenliv. I 2012 slog Elias også pjalterne sammen med vennen og kollegaen Martin Nørgaard og udgav podcastet "Det dystre skæg", som stadig kører i dag og som ledte frem til en populær fælles turné i 2016. Senest har han været aktuel i "Comedy Aids" 25 års jubilæumsshow.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 2. oktober 2018, kl. 20.
3
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Ron Hacker ( US ) & The Hacksaws

Den amerikanske blues-slide guitarst Ron Hacker kommer atter til Danmark!

Ron har forelsket sig i landet langt fra Donald Trump og det dog-eat-dog life, som har været en stor del af hans liv. Et liv som han malende beskriver i selvbiografien "White Trash Bluesman". Og som umiskendeligt høres og mærkes i hans guitarsspil og sang. I hans musikalske blues-sprog.

Ron er blevet 72, men henvendte sig fornylig og sagde, at han sjældent har følt sig bedre, og at han er klar til en turné mere i Danmark. Det bliver hans tredie med det sædvanlige hold "The Danish Hacksaws", Esben Bach på trommer og Niels Nello Mogensen på bas. De var også med i både 2015 og 2016.

Ron Hacker, der nu bor i New Orleans, har spillet sin delta-blues i hovedsalig San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivaler der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa. Og til oktober 2018 kommer han igen til Danmark direkte fra en stor turné i Frankrig.

Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitude der har gjort, at han flere gange er besvimet på scenen. Ron ér The Blues. Han har været ind og ud af fængsler og opdragelsesanstalter og taget hele turen ned - og op igen. Som han nu siger: " As I've gotten older I've tried to concentrate more on playing the Blues than living them."

Ron Hacker har udover selvbiografien "White Trash Bluesman" udgivet 11 albums. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits. "He's a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player".

Så tag turen, måske for sidste gang, med "en af de rigtige" from over there.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 20.
5
Okt
event-img
Rock/Pop

Nephew - Udsolgt/venteliste

Max. 8 billetter pr. kunde. SALSPLAN: http://media.ticketmaster.eu/denmark/feature/billeder/nephew_jbb_2018.jpg. Læs mere på www.livenation.dk: http://www.livenation.dk/.

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 20.
5
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Northern Assembly

Hvad udgør en nordisk forsamling? Er det nordlige stednavne angivet på nogle fødselsattester? Eller er det i virkeligheden mere en sindsstemning bedst ud trykt gennem lyrik og sang.
Dette spørgsmål forsøger folk-kvartetten Northern Assembly at svare på med fængende historier om rodløshed og medrivende, livsbekræftende toner, som nok bedst kan beskrives som "rootless folk".

For Northern Assembly er ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere en længsel efter at finde et sted at kalde hjem. Selvom hjemadressen i øjeblikket siger "Danmark", har de to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, rejst vidt og bredt og spenderet nogle af de vigtigste barndomsår i steder som Afrika, England, Norge og Færøerne. Dette har medført, at begge altid har haft følelsen af ikke rigtig at høre hjemme, hvilket de har erfaret, kun kan dulmes gennem musikken.

Sammen med trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro, som i øvrigt har deres rødder solidt plantet i den jyske muld, fandt de sammen en måde at give afløb for deres følelser på i Northern Assembly.

Og tingene er stille og roligt begyndt at ske for det lovende, danske folk act. Udsolgte shows og festivalbesøg på bl.a. Tønder Festival har samlet et dedikeret, nationalt følge. Ligeledes har to overbevisende optrædener på Spot Festival tiltrukket opmærksomhed fra det store udland, som nu endnu engang kalder på Northern Assembly.

Finder de nogensinde hjem igen?

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 21.
6
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Zapp Zapp

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til flere koncerter med det legendariske og toneangivende funkband Zapp Zapp, der endelig er tilbage.
Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform. Til efteråret kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger 11 byer landet over.Med to albums og superhittet 'You Better Believe' dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90'erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde spillestederne til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 21.
11
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Jansberg

Folkemusikken er i rivende udvikling, og nu bliver der skubbet yderligere til genren.

Med en af dansk folkemusiks mest innovative violinister i spidsen indvinder Jansberg nyt land for folkemusikken. Akustiske og elektriske instrumenter blandes i bandets nykomponerede folkemusik med violinen i forgrunden.

"Kombinationen af de elektroniske elementer og rytmerne og harmonierne resulterer i en frisk, sexet verden af lyd."
Rolf Graff, Mindener Tageblatt

Henrik Jansberg er et af de stærkeste kort blandt de danske folkemusikere både som komponist og violinist. Han har udgivet 3 albums i eget navn og modtaget 3 DMAfolk awards.

"Folk fiddlin' i spandevis, med en visionær intelligens tages den traditionelle folkemusik ind i en anden verden. Ligesom en dansk Casey Driessen." Lark Clark ckua radio

Hans band, Jansberg, består af 4 skarpe instrumentalister: Peter Kohlmetz Møller - orgel, Rasmus Fribo - saxofon, guitar & synth, Rasmus Brylle - trommer og Henrik Jansberg - violin.

"Denne danske musik er boblende, fascinerende. Den virker på en gang opløftende og risler så blidt ned ad ryggen." Mieke Evenepoel, MuziekMozaiek

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 11. oktober 2018, kl. 20.
12
Okt
event-img
Rock/Pop

Coldplace ( UK )

Coldplace er verdens største og mest anmelderroste Coldplay-coverband. De spiller over hele verden og har fornyligt gennemført en turné i Mellemøsten og Australien.
Chris Martin fra Coldplay har været til flere Coldplace koncerter, og Coldplace er det eneste coverband i verden, som Coldplay selv anerkender og anbefaler!

ColdPlace er selv dedikerede fans, og har genskabt et liveshow som kommer utrolig tæt på det, man vil opleve til en koncert med det rigtige band. Ikke bare lyden men også udseendet og stemningen er en knivskarp gengivelse. Dette verdensklasse-show har skaffet ColdPlace sceneplaceringer ved store festivaler op og ned af acts som Bob Geldof, Ringo Starr, KT Tunstall, Roxette, Mumford and Sons og Kaiser Chiefs!

* 600 koncerter i 22 lande gennem de sidste 11 år.
* Et gennemført show med pyroteknik, konfettikanoner, lasere.
* Coldplay er et af verdens største rockbands - deres musik har meget, meget bred appel

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 12. oktober 2018, kl. 21.
13
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Katie Thiroux ( US )

Glæd dig til jazz på topniveau, når den amerikanske bassist og sanger Katie Thiroux gæster Danmark med sin trio., som består af Katie Thiroux (bas, sang), Martin Schack (pno) og Matt Witek (trommer).

Thiroux er en fremragende musiker og entertainer. Repertoiret består især af kendte jazzstandards i iørefaldende og opfindsomme arrangementer.

Katie Thiroux er hurtigt på vej til at blive et stort navn på den internationale jazzscene. Hendes debutudgivelse "Introducing Katie Thiroux" fra 2016 blev kåret som "Årets debut" af flere anerkendte medier som f.eks. Huffington Post, NPR Critics Poll, All About Jazz og Jazz Journalists Association.

Hendes seneste udgivelse "Offbeat" fra efteråret 2017 blev af Musikmagasinet Downbeat fremhævet som en af de bedste udgivelser i 2017.

I sommeren 2017 optrådte hun med sin trio i 10 uger på Quincy Jones' jazzklub i Dubai og tog derefter på releasetourne med sit nye album "Offbeat", en tourne som bl.a. bragte hende forbi Danmark, hvor hun tog publikum med storm.

Katies CV taler for sig selv:

  • Semifinalist i the Thelonious Monk Competition
  • Featured i WBGO's "The Checkout," Downbeat Magazine og NPR
  • Fast medlem af Larry Fuller Trio
  • Modtog the Los Angeles Jazz Soceity award, "Shelly Manne New Talent" i 2005
  • Modtog the Phil Ramone Presidential Scholarship to Berklee College of music
  • Underviste på the Berklee International School in Ecuador, Quito
  • Færdiggjorde Masters of Jazz Bass fra California State University of Long Beach på fuldt scholarship
  • Artist in residense på Quincy Jones' jazzklub i Dubai i 10 uger i sommeren 2018.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 13. oktober 2018, kl. 12.
13
Okt
event-img
Rock/Pop

Phlake

Can We Talk ? Efter udsolgte koncerter på spillesteder i hele landet, åbner Phlake nu dørene til en anerledes og unik koncertoplevelse.
MEd titlen "Can We Talk" inviterer de i efteråret 2018 publikum helt tæt på, til en intim og eksklusiv siddekoncert i MCH Herning Kongrescenter

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 13. oktober 2018, kl. 20.
18
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Laurence Jones

Er ofte blevet kaldt "fremtidens blues-musiker". Han har vundet flere store priser og har solgt over 50.000 albums på tværs af fire albums.
Han har spillet support for navne som Status Quo, Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa Jools Holland, Eric Burdon og mange flere. Han er blevet anerkendt af alle hjørner af musikindustrien, herunder presse, bookingsagenter, blues-fans og forskellige musikere.

I løbet af de sidste fem år har Laurence Jones udviklet sin egen musikalske stil. På det nye album "The Truth" er det tydeligt, at han har fundet sit ståsted i musikken, og han skriver og synger sange, der er karakteristiske og har en helt unik lyd og identitet.

Laurence fortæller: "The direction of this album is one I have always wanted to take and that's crossover blues, just like my heroes John Mayer, Eric Clapton and even Jimi Hendrix. They managed to really bring the sound of the blues to the masses. This is definitely my favourite album that I have made to date. I can't wait for people to hear The Truth."

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 18. oktober 2018, kl. 20.
20
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Ida Nielsen & Band

I august 2016 var Fermaten i Herning det allerførste spillested i Danmark Ida Nielsen besøgte, da hun vendte tilbage til Danmark.
Mere end 400 glade gæster havde en fantastisk oplevelse, og derfor er det en stor glæde at kunne byde velkommen tilbage til en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE's bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince's tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum "Turnitup", samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet, + udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og eftertur der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende!

Og så kommer der også en ny cd til efteråret!
Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves - og selvfølgelig masser af bas!

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 21.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet