Viser 41-60 ud af 232 resultater

10
Dec
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på Facebooksiden Creocreo. Hold 319541j

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Torsdag den 15. august til torsdag den 19. december 2019, 17 kursusdage kl. 10.45.
10
Dec
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på Facebooksiden Creocreo. Hold 319541k

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Torsdag den 15. august til torsdag den 19. december 2019, 17 kursusdage kl. 12.45.
10
Dec
event-img
Undervisning

Ler-Maling

Underviser: Susanne K Rasmussen. Her fårdu mulighed for at arbejde med skulptur og formgivning. Der kan laves skåle, fade og skulpturer, som vi RAKU brænder i en olietønde.
En RAKU brænding er en spændende proces, hvor man følger leret i brændingsprocessen, tingene skifter farve, mens vi afkøler det, og det er meget spændende at se, om tingene bliver, som man håber. Se mere på Facebooksiden Creocreo. Hold 319541i

Læs mere

Kollektivcentret Bytoften
Bytoften 73, Herning
Torsdag den 15. august til torsdag den 19. december 2019, 17 kursusdage kl. 9.
10
Dec
event-img
Undervisning

Fysioterapeutisk Træning

V/ Nikolaj Svendsen.
Fysioterapeutisk træning Til dig med lidelser i bevægeapparatet eller kredsløbet. Meget skånsom motion og bevægelse for hele kroppen. Rolig mobilisering af leddene, balance og stabilitet samt blid udspænding og afspænding med inddragelse af åndedrættet. På kurset tages hensyn til den enkeltes begrænsninger

Læs mere

DGI-huset
Kousgaards Plads 3, Herning
Torsdag den 15. august til torsdag den 19. december 2019, kl. 10.30-11.40.
6
Jan
event-img
Foredrag

Lind seniorklub

Bente og Jørgen Ødegaard, Herning. De fortæller om deres arbejde som bedemænd, viden og åbenhed om døden.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Mandag den 6. januar 2020, kl. 14.30.
8
Jan
event-img
Konference/seminar

Kick Off seminar (Formiddag)

Seminar om forventningerne til økonomi, forbrug og livsstil for det kommende år inden for mode, interiør, bolig, design, medier, rejser, reklame, fødevarer samt underholdning.
Her præsenteres deltagerne for forventningerne til økonomi, forbrug og livsstil for det kommende år inden for mode, interiør, bolig, design, medier, rejser, reklame, fødevarer samt underholdning.

Tendenserne ses i såvel detailhandels- som leverandørperspektiv. Det er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år. Målgruppen er direktion og beslutningstagere inden for marketing, salg, produktudvikling, design og retail i livsstilsbrancherne

Læs mere

Pej gruppen
Bitsovvej 2, Herning
Onsdag den 8. januar 2020, kl. 09-12.
8
Jan
event-img
Foredrag

Lokalaften: Verdensholdet og Gjellerup Sdr

En aften med oplæg ved to tidligere verdensholdsgymnaster, der har rødder i Gjellerup Sdr. Gymnastik.
Denne aften er der mulighed for at opleve lidt af alt det dit lokalområde har at byde på. Fra 19:00 - 20:00 sætter vi fokus på det lokale gymnastikmiljø og fra 20:00 - 21:30 er det musikken, der er i fokus. Aftenen bindes sammen af en fælles kaffepause med lidt sødt til ganen.

Verdensholdet og Gjellerup Sdr.
Vi får besøg af to tidligere verdensholdsgymnaster med rødder i Gjellerup Sdr., der vil fortælle og vise billeder fra deres rejse med Verdensholdet og de mange oplevelser, gymnastikken har givet dem jorden rundt. Formanden for Gjellerup Sdr. Gymnastik, Tina Bang, vil give os et indblik i foreningens 150 års virke. I år 1888 kom gymnasterne til Gjellerup Sdr. Skytte- Gymnastik- og Idrætsforening, og siden da er foreningen vokset stødt. I dag er der skabt et stærkt gymnastikmiljø i Gjellerup Sdr., og denne aften skal vi høre om foreningstradition, frivillige fællesskaber, bredde og elite.

Efter oplægget serveres kaffe, te samt lidt til den søde tand.

Deltagelse i oplægget om Verdensholdet og Gjellerup Sdr. Gymnastik er gratis, men af hensyn til forplejning og siddepladser bedes du trække en gratis billet via nedenstående links. Bemærk, at deltagelse i hele aftenens program kræver to særskilte billetter.

Billet til oplæg om verdensholdsgymnastik inkl. kaffe

BEMÆRK - Aftenen foregår i Kultursalen, Frølundvej 39, 7400 Herning

Foto: DGI - National Danish Performance Team

Læs mere

Hammerum-Gjellerup Bibliotek
Frølundvej 39, Herning
Onsdag den 8. januar 2020, kl. 19.
9
Jan
event-img
Workshop

Pulse20 - Marketingseminar

Med PULSE20 giver vi vores bud på de største trends inden for forbrugeradfærd, medier, marketing og teknologi.
Med PULSE20 giver vi vores bud på de største trends inden for forbrugeradfærd, medier, marketing og teknologi.

Vi ser, at medie- og marketinglandskabet i disse år ændrer sig hurtigere end nogensinde før, og derfor tager PULSE20 afsæt i, hvad globale marketingledere peger på som de største muligheder og udfordringer i markedet nu og fremadrettet. Dagens program er spækket med spændende trends, cases og perspektiver på den måde, vi skal drive marketing i 2019.

Så kom og få et indblik i, hvordan du imødekommer fremtidens udfordringer i et praktisk marketingperspektiv, som du aktivt kan anvende i dine 2020 planer

Læs mere

Pej gruppen
Bitsovvej 2, Herning
Torsdag den 9. januar 2020, kl. 13-15.
9
Jan
event-img
Foredrag

Mikkel Beha

Mikkel Beha tager Herning med på familiens nyeste eventyr. I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha 9. januar 2020 publikum i MCH Herning Kongrescenter et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen er sat mod nord.
Eventyrlysten er stadig ikke stillet hos den nu 52-årige tv-vært Mikkel Beha Erichsen, der sammen med sin rejseglade familie har taget turen op langs Norges kyst med kursen sat mod polarisen og Svalbard. Et rejseeventyr med sne, kulde og dyk i iskoldt vand i den ekstreme, men smukke nordiske natur er, hvad publikum i MCH Herning Kongrescenter kan se frem til at blive taget med på.

Mikkel og den kolde hvide verden er et underholdende, men også tankevækkende foredrag om familien Behas møde med den storslåede natur nordpå. Helt deroppe hvor klimaforandringerne bliver til synlig virkelighed og ikke bare er faretruende begreber i tykke rapporter. Helt deroppe hvor hvalerne dukker op i vintermørket, og hvor vejrforholdene er ekstreme.

TV2 og hele familien Danmark er allerede blevet taget med på Beha-familiens rejse i de nordiske farvande i en helt ny programrække. Her toner familiens nye barnebarn blandt andre frem på skærmen ombord på det nye ekspeditionsskib, Wallenberg. Nu kan eventyrlystne Kurs mod-fans få et endnu dybere indblik i såvel rejsen som optagelserne bag programrækken i Mikkel Behas nyeste foredrag, som opleves i MCH Herning Kongrescenter 9. januar 2020.

ARRANGØR: TIKKO

Yderligere information

TID
Torsdag 9. januar 2020 kl. 19.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.

RESTAURANTER:
Se alle restauranter i Herning her

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 9. januar 2020, kl. 19.
13
Jan
event-img
Foredrag

Lind seniorklub

Leif Sepstrup, Snejbjerg. Bag tinghusets mure. Fortællinger fra Herning og omegn i perioden 1890-1919 ikke alle holdt sig inde for dydens rammer.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Mandag den 13. januar 2020, kl. 14.30.
15
Jan
event-img
Foredrag

Seje mor - foredrag med Monica Lylloff

Fortællinger om livet med børn med særlige behov.
Danske Handicaporganisationer har inviteret Monica Lylloff, som fortæller om livet som mor til tre børn med hver deres diagnose.

Monica Lylloff er 41 år, jurist, anklager og hundeinstruktør - og så er hun mor til tre fantastiske børn med hver deres diagnose. Da Monica blev mor til for tidligt fødte tvillinger i 2007, blev hendes liv vendt på hovedet, og hun blev kastet ind i en verden som pårørende, en verden med diagnoser, bekymringer og kampe.

Monica Lylloff har skrevet bogen "Seje mor - en fortælling om livet med 3 børn med særlige behov". Bogen er en personlig beretning om, hvad det vil sige at være en familie med handicappede børn, hvor diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese, hydrocephalus med flere), hjælpemidler og møder med systemet er en fast del af hverdagen.

Mange svære valg
Nu er familiens tre børn blevet henholdsvis 11 år og 13 år, og Monica og hendes mand kan se tilbage på en rejse med sorger, glæder og mange erfaringer. Hvor de som forældre har skullet og stadig skal træffe svære valg. Monicas budskab er dog, at uanset hvad livet byder på, gælder det om at få det bedste ud af det.

I februar 2019 var Monica Lylloff med til at starte Facebook-gruppen "Bak op om de pårørende til handicap og psykisk sårbarhed" og senere kampagnen #enmillionstemmer. Hun vil derfor også fortælle nærmere om kampen for at få ændret forholdene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed og deres pårørende.

Arrangementet er gratis, men for at vi kan have styr på, hvor mange der kommer er det nødvendigt at trække en gratis billet her
(Da caféen er lukket under arrangementer, er der mulighed for at bestille kaffe eller sodavand)

Foredraget finder sted i samarbejde med Danske Handicaporganisationer

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 15. januar 2020, kl. 18.30.
15
Jan
event-img
Foredrag

Præhospitalet - vejen fra 112 til hospitalet

Få indblik i hvad der sker når der ringes 112 og til patienten er under kyndiog behandling af læger på hospitalet. Foredraget holdes Maren Tarpgaard, Leder af Akutbilen Lemvig.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Onsdag den 15. januar 2020, kl. 19.
16
Jan
event-img
Foredrag

Bogcafé - Årets bøger

Kom og bliv inspireret til din næste læseoplevelse!
Herning Bibliotekerne inviterer traditionen tro dig og din bedste læsemakker til bogcafeen Årets bøger.

Denne aften vil du nyde en dejlig tapasanretning og samtidig blive inspireret af 4 af bibliotekets formidlere til din næste gode læseoplevelse fra bogsæsonen 2019.

Program for aftenen:
Kl. 18.30 - 19.00: Tapas
Kl. 19: Bogcafeen starter
Kl. 21: Tak for i aften - vi ses til bogcafe om sommerferielæsning til maj

Billet inkl. forplejning: 140 kr.

Køb din billet her

OBS: Af hensyn til bestilling af forplejning er deadline for billetkøb tirsdag d. 14. januar

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Torsdag den 16. januar 2020, kl. 18.30.
18
Jan
event-img
Workshop

Glas workshop

Intim & nærværende glaskursus, kun 4 kursister. Lørdag og søndag kl. 09.00 - 14.00. Udover workshop billet kommer der betaling for det glas man bruger.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Lørdag den 18. januar 2020, kl. 09.
18
Jan
event-img
Foredrag

Lørdagsmatiné - Fortællinger om et arbejdsliv i Nepal

Lørdag den 18. januar byder Herningsholm Museum op til årets første lørdagsmatiné.
Denne lørdag vil Frode Grimm fortælle om sine oplevelser og sit arbejde i Nepal. Her arbejdede han som sygeplejerske på et hospital for spedalske.

Frode er uddannet diakon og var efterfølgende sygeplejerske på Ringkøbing Sygehus i mange år.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

Foredraget er en del af det nye tiltag Lørdagsmatiné på Herningsholm Museum, som afholdes i efteråret og vinteren. Arrangementerne er en række mindre foredrag, koncerter og fortællinger som afholdes på udvalgte lørdage. Det samlede program er sammensat af Herningsholm Museums fantastiske frivillige, Herningsholmlauget, i samarbejde med Museum Midtjylland

Læs mere

Herningsholm Museum, Museum Midtjylland
Herregårdsparken 1, Herning
Lørdag den 18. januar 2020, kl. 14-15.45.
18
Jan
event-img
Undervisning

Jakker & cardigans i strækstoffer

Underviser: Doris Vestergaard. Jakker&cardigans i strækstoffer. Normalt er den klassiske habitjakke syet i fast stof men det kan sagtens lade sig gøre at lave den i strækstof, som samtidig giver både det klassiske look og en skøn komfort.
Vil du gerne lære at lave habitjakker, korte jakker, lange jakker, jakker med masser af detaljer og cardigans i jerseystoffer, er dette weekendhold lige dig.
Vi starter med en grundform som rettes til og derefter lærer du at lave mønstre på den jakke eller cardigan du ønsker. Du lærer en masse om krave konstruktioner, lommer, slidser, foerudvikling og selvfølgelig om hvilke designs der klæder din figur. Syteknisk får du også en masse viden.
Der er individuel undervisning, så kurset henvender sig til alle uanset erfaring og niveau

Du skal selv medbringe det stof den endelige model ønskes i, men prøvestofferne kan købes hos mig

Du har mulighed for at blive på AOF fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Huskeliste =
Kære kursist

Materiale liste til Jakker&Cardigans

Du bedes medbringe følgende materialer til weekendkurset:

Skriveredskaber
Linealer
Mønster papir (kan dog købes på kurset)
Dokument tape
Målebånd
Syredskaber (nåle og tråd til maskinen)
Kalkèr papir til tekstiler
Stof til dit endelige projekt
Prøvestof (kan købes på kurset)
Symaskine og overlocker. (overlocker hvis du har ellers er symaskinen nok)

Jeg glæder mig til at se dig :
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 40600782.

Mvh. Doris Vestergaard.

Hold: 20006

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lørdag den 18. og søndag den 19. januar 2020, 2 kursusdage kl. 10-16.30.
20
Jan
event-img
Foredrag

Lind seniorklub

Per Bang, Skibbild. 3,5 år ved Sirius patruljen i Grønland. Sove i sovepose i 50 graders frost køre i hundeslæde med Kronprins Frederik og meget mere.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Mandag den 20. januar 2020, kl. 14.30.
20
Jan
event-img
Foredrag

Spis med Verdensmålene sammen med Kristian Jensen

Kristian Jensen kommer og fortæller tankerne bag verdensmålene som han var med til at forhandle som Udenrigsminister på vegne af Danmark.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Mandag den 20. januar 2020, kl. 18.
21
Jan
event-img
Undervisning

Foredrag - er du træt af rod og pres?

Underviser: Mirjam Søndberg-Madsen. Foredrag med Mirjam Sønderberg-Madsen: Lær at rydde helt op med konMari metoden. Er du træt af rod og pres?
Så kom og hør hvordan du få lethed og overblik med Marie Kondos oprydningsmetode- KonMari

Vil du bruge mindre tid på oprydning, rengøring og det at lede efter ting i dit hjem? Vil du hellere bruge tid på dine relationer og sjovere ting? Så kom og få viden om hvordan du får mere orden, tid og overskud vha. KonMari, som er en simpel, effektiv metode, der én gang for alle fjerner rod.

Lær at rydde helt op, en gang for alle, og så aldrig mere, med Marie Kondos KonMari metoden
Det er livsforvandlende at gå igennem alt, hvad man ejer. For du kommer til at lære dig selv meget bedre at kende, og bevæger dig der hen, hvor du vil være

Mirjam var selv et kreativt rodehoved, men rodet tog over, og tiden til det kreative blev mindre. Det var hun ked af, derfor søgte hun en metode til at få orden omkring sig og mere tid til det kreative. Hun har prøvet forskellige metoder, og den der har hjulpet mest, er KonMari metoden

Hun ønsker at hjælpe andre til samme lethed og overskud, som hun har fået efter hun har brugt KonMari metoden i sit hjem. Hun tog uddannelsen til KonMari konsulent i San Francisco og har startet sit eget firma: Ryd helt op

Kom og vær med!

Se før og efter billeder på https://www.facebook.com/Rydheltop/ og

Hold: 20039

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Tirsdag den 21. januar 2020, kl. 19-21.
23
Jan
event-img
Foredrag

Bogcafé - Årets bøger - Biblioteket i Vildbjerg

Kom og bliv inspireret til din næste læseoplevelse!
Er du vild med at læse? Så tag din bedste læsemakker under armen og kom til bogcaféen Årets bøger på Biblioteket i Vildbjerg!

Denne aften vil du over en kop kaffe eller te og lidt sødt blive inspireret af bibliotekets formidlere til din næste gode læseoplevelse fra bogsæson 2019.

Aftenens program:
Kl 19.00: Ankomst med kaffe/te og sødt.
Kl 19.15: Bogcaféen går i gang.
Kl 21.00: Tak for i aften.

Vi glæder os til at se netop dig!

Billetpris inkl. kaffe/te og sødt: 50 kr.

Køb din billet her

Læs mere

Biblioteket i Vildbjerg
Kirkegade 7, Vildbjerg
Torsdag den 23. januar 2020, kl. 19.