Viser 41-60 ud af 127 resultater

19
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Sangaften

Hyggelig aften med gamle danske sange, men også lidt nyt, og lidt hjemmelavet. 3-mands orkester spiller for os, så det er let at synge med. der er fast program, men også ønskekoncert. Det er gratis at synge med, og kaffe+kage koster blot 20 kroner.

Læs mere

Fuglsangsø Centret
Fuglsang Toft, Herning
Tirsdag den 19. november 2019, kl. 19.
22
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Steen Jørgensen

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979, turnerer hele landet i selskab med Rune Kjeldsen i efteråret 2019. Det er siddende koncerter og tæt på. Steen Jørgensen udsendte i 2013 solo-projektet 'Standards for Living'.
hvorefter han har turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solo-karriere, Sort Sol numre og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk. Foruden karrieren som frontmand, for de absolut levende legender i Sort Sol, har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 22. november 2019, kl. 21.
23
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Koncert med Fangekoret

Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet. Teksterne handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Læs mere

Åbenkirke.dk
Olufsgade 10, Herning
Lørdag den 23. november 2019, kl. 14.
23
Nov
event-img
Rock/Pop

Volbeat - Rewind, Replay, Rebound World Tour - FÅ BILLETTER

With special guests: Baroness. Danko Jones. Gyldigt ledsagerkort skal fremvises, kortets nummer skal oplyses ved købet. Max. 8 billetter pr. kunde.
SALSPLAN

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag den 23. november 2019, kl. 18.30.
23
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Clara

Hun har for alvor gjort sit indtog på den danske musikscene siden udgivelsen af sit debutalbum i august sidste år. Til efteråret tager hun på en større efterårs-turné, og hun kommer landet rundt.
Når Clara til efteråret drager på turné landet over, er det blot et år siden, at hun udgav sit debutalbum, 'August Eighteen'. I løbet af det år, der er gået, har hun indtaget scenerne til bl.a. The Voice i Tivoli og på landsdækkende tv til P3 Guld, hvor hun ligeledes var nomineret som Året Nye Navn, ligesom hun også var det til Zulu Awards. Hun har modtaget DPAs talentpris for kommende sangskrivere, og flere medier har fremhævet hendes talent; heriblandt DR som i december udnævnte hende som eneste kvinde i deres "De Ejede 2018"-artikelserie. I september udsendte DR også en minidokumentar om Claras debutkoncert.

Clara har mildest talt haft nok at se til siden albumreleasen sidste år, og senest har hun udgivet sit største radiohit til dato, 'Crazy'. Når hun til november tager på sin første længerevarende turné er det derfor ovenpå et år, der har gjort Clara til et stort navn på den danske musikscene og ikke mindst med en erfaring i baggagen, der står i skarp kontrast til hendes unge alder

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 23. november 2019, kl. 21.
24
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Jette Torp m/ Trio - Julekoncert 2019

Læs mere

Lille Dallas
Hodsagervej 57, Hodsager, Aulum
Søndag den 24. november 2019, kl. 20.
28
Nov
event-img
Klassisk

Kunst der fuge

Kom med når vi spiller op til højskoleaften på Skærgården. Højskoleaften er et mødested for alle, der har lyst til at opleve musikken, det gode fællesskab og dejlig mad fra skolens sunde køkken.
J. S. Bachs fantastiske værk "Kunst der Fuge" består af 14 fugaer og 4 kanoner, skrevet over samme tema og vendt, drejet og gentaget, så det på forunderlig vis sætter sine tilhørere i en næsten hypnotisk tilstand. Bach præciserede aldrig, hvilke instrumenter værket skulle opføres på og det efterlader muligheden for at variere i det uendelige og tilmed inddrage instrumenter, der end ikke var opfundet på Bachs egen tid!

Læs mere

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej, Skærbæk, Herning
Torsdag den 28. november 2019, kl. 18.
28
Nov
event-img
Jazz

Jazz Café med Open Mic

Kunne du tænke dig en aften med familien, kæresten, vennerne, studiegruppen eller bare dig selv. Så kom til Jazz Café og nyd lækker jazz, en fyldig kop kaffe, noget at spise, god stemning, og lyt til musikere og sangere prøve kræfter med vores Open Mic.
Kunne du, eller dit band, tænke sig at spille/synge ved Open Mic - så kontakt os for at aftale nærmere (alle musikgenre er velkommen ved Open Mic performances).

Like vores Facebook side for mere info: www.facebook.com/jazzcafeherning

og se detaljerne for event: https://www.facebook.com/events/495249414647820/

Vi ser frem til en stemningsfuld og skøn aften sammen med dig ! :)

Jazz Café med Open Mic

Læs mere

Herning Frikirke
Møllegade 1 B, Herning
Torsdag den 28. november 2019, kl. 18.
28
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Fribytterdrømme

I en længere periode er Fribytterdrømme blevet fulgt af to unge filmskabere i tykt og tyndt, og samtidig har bandet været i gang med at indspille et nyt album.
Det har givet anledning til, at Fribytterdrømme nu kan annoncere en stor tour til efteråret, hvor de besøger 16 spillesteder - og derudover løfter sløret for traileren til dokumentarfilmen "Fribytterdrømmen".

2018 var et begivenhedsrigt år for den danske rocksekstet Fribytterdrømme. I år har bandet dog hovedsageligt haft fokus på at indspille deres næste album. Et album hvorfra singlerne "Egodød" og "Hallusignaler" markerer en ny eklektisk tilgang til Fribytterdrømmes musikalske udtryk.

Bandet skal fremvise deres kommende dokumentarfilm "Fribytterdrømmen" til CPH:DOX. Det seneste halve års tid er Fribytterdrømme blevet fulgt af de to 20-årige filmskabere Søren Frederiksen og Pelle Johansen. Filmen handler om at kaste alting over styr og gå all in på musikken. Filmen viser desuden, hvordan bandet skal få hverdagen og drømmende til at hænge sammen. Venskaber og band-idyl bliver sat på prøve undervejs, når Fribytterdrømme kæmper sig vej mod det endelige gennembrud. Her er forsangeren Lau Pedersens egen poesi og lyrik blevet flettet elegant ind i filmen som oplæste sekvenser.

Du kan se traileren til "Fribytterdrømmen" her: https://vimeo.com/322601782

På baggrund af et vildt 2018, en dokumentarfilm og indspilningerne til deres kommende album, har Fribytterdrømme besluttet sig for at turnéer landet tyndt til efteråret 2019. Det bliver Fribytterdrømmes største og mest intense tour til dato, hvor de kommer til at besøge 16 spillesteder landet over, hvor både helt nye sange og gamle kendinge vil være en del af sætlisten. Fribytterdrømme kan opleves følgende steder til efteråret

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 28. november 2019, kl. 20.
29
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Country aften med Doug Adkins

Vi har været så heldige at komme med på den amerikanske countrysanger Doug Atkins´ Danmarks tournè plan.
Der er plads til max 95 - Billetter kan købes på telefon 23394599 - send evt. en sms ellers ring efter kl 16.30 - Døren åbnes kl 19.00 ingen bordreservation

Læs mere

Ørre Forsamlingshus
Ørre Byvej 67, Ørre, Herning
Fredag den 29. november 2019, kl. 20.
30
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Night Train Bigband

Bigbandet er en flok entusiastiske jazz-elskere der øver en gang ugentlig på Herning Musikskole.
Repertoiret er meget blandet. Orkestret spiller både god gammeldags bigbandmusik med Basie og Frank Sinatra, samt nyere numre med bl.a. Michael Bublé, weather report, Bob Mintzer samt forskelligt filmmusk som f.eks. "The James Bond Theme"

Orkestret har både kvindelig og mandlig vokal og optræder ved receptioner, fødselsdage, fester, festivaler, og mange andre steder.

Aldersspredningen i orkestret spænder fra gymnasiealderen til pensionsalderen, og orkestret har optrådt med bl.a. Jette Torp og Sigurd Barrett som solister

Dirigent: Jesper Blæsbjerg Sørensen

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 30. november 2019, kl. 12.
30
Nov
event-img
Folk/Vise/Country

Jonah Blacksmith

Til efteråret drager bandet igen på turné, hvor de glæder sig til at kunne medbringe et spritnyt album.
Denne gang vil musikhuse og teatersale landet rundt danne en stemningsfuld ramme for en række siddende koncerter. Bandet glæder sig til at spille ny musik

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 30. november 2019, kl. 21.
30
Nov
event-img
Andet/Ukendt

Nicklas Sahl

Med hitsinglerne 'Hero', 'Planets' og 'New Eyes', er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene.
Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 30. november 2019, kl. 21.
1
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Sing Sing Sing

Skilsmisserne, sneen, sovsen, stressen og sorgerne - og alt det sjove, selvfølgelig. Julen rummer det hele, og vi kan lige så godt overgi' os.
Dét gør de fem Sing Sing Sing'ere, når de for første gang drager landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné.

Med lidt lånt, lidt nyt, lidt gammelt og faktisk også lidt 'blåt' - men helt uden vatskæg og bjældegang - inviterer det garvede hold dig med til en anderledes julekoncert.

Der er blevet kigget lidt i gemmerne, der er spolet lidt fremad, og i Sing Sing Sing-ånden serveres det hele med den velkendte Sing Sing Sing-lyd, glimtet i øjet og de håndspillede og personlige sange samlet i dét, de selv kalder for 'en anderledes julekoncert'.

Du kommer ikke til at vælte dig i et hav af velkendte 'syng med-sange'. Til gengæld kommer du til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for - i en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier, der vækker juleglæden til

livs - selvfølgelig også garneret med lidt af dét, du kender.

Og så bliver det alligevel jul.

Velkommen til Sing Sing Sing - "Kind Of Christmas"

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Søndag den 1. december 2019, kl. 15.
1
Dec
event-img
Klassisk

Juletræet tændes

Julen synges ind i Herning Kirke med fællessalmer, akkompagneret af Herning Kirkes Drengekor og Ensemble MidtVest. Arrangementet fortsætter ude på torvet, hvor byens juletræ tændes.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Søndag den 1. december 2019, kl. 15.15.
1
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Christmas Gospel med Anders Blichfeldt

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange.
Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt pa° gospelgenren, lige som der ogsa° bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 1. december 2019, kl. 19.30.
2
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

MidtVest Børnekor synger julen ind

MidtVest Børnekor sørger for god stemning, når de synger julen ind ved indgang Vest på Herning Sygehus. Kom og hør de 50 lyse pigestemmer!

Læs mere

Regionshospitalet Herning
Gl. Landevej 61, Herning
Mandag den 2. december 2019, kl. 16.30.
5
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Stig Rossen Julekoncert 2019

Forrygende julekoncert med stig rossen. om arrangementet.
Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land

Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner, hvoraf 11 af de smukkeste kan nydes på det seneste julealbum, Julens stemmer, fra 2013.

Julekoncerterne er en harmoni af tradition og fornyelse. Traditionen tro præsenteres en gæstesolist og igen i år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene. Vi kender Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DRs Den store bagedyst 2018 og hendes smukke stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede Kiss Like This. Som korsanger har Jasmin optrådt med bl.a. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen. Derudover er hun tidliger sanger i discobandet Le Freak. Der er god grund til at glæde sig til at opleve vidunderlige Jasmin Gabay live, når hun lyser scenen op som gæstesolist ved årets julekoncert.

Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge, nærvær og næstekærlighed er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når en tætpakket kalender i november og december bringer Stig Rossen rundt i hele landet. Blandt publikum er hvert år nye koncertgængere, men også mange trofaste koncertgængere, hvoraf nogle har været med helt fra begyndelsen. Det er derfor med ekstra stor glæde, at Stig Rossen i år inviterer alle med til 25. års jubilæumsjulefest.
Årets julekoncert 2019 byder på alt det kendte, publikum ikke vil undvære, og alt det nye, de ikke vil gå glip af.

Yderligere information

TID
Torsdag 5. december 2019 kl. 20:00

STED

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING

Spisning i Restaurant Teater Kælderen er udsolgt og vi har derfor åbnet for spisning på 1. sal. (lokale 4)

Bestil bord på tlf. 9926 9927
Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
5
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Terkel Nørgaard - whit Ralph Alessi (US)

Den danske trommeslager og komponist Terkel Nørgaard præsenterer sin gruppe bestående af nogle af de vigtigste aktører på den københavnske scene, og tilføjer den amerikansk ECM-stjerne, trompetist Ralph Alessi.
Sammen spiller de mindeværdig og stærkt inspireret moderne jazz, der forbinder den nordiske tradition med en dynamisk lyd, der spænder fra delikat minimalisme til kraftige avantgardeudbrud.

21 skitser blev i alt skrevet, og på albummet præsenteres et solidt udvalg af syvkompositioner, som placerer Nørgaard i spidsen for den nuværende nordiske jazzscene. På det nye album opnår den danske trio plus Alessi noget, der kan betragtes som en bemærkelsesværdig feature. De leverer meget inspirerende musik, der forbinder albummet med den evigt udviklede jazzmusik, og introducerer samtidig et nyt band, der er i stand til at betage lytteren her og nu.

Terkel Nørgaard (f. 1983) er dansk trommeslager og komponist med base i København. Hans karriere spænder over udgivelser med egne grupper og forskellige ensembler siden 2011, og han har studeret hos bl.a. Billy Hart, Kresten Osgood og Dan Weiss i København og New York. Han har også spillet med Palle Mikkelborg, Jørgen Leth, Søren Ulrik Thomsen, Lars Jansson, Thomas Agergaard, Bob Rockwell m.fl. I 2013 var Nørgaard en del af bandet "Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter", der vandt DMA Jazz for årets "Bedste Vocal Jazz Album".

På albummet præsenterer Nørgaard syv stærke originale kompositioner, der viser sit personlige og fremadrettede syn på nutidig jazzmusik. Terkel har en evne til at skrive musik, som til tider er minimal, men alligevel fuld af intensitet og swing, og som til tider bryder ind i moderne avantgarde jazz af højest karat, der bryder sin form og samler den på ny.

LINE-UP:

Ralph Alessi - Trp (US)

Søren Gemmer - Piano

Jeppe Skovbakke - Bas

Terkel Nørgaard - Trommer

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
6
Dec
event-img
Rock/Pop

Frekvens på Scene

Den 6. december er der igen Frekvens på Scene 7! Vi stiller igen klar med tre fede upcoming bands og denne gang er temaet: FREDAGSROCK! LINE-UP: Mirror to the Moon Vanity Cellophane Flower. Døre 19:30 - Koncert 20:00. Vi ses til Frekvens!

Læs mere

Fermaten - Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Fredag den 6. december 2019, kl. 20.30.