BEMÆRK: Alle kulturinstitutioner i Herning Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af corona. Hvis du har billetter til nogle af de aflyste / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtig som muligt. HerningErKultur bliver også stille for en stund. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Herning. PAS PÅ HINANDEN! Du kan finde yderligere information om situationen i Herning på www.herning.dk

Viser 41-60 ud af 116 resultater

23
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Koncert

"I ord og toner" oplæsning, musik og samtale ved Ghita Nørby og Lars Hannibal. Se omtale i kirkebladet.

Læs mere

Gullestrup Kirke
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Onsdag den 23. september 2020, kl. 19.30-20.30.
23
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Signe Svendsen

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 23. september 2020, kl. 20.
24
Sep
event-img
Rock/Pop

Søs Fenger i Herning Kirke

Oplev Søs Fenger i Herning Kirke -En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene fra Søs's hitkatalog som f.eks., Holder Øje Med Dig, Inderst Inde, Sidste Time, Hvor end jeg går hen og mange flere. Tilmeld dig hos FOF.
Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement - om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Læs mere

Herning Kirkehøjskole
C/o Ruth Søndergaard, Vestergade 51, 2tv, Herning
Torsdag den 24. september 2020, kl. 19.30.
25
Sep
event-img
Rock/Pop

Malurt - Super Live 2020

40 år efter deres debutalbum tager Malurt - i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet - på en eksklusiv tur rundt i landet.
Alle billetterne blev revet væk til forårsturen, så i lyset af den overvældende interesse, forlænger de turen med at spille på udvalgte festivaler og kulturhuse i sommeren 2020. Deres comeback rundes af i den genopbyggede KB-hallan oktober 2020. Dermed slutter eventyret definitivt for MALURT. Der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 25. september 2020, kl. 21.
27
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Koncert med Midt/Vest pigekor

Koncert med det talentfulde Midt/Vest pigekor.

Læs mere

Studsgård Kirke
Tanderupkærvej 17, Studsgård, Herning
Søndag den 27. september 2020, kl. 16.
2
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere

Missonshuset Bethania
Torvet 9, Herning
Fredag den 2. oktober 2020, kl. 21.30-23.
3
Okt
event-img
Rock/Pop

Berlevs Rock'n'Roll Hotel

Berlevs Rock'n'Roll Hotel. Lørdag d. 25. april 2020. Koncertstart: kl. 21:00. Dørerne åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 200,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 160,00 inkl. gebyr.
Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Ståpladser. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 21.
6
Okt
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Soulmission - A gospel experience

Oplev Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og Jakob Sveistrup - 4 fantastiske soul- og gospelsangere, som du kender fra tv programmer som X-factor og dansk melodi grand prix, er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse i Herning Kirke.
Linda, Marcel, Jasmin og Jakob har rødder i vidt forskellige baggrunde både hvad angår det personlige og det musikalske. Men her forenes de i fælles kærlighed til gospel og soul og den glødende kraft og inderlighed, man finder i denne genre, dels som sanger og lytter og dels som både solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Katy Perry - og gospelklassikerne vil uden tvivl give dig lyst til at synge med.

Fire stærke solister - fire stærke stemmer - står nu sammen for første gang. Det kommer der uden tvivl en helt unik oplevelse ud af, og vi er helt sikre på at du vil forlade koncerten opløftet, glad og med et dejligt smil på læben.

Tilmeld dig hos FOF Herning

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 19.30.
6
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Niels Lan Doky

Turnéen fået navnet "NIELS LAN DOKY 2020" og foreløbigt har 18 spillesteder fordelt ud over hele landet sikret sig en koncert med Niels Lan Doky og hans danske trio, som siden dannelsen i 2011 har høstet stor international anerkendelse, ikke mindst i land.
lande som Japan, Sydkorea, Spanien og U.K

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 20.
8
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Total Hip Replacement

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 8. oktober 2020, kl. 20.
9
Okt
event-img
Andet/Ukendt

I Think You're Awesome & Aarhus Ja

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 9. oktober 2020, kl. 20.
15
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Alan Haynes

Haynes play guitar as easy as he breathes', skrev en koncertanmelder engang. Men ikke alene spiller han guitar, ligeså ubesværet som han trækker vejret, han spiller også nærmest ligeså meget guitar, som han trækker vejret.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 15. oktober 2020, kl. 20.
17
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Nicodemus allstars

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 17. oktober 2020, kl. 21.
20
Okt
event-img
Jazz

Trinelise Væring

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands (4 k/4m) store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 20.
21
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Abbey Road

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 20.
22
Okt
event-img
Rock/Pop

Mariam Mandipira & The Soul Family

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo's, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 20.
22
Okt
event-img
Rock/Pop

Malurt

Torsdag den 22. oktober 2020 kl. 20.00. Malurt gendannes i Herning.
Der er lagt op til et brag af en koncert og glødende nostalgi, når MALURT atter pakker turbussen og indtager MCH Herning Kongrescenter i anledningen af 40-års jubilæet for debutudgivelsen 'Kold Krig'.

Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til et genhør med kæmpehits som 'Mød Mig i Mørket' og 'Superlove', som de blev fremført tilbage i 1980'erne.

MEGET MERE MALURT

Michael Falck overraskede alt og alle, da han annoncerede gendannelsen af MALURT under en akustisk solokoncert til stor begejstring for alle rockelskere. Foruden Michael Falch er guitarist Christian Arendt, trommeslager Peter Mors, bassist Dia Nielsen og keyboard-spiller Pete Repete med i besætningen.

Efter 2020-turnéen parkerer MALURT turbussen for sidste gang, så det er sidste chance for at opleve rockbandet i vanlig MALURT-konstellation.

Yderligere information

TID
Torsdag den 22. oktober 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her.

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 20.
23
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Jacob Dinesen

Fredag den 23. oktober 2020 kl. 20.00. Jacob Dinesen gæster MCH Herning Kongrescenter på en anderledes og helt unik solo tour #ALONEONETHEROAD. Billetsalg begynder den 29. november 2019 kl. 10.00.
Ligesom i de "unge dage", har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede.

Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

Yderligere information

TID
Fredag 23. oktober 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter i Herning her.

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.

Transport

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk

Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa kan bestilles på tlf. 9712 0777

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 23. oktober 2020, kl. 20.
23
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Barselona

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 23. oktober 2020, kl. 21.
25
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Alan Doyle

Den canadiske entertainer er tilbage i Danmark i 2020 Efter stor succes på sin solo danmarksturné i 2019 vender Alan Doyle og the Beautiful Beautiful Band nu tilbage med alle de største folk-rockhits samt en hel ny samling sange fra den kommende EP: Rough.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Søndag den 25. oktober 2020, kl. 20.