BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 41-60 ud af 151 resultater

17
Okt
event-img
Skuespil

Alting er mit

EN FORESTILLING OM AT DELE ELLER LADE VÆRE En fantasifuld og absurd spejling af, hvor svært det kan være at dele sine ting med andre.
Hvor nemt det er at forstå de, der ingenting har, og hvor svært det er at give dem noget af det, man slet ikke kan undvære. Og hvor kedeligt det kan være, når man sidder der med alle sine ting, men ingen at lege med. Forestillingen spiller på udvalgte datoer i perioden: 15.oktober- 17. oktober 2020 Varighed: ca. 45 min. uden pause Børn kr. 60,- inkl. gebyr Voksne kr. 60,- inkl gebyr

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 17. oktober 2020, kl. 11 & 14.
19
Okt
event-img
Skuespil

Viva la Frida!

Viva la Frida! Et tilbagblik på Frida Kahlos liv. Gennem musik, tekst og dans emmer Viva la Frida! af den indre smerte og passion, der var basen for kunstnerens udtryk. 19. oktober 2020, kl. 19.30 Varighed ca. 60 min uden pause.
Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Mandag den 19. oktober 2020, kl. 19.30.
21
Okt
event-img
Show/stand up

Men's Room 4: Mega Men

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 19.
22
Okt
event-img
Show/stand up

Adam & Noah

Den 22. oktober 2020 kl. 19.00. Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang. "Hva sker der danskere. vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.
Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)" 5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag. De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne
Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang Showet anbefales ikke til unge under 11 år!

Yderligere information

TID
Torsdag 22. oktober 2020 kl. 19.00
Dørene åbner til salen kl. 18.30

STED
MCH Herning Kongrescenter (Teatersalen)
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her.

WEBSITE
www.adamognoah.dk

TELESLYNGE Der er teleslynge i salen. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Teatersalen har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.

ARRANGØR
ICO Management & Touring ApS

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 19.
22
Okt
event-img
Skuespil

Kejseren

Kejseren En politisk satirisk forestilling. Et gammelt evetyr sat i moderne lys viser, at H.C. Andersens historie om Kejserens ny klæder er eviggyldig. 22. og 23. oktober 2020, kl. 19.30 Varighed 60 min uden pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 19.30.
23
Okt
event-img
Skuespil

Kejseren

Kejseren En politisk satirisk forestilling. Et gammelt evetyr sat i moderne lys viser, at H.C. Andersens historie om Kejserens ny klæder er eviggyldig. 22. og 23. oktober 2020, kl. 19.30 Varighed 60 min uden pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 23. oktober 2020, kl. 19.30.
24
Okt
event-img
Show/stand up

Danmarks Største Halbal

Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 18.00. Danmarks største Halbal gentager succesen i Herning. Der er lagt op til fest og farver, når Danmarks Største Halbal vender retur til Jyske Bank Boxen i 2020.
Det er femte gang, arrangementet løber af stablen i det midtjyske. Sidste gang var i 2019, hvor 3.000 gæster festede og dansede hele aftenen, så taget næsten lettede til sidst i Jyske Bank Boxen. Igen bliver god mad og festlig musik omdrejningspunktet i arenaen, der i anledning af arrangementet bliver forvandlet i gennemført halbal-stil med dug på bordene og masser af plads på dansegulvet. Kandis og Stig & Vennerne optræder igen med et veloplagt sceneshow, hvor der er garanti for genhør med de mange hits fra de to bands.

Vi glæder os allerede nu til endnu en festlig aften til Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen. Det har hvert år været en stor oplevelse at samle flere tusinde fest- og danseglade gæster til denne fantastiske aften med landets to største og bedste dansebands, fortæller Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Populære Kandis og Stig & Vennerne
Hvem har ikke sunget med på 'I En Lille Båd Der Gynger'? Eller danset 'Boogie-woogie' sammen med resten af festen? Til Danmarks Største Halbal får de flere tusinde gæster muligheden for begge dele, og mere til, når der bliver spillet op til dans i Jyske Bank Boxen. Stig & Vennerne leverer alle de folkekære Flemming Bamse Jørgensen-hits, og Kandis udgav i november en ny plade med både nye hits og gamle klassikere, som fans også kan se frem til at opleve live i Herning.

Det er vores oplevelse, at historien om Danmarks Største Halbal når længere og længere ud i landet. Derfor er der god grund til at skynde sig, hvis man vil sikre sig gode pladser i salen, afslutter Nicki Quist.

Yderligere information

Tid
Lørdag 24. oktober 2020 Program
Kl. 16.00: Dørene åbnes til ankomstbygningen
Kl. 17.00: Dørene åbnes for publikum
Kl. 18.00: Middagen starter
Kl. 20.00 - 01.00: KANDIS samt Stig & Vennerne underholder

Sted
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Garderobe
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

Teleslynge
Der er mulighed for teleslynge til dette show
For udlevering af en teleslynge ret gerne henvendelse i Informationen i foyeren i Jyske Bank Boxen på selve showdagen

Arrangør
MCH

Transport

Bus
TRANSPORT FØR DANMARKS STØRSTE HALBAL:
Kør med linje 6 fra Herning Station til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 6 fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk.

Tog
Se togtider på rejseplanen.dk Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

Taxa
Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777. kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag den 24. oktober 2020, kl. 18.
24
Okt
event-img
Show/stand up

Danglish 2

Dansk tekst (English below): Den britiske komiker Conrad Molden er klar med showet DANGLISH 2, opfølgeren til det udsolgte onemanshow i 2018, der spillede på over 35 forskellige spillesteder over hele landet.
Stadig forelsket i Danmark, er Conrad nu tilbage med sin helt nye comedy rutine, og meget er sket i hans liv, siden sidst! Conrad er ikke længere en ungkarl med 5 roommates, der lever af kop nudler til aftensmad. Conrad er blevet far og han navigerer nu igennem sit nye liv, hvor han prøver at holde fast i at være en glad, rødhåret, britisk fyr, der elsker at fortælle jokes.

Conrad kender du måske som semi-finalist ved DM I Stand Up 2017 eller finalist i 2018. Conrad var også med til at starte 'English Stand Up Comedy Aarhus' hvor han regelmæssigt sætter internationale open mikes op i hans nye hjemby, Aarhus.

En ting er helt sikkert, Conrad er klar til at tage nationen med storm igen, så gør dig klar til et dødsens sjovt show med Conrad, med grine og hygge garanti!

Show længde: 2t

Sprog: Engelsk

Billetter: www.conradmolden.dkEnglish text:

British comedian Conrad Molden is ready with DANGLISH 2, the follow-up to 2018 sold out one-man- show, which had people laughing at over 35 venues across this glorious nation. Still loving Denmark, Conrad is back with a brand new hour - a lot has happened in his life since! He is no longer a bachelor with five housemates, eating cup Noodles for dinner. Now a Dad, navigating his new life, he still tries to hold on to the happy, ginger, British guy who loves to tell jokes. You'll remember Conrad as a finalist and semi-finalist in 'DM i Stand Up' 2017 and 2018. He also co-founded English Stand Up Comedy Aarhus, bringing a regular international open mic to his new home town.

Conrad's ready to take the nation by storm, again! Get ready for a killer show from Conrad, laughs and hygge guaranteed!

Showtime: 2h

Language: English

Tickets: www.conradmolden.dk

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Lørdag den 24. oktober 2020, kl. 19.
27
Okt
event-img
Musical

Close to you

Musik tekst: Carpenters. Manuskrift: Lars Oluf LArsen. Instruktør: Anders Bircow. Varighed: 2 timer inkl pause. Forestillingen foregår på Fermaten. Smallegade 4, 7400 Herning. Læs mere: mch.dk.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 19.30.
27
Okt
event-img
Skuespil

Hvis jeg bliver gammel

Hvis jeg bliver gammel På jagt efter en ny historie om alderdom og forfængelighed og med dødsforagt kaster danser og skuespillere sig over emnet fra nye og overraskende vinkler. Det bliver fysisk og humouristisk.
27. oktober 2020, kl. 19.30 Varighed 75 min uden pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 19.30.
28
Okt
event-img
Anden forestilling

Interaktiv Teater TABU

Af og om børn af alkoholikere.
Tre skuespillere fra Teater TABU har sammensat en interaktiv forestilling om det at vokse op i et misbrugshjem. Virkelighed, fiktion, musik og drøm mødes i et performativt "set up", hvor der veksles mellem små scener fra skuespillernes erindringsbank, krydret med skuespillernes kontakt med publikum. To af de medvirkende selv er vokset op i et hjem med alkoholmisbrug.

Teater TABU's formål er at skabe åben dialog gennem teater og fortælling og at hjælpe børn, unge og voksne til at bryde tabuet omkring misbrugsproblemer i hjemmet.

I forestillingen følger vi barnet Julie, hendes mor samt mors nye kæreste Vagn og viser de mønstre og løgne en alkoholikerfamilie bygger op omkring sig.

Det interaktive element består i, at der er en "joker" i forestillingen, der snakker med tilskuerne undervejs. "Hvordan kunne denne scene mellem den berusede forælder og barnet OGSÅ have set ud"? Derefter spilles scenen på en anden måde af skuespillerne. Der forekommer også stop/"frys" midt i en scene, hvor publikum spørges: "Hvad tror I rollen tænker lige nu?"

Efter forestillingen er der mulighed for at få en snak om stykket og få information om, hvor man kan henvende sig, hvis man kender til de problematikker der tages op.

Forestillingen henvender sig primært til store børn/unge men alle interesserede er velkomne. Da der er begrænset antal pladser, kræver det dog tilmelding.
Gratis billet kan hentes her >>

Forstillingen tilbydes i et samarbejde med BRUS og Herning Kommunes Misbrugscenter.
Anne-Mette Jespersen, der er centerleder på Misbrugscenteret, byder velkommen inden forstillingen.
BRUS er et samtaletilbud til børn og unge fra familier med rusmiddelproblemer i alderen 0-24 år. BRUS startede i 2016.
BRUS har siden 2016 haft kontakt til mere end 1.600 børn og unge i de 11 tilknyttede kommuners fysiske samtaletilbud. Derudover driver BRUS også en anonym chatrådgivning.
Læs mere om BRUS her >>

BRUS vil være tilstede før og efter forestillingen

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 28. oktober 2020, kl. 15.
28
Okt
event-img
Show/stand up

Poetry slam

Poetryslam Team Teatret og SMUK Teater 28. oktober 2020, kl. 19.30 4. marts 2021, kl. 19.30 11.maj 2021, kl. 19.30 Løssalg kr. 50,- inkl. gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 28. oktober 2020, kl. 19.30.
28
Okt
event-img
Show/stand up

Jacob Taarnhøj - udsolgt

Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem i 2020 - den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle danskernes hjerner, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow Krøllehjern'.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 28. oktober 2020, kl. 20.
31
Okt
event-img
Show/stand up

André Rieu

Lørdag den 31. oktober 2020 kl. 20.00. André Rieu kommer tilbage til Danmark og Herning i 2020. Da André Rieu indtog scenen i Jyske Bank Boxen i 2019, var det til stående klapsalver.
Det store orkester, de mange, flotte instrumenter og imponerende kostumer var et helt show i sig selv, og begejstringen varede ved igennem hele koncerten, hvor musik, sceneshow og optræden blev ved med at overraske.

Kombinationen af verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser og humoristiske indslag gør André Rieu til en af de mest populære musikere i nyere tid. Når kunstneren optræder i Jyske Bank Boxen 31. oktober 2020 bliver det endnu engang med et brag af show.

Stort verdensnavn
Sammen med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester, det største private orkester i verden, har André Rieu turneret verden i over 30 år. Han er kendt som 'King of Waltz' fra Mexico til Australien og spiller for flere end 600.000 publikummer om året. Det er flere end superstjerner som Bruno Mars, AC/DC og Rihanna. André Rieu har solgt flere end 40 millioner CD'er og DVD'er, haft flere end 30 #1 hits og fået flere end 500 platinalbums. André Rieu er en ægte 'Maestro of the masses', som New York Times engang skrev, og i Danmark har kunstneren også en trofast fanskare, som han glæder sig til at optræde for igen.

Mit orkester og jeg er begejstrede over at vende retur til Danmark. Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Jeg ser frem til at tilbringe en vidunderlig aften i Herning med vores elskede danske fans, og jeg håber, at vi får hele salen til at danse, siger André Rieu.

Trofast dansk fanskare og finurlige overraskelser
I MCH er begejstringen også stor over gensynet med den charmerende hollænder, der lige har fejret 70-års fødselsdag. I hjembyen Maastricht strømmer trofaste fans år efter år til André Rieus traditionsrige udendørskoncerter, og i Danmark er kunstnerens besøg også en begivenhed, mange ser frem til.

Vi glæder os sammen med de mange fans over, at André Rieu endnu en gang kommer til Herning med sit flotte og underholdende show. Det efterlader stor respekt, at Rieu gennem en årrække har opbygget en stærk tilbagevendende tradition, som hver gang begejstrer tusindvis af trofaste fans - altid med nye højdepunkter og finurlige overraskelser. Der er god grund til at glæde sig til 31. oktober, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Yderligere information

TID
Lørdag 31. oktober 2020
Kl. 16.00 Ankomstbygningen åbner.
Kl. 18.00 Dørene åbner til salen i Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00 Koncert - FORVENTES AT STARTE PRÆCIST!
Der er pause i koncerten
Kl. 22.30 Koncerten forventes slut
(alle tider er cirka tider)

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

SPISNING
Se restauranter i Herning her

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

WEBSITE:
livenation.dk

ARRANGØR
Live Nation. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag den 31. oktober 2020, kl. 20.
3
Nov
event-img
Skuespil

Den Gerrige

Moliéres klassiske morsomme forviklingskomedie. Producent: Folketeatret. Læs mere: mch.dk.

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 3. november 2020, kl. 19.30.
4
Nov
event-img
Skuespil

Mødre

Jeg var en go' mor - indtil jeg fik børn! En forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet.
Mødre er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

Forestillingen foregår på TEAM Teatret
Ide koncept: Lykke Sand
Producent: Louise Schouw Teater

Læs mere: mch.dk

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 4. november 2020, kl. 19.30.
5
Nov
event-img
Skuespil

Mødre

Jeg var en go' mor - indtil jeg fik børn! En forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet.
Mødre er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

Ide koncept: Lykke Sand
Producent: Louise Schouw Teater

Forestillingen foregår på TEAM Teatret
Østergade 32, 7400 Herning

Læs mere: mch.dk

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Torsdag den 5. november 2020, kl. 11 & 19.30.
11
Nov
event-img
Musical

TVIND - en musikalsk fortælling

TVIND-en musikalsk fortælling En fortælling om det, der blev det verdensomspændende imperium Tvind.
Kom med tilbage til en tid og et sted, hvor fællesskabet fyldte for meget, og følg en gruppe mennesker på rejsen til en tid, hvor fællesskabet fylder for lidt. 11. november2020, kl. 19.30 12. november2020, kl. 19.30 Varighed 2 timer inkl. pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 11. november 2020, kl. 19.30.
12
Nov
event-img
Musical

TVIND - en musikalsk fortælling

TVIND-en musikalsk fortælling En fortælling om det, der blev det verdensomspændende imperium Tvind.
Kom med tilbage til en tid og et sted, hvor fællesskabet fyldte for meget, og følg en gruppe mennesker på rejsen til en tid, hvor fællesskabet fylder for lidt. 11. november2020, kl. 19.30 12. november2020, kl. 19.30 Varighed 2 timer inkl. pause. Løssalgspris kr. 190,- inkl. gebyr

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Torsdag den 12. november 2020, kl. 19.30.
12
Nov
event-img
Show/stand up

Alex Vargas

Torsdag 12. november 2020 kl. 20.00.
Der er en stor oplevelse i vente for alle midtjyske Alex Vargas-fans, når den pladeaktuelle hitmager giver koncert i MCH Herning Kongrescenter i efteråret 2020 efter et produktivt 2019 med udgivelse af hele tre EP'er.

Sidst Alex Vargas gav koncert i MCH Herning Kongrescenter var i december 2018, og nu får publikum i Herning atter mulighed for at opleve Alex Vargas' karakteristiske vokal og gennemslagskraftige lyd.

Det er dog ikke fordi, Alex Vargas har ligget på den lade side, siden han sidste gang begejstrede Herning og MCH Herning Kongrescenter. Med udgivelsen af tre nye EP'er og turnéer i både ind- og udland er Alex Vargas højaktuel. Oven i dette kan lægges et julecover af nummeret 'River' og flere udsolgte koncerter.

Egoet har været Vargas' primære fokus i 2019 med udgivelsen af 'superEGO', 'EGOtrip' og 'EGOmaniac', hvor kunstneren dykker ned i egoet, udvikler sin sangskrivning og udforsker forskellige facetter af sig selv.

Med sit altoverskyggende talent og imponerende koncerter i bagagen er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live.

TRANSPORT

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Se selskaber. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 12. november 2020, kl. 20.