Viser 61-80 ud af 217 resultater

15
Nov
event-img
Ekskursion

Tag med biblioteket på BogForum

Få inspiration til vinterens læsning, oplev forfattere på tæt hold og gør et godt bogkup.
Bibliotekets bus sætter dig af foran indgangen til Bella Center i København, hvor Danmarks største bogmesse finder sted. Messen forener hvert år tusindvis af læsere fra alle afkroge af Danmark. Her kan du opleve spændende nyt fra det litterære ind- og udland. Programmet for Bogforum 2019 kan ses på www.bogforum.dk.

Vi mødes ved Biblioteket i Herning, ved indgangen ved Smedegades parkeringsplads kl. 6.00 og er tilbage ca. kl. 22.

Undervejs på turen vil bibliotekets formidlere give gode tips til litteraturoplevelser fra fredagens bogmesseprogram og anden underholdning.

Billetpris: 600,-

Køb billet her

Billetprisen inkluderer bustur Herning - København, Bella Center tur/retur, samt indgangsbillet til BogForum og morgenkaffe.

Sidste frist for tilmelding: 04.11.2019

Kontakt ved spørgsmål: Litteraturformidler Mai Kordelin Paulsen, bibmpa@herning.dk, 24782393

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Fredag den 15. november 2019, kl. 06.
16
Nov
event-img
Undervisning

Bevægelses-og blindtegning

Underviser: Yvonne Thrane. Bevægelses-og blind tegning. En dag for alle der har lyst til at tegne og mærke de lever. Vi vækker alle sanser, skærper iagttagelses evnen, mærker inspirationen og tegner derudaf.
Efter Metode af K.Nicolaides. (1891-1938) "Tegn på en naturlig måde"
Medbring tegneplade (masonit- A3 str.mindst)+ evt stor skitsebog.

Hold: 19112

Læs mere

AOF Herning
Gl. Landevej 3, Herning
Lørdag den 16. november 2019, kl. 09.30-15.
16
Nov
event-img
Undervisning

Landsmødets aftenfest (kun for Venstres medlemmer)

Køb billettilaftenfesten til venstres landsmøde den 16. nov. 2019 bestil din billet til aftenfesten her,så sørger venstre i køge for, at alleder er tilmeldt her,kommertil at sidde sammen til aftenfesten.
Det er en dejlig tradition at hygge sig sammen til aftenfesten, og vi håber, at mange medlemmer fraVenstre i Køge vil tage med til Venstres Landsmøde i Herning i år. Landsmødets aftenfest, der foregårlørdag den 16. november 2019 kl. 19.00, vil som vanligt blive holdt i traditionelle rammer med festmiddag, sange, underholdning samt musik og dans. Festmenuen består af tre retter, et glas hvidvin, ½ flaske vin (rød eller hvid efter eget valg) og kaffe/te. Pris pr. person er kr. 475,00. OBS! Betaling foregår med Dankort og kan ikke fortrydes. Hvis du har købt billet/ter du ikke skal bruge, må du selv forsøge at sælge dem videre. DEADLINE: Bestilling og betaling via denne side kan ske frem til 6. november 2019. Når vi har bestilt alle billetter samlet, så vil din billetligge klar til afhentning i Landsorganisationens stand på Landsmødet lørdag kl. 10.00-14.00. Bestilte billetter, der ikke afhentes, vil Venstres Landsorganisationforsøge atsælge på dagen, men hvis det ikke lykkes, kan uafhentede billetter ikke refunderes. Venstre i Køge påtager sig intet ansvar i den forbindelse. Du kan finde øvrige praktiske info til Venstres Landsmøde HER. VI HÅBER AT SE DIG TIL AFTENFESTEN. Hilsen Søren Møller Kristensen, formand for Venstre i Køge billedid:34614. Hold 10000

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 16. november 2019, kl. 19.
17
Nov
event-img
Undervisning

Væv Et Armbånd For Børn Og Voksne

V/ Lone Jensen.
På dette kursus vil du lære hvordan man sætter væven op og kommer i gang.

Vi væver en lille ting så det er overskueligt at blive færdigt. Du kan hurtigt blive opslugt af at sidde med væven og skabe et lille værk i lige de farver og kvaliteter du har sammensat.
Du låner en perlevæv under kurset, alle væver deres eget personlige armbånd, nøglering, bogmærke.

Vi finder ud af bredden på det vævede og sætter vævene op og finder lige de kvaliteter og farver du ønsker at væve med.

Prisen er for 1 voksen og 1 barn. Børn fra 4 år og opefter.

Medbring: en saks, en knap eller perle til lukning, garnrester hvis du har.Underviseren vil også have garn med, der kan købes til fordelagtige priser, samt medbringe nåle, væve og

Læs mere

FOF Kursuscenter
Torvet 12, Herning
Søndag den 17. november 2019, kl. 10-14.25.
18
Nov
event-img
Foredrag

Lind Seniorklub

Søren Klostergaard Poulsen. Livserindringer af Ingvard Helms, et interesant tidsbillede af livet på de støre landbrug.

Læs mere

Lind Sognehus
Kollundvej 47, Lind, Herning
Mandag den 18. november 2019, kl. 14.30.
19
Nov
event-img
Undervisning

Digital taskforce i Hammerum

Vi hjælper med stort og småt i din digitale hverdag.
Har du brug for IT-hjælp?
Har du spørgsmål om din PC, tablet, mobil eller internettet?
Ønsker du hjælp til brugen af gode apps, NemID nøgleapp, eReolen, eKurser mm.?
Kunne du godt tænke dig at komme på Facebook, Snapchat mm., og møde dine gamle klassekammerater, højskolevenner eller børn og børnebørn?

Så kig forbi dit lokalbibliotek og mød IT-kyndige medarbejdere fra Herning Bibliotekerne. Vi hjælpe dig med stort og småt.

Du møder bare op.

Hvis du ikke kan komme i dette tidsrum på dit lokalbiblioteket, men stadig har brug for IT-støtte, hjælp eller vejledning, henviser vi til IT-caféen på Biblioteket i Herning.

www.herningbib.dk/it-cafe

Arrangementet gentages i marts 2020

Læs mere

Biblioteket i Hammerum
Højgade 2 C, Herning
Tirsdag den 19. november 2019, kl. 09.
19
Nov
event-img
Foredrag

Frivillig-forår: Kick-off

Hvordan får vi endnu flere til at få glæde af frivillige fællesskaber?
Få inspiration til at finde nye frivillige og holde fast i dem, I allerede har.

Frivilligcentret i Herning, Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og biblioteket er gået sammen om "Frivilligt Forår", hvor vi sammen vil arbejde for at styrke det frivillige arbejde på tværs af alle områder i og omkring Herning.

Hør gode lokale erfaringer - og oplæg fra Ulla Lund, som er frivillig-chef hos VisitAarhus.

Ulla Lund har tidligere stået i spidsen for det omfattende frivilligprogram knyttet til Smukfest i Skanderborg, og er i dag i spidsen for et stort korps af frivillige i Aarhus. Hun har arbejdet med kommunikation, rekruttering, koordination samt fastholdelse af frivillige i de seneste 20 år, og har gennem tiden været igennem alle facetter vedrørende det frivillige engagement.

Du vil på en spændende, inspirerende og visuel måde høre om etableringen, overvejelserne og opgaverne i det unikke frivilligprogram, som blev skabt i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, og i dag er forankret under vingerne af VisitAarhus. Ulla vil komme ind på, hvad der motiverer mennesker til at blive frivillige, og hvordan man som frivilligorganisation fastholder det vigtige engagement. Du vil forhåbentlig blive inspireret i dit arbejde med frivillige og få gode brugbare værktøjer med hjem. Vi lover at du får et hav af konkrete og tankevækkende eksempler fra Ullas mangeårige arbejde med frivillige, som kan bruges til stor inspiration til ledelse og motivation af frivillige.

Arrangementet er gratis, men for at have et overblik over antallet, skal du melde dig til her

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tirsdag den 19. november 2019, kl. 19.
19
Nov
event-img
Foredrag

Foredrag: Forædling af mennesket - før og nu (via livestream fra Aarhus Universitet)

I starten af 1900-tallet spillede biologividenskaben en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne og eugenik. I dag skaber genterapi og genetiske tests etiske dilemmaer - fx når vi bliver syge, er pårørende, får børn eller fravælger at få dem.
Forelæser: professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet
Sprog: dansk
Entré: gratis

"Er det et problem for menneskets fremtid at alle mennesker, selv dem med fysiske og mentale handicap, får børn?" Sådanne spørgsmål spillede en vigtig rolle i samfundsdebatten i begyndelsen af 1900-tallet. Det blev forstærket af nye videnskabelige erkendelser. Ikke mindst af Darwins og Wallaces beskrivelse af hvor vigtig selektion har været for evolutionen - altså udvælgelse af de individer der har størst succes med at overleve og formere sig. Men også erkendelsen og genopdagelsen af munken og planteforskeren Gregor Mendels arvelighedslove. Hør om hvorledes den spirende biologiske videnskab kom til at spille en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne og eugenik.

"Bør vi i dag omfavne den moderne genetiks enorme potentiale og anvende genredigering klogt?" Hør om hvordan nutidens enorme landvindinger inden for genterapi og genetiske tests - fx fosterdiagnostik - skaber vigtige etiske dilemmaer som flere og flere af os vil stifte bekendtskab med - fx når vi bliver syge, når vi er pårørende og når vi får børn eller fravælger at få dem.

Foredraget henvender sig til alle med interesse for historie, bioteknologi, etik, biologi og moderne samfundsforhold.

Særlig info for gymnasier:
I gymnasieskolen har foredraget særlig relevans for fagene biologi, bioteknologi, historie og samfundsfag. I biologi på A-niveau dækkes således kernestofområder inden for genetik og evolution og supplerende stof inden for bl.a. bioetik, bioteknologi og medicin. I historie og samfundsfag kan foredraget bidrage til at vise eleverne hvorledes viden om historien kan bidrage til at afdække og opnå større forståelse for komplekse problemstillinger i det senmoderne samfund. Foredraget egner sig desuden som en del af et tværfaglig forløb i SRP.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Tirsdag den 19. november 2019, kl. 19-21.
19
Nov
event-img
Foredrag

Forædling af mennesket - før og nu (via livestream fra Aarhus Universitet)

I starten af 1900-tallet spillede biologividenskaben en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne og eugenik. I dag skaber genterapi og genetiske tests etiske dilemmaer - fx når vi bliver syge, er pårørende, får børn eller fravælger at få dem.
Professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet

"Er det et problem for menneskets fremtid at alle mennesker, selv dem med fysiske og mentale handicap, får børn?" Sådanne spørgsmål spillede en vigtig rolle i samfundsdebatten i begyndelsen af 1900-tallet. Det blev forstærket af nye videnskabelige erkendelser. Ikke mindst af Darwins og Wallaces beskrivelse af hvor vigtig selektion har været for evolutionen - altså udvælgelse af de individer der har størst succes med at overleve og formere sig. Men også erkendelsen og genopdagelsen af munken og planteforskeren Gregor Mendels arvelighedslove. Hør om hvorledes den spirende biologiske videnskab kom til at spille en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne og eugenik.

"Bør vi i dag omfavne den moderne genetiks enorme potentiale og anvende genredigering klogt?" Hør om hvordan nutidens enorme landvindinger inden for genterapi og genetiske tests - fx fosterdiagnostik - skaber vigtige etiske dilemmaer som flere og flere af os vil stifte bekendtskab med - fx når vi bliver syge, når vi er pårørende og når vi får børn eller fravælger at få dem.

Foredraget henvender sig til alle med interesse for historie, bioteknologi, etik, biologi og moderne samfundsforhold.

Særlig info for gymnasier:
I gymnasieskolen har foredraget særlig relevans for fagene biologi, bioteknologi, historie og samfundsfag. I biologi på A-niveau dækkes således kernestofområder inden for genetik og evolution og supplerende stof inden for bl.a. bioetik, bioteknologi og medicin. I historie og samfundsfag kan foredraget bidrage til at vise eleverne hvorledes viden om historien kan bidrage til at afdække og opnå større forståelse for komplekse problemstillinger i det senmoderne samfund. Foredraget egner sig desuden som en del af et tværfaglig forløb i SRP.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Studenterhuset - Birk Campus
Birk Centerpark 105, Herning
Tirsdag den 19. november 2019, kl. 19-21.
19
Nov
event-img
Foredrag

Forædling af mennesket - før og nu (via livestream fra Aarhus Universitet)

I starten af 1900-tallet spillede biologividenskaben en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne og eugenik. I dag skaber genterapi og genetiske tests etiske dilemmaer - fx når vi bliver syge, er pårørende, får børn eller fravælger at få dem.
Forelæser: professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet
Sprog: dansk
Entré: gratis

"Er det et problem for menneskets fremtid at alle mennesker, selv dem med fysiske og mentale handicap, får børn?" Sådanne spørgsmål spillede en vigtig rolle i samfundsdebatten i begyndelsen af 1900-tallet. Det blev forstærket af nye videnskabelige erkendelser. Ikke mindst af Darwins og Wallaces beskrivelse af hvor vigtig selektion har været for evolutionen - altså udvælgelse af de individer der har størst succes med at overleve og formere sig. Men også erkendelsen og genopdagelsen af munken og planteforskeren Gregor Mendels arvelighedslove. Hør om hvorledes den spirende biologiske videnskab kom til at spille en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne og eugenik.

"Bør vi i dag omfavne den moderne genetiks enorme potentiale og anvende genredigering klogt?" Hør om hvordan nutidens enorme landvindinger inden for genterapi og genetiske tests - fx fosterdiagnostik - skaber vigtige etiske dilemmaer som flere og flere af os vil stifte bekendtskab med - fx når vi bliver syge, når vi er pårørende og når vi får børn eller fravælger at få dem.

Foredraget henvender sig til alle med interesse for historie, bioteknologi, etik, biologi og moderne samfundsforhold.

Særlig info for gymnasier:
I gymnasieskolen har foredraget særlig relevans for fagene biologi, bioteknologi, historie og samfundsfag. I biologi på A-niveau dækkes således kernestofområder inden for genetik og evolution og supplerende stof inden for bl.a. bioetik, bioteknologi og medicin. I historie og samfundsfag kan foredraget bidrage til at vise eleverne hvorledes viden om historien kan bidrage til at afdække og opnå større forståelse for komplekse problemstillinger i det senmoderne samfund. Foredraget egner sig desuden som en del af et tværfaglig forløb i SRP.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere

Herning Friskole
H.C. Ørsteds Vej 68, Herning
Tirsdag den 19. november 2019, kl. 19-21.
20
Nov
event-img
Undervisning

Digital taskforce i Kibæk

Vi hjælper med stort og småt i din digitale hverdag.
Har du brug for IT-hjælp?
Har du spørgsmål om din PC, tablet, mobil eller internettet?
Ønsker du hjælp til brugen af gode apps, NemID nøgleapp, eReolen, eKurser mm.?
Kunne du godt tænke dig at komme på Facebook, Snapchat mm., og møde dine gamle klassekammerater, højskolevenner eller børn og børnebørn?

Så kig forbi dit lokalbibliotek og mød IT-kyndige medarbejdere fra Herning Bibliotekerne. Vi hjælpe dig med stort og småt.

Du møder bare op.

Hvis du ikke kan komme i dette tidsrum på dit lokalbiblioteket, men stadig har brug for IT-støtte, hjælp eller vejledning, henviser vi til IT-caféen på Biblioteket i Herning.

www.herningbib.dk/it-cafe

Arrangementet gentages i marts 2020

Læs mere

Biblioteket i Kibæk
Solbakken 30, Kibæk
Onsdag den 20. november 2019, kl. 09.
20
Nov
event-img
Undervisning

Fransk café

Parlez-vous français?
Er svaret "oui" er Fransk Café på Biblioteket i Herning garanteret noget for dig!

Den franske café er din mulighed for at mødes med andre, der, ligesom du, har lyst til at tale fransk.

Alle er velkomne - uanset om dansk eller fransk er dit modersmål. Det er naturligvis en forudsætning, at du kan konversere på fransk og har lyst til at tale sproget.

Vi mødes hveranden onsdag (i ulige uger) kl. 13.00-14.00.

Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Yderligere information: Tina Daugaard, tlf. 51 70 29 33, bibtid@herning.dk

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 20. november 2019, kl. 13.
20
Nov
event-img
Foredrag

DR Klub Klassisk: Gustav Mahlers 4. symfoni

Hør om en af de største komponister fra årene omkring år 1900.
Efterårsssæsonen i DR Klub Klassisk afsluttes med Gustav Mahle4r i anledning af, at hans musik er temaet i Torsdagskoncerten d. 14. november på P2.
Mahler døde i en tidlig alder plaget af stress og et svagt hjerte. Inden da havde han prøvet at skrive sig ud af en alvorlig krise, nemlig at hans hustru bedrog ham. Han nåede at lave 10 symfonier, som alle har været med til at gøre ham til en af de største komponister i sin tid.

Du kan finde opførelser af Mahlers symfonier på bibliotekets digitale musiktilbud, medici.tv. For at få adgang skal du bo i Herning kommune og være oprettet som bruger på biblioteket.
Find Mahler her

Til at guide os gennem værket denne aften har vi Sanna Ripatti, som har spillet i Ensemble MidtVest siden ensemblets start i 2002. Hun har to gange modtaget priser ved Den danske pladebranches årlige prisuddeling, P2-prisen. Derudover har hun vundet flere priser, bl.a. tredjepladsen ved DRs kammermusikkonkurrence i 2005 med Talisker Kvartetten, som hun selv har dannet.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en oplægsholder med en musikfaglig baggrund, som guider deltagerne gennem værket, andre gange er det et af klubbens medlemmer.
DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.

Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at være med DR Klub Klassisk

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Onsdag den 20. november 2019, kl. 19.
21
Nov
event-img
Foredrag

Svend Brinkmann

Torsdag 21. november 2019 kl. 19:00. plads til at være menneske? helt nyt foredrag med svend brinkmann.
På denne aften går Svend Brinkmann på tværs af sin kendte trilogi "Stå fast", "Ståsteder" og "Gå glip" og spørger polemisk, hvordan det står til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastighedskultur? Et spørgsmål, som også peger frem mod hans kommende bog med arbejdstitlen Hvad er et menneske?

SLÅR VI OVERHOVEDET TIL? ELLER HAR VI BEHOV FOR EN HELT NY TYPE MENNESKER?

Svend Brinkmann tager i dette foredrag på vanlig vis pulsen på tidens tendenser og strømninger anno 2019, og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:

Er der plads til kærlighed, tillid og tilgivelse i dag?

Hvad med sorg hos os selv og andre? Har vi tid og rummelighed til et eksistentielt grundfænomen som sorg, der jo synes ude af trit med kravene om at være positiv, fleksibel og omstillingsparat?

Er der overhovedet plads til at være menneske i det moderne samfund?

Skal vi lave menneskene om, så de passer bedre til præstationssamfundet, f.eks. gennem nye pædagogikker og ledelsesformer? - eller skal vi omforme samfundet, så det passer bedre til menneskets grundlæggende væsenstræk?

SVEND BRINKMANN: HVILKEN RETNING ER VI PÅ VEJ I?

Psykologiprofessor Svend Brinkmann blev for alvor kendt i offentligheden, da han i 2014 udgav bogen "Stå fast", som blev en bestseller ved at opfordre til modstand mod tidens udviklingstvang. Siden fulgte "Ståsteder", der søgte at indkredse nogle etiske og eksistentielle grundværdier, som er værd at stå fast på. Og endelig Brinkmanns afsluttende bog i trilogien "Gå glip", der undersøgte, hvordan vi skal indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt. Bøgerne har alle været fast inventar på boghandlernes bestseller-lister i årevis, og vi er derfor ekstra glade for at kunne præsentere en aften, der nu kigger fremad. For hvad er status? Og hvilken retning er vi på vej i? Emner, som også peger frem mod Svend Brinkmanns kommende udgivelse "Hvad er et menneske?"

Håber vi ses til en spændende, provokerende, men ikke mindst rigtig vigtig aften!

ARRANGØR: TIKKO ApS

YDERLIGERE INFORMATION

TID

Torsdag 21. november 2019 kl. 19.00

STED

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 21. november 2019
21
Nov
event-img
Undervisning

Digital taskforce i Aulum

Vi hjælper med stort og småt i din digitale hverdag.
Har du brug for IT-hjælp?
Har du spørgsmål om din PC, tablet, mobil eller internettet?
Ønsker du hjælp til brugen af gode apps, NemID nøgleapp, eReolen, eKurser mm.?
Kunne du godt tænke dig at komme på Facebook, Snapchat mm., og møde dine gamle klassekammerater, højskolevenner eller børn og børnebørn?

Så kig forbi dit lokalbibliotek og mød IT-kyndige medarbejdere fra Herning Bibliotekerne. Vi hjælpe dig med stort og småt.

Du møder bare op.

Hvis du ikke kan komme i dette tidsrum på dit lokalbiblioteket, men stadig har brug for IT-støtte, hjælp eller vejledning, henviser vi til IT-caféen på Biblioteket i Herning.

www.herningbib.dk/it-cafe

Arrangementet gentages i marts 2020

Læs mere

Biblioteket i Aulum
Markedspladsen 2, Aulum
Torsdag den 21. november 2019, kl. 09.
21
Nov
event-img
Undervisning

Få hjælp i IT-caféen på biblioteket i Herning!

Dygtige og engagerede frivillige står klar til at hjælpe dig.
II-caféen drives af dygtige og engagerede frivillige, der står parat til at hjælpe med stort og småt indenfor it - så tøv ikke med at kigge forbi, hvis computeren, mobilen eller e-bogslæseren driller!

Du kan enten medbringe dit eget it-udstyr eller få hjælp på de opstillede pc'ere.

I IT-caféen kan du bl.a.:

Få hjælp til at komme i gang med at bruge en pc
Få hjælp til iPad, tablets, smartphones og lign.
Få hjælp til at bruge e-ressourcer som borger.dk og lign.
Og meget mere!
Du behøver ikke tilmelde dig. Du møder bare op med det emne, du gerne vil vide mere om eller har behov for hjælp til. Alle er velkomne!

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Torsdag den 21. november 2019, kl. 10.
21
Nov
event-img
Workshop

Bliv klar til julen

Kom og få Inspiration til Juledekorationen medbring lys, skåle, fade, saks, kniv, hvad du ellers gemmer af ting, så vil Karen Olesen hjælpe og inspirere dig. Pris 100 kr. inkl. kaffe ,forfriskning og materialer, Tilmelding: senest.
14 November-betaling ved tilmelding

Læs mere

Rosenlund Aktivitetshus
Sydgaden 8, Herning
Torsdag den 21. november 2019, kl. 14-17.
21
Nov
event-img
Foredrag

Caminoen - for os der gik og os, som gerne vil

Hør om lokales oplevelser på Caminoen.
Hvad er det, man oplever på Caminoen?
Hvorfor betyder det noget, at gå den lange tur i stilhed?
Og er det mon noget for mig?

En aften for både erfarne og nysgerrige pilgrimsvandrere.

Kom til en aften, hvor der er tid til at snakke om oplevelserne på pilgrimsvandringen.
Vi har inviteret tre lokale til at fortælle om deres oplevelser - og sat tid af til at tale oplevelserne igennem. Både med andre, der har gået turen og med nysgerrige, som måske overvejer en gang selv at tage skridtet - og skridtene.

Del dine tricks med kommende pilgrimsvandrere og få måske nye perspektiver på dine oplevelser af at dele dem med andre.

Billetprisen er 25 kroner - inklusiv Dagmar Bios kaffe og kage

Køb billet her

BEMÆRK: Arrangementet foregår i Dagmar Bio, Bredgade 36, 7280 Sønder Felding

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Torsdag den 21. november 2019, kl. 19.
23
Nov
event-img
Workshop

COBRA junior - julegaveworkshop

I Cobra Juniors julegave-workshop undersøger vi museets udstilling og laver julegaver i værkstedet inspireret heraf. Vi slutter af med en lille fernisering kl.13.15, hvor familie etc. er velkomne. Kl. 11.30 - 12.00: Frokostpause - husk madpakke!

Læs mere

Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum
Birk Centerpark 1, Herning
Lørdag den 23. november 2019, kl. 10.30-13.30.
25
Nov
event-img
Undervisning

Digital taskforce i Sunds

Vi hjælper med stort og småt i din digitale hverdag.
Har du brug for IT-hjælp?

Har du spørgsmål om din PC, tablet, mobil eller internettet?
Ønsker du hjælp til brugen af gode apps, NemID nøgleapp, eReolen, eKurser mm.?
Kunne du godt tænke dig at komme på Facebook, Snapchat mm., og møde dine gamle klassekammerater, højskolevenner eller børn og børnebørn?

Så kig forbi dit lokalbibliotek og mød IT-kyndige medarbejdere fra Herning Bibliotekerne. Vi hjælpe dig med stort og småt.

Du møder bare op.

Hvis du ikke kan komme i dette tidsrum på dit lokalbiblioteket, men stadig har brug for IT-støtte, hjælp eller vejledning, henviser vi til IT-caféen på Biblioteket i Herning.

www.herningbib.dk/it-cafe

Arrangementet gentages i marts 2020

Læs mere

Biblioteket i Sunds
Sunds Hovedgade 50, Sunds
Mandag den 25. november 2019, kl. 09.