Viser 61-80 ud af 327 resultater

4
Dec
event-img
Foredrag

Til søs med Mikkel Beha

Tag med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana.
Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med humor og stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med efter at have besøgt over 50 lande og rejst verden tynd med sin familie. Han er tv-vært, tidligere tv-redaktør og producer. Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra tv-serien Kurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Man. d. 4. december 2017, kl. 19.
4
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Cohen - En hyldestkoncert

7. november er det et år siden Leonard Cohen forlod os - og da det i December 2017 præcist er 50 år siden udgivelsen af hans debutplade "Songs Of Leonard Cohen".
- hvad kunne så være mere passende end at hylde den store Mester endnu engang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

I år er det ovenikøbet præcis 50 år siden Cohen debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedshow 22. februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: "I'm afraid I cannot do this", hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elsket og bliver sunget verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog, blandt andre Herning-brødrene Lars og Troels Skjærbæk.

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Man. d. 4. december 2017, kl. 20.
21
Nov
event-img
Andet

Pilates For Begyndere

V/ Bente Tromborg.
Pilates for begyndere Pilates er for dig, der drømmer om at få en fladere mave, en stærkere ryg, mere energi, mindre stress og en flot rank kropsholdning.

Med pilates-øvelserne udvikler du en stærk "kropskerne". Vi vil træne din kerne, som består af de dybe mavemuskler sammen med musklerne nærmest rygsøjlen.

Læs mere om pilates for begyndere

Den bevidste brug af åndedrættet gør, at du dykker helt ind i øvelserne og kroppens bevægelser, og kan på den måde øge din kropsbevidsthed og reducere stress. Vi afslutter pilates timerne i Herning med en velgørende afspænding.

6 grunde til at Pilates er godt for dig og din sundhed

 • Pilates styrker dine mave- og rygmuskler
 • Pilates giver dig en pæn krop
 • Pilates giver dig en bedre kropsholdning
 • Pilates øger din krops smidighed
 • Du lærer, hvordan sind og krop arbejder sammen
 • Pilates har fokus på vejrtrækning, det hjælper mod stress
 • Læs mere

  FOF Herning
  Torvet 12-14, Herning
  Man. d. 14. august til man. d. 4. december 2017, kl. 16.45-17.55.
  21
  Nov
  event-img
  Andet

  Pilates For Letøvede

  V/ Bente Tromborg.
  Pilates for letøvede Få en flot, sund og dynamisk kropsholdning med Pilates i Herning.
  Pilates er en yderst effektiv og samtidig særdeles behagelig træning. Har du et godt kendskab til grundprincipperne og basisøvelserne i pilates, og er du klar til at bygge mere på, så er dette hold lige noget for dig.

  Læs mere om pilates for letøvede

  Hvad får jeg ud af dette kursus?
  Din krop bliver bedre og bedre for eneste lektion, indtil den er helt i topform. Derudover opnår du en helt igennem vidunderlig følelse af velvære og tilpashed i kroppen, samtidig med at du sikrer dig selv en god og rolig nat.

  Hvad siger andre om pilates?
  "Pilates er simpelt hen ren meditation for kroppen og en indsprøjtning til positiv velvære."
  Dorthe

  Læs mere

  FOF Herning
  Torvet 12-14, Herning
  Man. d. 14. august til man. d. 4. december 2017, kl. 18.05-19.15.
  5
  Dec
  event-img
  Andet

  Forfatteraften: Jesper Wung Sung

  Forfatteraften med udgangspunkt i den anmelderroste roman "En anden gren".
  Herning Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere forfatter Jesper Wung-Sung.

  Han kommer denne aften og fortæller om sin anmelderroste roman " En anden gren", der udkom dette efterår.
  Romanen tager afsæt i Jesper Wung-Sungs egen familiehistorie. Da det er en er en biografisk kærlighedsroman om det utrolige møde og forhold mellem forfatterens oldeforældre.
  I 1902 åbner Tivoli dørene for en eksotisk og spektakulær udstilling. Blandt parkens forlystelser kan man opleve ægte kinesere! De er kommet direkte fra Canton, Shanghai og Hong Kong. Man kan opleve dem arbejde, tilberede mad og underholde. Og i programmet står der, at det er "aldeles forbausende og grænser til det utrolige, hvad en Kineser kan udholde af legemlige Pinsler'.
  Blandt kineserne er San Wung Sung. Blandt gæsterne er Ingeborg Danielsen. De forelsker sig, ordløst og intenst. De trodser samfundets fordømmelse for at være sammen og stifte familie.
  Det er en fascinerende historie!

  Foredraget afholdes på Biblioteket i Herning, Lokale A, B og C på anden sal.

  Billet á 100 kr. inkl. kaffe, te og småkage købes her

  Læs mere

  Herning Bibliotekerne
  Østergade 8, Herning
  Tir. d. 5. december 2017, kl. 19-21.
  21
  Nov
  event-img
  Billedkunst

  Billedkunst - Maleri

  Dette kursus henvender sig til alle, der har lyst til at prøve kræfter med maleriet - Både begyndere og øvede. v/ Anne Grarup.
  Dette kursus henvender sig til alle, der har lyst til at prøve kræfter med maleriet, både begyndere og øvede. Gennem kursets forløb får du mulighed for at udvikle dit personlige udtryk, hvad enten du gerne vil arbejde med det klassiske, abstrakte eller eksperimenterende maleri.

  Kurset indeholder: Sparring og individuel vejledning, opbygningen af maleriet, blanding af farver, farvelære, komposition og teknikker.

  Materialer: Du skal selv medbringe alle materialer til kurset. Bl.a. blyanter til optegning og evt. skitsepapir. Pensler i forskellige størrelser. Akrylfarver: Magenta, cyan, citron gul, sort og hvid. Forskellige størrelser lærred og engangstallerkner

  Læs mere

  Herning Højskole
  Højskolevej 11, Herning
  Tir. d. 19. september til tir. d. 5. december 2017, kl. 09.30-12.05.
  21
  Nov
  event-img
  Andet

  Fysio-pilates For Begyndere (h)

  V/ Heidi Aagaard.
  Få en bedre balance og en stærkere krop med fysio-pilates
  Dette kursus henvender sig til dig, der har gener i ryg, skuldre, hofter, knæ m.m. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Fysio-Pilates.

  Træningen er blandt andet god til ryg- og nakkeproblemer, bækken og bækkenbund, og ikke mindst Hofter. Derudover er træningen god til at afhjælpe ved problemer med balancen og giver en solid kropsholdning.

  Læs mere om fysio pilates

  Hvad indeholder kurset?
  På dette kursus vil vi fokusere på at styrke de små muskler omkring rygsøjlen, som har stor betydning for stabiliteten i kroppen. Derudover vil vi lære de overfladiske og kraftige muskler at slappe af, samtidig med at vi bruger vejrtrækningen til vores fordel og der arbejdes med at udføre øvelserne korrekt og samtidigt bruge vejrtrækningen på en hensigtsmæssig måde. Ved alle øvelser, er den korrekte kropsholdning i centrum, sådan at dine muskler og led ikke overbelastes. I træningen vil også indgå knibeøvelser, samt øvelser af muskelkorsettet.

  Øvelserne foregår primært på en måtte på gulvet enten fremliggende, rygliggende eller på siden, men vi laver også øvelser siddende og stående. Øvelsernes sværhedsgrad er helt og holdent afhængigt af de forskellige deltageres niveauer og tilpasses derefter.

  Hvorfor netop den træningsfom?
  Ved at træne Fysio-pilates lærer du principper, som kan bruges ved almindelige daglige gøremål, såsom støvsugning, tørre støv af, løft, bilkørsel, havearbejde osv. Samtidig får du en stærk kropsholdning, større kropsbevidsthed, smidighed, mindre stress og en bedre balance.

  Tilmeld dig kurset allerede i dag ved at trykke på knappen "tilmeld".

  HENSYNTAGENDE (H)
  Dette hensyntagende hold er for dig, der har gigt, iskias,nakke-/skulderproblemer, piskesmæld eller andet.
  Maks 7 deltagere på holdet

  Læs mere

  DGI-huset
  Kousgaards Plads 3, Herning
  Tir. d. 15. august til tir. d. 5. december 2017, kl. 12.15-13.25.
  6
  Dec
  event-img
  Andet

  Fransk café: Vous parlez francais?

  Fransk Café er for dig, der gerne vil mødes med andre, der taler fransk, uanset om sproget er dit modersmål. Det er en forudsætning, at du kan konversere på fransk. Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.
  Caféen er åben hver anden onsdag i de ulige uger fra kl. 12.30-13.30. Inspiration til samtale får I fra franske medier, idekort, bibliotekets samling m.m. Fransk Café vil være selvkørende, og der vil ikke være en underviser til stede. Dog vil personale fra biblioteket være til stede for at hjælpe jer i gang

  Læs mere

  Herning Bibliotekerne
  Østergade 8, Herning
  Ons. d. 6. december 2017, kl. 12.30-13.30.
  6
  Dec
  event-img
  Skuespil

  Doktor Proktors tidsbadekar

  MAD &TEATER Medbring billetten hos Ristorante Ravello og få 20% rabat på maden (ikke drikkevarer).

  Læs mere

  Team Teatret
  Østergade 32, Herning
  Ons. d. 6. december 2017, kl. 18.30.
  21
  Nov
  event-img
  Billedkunst

  Kunstmaling - For Den Let øvede

  Forfølg dine egne ideer indenfor malerkunsten. v/ Maj-Britt Christensen.
  Her er kurset, hvor du kan forfølge dine egne ideer indenfor malerkunsten.

  Du har måske arbejdet med kunst igennem flere år og har et ønske om at finde din mere personlige stil. Du har behov for at lære flere materialer, teknikker og udtryksmåder at kende? Du vil gerne udfordres både af andre kursister såvel som af instruktøren. Du vil i hele forløbet kunne arbejde med dine egne værker

  Læs mere

  Herning Højskole
  Højskolevej 11, Herning
  Ons. d. 20. september til ons. d. 6. december 2017, kl. 10-13.35.
  21
  Nov
  event-img
  Billedkunst

  Billedkunst - Maleri

  Dette kursus henvender sig til alle, der har lyst til at prøve kræfter med maleriet - Både begyndere og øvede. v/ Anne Grarup.
  Dette kursus henvender sig til alle, der har lyst til at prøve kræfter med maleriet, både begyndere og øvede. Gennem kursets forløb får du mulighed for at udvikle dit personlige udtryk, hvad enten du gerne vil arbejde med det klassiske, abstrakte eller eksperimenterende maleri.

  Kurset indeholder: Sparring og individuel vejledning, opbygningen af maleriet, blanding af farver, farvelære, komposition og teknikker.

  Materialer: Du skal selv medbringe alle materialer til kurset. Bl.a. blyanter til optegning og evt. skitsepapir. Pensler i forskellige størrelser. Akrylfarver: Magenta, cyan, citron gul, sort og hvid. Forskellige størrelser lærred og engangstallerkner

  Læs mere

  Herning Højskole
  Højskolevej 11, Herning
  Ons. d. 20. september til ons. d. 6. december 2017, kl. 18.15-20.50.
  7
  Dec
  event-img
  Skuespil

  Doktor Proktors tidsbadekar

  MAD &TEATER Medbring billetten hos Ristorante Ravello og få 20% rabat på maden (ikke drikkevarer).

  Læs mere

  Team Teatret
  Østergade 32, Herning
  Tor. d. 7. december 2017, kl. 12 & 18.30.
  7
  Dec
  event-img
  Andet

  Snejbjerg Ældreklub

  Banko og hyggeeftermiddag.

  Læs mere

  Snejbjerg Menighedshus
  Sydgaden 22, Snejbjerg, Herning
  Tor. d. 7. december 2017, kl. 14.45.
  7
  Dec
  event-img
  Foredrag

  Thomas Milsted - om positiv psykologi, lykke og trivsel

  Kom og oplev et inspirerende og tankevækkende foredrag, der handler om mennesker - og om positiv psykologi, lykke og trivsel. Et foredrag hvor deltagerne lærer at være mere til stede, nærværende, engagerede og glade.
  Thomas Milsted er en underholdende foredragsholder, og han er god til at gøre kompliceret stof let at forstå. Foredraget giver dig ny indsigt i livsglædens byggesten, og viser dig vejen til et lykkeligere liv. Det er livsglæde, trivsel og velvære, der gør os robuste over for livets udfordringer, og livsglæden er derfor også en væsentlig del af vores forsvarsværk imod for stress, sygdom og mistrivsel.

  Thomas Milsted har i mere end et årti været en af landets mest benyttede foredragsholdere inden for områderne stress, trivsel og og positiv psykologi. Han har udgivet flere bøger om emnet - og har senest skrevet bogen "Stresset - hvornår har du selv et ansvar?" som udkom her i 2017

  Læs mere

  Herning Bibliotekerne
  Østergade 8, Herning
  Tor. d. 7. december 2017, kl. 19.
  7
  Dec
  event-img
  Show/stand up

  Linie 3 Juleshow 2017

  OBS: Koncerten er i 2017. Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!

  Læs mere

  MCH Herning Kongrescenter
  Østergade 37, Herning
  Tor. d. 7. december 2017, kl. 20.
  8
  Dec
  event-img
  Skuespil

  Doktor Proktors tidsbadekar

  MAD &TEATER Medbring billetten hos Ristorante Ravello og få 20% rabat på maden (ikke drikkevarer).

  Læs mere

  Team Teatret
  Østergade 32, Herning
  Fre. d. 8. december 2017, kl. 18.30.
  8
  Dec
  event-img
  Show/stand up

  Linie 3

  Koncerten er i 2017 !

  Læs mere

  MCH Herning Kongrescenter
  Østergade 37, Herning
  Fre. d. 8. december 2017, kl. 20.
  8
  Dec
  event-img
  Andet/Ukendt

  Nikolaj & Piloterne

  Nikolaj og hans management har hørt jer ! Efter en udsolgt koncert i efteråret 2016, vender Nikolaj og Piloterne nu tilbage til Fermaten, men denne gang med fuldt setup. Koncerten er kun med ståpladser og du må gerne synge med !
  Med sig rundt har Nikolaj Christensen et hold garvede piloter og et 'greatest hits-sæt' bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog. Med på sætlisten finder man også det nye nummer, 'Pis og papir', som i sig selv viser, hvordan eventyreren og historiefortælleren, Nikolaj Christensen, er tilbage for fuld kraft.

  Syng med på alle de kendte sange ‘Vicky‘, ‘Har Det Fint‘ og ‘Kommer nok hjem‘ m.fl

  Læs mere

  Fermaten
  Smallegade 4, Herning
  Fre. d. 8. december 2017, kl. 21.
  21
  Nov
  event-img
  Andet

  Akryl- Og Oliemaling

  Oplev glæden ved at arbejde med form, farver og kompositioner. v/ Norman Alfred Davis.
  Akryl- og oliemaling for begyndere og fortsættere

  er et kursus, der er skræddersyet til dig, som gerne vil bruge din fantasi, dine hænder, dine øjne og opleve glæden ved at arbejde med form, farve og kompositioner. Materialer til kurserne: Kunstnerpensler nr. 8-10-12 evt. spartler. Akrylfarver: 500 ml bøtter eller oliefarver i tuber: Magentarød, cyanblå, citrongul, sort og hvid. Malelærred 50x60 cm. Engangstallerkener til farveblanding. Ring til underviseren for yderligere oplysninger. Materialeudgifter er ikke medregnet i prisen.

  En tidligere deltager udtaler følgende om Norman (Bob):

  At sige ja til at komme med på dit fredagshold - er som at sige ja til at tage med på dit flyvende tæppe og tage turen henover en verden fuld af liv. - en verden som er skabt af former, farver og teknik, men det er ikke kun det det handler om, når vi møder op her! Det er langt mere! For du formår også at skabe den gode og lattermilde atmosfære på hele fredagsholdet, - og det er noget som gør, at vi føler os godt tilpas allerede når vi træder ind ad døren. Det er så let at føle en venskabelig samhørighed, og det er også en stor grund til, at vi alle sammen er så glade for at være her på dit hold! - Og det på trods af, vi ikke er ens.
  Nu er det så, at vi alle sammen griber ud efter den grønne farve, og håber med hjertet at du igen - efter sommerferien, vil tage dit fredagshold med på nye eventyr.- men vi kan godt vente med svaret til senere, bare det bliver et ja fra dig!

  Læs mere

  Herning Højskole
  Højskolevej 11, Herning
  Fre. d. 29. september til fre. d. 8. december 2017, kl. 09.30-12.05.
  9
  Dec
  event-img
  Skuespil

  Doktor Proktors tidsbadekar

  MAD &TEATER Medbring billetten hos Ristorante Ravello og få 20% rabat på maden (ikke drikkevarer).

  Læs mere

  Team Teatret
  Østergade 32, Herning
  Lør. d. 9. december 2017, kl. 12 & 16.

  Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

  Felter markeret med * er påkrævet