Event Information

Man. d. 18. september 2017 til man. d. 19. marts 2018 , 6 kursusdage kl. 14.

Rosenlund Centret, Sydgaden 6-10, Snejbjerg

Ukendt

Klik her for at tilmelde dig

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rosenlund Højskole

Bon Jovi Jam

Program for Rosenlund Højskole 2017 - 2018 Højskoleeftermiddage holdes i samarbejde med DOF Herning. Mandage kl. 14.00 - 16.00 Pris for pensionister er 50 kr. og for øvrige 60 kr. Prisen er inkl. kaffe Mandag 18. sep. 2017 Basserne fra Rødding. En.

Sangeftermiddag! "Basserne" er 5 mænd, der i flere år har sunget i Rødding Egnskor på Rødding Højskole. Udgangspunktet er de gode, gamle sange og melodier fra 50- og 60erne, bl.a. Four Jacks. De synger også fra højskolesangbogen. Mandag 23. okt. 2017 Politiassistent Birgitte Jacobsen, Egå holder foredrag om: "Kvinder i en mandeverden". Om at arbejde i en mandsdomineret verden, hvor jargon og opførsel ofte er ført an af mændene. Hvor vold, ulykker og død er en del af hverdagen. Vi får indblik i, hvad rigtigt politiarbejde går ud på. Det er nok ikke helt, som vi ser på TV. Birgitte vil fortælle om både barske og sjove oplevelser. Mandag 20. nov. 2017 Valgmenighedspræst Morten Kvist, Herning: Boggennemgang. Morten Kvist vil gennemgå bogen "Fisk har ingen fødder", og lidt fra fortsættelsen " Nogenlunde på størrelse med universet". Bøgerne er skrevet af den islandske forfatter Jon Kalman Stefansson. Det er en historie om en islandsk slægt fra begyndelsen af det 20. århundrede og frem til i dag. Mandag 8. jan. 2018 Dennis Flydtkjær, Snejbjerg, MF for Dansk Folkeparti. Dennis Flydtkjær vil fortælle om sin vej til Christiansborg og løst og fast fra sit politiske liv. Mandag 5. feb. 2018 Min farfar var nazispion! Birgitte Dyrberg, der er redaktør på Karup Ugeavis, vil fortælle om sin farfar, der var nazispion og, hvad det har betydet for familien. Mandag 19. mar. 2018 En vandretur langs grænsen. Mette og Poul Nørup, Esbjerg fortæller ved hjælp af billeder og sang om, hvad man kan se og opleve på en vandretur gennem grænselandet fra Vadehavet til Hørup Hav via gendarmstien. Hold 317001d

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet