Event Information

Lør. d. 7. april 2018 , kl. 12.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 165 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Souvenirs

Bon Jovi Jam

Det bliver en frokostkoncert med højt humør og højt til loftet, for Souvenirs har været på landevejen i 25 år - Og det skal fejres!

Med en perlerække af kendte ørehængere som "I et Sommerhus", "Jeg troed' du var hos Mikael" og "Jeg hader Susanne", lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på.

Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums. Den nyeste, TANGOPARTNER, udkom i foråret 2016. Ørehårene rejser sig, når Sofie Bonde synger. Men også når hun, med pokerfjæs, snakker om helbredende dyr, aquaplaning og spansk poesi. Tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem. Og med Nils Torp's ligeledes ret overraskende guitarspil og Klaus Pindstrup's virtuose violin tager musikken konstant nye drejninger.

Sofie Bonde sang og guitar
Nils Torp guitar
Klaus Pindstrup violin

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet