Event Information

Tor. d. 26. april 2018 , kl. 20.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 125 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Chris Grey & The BlueSpand

Bon Jovi Jam

Trioen Chris Grey & The BlueSpand er for alvor ved at bide sig fast hos musikelskere med hang til groovy og funky blues.

Bandet er gået viralt på Facebook med live-videoen "Grab'em by the elbow" der nærmer sig en million visninger, og senest videoen "Mammas Mammalaid" der blot 10 dage efter udgivelsen ramte én million views. Fusionen af blues, soul, funk, r´n´b etc. giver bandet deres sound og et afvekslende udtryk.

Det unikke og kreative sammenspil har ført til CD udgivelsen "Lotta Love", der allerede har skabt stor opmærksomhed blandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australien mm. Bandet har stor live-erfaring fra både Danmark, Tyskland og Sverige, hvor de har flere tournéer bag sig.

Sidste år var et af trækplastrene på Eutin Bluesfest Chris Grey & The BlueSpand, og i 2018 spiller de som hovednavn på både R'n'B festival i Letland og Blues'n'Jazz festival i Tyskland.

Line-up:
Chris Grey: Lead vokal/guitar
Kasper Lauersen: Bas/vokal
Lars von TrommenStick: Trommer/vokal

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet