Event Information

Tor. d. 19. april 2018 , kl. 20.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 155 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Mathias Heise Quadrillion

Bon Jovi Jam

Et indlysende talent og overbevisende performance har - deres unge alder til trods - gjort Mathias Heise Quadrillions til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de bl.a. har spillet på store festivaler i Kina, Hong Kong, Malaysia, Marokko og Tjekkiet.

Forrygende fusion, funk, rock og jazz! Det hele!
- Sådan skrev Gaffas anmelder Ivan Rod blandt andet i sin anmeldelse af Mathias Heise Quadrillion og deres seneste album ‘Decadence', der udkom i juni 2017.

Udover at mestre den svære kromatiske mundharpe er 24-årige Mathias Heise en eminent dygtig komponist og pianist, og han omgiver sig med et yderst kompe­tent og voldswingende fusionshold i bandet Mathias Heise Quadrillion, der består af jævnaldrende og lige så talentfulde musikere:

Mathias Heise Quadrillion har spillet sammen siden 2012 og har siden formået at skabe et anderledes, unikt og meget personligt nutidigt udtryk, der appellerer til både unge crossover fans og hardcore jazz-fusion nørder.

Iørefaldende kompositioner tilført jazzens harmonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens hårdtslående, primale rytmer og fusionerer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt.

Line-up:
Mathias Heise: Mundharpe & keyboards
Mads Christiansen: Guitar
David Vang: Bas
Aksel Stadel Borum: Trommer

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet