Event Information

Søn. d. 18. marts 2018 , kl. 15.

Sct. Johannes Kirke, Gl. Landevej 152 A

(Entré: 100 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

The Crucifixion - John Stainer

Bon Jovi Jam

Midtjysk Korsamarbejde (Gesta Danorum, Holstebro, Herning Korforening, Viborg Kammerkor) opfører John Stainers The Crucifixion Pris: 100,- Tenor: Anders Christensen Bas: Thomas Larsen Späth Orgel: Ingegerd Boegh Dirigent: Jesper Fjord.

The Crucifixion er et oratorium komponeret af John Stainer i 1887. Med tekst af W. J. Sparrow Simpson har Stainer skrevet et værk for tenor- og bassolist, blandet kor og orgel, der omhandler Jesus' sidste dage op til hans korsfæstelse. Stainer havde til hensigt at stykket skulle være en del af standardrepertoiret i de fleste sognekirker. Derfor omfatter værket også fem salmer som menigheden skal synge med på.

Selvom komponisten Ernest Walker skrev følgende om værket i 1924, at "Musikere i dag ikke har brug for The Crucifixion" og Stainer selv karakteriserede sit arbejde som "affald", fortsætter værket med at blive opført i dag.

The Crucifixion er det første store værk, som Midtjysk Korsamarbejde opfører. korsamarbejdets koncept er at ville opføre større korværker med jævne mellemrum til glæde for det midtjyske koncertpublikum

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet