Event Information

Tor. d. 19. april 2018 , kl. 19.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Entré: 100 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Forfatteraften - Leonora Christina Skov

Bon Jovi Jam

Herning Bibliotekerne er glade for at præsentere Leonora Christina Skov, der kommer fortæller om sin seneste roman "Den, der lever stille".

Herning Bibliotekerne er glade for at præsentere Leonora Christina Skov, der kommer fortæller om sin seneste roman "Den, der lever stille".
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. "Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem", siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over. I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden.

Billetpris 100 kr. inkl. kaffe, te og småkage.
Køb billet her

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet