Event Information

Ons. d. 28. marts 2018 , kl. 13.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Gratis billetter)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Værtens Vildeste Quizshow på biblioteket

Bon Jovi Jam

Den kendte TV-vært og "far" til Karmaboy", Jacob Riising udfordrer Hernings børn og deres voksne i en supersej quiz fyldt af fis og ballade.

Så er det tid til at hanke op i børn, unge, tanter, oldeforældre og alle andre kloge-åger og quiz-hoveder i nabolaget.

Onsdag 28. marts får Biblioteket i Herning besøg af en af Danmarks allermest hardcore quiz-afviklere, Jacob Riising, og showet "Værtens Vildeste Quizshow", der er akkurat ligeså uforudsigeligt og fyldt med humor, som hans tv-programmer.

Gennem en stor konkurrence, fyldt med fis og ballade - og med masser af hjælp fra publikum - beviser Riising, hvor superbegavede børn er i dagens Danmark.

Jacob Riising er nok mest kendt som vært på en lang række programmer på TV - alt fra børnenes MGP og samarbejdet med bjørnen Bruno, til Gepetto News og rejseprogrammer sammen med sin mor Brita.
Derudover er han også forfatter til blandt andre "Karmaboy"-serien, "117 ting du skal nå inden du bliver gammel og grå", "Den halvstore Gepetto-bog" og "De 100 sejeste mennesker i verden".

Hvis man skruer tiden langt nok tilbage, begyndte Jacob Riising sin karriere med et lille fritidsjob uden løn på en TV-station., hvor han cyklede hen om eftermiddagen i stedet for at spille fodbold, og så hjalp han med at lave kaffe og andre praktiske ting. Det gav pote, for løbende begyndte han at få flere og flere opgaver og endte til sidst som studievært. Og resten er .... som man siger ... historie.

Gratis adgang - men kom i god tid ... der kan blive rift om de bedste pladser!

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet