Event Information

Ons. d. 14. marts 2018 , kl. 17.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Gratis billetter)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Hvad sker der når hjernen rystes?

Bon Jovi Jam

Hvordan kommer jeg i gang igen?

I samarbejde med Hjernerystelsesforeningen fortæller neurofysiolog om behandling af hjernerystelse

Foredraget vil med udgangspunkt i hjernen og nervesystemet fortælle om følgerne efter en hjernerystelse, håndtering af aktivitet og hvile i hverdagen og introduktion til genoptræning af de funktioner, der ofte er ramt efter en hjernerystelse.

Der vil også være en kort beretning fra en tidligere hjernerystelsesramt om hendes vej tilbage til hverdagen.

Neuropsykolog Anne Tersbøl Melsen og fysioterapeut Birgitte Kruhöffer Thode, Neurofys.dk har begge mange års erfaring indenfor neurologien og arbejder dagligt med undersøgelse, behandling og genoptræning af personer med hjernerystelse i samarbejde med bl.a. neurooptometrist.

Foredraget foregår med projektor, så medbring evt. solbriller, en yogamåtte og ørepropper, hvis du nemt bliver udtrættet. Der vil være pauser undervejs, så du har mulighed for at hvile dig.

Pris 40 kroner - inklusiv let forplejning.
Billetter fås her

Arrangementet er en del af temasamarbejdet mellem Herning Bibliotekerne og Danmarks Radio. Temasamarbejdet handler i foråret 2018 om "Videnskab og kroppen"

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet