Event Information

Tor. d. 11. januar til tor. d. 14. juni 2018 , 20 kursusdage kl. 14.30.

Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10

Ukendt

Klik her for at tilmelde dig

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sang - stemmetræning

Bon Jovi Jam

Underviser: Jane Vennersdorf. At synge er et af de musikalske udtryk, hvor du kan udvikle dig rigtig meget igennem træning af din stemme - men samtidig er det også et af de musikalske udtryk, hvor det er vigtigst at have styr på teknikken.

Derfor udbyder Jane stemmetræning og sang til dig, der gerne vil udvikle din stemme i fremtiden uden at ødelægge den. Undervisningen består af en blanding af forudbestemt materiale til lige præcis din stemme og materiale som du selv medbringer. Vi arbejder på brugen af stemmen, vejrtrækning og fokus på at du får en mere sikker stemme og kan bruge hele dit register. Desuden bruger vi også tid på sceneteknik, og hvordan du får dit budskab udover scenekanten. Undervisningen er 20 min. pr elev. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil have, dog mindst10. Degange du køber skal være sammenhængende. Prisen er104 kr. pr. gang Tilmeld dig på 70222109. Hold 318387b

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet