Event Information

Fre. d. 27. april 2018 , kl. 19.30.

Scene 7, Nørregade 7 B

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rock the Region

Bon Jovi Jam

Igen i år byder ROCK THE REGION på et varieret line-up af musikalske genrer, så publikum kan glæde sig til en spændende koncertaften, når turnéen rammer Herning. Koncertaftenen kommer til at byde på både elektronisk musik, hiphop, rock og pop.

ROCK THE REGION 2018 præsenterer:

Schwarze Fiktion - electro pop/rock

Fra dybet i Aarhus' bunkermiljø bryder nye elektropop/rock toner frem i form af orkesteret Schwarze Fiktion. Fra fri improvisations jazz og punkrock til lyden af velsmurt elektropop med kant. Den besnærende lyd af neonoplyste metropoler efter midnat. Elektronisk rock spændt som en fjeder. Romantisk postpunk med masser af krop. Duoen Schwarze Fiktion indrammer i sin lyd både det stramt minimalistiske og det brusende storladne.

Hollow Birds - melankolsk rock

Hollow Birds spiller mørk, melankolsk rock med et atmosfærisk lydunivers, der får tankerne til at vandre ud i de skandinaviske skove om efteråret, hvor løvtræernes varme farver står i stor kontrast til de lange nætter og efterårsstorme. Bandet henter inspiration i stonerrocken, men bringer også støj- og psych rocken i spil. Det giver musikken nogle dystre undertoner, som både omfavner kaos og den gode melodi. I øjeblikket arbejder Hollow Birds på deres Debut EP, som ventes udgivet i løbet af 2018.

LUNA LUX - electronica/hiphop

Emma Lillelund Saaugaard er navnet bag Holstebrobaserede Luna Lux, som i 2017 fik skudt sin karriere i gang ved at åbne Sub Festivals store scene. Luna Lux har med inspiration fra nutidens rapguder og den danske electronica-scene skabt sin egen lyd af elektronisk melankoli og sentimental hiphop. Hendes tekster tager udgangspunkt i både de gode og de knapt så gode gerninger, der kan blive begået i nattens mulm og mørke.

CloudNine - groovy pop

Cloud Nine er et ungt musikprojekt, der på kort tid har fundet frem til en sound, der rammer nutidens poplyd, men på deres egen måde. Det er stramt og tilbagelænet, og kombineret med et energisk liveshow, skal publikum fastholdes i groove og vellyd, der umuliggør stilstand.

Taxit - rock

Taxit består af brødrene Søren, Claus og Henrik Jessen, samt Anders Heegaard. Trods medlemmernes unge alder, har bandet allerede et imponerende musikalsk CV. I 2013 udgav bandet deres første studiealbum "No Water To Wine" - pladen er senere fuldt op af 2 EP'er - samt mere end 200 koncerter i hele landet. Alt lige fra Smukfest og Skive Festival til en lang række af landets efterskoler. Efter længere tids studiearbejde er bandet nu klar med en ny single, samt en række livekoncerter i løbet af foråret.

Sonic Moon - stoned grungerock

Sonic Moon sender dig i kredsløb om jorden med mareridtsagtige, dystopiske fortællinger, som ledsages af tonstunge, sumpede guitarriffs og opslugende melodier. Inspirationen drages fra stonerrock med referencer til det repetitive og udsyrede, der leder publikum ind i en trancelignende tilstand. Sonic Moon, der blandt andet blev "Månedens uhørt" i GAFFA med debutsinglen "Lost Faces" i maj 2017, udgiver til august deres debut EP

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet