Event Information

Man. d. 23. april 2018 , kl. 19-21.

Herning Gymnasium, H.P. Hansens Vej 8

(Entré: 150 kr.)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Charlotte Rørth: Vi Er Mange, Der Har Mødt Jesus

Bon Jovi Jam

V/.

Charlotte Rørth

Vi er mange, der har mødt Jesus, mærket en hånd eller talt med en engel.

Mange advarede mig om, at jeg ville blive latterliggjort, hvis jeg fortalte om mit møde med Jesus. Men det er gået lige modsat. Det er som om, folk trænger til et fællesskab, hvor de trygt kan tale om det guddommelige; det, der er så svært at finde ord for.

Sådan siger Charlotte Rørth, der efter en overvældende - også international - succes med. Jeg mødte Jesus - bekendelser fra en modvillig troende i efteråret 2017 udgav Vi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved med bidrag fra ikke alene flere end 70, der har haft oplevelser, men også fra dem, der forsker i dem.

Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel, siger Charlotte Rørth, der til daglig er journalist ved NORDJYSKE Medier

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet