Event Information

Lør. d. 2. juni 2018 , kl. 10-16.

Bilka Herning, Golfvej 5

(Pris: 250,-)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Bilka live streettour herning

Bon Jovi Jam

Bilka Live præsenter årets største og sjoveste streetfodbold turnering for piger og drenge mellem 10-13 år. Et hold består af max. 6 spillere. Det koster 250,- at tilmelde et hold og beløbet går ubeskåret til Børns Vilkår.

BilkaLive afholder Danmarks største Street Fodbold turnering, på 10 af Bilkas parkeringspladser, som omdannes til én stor fodboldfest for hele familien.

Få målt hvor hårdt du sparker, kør Monaco-banen i en F1-simulator eller tag en én-mod-én kamp på Panna-banen. Du kan også deltage i Børns Vilkårs konkurrence om en Renault Captur eller i Arlas fotokonkurrence om en masse fede præmier.

Kampene foregår hver weekend fra 11. maj - 10. juni, og det er fodboldglade drenge og piger, som kan deltage. Hele fodboldfesten afsluttes med en stor finaledag på Bilkas parkeringsplads i Odense.

Street fodbold er super underholdende med fokus på det tekniske spil, højt tempo med mange driblinger, flere mål og mindre pasningsspil.

Faktisk den 'oprindelige' måde at spille fodbold på, som man gjorde det tidligere på gaden, i baggårde og på legepladser. Og alle kan være med!

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet