Event Information

Ons. d. 20. og tor. d. 21. juni 2018 , kl. 13-19.

Torvet, Torvet

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

DBU Tour

Bon Jovi Jam

Den 20. og 21. juni kommer DBU Tour forbi torvet i Herning og holder Danmarks fedeste fodboldfest!

Til Fodboldens dag vil der være fokus på sjov, leg og fede aktiviteter. Der vil være spændende konkurrencer som for eksempel en stor FIFA 18-konkurrence, hvor der selvfølgelig er fede præmier til de digitale fodboldstjerner, og så følger vi tæt med i, hvordan verdensstjernerne præsterer til VM. Der vil nemlig løbende blive vist kampe på storskærm, og når touren er i Herning er det den spændende kamp mellem Danmark-Australien som bliver vist.

For femte år i træk gives bolden op i VM i Straffe. Prisen er kun 400 kr. pr. hold og for dem får du muligheden, for at spille med om gode præmier, eksempelvis en fodboldrejse til en værdi af 25.000 kr.

Det er kun VM i straffe, som kræver tilmelding inden dagen, Fodboldensdag og alle de andre sjove fodboldaktiviteter med fede præmier for alle og landskamp på storskærm, kan man frit møde gratis op til. Du kan blandt andet prøve kræfter med Carlsbergs Sport Goal Shot konkurrence, FIFA 18 turnering på PS4, driblebane, speed cage, turnering i Panna-fodbold, Freestyle Show, Crossbar Challenge og meget mere

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet