Event Information

Tor. d. 25. oktober 2018 , kl. 21.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 150 kr inkl. gebyr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Illdisposed

Bon Jovi Jam

Siden starten af 90'erne har Illdisposed været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene, lige som de har udgivet ikke færre end 14 album.

Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, der blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv wall of sound-lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus.

Den erfaring, som bandet har fået ud af arbejdet med 14 album og adskillige koncerter i hele Europa og endda så fjernt som New Zealand, har klædt bandet endog særdeles godt på: Illdisposed ved, hvad det hele drejer sig om.Over årene er det ikke blot lykkedes at få succes på metalscenen: Således har mange af bandets seneste album opnået placeringer på Danmarks officielle album-hitliste (det bedst placerede landede på nummer 32) - faktisk er Illdisposed det første dødsmetal-band, der har opnået så høje hitliste-placeringer. Musikvideoen til "Still Sane" var den mest ønskede metal-video på Viva Plus i to uger, og nummeret "Dark" var at finde på soundtracket til horror-blockbusteren "Saw".I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark. Derudover har de været hovednavn på adskillige turnéer rundt omkring i Europa.Illdisposed betragtes af mange - herunder ikke mindst metal-eksperter - som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet. Et synonym, der blot blev styrket af bandets seneste album, "Grey Sky Over Black Town" (2016).