Event Information

Lør. d. 27. oktober 2018 , kl. 10-17.

Herning Gymnasium, H.P. Hansens Vej 8

(Entré: 175 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Vestjylland synger rytmisk

Bon Jovi Jam

Sprudlende rytmisk korstævne med Tine Ohrt. Alle kan være med. Tilmelding på www.KOR72.dk, senest d. 7.10. Pris: 175 kr (85 kr for studerende).

Tine Ohrt laver spændende rytmisk korstævne for alle kor og enkeltpersoner i Midt- og Vestjylland. Tine er kendt for stor musikalsk og inspirerende indstudering af sange. Denne dag skal der bl.a. synges "I follow rivers" (Lykke Li).

Instruktøren
Tine Ohrt Højgaard arbejder som korleder, underviser, arrangør og sanger. Hun er uddannet cand.mag. i musik fra Aalborg Universitet med specialisering i rytmisk korledelse.
Tine startede sin karriere som vocal coach i flere store musicalproduktioner, og har siden dirigeret alt fra børnekor til små jazzensembler og større gospelkor.
Ud over at være fast dirigent for SONO, underviser hun til daglig på Klejtrup Efterskole i musik og matematik - samt i rytmisk korledelse på Aalborg Universitet og på Nordjysk Musikkonservatorium.
Ved siden af det faste arbejde afholder Tine workshops i korledelse for både kommende og nuværende rytmiske kordirigenter, samt små og store korworkshops for alt fra børn til erfarne sangere. På disse workshops bliver der lagt særlig vægt på begreberne groove og feeling som musikkens rytmiske grundlag.
Tine har desuden beskæftiget sig meget med "circle singing", en sangform oprindeligt kreeret af vokallegenden Bobby McFerrin, hvor en gruppe sangere, på stedet, improviserer sig frem til musikken