Event Information

Man. d. 15. oktober 2018 , kl. 15.

Biblioteket i Aulum, Markedspladsen 2

(Gratis billetter)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Filmhygge med Brødrene Løvehjerte

Bon Jovi Jam

Vi sætter spot på det svære emne som døden er. Kom ned og se den ikoniske børnefilm "Brødrene Løvehjerte" på Biblioteket.

"Hvad sker der egentlig, når man dør?" Børn har mange tanker omkring døden og livet. Før eller siden kommer vi alle i berøring med døden, og børn må også forholde sig til at miste. Det kan være brat eller ventet, et kæledyr eller et familiemedlem. Uanset hvad, giver det altid anledning til mange spørgsmål. Det kan nogle gange være svært for de voksne at give svar, men her kan bibliotekets mange bøger om døden være en hjælp til at få en god snak både i institutionen og derhjemme.

I forbindelse med at Biblioteket i Herning sætter fokus på dette svære emne, med besøg fra b.la. en bedemand, hvor man på nært hold kan se en rigtig kiste og urne, kan børn og voksne sammen se den ikoniske børnefilm "Brødrene Løvehjerte" på Biblioteket i Aulum.

Et eventyr om hvordan brødrene Jonathan og Karl efter deres død i landet Nangijala, må kæmpe mod en tyrannisk hersker og en grusom drage, for at give Nangijala retfærdighed og gode tider tilbage.
Undervejs sørger biblioteket for popcorn og saftevand. Filmen er egnet for børn fra 7 år.

Tilmelding er ikke nødvendig