BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 10. til søndag den 18. oktober 2020 , kl. 10-17.

Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29

(Entré: 50 (børn under 12 år gratis))

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Brunkul i efterårsferien

Bon Jovi Jam

Efterårsferie hver dag med tilbud for børn. Gratis rundvisninger 13-16/10. Frokost 13-18/10 grillpølser og brunkulsøl. Tur med bus 17/10 i brunkulslejer og Harrild Hede. Mountainbike gennem området 18/10.

Det er som sædvanligt muligt hver dag at bestille en rundvisning med guide på museet og køretur gennem lejerne. To timer for 500 kr. Det er også muligt at låne et lokale.
Den fast åbningstid slutter 18. oktober, men hele vinteren er åbent for selskaber, som kan bestille rundvisning og lokale.

Jul i den gamle kulby 5.-6. december