Event Information

Lør. d. 3. til lør. d. 10. november 2018 , kl. 10-15.

Atelier Venø, Ny Møllevej 37

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kunst udstilling ved galleri Venø

Bon Jovi Jam

I garagen, udstilles mixed media art med India ink og collage, akrylmalerier. Samt FIMO vedhæng og miniature-portrætter på akvarelpapir. indsat i medaljons med glas.

I vores garage vil jeg udstille mixed media art med India ink og collage, delvis af genbrugspapir og delvis m. designark på tykt akvarel papir uden indramning. Plus akrylmalerier. Jeg bruger kun kvalitets-maling og kvalitets-fernis til mit kunst.Ellers vil der blive vist FIMO smykker på metal-bezel og som noget helt nyt vil der være medalions med glas, hvor der er indlagt et tegnet miniature-portræt på akvarel papir.

Mit andet kunstner alias er "Northsea mermaid universe" og for at bibeholde det, vil der være vist yndige mermaid crowns, til dit mermaid party eller til "your inner mermaid, ligesom der er autentisk strandglas vedhæng til manden i dit liv.Malet drivtømmer kunst Alle er velkommen til et kik ind og finde inspiration til pakkekalenderen eller til julegaven