Event Information

Man. d. 5. november til fre. d. 14. december 2018 , Tir-søn kl. 10-17.

Langvadbjergvej 15, Langvadbjergvej 15

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Danmarks smukkeste juleudstilling A dream come true

Bon Jovi Jam

A dream come true - en drøm bliver til virkelighed - er en juleudstilling skabt fra hjertet, der vil fortrylle og inspirere dig.

Juleudstillingen foregår i en gammel fabrikshal i Snejbjerg ved Herning
De 2100 m2 hvor det hele bliver præsenteret er en rejse gennem en kreativ verden. Du vil se store kreative sammensætninger af naturens materialer omdannet til kunstværker og i hver hal vil der være små rum med inspiration til, hvordan du selv kan fremstille juledekorationer. I de sidste par måneder har der været adskillige frivillige hjælpere på opgaven og i samlet flok er drømmen blevet til virkelighed. Hvis du ønsker en tur med familien, vennerne eller kollegaerne vil det være et oplagt rejsemål til en en helt eventyrlig og magisk dag

Ved besøget er der mulighed for at hygge Jer i cafeen, hvor der kan købes kaffe, gløgg og frokost m.m. Desuden er der mulighed for at købe tilbehør til dine egne juledekorationer i butikken. Vi vil gøre vores ypperste for at du kommer i julestemning.
Ved større selskaber er det praktisk I booker plads i cafeen

Indgang kr. 125,-
Forsalg frem til 3.11.2018 kr. 100,- - nærmere info kommer senere
Gratis for børn 0-5 år