Event Information

Tor. d. 15. november 2018 , kl. 19.30.

Lind Sognehus, Kollundvej 47, Lind

(Entré: 100)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Koncert med Zenobia i Lind Sognehus

Bon Jovi Jam

Koncert med Zenobia - Louise Støjberg, sang, Charlotte Støjberg, klaver, Mette Kathrine Jensen Stærk, harmonika.

Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af deres første tre plader. De tre plader rummer sange fra den danske højskoletradition, fra vores fælles folkemusikarv og fra vores salmebøger. Men på alle pladerne har der også været bud på at videreføre den tradition; enkelte nye sange og melodier har været at høre på indspilningerne - og i koncerterne - gennem det forgangne årti. Med den seneste udgivelse "Blot en Ild" (GO' Danish Folk Music, 2017), har trioen ført bevægelsen igennem, og udsendt plade med nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget meget flot imod.

Forståeligt stolte og glade over de fine skudsmål turnerer Zenobia i 2018 med sangene fra "Blot en Ild" rundt om i hele Danmark, og supplerer det materiale med kendte sange, i den særlige stil trioen har gjort til deres. Som sangerinden Louise Støjberg retorisk spørger med et af sine velkendte smil: "Forskellen på tradition og museum er vel bl.a. at man også nogle gange skriver nye sange?"