Event Information

Lør. d. 23. marts 2019 , kl. 15-16.

Høgild Beboerhus, Åkandevej 12, Høgild

(Entré: 175.00 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Popsi Og Krelle Børnekoncert

Bon Jovi Jam

Lørdag d 23. Marts afholder Høgild borger- og idrætsforening børnekoncert med youtube-stjernerne POPSI OG GUITAR-KRELLE. Håber mange vil komme og få en super hyggelig dag med os. Dørene åbnes kl 14.

Danmark nye børnemusik-darlings, Popsi og Guitar-Krelle er med over 23 millioner views på bare halvandet år blevet lidt af et dansk YouTube-fænomen, som mere end 100.000 børnefamilier følger.

Lørdag d 23. Marts besøger de Høgild beboerhus. Dørene åbnes kl 14. Koncerten starter kl 15.00

Der vil være mulighed for at forudbestille børneposer for 25 kr. (en bolle, juice, og lidt sødt) når i bestiller billetter. Og ellers er baren åben før og efter koncerten.

Efter koncerten vil der være mulighed for at få taget selfies eller lavet autografer med dem.

Børnebillet 125 kr. Voksenbillet 175 kr.

Spørgsmål til arrangementet sendes til HBIF.booking@gmail.com

Popsi er et syngende krammedyr. Guitar-Krelle er hendes guitarspillende bedste ven. De brænder for at skabe masser af glæde hos børn - særligt de 0-5 årige. Popsi og Krelle synger også deres egne sange, som børnene kan bevæge sig og lave fagter til.

"Popsi og Krelle",fortæller: "...Vi elsker at synge både nye og gamle sange, som børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på. Vi lægger stor vægt på, at børnene kan deltage aktivt i koncerterne, og på at få skabt en ordentlig kontakt til publikum. Derfor optræder vi typisk med et helt enkelt og klassisk set up med sang og akustisk guitar - i et fornuftigt lydniveau. Vi sætter en stor ære i at være 100% til stede til koncerterne og i at give børnene en dejlig, personlig oplevelse."