Event Information

Ons. d. 12. juni 2019 , kl. 17.45.

Kulturama, Valdemarsvej 349

(Entré: 110 kr.)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Tordenskjold

Bon Jovi Jam

Den udødelige helteberetning om nordens store søhelt Tordenskjold fremførte af den norske kunstner Hartvig Hansen.

Oplev internationalt teater i verdensklasse - helt tæt på, når Magistraten fra Silkeborg kører dobbeltdækkerbussen LInje S til Holtbjerg i forbindelse med Kulturfest Herning og Genopdag Festivalen.
Der er kun 45 eksklusive pladser til publikum i bussen - så skynd dig at booke din billet.

Den udødelige helteberetning om nordens store søhelt. Man siger havet sletter alle spor. På trods af det, lever minderne i Danmark og Norge den dag i dag. Minderne om de farverige skikkelser og begivenhederne fra de to landes fælles søkrigshistorie. En søhelt, man mindes ofte og med kærlighed er Peter Wessel Tordenskjold.

Her kommer vi på skudhold af en fantastisk skikkelse. Vi skruer tiden tilbage og undersøger og iscenesætter et panorama over de fantastiske beretninger om en stor søhelts liv.

Fra en ung dreng der flygter hjemmefra til et fremmed land - til en snarrådig viseadmiral og søhelt, og til han som ung mand forbløder i en mystisk duel i Tyskland.

På scenen står norskfødte kunstner, instruktør og skuespiller Hartvig Hansen, der gang på gang har vist, han mestrer komedien og solo forestillingens kunst.

Hartvig er uddannet skuespiller ved det Statlige Russiske Akademi for Scenekunst GITIS Moskva. Han har arbejdet som instruktør og skuespiller i Danmark og Europa og har høstet mange kritikerroste anmeldelser fra blandt andet de turnerende teater forestillinger Amongst Shadows og What