Event Information

Tor. d. 13. juni 2019 , kl. 18.30.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Entré: 50 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Alene i vildmarken - mød Falkemanden - UDSOLGT

Bon Jovi Jam

Oplev Falkemandens spændende fortælling om sine vilde og lærerige oplevelser som deltager i "Alene i vildmarken III".

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE UDSOLGT

Hør bl.a. historien om Falkemandens evige kamp for at skaffe føde. Om den tossede stædighed som kostede alt for mange kg. på sidebenene. Men også historien om taknemmelighed og glæde ved at opleve denne vilde og meget smukke, men samtidig voldsomt ubarmhjertige natur. Følelsen af frihed som livet uden mobil, pc og fjernsyn gav. Hverdagen i vildmarken som til sidst resulterede i en hjerne tømt for ligegyldige informationer.

I dette foredrag giver Falkemanden bl.a. svar på mange af de spørgsmål som "normale mennesker" ofte vil stille sig selv:

Hvorfor overhovedet melde sig som deltager til sådan et tv-program?

Hvordan er det muligt at tage "Alene - på bryllupsrejse - i vildmarken" - og på ubestemt tid - når man blot få dage inden afrejse, er blevet gift med verdens dejligste pige?

Hvordan tackler man afsavnet til kone og børn når man samtidig kæmper mod ekstrem sult og kulde?

Rejs i dette underholdende foredrag med på Falkemandens eventyr.
Dette er en ærlig fortælling om Falkemandens oplevelser lige fra idé til handling til konsekvensen ved at deltage i et så ekstremt eksperiment som "Alene i vildmarken er".

Arrangementet er en del af Kulturfest Herning.

kulturfest_logo_small.png