Event Information

Søndag den 15. september 2019 , kl. 11-12.30.

Frilandsmuseet Herning, Museum Midtjylland, Museumsgade 32

(Entré: Pris: 70 (50 for medlemmer af museets støtteforeninger))

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rundvisning på Jens Nielsens Bondegård

Bon Jovi Jam

Søndag d. 15. september åbner Frilandsmuseet Herning ekstraordinært dørene og inviterer til en rundvisning på Jens Nielsens bondegård.

Udstillingen, der består af de to udstillinger 'Årets gang' og 'En septemberdag på Jens Nielsens bondegård', hører til blandt Museum Midtjyllands mest populære attraktioner.

Udstillingen er skabt af Inge Faurtoft, og består af mere end 100 perspektivkasser, der viser dagligdagen og årets gang på en dansk bondegård i starten af 1900-tallet. Hovedpersonerne er bondemanden Jens Nielsen, hans kone Dortea og deres tre døtre.

Perspektivkasserne, der er skabt i perioden 1972 til 1981, blev vist for første gang på det daværende Herning Museum for mere end 40 år siden. De mange kasser har siden da været udstillet flere steder, bl.a. i Oslo og Stockholm, men har nu fået permanent plads i Historiens Hus på Museumsgade 32