Event Information

Torsdag den 24. oktober 2019 , kl. 17-19.

AOF Herning, Gl. Landevej 3

Ukendt

Klik her for at tilmelde dig

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Virksomhedsbesøg på ANKY i Sunds

Bon Jovi Jam

Underviser: Morten Dilling Bertelsen. Kom med på virksomhedsbesøg hos undertøjsvirksomheden ANKY i Sunds. En virksomhed, hvor miljørigtig produktion er grundstenen og af samme årsag modtog ANKY også en klimapris i 2018.

Kom ud og se hvor det hele startede for den familieejede tekstilvirksomhed ANKY (som i dag sælges under varemærket DILLING). Når ulden skal farves benyttes kun de reneste farvestoffer og kemikalier, hvilket betyder, at farveriet i Bredsten, som det eneste i Danmark, er Svanemærket. ANKY benytter forskellige økologiske uldkvaliteter i produktionen, og netop uld og bæredygtighed er i fokus, når DILLINGs direktør, Morten Dilling Bertelsen, viser rundt på virksomheden. Det hele startede i 1916 med købet af et stykke hede, og i dag beskæftiger virksomheden ca. 300 medarbejdere på 4 lokationer og driver onlinesalg på 8 europæiske markeder. (Rundvisningen sluttes af med muligheden for at handle i lagerbutikken)

Rundvisningen tager ca. 2 timer.

Tilmelding nødvendigt.
Hold: 19124 Mødested: ANKY , Sunds