Event Information

Onsdag den 20. november 2019 , kl. 19.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

DR Klub Klassisk: Gustav Mahlers 4. symfoni

Bon Jovi Jam

Hør om en af de største komponister fra årene omkring år 1900.

Efterårsssæsonen i DR Klub Klassisk afsluttes med Gustav Mahle4r i anledning af, at hans musik er temaet i Torsdagskoncerten d. 14. november på P2.
Mahler døde i en tidlig alder plaget af stress og et svagt hjerte. Inden da havde han prøvet at skrive sig ud af en alvorlig krise, nemlig at hans hustru bedrog ham. Han nåede at lave 10 symfonier, som alle har været med til at gøre ham til en af de største komponister i sin tid.

Du kan finde opførelser af Mahlers symfonier på bibliotekets digitale musiktilbud, medici.tv. For at få adgang skal du bo i Herning kommune og være oprettet som bruger på biblioteket.
Find Mahler her

Til at guide os gennem værket denne aften har vi Sanna Ripatti, som har spillet i Ensemble MidtVest siden ensemblets start i 2002. Hun har to gange modtaget priser ved Den danske pladebranches årlige prisuddeling, P2-prisen. Derudover har hun vundet flere priser, bl.a. tredjepladsen ved DRs kammermusikkonkurrence i 2005 med Talisker Kvartetten, som hun selv har dannet.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en oplægsholder med en musikfaglig baggrund, som guider deltagerne gennem værket, andre gange er det et af klubbens medlemmer.
DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.

Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at være med DR Klub Klassisk