Event Information

Fredag den 18. oktober 2019 , kl. 9-15.

Frilandsmuseet Herning, Museum Midtjylland, Museumsgade 32

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Snitteworkshop

Bon Jovi Jam

Fredag i efterårsferien inviterer Museum Midtjylland og Hænder og Huse til en hel dag med inspirerende og lærerig snitteworkshop på Frilandsmuseet Herning.

Her vil du af fagkyndige hænder blive indført i snittehåndværkets ædle kunst og lære de grundlæggende og basale teknikker og procedurer i forbindelse med snitning. Alle kan være med, og workshoppens mål er, at alle deltagere går derfra med deres helt egen træske.

Medbring gerne dit eget snitteværktøj på dagen. Medbring også gerne egen madpakke til frokostpausen. Snitteworkshoppen foregår udendørs, så du skal klæde dig på efter vejrforholdene.

Det er gratis at deltage i snitteworkshoppen. Snitteworkshoppen henvender sig til børn fra 10 år og opefter. Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig og kan ske på vores hjemmeside. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 16. oktober