BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Søndag den 18. oktober 2020 , kl. 10 & 13.

Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29

(Pris: 60 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Brunkul og mountainbike

Bon Jovi Jam

Kort rundvisning på museet og hyggetur på mountainbike gennem brunkulslejerne. Vi kommer på nye stier og udsigtspunkter, herunder Mount Søby på 83 meter. Guide: Jan Svendsen.Ingen tilmelding, men køreklar cykel! Sydlige del kl. 10.00 og nord/øst kl. 13.00.

Prisen på 60 kr inklusive entre og kaffe er den samme uanset, om du vælger en eller to ture. Til frokost sælger vi grill-frankfurter med brød til 30 kr samt drikkevarer