Event Information

Fredag den 27. marts 2020 , kl. 18.

MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Landskamp: Danmark - Færøerne

Bon Jovi Jam

Herrelandsholdet åbner EM-året med testkamp på MCH Arena. MCH Arena lægger græs til årets første opgave for Herrelandsholdet, der skal møde det færøske hold i en testkamp 27. marts forud for EURO2020.

Forberedelserne frem mod EURO2020 er i fuld gang for Herrelandsholdet, og nu er årets første modstander på plads. Åge Hareide og holdet møder Færøerne i en testkamp fredag 27. marts klokken 18.00 på MCH Arena, og landstræneren glæder sig til at komme i gang med optakten til EM.

Det bliver godt at få samlet holdet igen, og med testkampen mod Færøerne tager vi for alvor hul på et vigtigt forår frem mod EM til sommer. Vi ser frem til at møde et kompetent færøsk mandskab, siger Åge Hareide.

Med testkampen i Herning skal landsholdet igen træne på hybridbanen i Herning, som blev indviet i efteråret, og det vækker glæde hos Hareide.

Vi ser også frem til at vende tilbage til Herning, hvor vi senest var i nogle dage op mod de sidste, vigtige kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland i november. Der er vi sikret en rigtig god træningsbane og fine forhold, og det passer os rigtig godt, siger Åge Hareide.

Seneste landskamp i Herning for Herrelandsholdet var i oktober 2018, hvor modstanderen var Østrig i en testkamp. Ved den lejlighed scorede Martin Braithwaite og Lukas Lerager de to danske mål i 2-0-sejren - sidstnævntes scoring blev i øvrigt kåret til årtiets bedste mål på Herrelandsholdet i en afstemning blandt fansene i december.

Fire dage efter kampen mod Færøerne møder Herrelandsholdet ligeledes EM-aktuelle England på Wembley i London i endnu en testkamp frem mod EM-slutrunden til sommer. Den kamp spilles tirsdag den 31. marts klokken 21.00.

Billetsalget til kampen mod Færøerne begynder i starten af februar. Læs mere på mch.dk

Tid:
Fredag 27. marts 2020
Fanzone (foran stadion) åbner kl. 15.00
Dørene til stadion åbner kl. 16.30
Kick-off kl. 18.00

Sted:
MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5
7400 Herning

Fanzone:
Kom i fanzonen og vær med til en rigtigt fodboldfest, inden der bliver fløjtet til kamp. Fanzonen er DBU's svar på før-oplevelsen ved de danske landskampe og man kan opleve forskellige aktiviteter. Masser af sjov for både børn og voksne.
Fanzonen er til kampen placeret imellem hovedindgangen og opgang 9 på MCH Arena.

Arrangør:
DBU - Ved henvendelser vedr. kampen/billetter mv. læs mere på dbu.dk