Event Information

Mandag den 27. januar til mandag den 17. februar 2020 , kl. 18.30-20.55.

Lundgårdskolen, Tjelevej 25, Tjørring

(Pris: 490 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sy-teknik Til Detaljer I Jerseykjoler

Bon Jovi Jam

V/ Lone Jensen.

Sy-teknik til detaljer i jerseykjoler.

Dette hold er for alle jer der syr jerseykjoler, og som lige mangler den sidste detalje til, at din kjole bliver helt unik. Hvilke detaljer kan der laves på en kjole, og hvordan udfærdiges de.

På kurset vil vi lave sy prøver i forskellige teknikker, hvor vi syr det samme og deler gode råd og små fif.
Hvilke detaljer kan man lave med tittekanter? Hvordan laver vi selv båndet med tittekant? Hvordan syr man flotte tittekanter? Hvordan syr vi det i så det sidder pænt?

Hvor lange skal ærmerne være, hvis der skal manchetter i ærmerne? Hvilken slags manchetter skal man vælge til korteærmer og hvilke til lange ærmer? Hvor brede og hvor lange skal manchetterne være?

Det kan være en udfordring at sy en applikation i jersey stof, da det gerne vil strække sig i maskinen. Hvordan syr man en applikation på strækstof og stoffet bliver glat?

Medbring: symaskine, tråd, saks, målebånd, knappenåle, skrivegrej til notater. Der skal regnes en merudgift på 200,- til materialer